Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Vluchtelingen ramp voor Europa,eerste muur word nu gebouwd.

36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Rafter
0
quote:

fred 54 schreef op 22 december 2015 19:32:

Naar rechter om 'haatpredikers'

EINDHOVEN -
De Stichting Waqf stapt naar de rechter toe om de zeven buitenlandse 'haatpredikers' die door de gemeente Eindhoven worden geweerd alsnog toe te laten.
De zaak dient woensdag om 10.00 uur bij de rechtbank Oost-Brabant in Den Bosch.
De stichting vraagt in een voorlopige voorziening om een ander besluit van burgemeester Van Gijzel. Die heeft verboden dat zeven buitenlandse predikers spreken op de islamitische conferentie die deze week wordt belegd in Eindhoven.
Van Gijzel heeft naar eigen zeggen besloten de sprekers te weigeren, nadat hij advies had ingewonnen bij de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV). Die had bezwaar tegen de sprekers omdat ze zich negatief hebben uitgelaten over Joden, homo's, ongelovigen en vrouwenrechten. Ook hebben zouden ze de gewelddadige jihadstrijd hebben verheerlijkt.
Waqf heeft de uitnodigingen aan de zeven 'haatpredikers' niet uit zichzelf ingetrokken, omdat het verzoek daarvoor van de gemeente Eindhoven onvoldoende onderbouwd zou zijn. Daarom heeft Van Gijzel het spreekverbod opgelegd. De rechter moet toetsen of dit besluit terecht is genomen.

Hier weer eens het bewijs dat alle moslims hetzelfde zijn.
Er bestaan wel n paar verlichte Moslims, Aboutaleb, die schrijver Bouzouki en de Turkse pizzabakker om de hoek hier- maar dan heb je het wel gehad zo ongeveer. De sociake druk en dwang dwingt hen steeds verder te radicaliseren. In een Molenbeek in Brussel zie je waar dat toe leidt: vrouwen collectief in aardappelzakken, voorzover ze er al uit mogen, blanken weggepesr, torenhoge werkloosheid en uitkeringen. Geen wonder dat ze, de ontsnapten uit Parijs, zich maklijk kunnen verbergen daar. Los even dat de veiligheidsdiensten in Belgie een hoog 'Kuifje' gehalte hebben: om na 5 weken pas bij huiszoekingen naar wapens komt wat laat over...
Nee, 'gematigde' Moslims weten zich uitstekend te verbergen...
voda
0
@John, wat een triest verhaal zeg!

Wel eerlijk dat je dat hier met ons wilt delen. Doet mij weer terug denken aan 2005/2006 op het Crucell forum toen mijn ouders, op helaas veel te vroege leeftijd van beiden 72 jaar overleden...
josti5
0
quote:

voda schreef op 22 december 2015 21:15:

@John, wat een triest verhaal zeg!

Wel eerlijk dat je dat hier met ons wilt delen. Doet mij weer terug denken aan 2005/2006 op het Crucell forum toen mijn ouders, op helaas veel te vroege leeftijd van beiden 72 jaar overleden...
Het verhaal van Rafter was heftig, Hans, en zo zijn er nog véél meer.
Geldmaatschappij...
Al weer (bijna) 10 jaar??? 72 is inderdaad te jong, al vallen er velen om mij heen eerder weg. Overigens haalt 25% de 65 niet, als je alles meetelt.
Nou ja: we staan nu beiden vooraan in de rij...
Carpe diem!
[verwijderd]
0
Van de laatste twee postings word je toch echt kotsmisselijk. Juist deze twee posters.
Niet zielig zitten te doen, Josti5. Geen huili, huili.
[verwijderd]
0
quote:

rene l schreef op 19 december 2015 23:04:

[...]

Ik heb het ook gezien, het was een wanvertoning.
Waarschijnlijk zijn dit soort naieve figuren groot geworden binnen de subsidie-cultuur en geloven ze werkelijk dat er een onbeperkte gratis pot met geld in Nederland is die nooit leeg raakt.
Ze hebben er geen flauw benul van dat onze staatsschuld jaar op jaar nog steeds verder oploopt.

Ze proberen de goedgelovige mensen gewoon een rad voor de ogen te draaien door te zeggen dat het goed is dat we er steeds meer opnemen omdat ze een stimulans zijn voor onze economie.
Natuurlijk, asielzoekers zorgen dat er meer werk komt, het zijn echter niets anders dan gesubsidieerde banen betaald met ons belastinggeld verstrekt door de overheid.
Netto kosten asielzoekers gewoon bakken met geld, voor het overgrote deel zal er nooit een baan voor hun zijn en ze blijven dus levenslang teren op onze kosten.
Werk eerst maar eens aan het terugdringen van onze eigen werkeloosheid die onderliggend veel hoger is dan ons verteld door een subtiele gemanipuleerde meetmethode, het is net sjoemel-ww.
Dit wordt ons allemaal nooit verteld, het goedgelovige volk moet dom gehouden worden.

Recent sprak ik nog een reporter van onze Dorpskrant.
Hij vertelde mij, soms kom ik wel eens in het slaaphuis om er met daklozen te spreken.
Ze hebben het niet best, de maaltijden zijn uiterst sober, deze mensen klagen echter nooit.
Of hij komt bij de voedselbank, daar is het ook uiterst sober.
Hij is ook een paar keer in het tentenkamp geweest, de sfeer is daar zeer agressief en werkelijk niets is goed in de ogen van de asielzoekers.
's Morgens krijgen ze een uitgebreid ontbijt met luxe witte en bruine bolletjes.
Tijdens het avondmaal is het wel een soort gaarkeuken, er moet voor 400 personen gekookt worden en dan moet je toch echt eten wat de pot schaft.
Hij zegt dat er gewoon prima maaltijden voorgeschoteld worden die gewoon gezond en voedzaam zijn.
Toch blijven deze gasten zaniken en zeuren over werkelijk van alles en nog wat.
Ze mogen blij zijn dat ze een dak onder het hoofd hebben en anders gaan ze maar op een bankje in het park bij een zwerver de nacht doorbrengen zou ik zeggen.

Deze week de toestanden in Culemborg, ondanks dat ik het niet goedkeur kan ik mij er zeker wat bij voorstellen.
Je zult er maar ongevraagd 500 bij je om de hoek te wonen krijgen, het hele landschap veranderd, en je hebt totaal geen enkele zeggenschap in je eigen omgeving meer om over het gevoel van veiligheid maar niet te spreken.
Ik kan mij goed voorstellen dat enkele personen de wanhoop gewoon nabij zijn en uit machteloosheid de bende kort en klein geslagen hebben.

Nederland wordt kapot gemaakt door dit soort fratsen, wanneer je ze een verblijfsvergunning geeft zal het een aanzuigende werking hebben op nog meer gelukszoekers.
Daarna volgt de gezinshereniging en eisen ze onze huizen op.
Daarna worden op termijn hun normen en waarden gedicteerd aan ons.
De onze zullen ze namelijk nooit respecteren, laat staan dat ze zelf de motivatie hebben om onze taal te leren.
Wij hebben dan werkelijk niet meer te vertellen en zullen verworden tot vreemdelingen in eigen huis.
Homo's en vrouwen blijven in hun ogen voor altijd tweederangsburgers die naar hun pijpen moeten dansen en niets te vertellen hebben en waar ze mee mogen doen wat ze maar willen.

Wanneer komt het besef dat we moeten werken aan een spoedige terugkeer richting het land van origine.
Er mankeert deze jongemannen toch niets aan hun handen om hun eigen land weer op te gaan bouwen wanneer de Sisi-gangsters daar verdreven zijn.

als die verwijfde flikkers (regering) die door het volk gekozen zijn, het nog steeds te vertellen hebben en zich niets aantrekken van de stem van gewone volk ja dan blijven deze gelukzoekers deze kant opkomen......... De bestuurders van dit land moeten gehoor geven aan Brussel die wil dat de rijke landen meer gajes opneemt,,,en ga mij nou niet vertellen dat jonge knapen( het overgrote deel overigens) die hier asiel aanvragen hun land werden uitgejaagd..... Wat doen die aangestelden die beslissen dat ze bij hun aankomst meteen een eigen woning krijgen toegewezen moeten krijgen omdat ze een verblijfstatus hebben bemachtigd,,, hebben ze die ook omgekocht? Ik ben van mening die beslissers ook asielzoekers zijn die ze daarvoor hebben aangesteld zo ver is het al gekomen in dit landje Nederland..... Rutte blijft rechtop overeind na zijn vergissing dat hij het vertrouwen op de blauwe ogen van A. heeft klakkeloos aangenomen.... Dus onze volgende regering en die gaat er snel komen moet de puinzooi opruimen die zij hebben achtergelaten en dat zal met veel geweld gepaard gaan.... Let maar eens op!!!!!!!!!

enwatnu
0
quote:

Geniet schreef op 22 december 2015 19:46:

[...]

Hier bedoel je toch wel deze mee?

www.telegraaf.nl/binnenland/24908941/...
en zo kom je dus nooit van die vervloekte regenten af. Ze schuiven elkaar gewoon de baantjes toe, ook al hebben ze er een giga puinhoop van gemaakt in het verleden.
josti5
0
quote:

Vaster schreef op 22 december 2015 21:31:

Van de laatste twee postings word je toch echt kotsmisselijk. Juist deze twee posters.
Niet zielig zitten te doen, Josti5. Geen huili, huili.
??? Zielig???
Realiteit!!!
Rafter
4
quote:

Vaster schreef op 22 december 2015 21:31:

Van de laatste twee postings word je toch echt kotsmisselijk. Juist deze twee posters.
Niet zielig zitten te doen, Josti5. Geen huili, huili.
Wrom wordt U er misselijk van?
Verlies van een ouder is erg emotioneel, en zeker wanneer dat onder het gesternte van uitgekleedde ouderenzorg (verpleeghuis, awbz, wmo etc) gaat. Geloof me, ik heb tot voor het begin van dit jaar 7 jaar lang 2 x per week in een verpleeghuis rondgelopen (mantelzorg). In die 7 jaar heb ik alles zien afbrokkelen: aantal verplegenden verminderd, logopedie eigenlijk nauwelijks meer, fysio totaal niet meer, ergotherapie 1 x per maand, douchen hooguit 1 x per 2 weken of zelfs nooit, dagen in bed blijven liggen bij gebrek personeel, doodgaan in een kamer die je met 2 anderen moet delen......nooit rondgereden in n rolstoel. In n verpleeghuis doen de mantelzorgers het meeste werk, rest is wegbezuinigd- op de 2 zinloze managementlagen na dan.
Nee, het is erg legitiem om de kosten van opvang van jonge, viriele Asylshoppers in relatie te brengen met de verschralende ouderenzorg in Necerland. Ik hoor meer geklaag vanuit de asylcentra (haperende wifi, niet elke dag geschoonde toiletten, te weinig beltegoed gekregen etc...) waarvan ik denk: de gemiddelde oudere in n verpleeghuis zou graag met deze in de watten gelegde klagers willeen ruilen....
Wat zagen we gister op TV? Schaatsles vpor asylzoekers op de Uithof, begeleid door n grote groep mutsen, vrijwilligsters....
Zo'n vrijwilligster kan beter wat minder sexy dingen doen, bijv bejaarden wassen in n verpleeghuis, grote behoefte aan!
Fred 62
0
'Schutters San Bernardino' verloofd in Mekka

WASHINGTON/LOS ANGELES -
Het stel dat begin deze maand in het Californische San Bernardino veertien mensen vermoordde, leerde elkaar in Mekka kennen en is daar verloofd. Dit blijkt uit de visumaanvraag van Syed Rizwan Farook voor zijn verloofde Tashfeen Malik, die dinsdag tijdens het onderzoek naar de schietpartij in de openbaarheid kwam.
Het klikte tussen de twee tijdens de islamitische pelgrimsreis in 2013 in Saudi-Arabië. De Amerikaan Farook trouwde een jaar later met de Pakistaans-Saudische Malik. Toen ze 2 december hun moordpartij begonnen, hadden ze hun zes maanden oude baby bij een grootouder ondergebracht. Het stel werd in een vuurgevecht met de politie gedood.
In het onderzoek naar deze terroristische aanslag zit nog steeds een verdachte vast. Het is de 24-jarige Enrique Marquez. Die heeft volgens de aanklagers het moordende stel niet alleen van wapens voorzien, maar ook aangemoedigd om aanslagen te plegen, aldus The Los Angeles Times.
[verwijderd]
0
quote:

Rafter schreef op 22 december 2015 22:19:

[...]
Wrom wordt U er misselijk van?
Vanwege de reactie van die twee posters op het persoonlijk leed van een andere poster. Daar lustten de honden geen brood van.
[verwijderd]
1
quote:

enwatnu schreef op 22 december 2015 22:07:

[...]en zo kom je dus nooit van die vervloekte regenten af. Ze schuiven elkaar gewoon de baantjes toe, ook al hebben ze er een giga puinhoop van gemaakt in het verleden.
Vroeger voor de VVD de macht kaapte, kwam je niet bij de overheid als ambtenaar of bestuurder aan het werk, als je niet van onbesproken gedrag was.
Bij deze man maakt het schijnbaar niet uit dat de rechter hem veroordeelde voor nalatig en dat nu de FNV een claim wil bevechten (miljoenen) bij de rechter, dit maakt de man nog chantabel ook.
De VVD is werkelijk schaamteloos.
hirshi
0
quote:

Geniet schreef op 22 december 2015 22:47:

[...]

Vroeger voor de VVD de macht kaapte, kwam je niet bij de overheid als ambtenaar of bestuurder aan het werk, als je niet van onbesproken gedrag was.
Bij deze man maakt het schijnbaar niet uit dat de rechter hem veroordeelde voor nalatig en dat nu de FNV een claim wil bevechten (miljoenen) bij de rechter, dit maakt de man nog chantabel ook.
De VVD is werkelijk schaamteloos.
Toch geen zonnesteek opgelopen door die Aurora borealis....

Groet.
[verwijderd]
0
Hier em verder commentaar overbodig. Uit Trouw een onverdachte bron voor BDB, maar ovigens ook heel veel refoflauwekul in staat.

Sylvain Ephimenco - 19/12/15, 21:05

© afp. Angela Merkel tijdens haar speech van afgelopen week op het CDU-partijcongres.
column Het was een uitstekend idee om de bevlogen rede die Angela Merkel maandag op het CDU-partijcongres hield in Trouw te publiceren. Maar als je die een paar keer leest (zeker het tweede deel), ga je je wel afvragen of dit de woorden zijn van een politica met realiteitszin of van een dromerige idealist. .

Er zijn akelige voorbeelden van geweld die niet met de toekomstvoorspelling van Merkel stroken.Merkel is de dochter van een lutherse dominee en het is geen toeval dat een passage van haar speech me sterk aan de beroemde rede deed denken die Martin Luther King op 28 augustus 1963 in Washington hield.

Het verschil is wel dat de Amerikaanse dominee zijn 'I have a dream'-rede als een droom voor de toekomst presenteerde terwijl de Duitse regeringsleider haar visie over de volgende kwarteeuw als een vaststaand feit neerzette.

Merkel maandag in Karlsruhe: "Over 25 jaar zal Duitsland een land zijn dat geen generatie- of etnische conflicten heeft, maar een sterke maatschappelijke samenhang bezit. Duitsland zal over 25 jaar een land zijn dat open, nieuwsgierig, tolerant en spannend is en een eigen, sterke identiteit heeft (...) met gelijkwaardigheid van man en vrouw, met afkeuring van elke vorm van antisemitisme, racisme en discriminatie van homoseksuelen."

Ramp
Ik vroeg me onmiddellijk af wie of wat de bondskanselier het recht gaf om met zoveel aplomb het Duitsland van het jaar 2040 neer te zetten? In ieder geval niet de feiten en de huidige werkelijkheid want die neigen langzaamaan naar een ramp. Of zoals Der Spiegel en de Süddeutsche Zeitung zaterdag schreven, Duitsland schuift nu aanzienlijk op naar rechts en radicaliseert. .

Haar 'idealisme' heeft er ook voor gezorgd dat de Turkse islamofascisten rond schurk Erdogan een enorme steun in de rug kregen.Bijna tegelijk met haar toespraak werd een vracht aan nieuwe gegevens bekendgemaakt. Zo zijn er dit jaar in Duitsland al 1600 (!) misdrijven rond asielzoekers geregistreerd, 2 keer zoveel als vorig jaar. Geen dag zonder dat een azc-locatie in vlammen opgaat: 817 aanslagen dit jaar, een verhoging met 400 procent ten aanzien van 2014.

Er zijn akelige voorbeelden van geweld die niet met de toekomstvoorspelling van Merkel stroken. Zo werd vorige week een bus vol asielzoekers in Jahnsdorf door dertig mensen aangevallen en bekogeld. Ook vorige week werden vijf vluchtelingenkinderen door klasgenoten aangevallen. De arm van een 9-jarig meisje werd verbrijzeld. Volgens de politie zijn vluchtelingenkinderen vijf keer eerder fysiek en verbaal aangevallen.

Doodsbang
Ook spreken de talrijke opiniepeilingen van de laatste dagen het optimisme van Merkel tegen. 57 procent van de Duitsers is ontevreden over haar 'Wir schaffen das'. 55 procent zegt 'doodsbang' te zijn voor de toekomst en 62 procent weigert iets voor asielzoekers te doen.

Naast die mooie woorden in Karlsruhe lijkt het migrantenbeleid van Merkel haar land en de rest van Europa te ontwrichten en oude demonen te wekken. Ze heeft ook unilaterale beslissingen genomen die haar buurlanden in moeilijkheid (kunnen) brengen. Haar 'idealisme' heeft er ook voor gezorgd dat de Turkse islamofascisten rond schurk Erdogan een enorme steun in de rug kregen. Als je dit allemaal in perspectief zet, klinkt haar bevlogen rede bijna wereldvreemd. .

Groet, Jonas |
pietje-2005
0
Mooie woorden van onze Raad van State ook:
Extra huurverhoging voor ouderen en gepensioneerden moet kunnen volgens onze oude wijze klojos.
Die oude waardeloze nederlandse bijna demente idioten die teveel pensioen hebben, moeten maar gedwongen een huis kopen om plaats te maken voor wat minderwaardiger minder verdienende (krijgende) andere inwoners van dit doorstroomland.
Doen ze net alsof dit, zoals vele dingen die die jongens daar besluiten, iets van de democratie is.
Zijn toch eigenlijk zoals zovele dingen trekjes van ondemocratisch, dictatoriaal gezag.
En maar afgeven op andere landen en hun regeringen, haha.
Neem aan dat ze ook nog een, nu nog geheime, groet hebben.
New dawn
0
quote:

pietje-2005 schreef op 23 december 2015 08:02:

Mooie woorden van onze Raad van State ook:
Extra huurverhoging voor ouderen en gepensioneerden moet kunnen volgens onze oude wijze klojos.
Die oude waardeloze nederlandse bijna demente idioten die teveel pensioen hebben, moeten maar gedwongen een huis kopen om plaats te maken voor wat minderwaardiger minder verdienende (krijgende) andere inwoners van dit doorstroomland.
Doen ze net alsof dit, zoals vele dingen die die jongens daar besluiten, iets van de democratie is.
Zijn toch eigenlijk zoals zovele dingen trekjes van ondemocratisch, dictatoriaal gezag.
En maar afgeven op andere landen en hun regeringen, haha.
Neem aan dat ze ook nog een, nu nog geheime, groet hebben.
Vroeger werden ouderen gezien als een kwetsbare groep, nu zijn ze afgeschreven en terzijde gelegd. Maar kwetsbaar zijn ze wel, veel gaat niet zo makkelijk meer, de gebreken komen.
pietje-2005
0
quote:

New dawn schreef op 23 december 2015 08:10:

[...]

Vroeger werden ouderen gezien als een kwetsbare groep, nu zijn ze afgeschreven en terzijde gelegd. Maar kwetsbaar zijn ze wel, veel gaat niet zo makkelijk meer, de gebreken komen.
Is waarschijnlijk ook nog zo, dat ouderen gewoon met zich laten doen.
Als kiezer of mondige burger hebben ze waarschijnlijk ook niet meer de spirit om tegen dingen te ageren.
Chiddix
0
quote:

jonas schreef op 23 december 2015 03:20:

Sylvain Ephimenco - 19/12/15, 21:05

Ik vroeg me onmiddellijk af wie of wat de bondskanselier het recht gaf om met zoveel aplomb het Duitsland van het jaar 2040 neer te zetten? In ieder geval niet de feiten en de huidige werkelijkheid want die neigen langzaamaan naar een ramp. Of zoals Der Spiegel en de Süddeutsche Zeitung zaterdag schreven, Duitsland schuift nu aanzienlijk op naar rechts en radicaliseert. .

Ook spreken de talrijke opiniepeilingen van de laatste dagen het optimisme van Merkel tegen. 57 procent van de Duitsers is ontevreden over haar 'Wir schaffen das'. 55 procent zegt 'doodsbang' te zijn voor de toekomst en 62 procent weigert iets voor asielzoekers te doen.

Groet, Jonas |
Als regeringsleider kun je blijkbaar bepaalde beslissingen nemen. Vluchtelingen, kom allemaal naar Duitsland. U bent welkom. Probleem is, dit besluit werd niet genomen in de Europese Raad van regeringsleiders. Omdat je andere landen van de EU belast , had dat wel gemoeten. Volgend jaar komen een kwart miljoen vluchtelingen naar Nederland(Telegraaf 18/12) en zal het inwonersgetal in Nederland de 17 miljoen passeren. Angela Merkel is dictoriaal bezig.
Wir schaffen das, kan Rutte ook roepen. We kunnen het aan. In Nederland hebben meer vrijwilligers zich aangeboden dan nodig is, om mee te helpen bij de vluchtelingenopvang. Als Wilders ruim 20% krijgt in de peilingen van de stemgerechtigden , hou je nog 80% over. Dat wil niet zeggen, dat die 80% het allemaal eens zijn met het vluchtelingenbeleid van Rutte/Samson. Bij een referendum halveert die 80% , denk ik.
[verwijderd]
0
quote:

Chiddix schreef op 23 december 2015 08:20:

[...]

Als regeringsleider kun je blijkbaar bepaalde beslissingen nemen. Vluchtelingen, kom allemaal naar Duitsland. U bent welkom. Probleem is, dit besluit werd niet genomen in de Europese Raad van regeringsleiders. Omdat je andere landen van de EU belast , had dat wel gemoeten. Volgend jaar komen een kwart miljoen vluchtelingen naar Nederland(Telegraaf 18/12) en zal het inwonersgetal in Nederland de 17 miljoen passeren. Angela Merkel is dictoriaal bezig.
Wir schaffen das, kan Rutte ook roepen. We kunnen het aan. In Nederland hebben meer vrijwilligers zich aangeboden dan nodig is, om mee te helpen bij de vluchtelingenopvang. Als Wilders ruim 20% krijgt in de peilingen van de stemgerechtigden , hou je nog 80% over. Dat wil niet zeggen, dat die 80% het allemaal eens zijn met het vluchtelingenbeleid van Rutte/Samson. Bij een referendum halveert die 80% , denk ik.
Waarom kunnen {durven} andere landen, oa de Oostbloklanden neen zeggen tegen Merkels beleid, en Rutte niet ?
enwatnu
0
quote:

Henk.L. schreef op 23 december 2015 10:15:

[...]

Waarom kunnen {durven} andere landen, oa de Oostbloklanden neen zeggen tegen Merkels beleid, en Rutte niet ?
Netwerken voor een droombaan bij de EU en vele regenten hier met hem. Nationale belangen tellen niet voor hem. Gewoon een erbarmelijke slechte volksvertegenwoordiger.
Chiddix
0
quote:

Henk.L. schreef op 23 december 2015 10:15:

[...]

Waarom kunnen {durven} andere landen, oa de Oostbloklanden neen zeggen tegen Merkels beleid, en Rutte niet ?
Zal zijn redenen hebben, dat Rutte niet durft in te gaan tegen mevr Merkel en haar slaafs volgt.
De Oostbloklanden zeggen nee maar werken de stroom naarboven. Komt nog bij , dat de vluchteling maar enkele landen op het oog heeft waar men heen wil.
In sommige bootjes hoort de kustwacht roepen, roete,roete. Wat roepen die vluchtelingen nu , zegt een Italiaanse grensbewaker, route? Nee, zegt een ander, ze roepen Rutte.
36.060 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 ... 1799 1800 1801 1802 1803 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
859,67  -5,69  -0,66%  11:14
 Germany40^ 17.670,80 -0,93%
 BEL 20 3.801,58 -0,65%
 Europe50^ 4.896,52 -0,81%
 US30^ 37.611,14 -1,06%
 Nasd100^ 17.269,70 -1,59%
 US500^ 4.985,96 -1,25%
 Japan225^ 37.325,98 -1,78%
 Gold spot 2.383,78 +0,19%
 EUR/USD 1,0652 +0,08%
 WTI 82,59 +0,62%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,92%
EBUSCO HOLDING +1,42%
Pharming +1,38%
Heineken +1,00%
UNILEVER PLC +0,77%

Dalers

Alfen N.V. -3,33%
AMG Critical ... -3,10%
Aegon -2,79%
TomTom -2,76%
B&S Group SA -2,67%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront