Arcelor Mittal « Terug naar discussie overzicht

Arcelor Mittal februari 2016

5.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 247 248 249 250 251 » | Laatste
Utreg1960
0
quote:

Crockett schreef op 1 februari 2016 11:40:

[...]

en van KOSSSSSSS...en nog aantal van onze vrienden.
:-) ja en waarvan we de namen noooooooit meer noemen! ;-)
[verwijderd]
0
quote:

jakesnake schreef op 1 februari 2016 11:41:

Alsjeblieft sociaal dier, ga aan de anti depressiva. Slecht weekend gehad?
;)nee heerlijk weeknd!Hele weekend lees ik geroeptoeter:"Olie up,maadag een topdag voor AM"Ik wil de euforie een beetje temperen door wat realisme.Ik wil hem onder de 3 euro nog eens kopen.2.999is dus genoeg.Vreemde is dat je een aandeel dat je veel geld heeft gekost toch vaak nog op de radar houdt en een koopkans afwacht.Het is zelfdestructief,maar zo zit de mens blijkbaar in elkaar.
[verwijderd]
1
quote:

Een fijn sociaal dier schreef op 1 februari 2016 11:38:

Op deze koers lijkt een emissie al ingeprijsd.,maar ik gok er niet meer op.
AM is een gevallen renpaard en kan niet meer opkrabbelen.Het feest is over.Er wordt niet meer gedansd.Het bier is op en men ruimt de rommel op.
Hahaha, een stalen ros dat begint te roesten...

b-bandit
0
quote:

jakesnake schreef op 1 februari 2016 11:41:

Alsjeblieft sociaal dier, ga aan de anti depressiva. Slecht weekend gehad?
Nou inderdaad zeg. Je gelooft niet meer in het aandeel, dat is duidelijk. Ga dan elders zwartkijken ajb. Je hebt recht op je mening, maar ga hem niet om de 5 posts lopen spuien. Daarmee wordt het zeer ongewenst.

Ik ben zelf wel erg benieuwd welke ontwikkelingen gaan plaatsvinden. Er gebeurt momenteel zo veel rondom dit bedrijf? Importheffingen, aanstaande cijfers, geruchten over emissie.
[verwijderd]
0
quote:

etap schreef op 1 februari 2016 11:42:

www.iex.nl/Nieuws/ANP-010216-088/Nipp...
Bedankt kerel!Na dit soort berichten snap ik niet dat mensen die cijfers nog met vertrouwen tegemoet zien.Er wordt weer geen outlook gegeven.Wat is "enige tijd"een half jaar?2jaar?Het is los zand dus.Ik vind Mittal te laag staan qua potentie,maar zie het sentiment niet draaien..dus neem geen posities in.Als je er al in zit,heeft het weinig zin om te verkopen idd.Ik bid voor de zittenblijvers en anders wordt het maanden tomatensoep en erwten in bik;)
Crockett
0
quote:

Een fijn sociaal dier schreef op 1 februari 2016 11:48:

[...]Bedankt kerel!Na dit soort berichten snap ik niet dat mensen die cijfers nog met vertrouwen tegemoet zien.Er wordt weer geen outlook gegeven.Wat is "enige tijd"een half jaar?2jaar?Het is los zand dus.Ik vind Mittal te laag staan qua potentie,maar zie het sentiment niet draaien..dus neem geen posities in.Als je er al in zit,heeft het weinig zin om te verkopen idd.Ik bid voor de zittenblijvers en anders wordt het maanden tomatensoep en erwten in bik;)
dat is de hulp die de longs nodig hebben...zeg het duurt 1-2 jaar en het aandeel staat weer op 8-10E..?...daar heb ik wel geduld voor.

mee eens, het blijft een risico.
[verwijderd]
0
quote:

Oléta Vulpecula schreef op 1 februari 2016 11:44:

[...]

Hahaha, een stalen ros dat begint te roesten...

;)hahaha held!Staat vanmorgen toch ff 2 procent in de plus bijna.
Als een slok van je koffie neemt is het weg.Ik durfde op een bepaald moment geen eens meer naar de wc te gaan man.
[verwijderd]
0
quote:

Een fijn sociaal dier schreef op 1 februari 2016 11:52:

[...];)hahaha held!Staat vanmorgen toch ff 2 procent in de plus bijna.
Als een slok van je koffie neemt is het weg.Ik durfde op een bepaald moment geen eens meer naar de wc te gaan man.
Daar geef ik je gelijk in
[verwijderd]
0
quote:

Crockett schreef op 1 februari 2016 11:50:

[...]

dat is de hulp die de longs nodig hebben...zeg het duurt 1-2 jaar en het aandeel staat weer op 8-10E..?...daar heb ik wel geduld voor.

mee eens, het blijft een risico.
Als ze die tijd hebben is het een wereldinvestering ja.Ze hebben geen eeuwig liggende gelden he.Schulden zullen oplopen en de financieringsrente ook.Als er een omslag komt is het een heerlijk aandeel om in je bezit te hebben.Succes met je beslissing.
Ik ben een gokker,ook met Imtech en Dl,maar als je je een paar x goed pijn hebt gedaan word je angstiger.
Jake90
0
ik heb ze weer opgepikt, verwacht nog wel weer een opleving vandaag. De bodem voor vandaag is aardig aan het aanstampen, nu hopen dat ze hem niet kapot stampen :)
finance2u
0
For 2016 the group struck a more optimistic tone, saying it would need $1bn less cash next year thanks to reduced capital expenditure, the suspension of its dividend and lower interest costs, helped by reduced debt.
finance2u
5
'Vroeger' ..en dan heb ik het over voor 15 jaar geleden waren de gemiddelde staalprijzen ook gewoon rond deze niveaus...voor de supercyclus China dus....prijzen staan weer op die niveaus...overproductie moest eruit, voorraden chinees staal gedumpt in Europa door eigen verminderde vraag...ook bij deze prijzen kan gewoon winst worden gemaakt, vergt wat tijd om de kosten voldoende te laten dalen...maar dan: lage kosten en hernieuwde explosieve vraag vanuit India...de nieuwe cyclus dient zich alweer aan. Arcelor heeft wel degelijk aan schuldafbouw gedaan, een kleine 10 miljard deels met behulp van emissie, maar de rentelasten zijn beduidend kleiner, minder cash nodig, 200 miljoen minder investering in 2016 ( zit vast nog rek in dat bedrag indien nodig) en geen dividendkosten 0,15 x 1,8 miljard.....kijk, ik heb ook de waarheid niet in pacht, maar ik onderbouw tenminste mijn stelling....blind lullen dat er wellicht een emissie komt kan een kleuter...alleen om goedkoop aandacht te trekken...
[verwijderd]
0
Snuf zal weer een heerlijke dag hebben en rond 16.30 uit zijn putje komen haha.Zelfs in het weekend jaagt hij mensen angst aan.Het vervelende is dat het steeds gelijk krijgt.Snuf hou je voor een dagje in.Mensen krijgen het aan hun hart van je.
Jake90
0
bij mij staat hij momenteel weer in het groep hoor sociaal dier. Ik wil niet zeggen dat er een dikke plus genoteerd staat maar de AEX wil omhoog en trekt hem wel weer mee.

edi: en weer rood.

Maargoed gezien de koers vandaag is het negatief zijn een beetje voorbarig. We kunnen niet elke dag dik pieken of dalen.
tilt
0
Mergers: Commission clears acquisition of Grupo Condesa by ArcelorMittal and nine financial institutions

The European Commission has approved under the EU Merger Regulation the acquisition of joint control over Grupo Condesa of Spain by ArcelorMittal of Luxembourg and Banco Bilbao Vizcaya Argentaria S.A., Banco de Sabadell S.A., Banco Santander S.A., Banco Popular Español S.A., Bankia S.A., Caixabank S.A., Bankinter S.A., Caja Rural de Navarra S. Coop. de Crédito and Kutxabank S.A., all of Spain. Grupo Condesa produces small welded carbon steel tubes. ArcelorMittal is a global steel and mining company. The Commission concluded that the proposed acquisition would raise no competition concerns, because it would not significantly change the market structure. The transaction was examined under the normal merger review procedure. More information is available on the Commission's competition website, in the public case register under the case number M.7762. (For more information: Ricardo Cardoso – Tel.: +32 229 80100; Carolina Luna Gordo – Tel.: +32 229 68386)
5.002 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 247 248 249 250 251 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 23,800
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 23,960
Laag 23,560
Volume 2.676.573
Volume gemiddeld 2.411.545
Volume gisteren 2.676.573

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront