Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Athene wil toch verlenging kredietregeling'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

13 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mr Greenspan 17 februari 2015 22:15
    quote:

    EmileB schreef op 17 februari 2015 22:01:

    Ongeloofwaardig. Als de Grieken geld krijgen, trekken zij zich vervolgens toch niets van de afspraken aan.
    Mee eens, ze hebben de verkiezingen gewonnen op basis van beloftes aan het volk en nu moeten wij geloven dat ze die beloftes aan hun eigen bevolking gaan breken... we zijn toch wel oenen als we extra geld blijven geven.
  2. san marco 17 februari 2015 22:55
    Griekenland is een dwerg. Wat vanavond in Frankrijk is gebeurt is financieel erger. De Franse oppositie gooit zijn kont tegen holande's kribbe van hervormingen. Dat Frankrijk nog steeds geen plannen heeft om te hervormen is voor onze EU economie klote. Frankrijk wordt onze molensteen. .
  3. [verwijderd] 17 februari 2015 23:04
    quote:

    san marco schreef op 17 februari 2015 22:55:

    Griekenland is een dwerg. Wat vanavond in Frankrijk is gebeurt is financieel erger. De Franse oppositie gooit zijn kont tegen holande's kribbe van hervormingen. Dat Frankrijk nog steeds geen plannen heeft om te hervormen is voor onze EU economie klote. Frankrijk wordt onze molensteen. .
    Zoals het altijd in de politiek gaat: eigen belang eerst. De oppositie wil niet dat Hollande hervormt zodat de mensen niet meer op hen gaan stemmen. Het lijkt wel de taak van de oppositie: dwarsliggen.

    Eigenlijk is het onvoorstelbaar dat de daar rechtse oppositie tegen liberalisering is, maar zo gek kan het dus lopen als ze denken dat de regerende socialisten dwars kunnen liggen. Maar de oppositie kan daar in dit geval niets doen, alleen veel lawaai maken.
  4. forum rang 4 M357 17 februari 2015 23:28
    Het is een losse flodder en dat zal morgen blijken. Net als het bericht dat die dame van CNBC vorige week zomaar even wereldkundig maakte en waarvan achteraf niets bleek te kloppen. Maar ja, de futures waren wel even een procentje hoger gezet. Manipulatie?? welnee joh!! gewoon een foutje.. Dat geloof je toch gewoon niet. De hele wereld wordt constant bij de neus genomen door een paar idioten en men slikt het als zoete koek. Wat een triestheid..
  5. [verwijderd] 18 februari 2015 00:58
    @M357 - en dat is nou precies waar het allemaal om gaat. Een gerucht de wereld in helpen en VOILA...de koersen vliegen weer omhoog. Dat het achteraf niet waar is dat maakt niets uit, want het doel is om alles te doen en te verzinnen om de koersen omhoog te krijgen. En dat lukt ook elke keer. Of het is een zogenaamd staakt-het-vuren in Oekraine, waar niemand zich echt aan houdt of het is over Griekenland die ineens alles doet om het benodigde geld los te peuteren. Het is ongelofelijk dat op die manier de beurs en dus de koersen van aandelen zo makkelijk te manipuleren zijn op NIETS. Dit kan toch zo niet doorgaan ??

    De futures staan nu ook weer keurig op omhoog gaan !!!
    Alle echte nieuws is zo slecht (ook dat nieuws inderdaad dat in Frankrijk de bezuingingen gedwarsboomt worden...dus slecht voor het totale herstel van de EU-zone) dat helemaal niets rechtvaardigd dat de beursen en koersen gaan stijgen....echt niets op dit moment.

    En blijkbaar kan en mag het ook ongestraft...dat manipuleren en lul-maar-een -eind-weg berichten de wereld in slingeren. Er kan blijkbaar niemand tegen optreden of iets tegen doen, want het ruikt naar iets strafbaars...of niet soms?
13 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links