Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Grenscontroles kosten Nederland miljarden'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

18 Posts
| Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 21 maart 2016 11:12
    Ach, ook hieruit blijkt opnieuw dat alles om het geld draait. Verder stelt de EU niets voor. Normen en waarden: nergens te bekennen. Persoonlijk stem ik daarom tegen het associatie verdrag met de Oekraïne. Tenminste, als ik in het buitenland op tijd mijn stembiljet krijg, wat vaak niet het geval is.
  2. Da Freeze 21 maart 2016 11:59
    quote:

    NOOTJExx5i6c schreef op 21 maart 2016 10:45:

    en hoeveel arbeidsplaatsen levert het op, waarom altijd eenzijdig informeren, word ik zo doodziek van
    Allemaal "valse" arbeid die uiteindelijk uit de zak van de belastingbetaler moet komen. Dan liever je geld verdienen met echt werk.
  3. BubiTheButcher 21 maart 2016 13:20
    1. Heeft u ooit iets gehoord over de enorme miljardenbesparingen die het OPENstellen van de grenzen heeft opgeleverd? Ik niet! Heeft u er financieel ooit iets van gemerkt? Ik niet!
    2. Als veiliger grenzen bereiken dat je minder kans loopt door een stuk ongeregeld te worden afgemaakt, mag dat per persoon op jaarbasis naar rato van draagkracht best wat Euro's kosten.
    Vind ik.
  4. [verwijderd] 21 maart 2016 15:51
    GEWELDIG.
    Dan houden we die 9 miljard toch gewoon in op het bedrag dat we aan de EU afdragen? Kwestie van een extra grote kostenpost omdat we aan de rand van EU liggen en een doorvoerland zijn. Vaak hebben we extra afdrachten om dezelfde reden. Deze keer is het andersom.

    Nederlandse politici?... goed voor niets.
  5. Picton 21 maart 2016 18:18
    Het CPB rekent met modellen (vaak veroudert) die alleen de politiek goed uitkomen. Dus hoe serieus moeten we deze berichtgeving van het CPB over de kosten nemen!
    Ik noem dit simpelweg bangmakerij en manipulatie dmv het CPB in opdracht van Den Haag.Want het CPB is een overheids instelling en berekent nou eenmaal geen dingen zonder opdracht.
  6. [verwijderd] 21 maart 2016 20:20
    Grenscontroles kost( dit zielige armtierig schijt landje dat Nederland heet) miljarden als ze die uitvoeren maar wat doen die overheidsdienaren dan anders op hun luie gat zitten achter de computer? Bovendien kunnen ze wel snelheidcontroles uitvoeren (dat is een stuk gemakkelijker) Maar hoeveel tientallen miljarden verdwijnen er jaarlijks over de grens die bendes uit oost Europa de open grenzen overbrengen wat ze hier gestolen hebben aan goederen en geld daar doen die sukkels in Den haag geen woord over reppen.. Evenals de honderdduizenden illegalen die jaarlijks ergens onder duiken bij verleende asielzoekers die hier mogen blijven Ja en zo komen we al ver boven de 17 miljoen inwoners waar ze nu zoveel branie over uiten????
  7. Da Freeze 22 maart 2016 05:59
    quote:

    carson kid schreef op 21 maart 2016 20:20:

    Evenals de honderdduizenden illegalen die jaarlijks ergens onder duiken bij verleende asielzoekers die hier mogen blijven Ja en zo komen we al ver boven de 17 miljoen inwoners waar ze nu zoveel branie over uiten????
    Die 17 miljoen zijn alleen geregistreerde Nederlanders. Illegalen worden niet meegeteld.

    Illegaal zijn in dit land is helemaal niet moeilijk. Je vliegt het land binnen met een toeristenvisum en vervolgens ga je niet terug. Niemand die je komt halen of controleert dat je paspoortnummer weer uit is geschreven als je toeristenvisum na 3 maanden is verlopen.
18 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links