Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Krachtige vervolgdoorbraak

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

324 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 22 oktober 2014 10:33
    even iedereen short zetten en dan weer upperdepup. wat voor nieuws is er dat het down gaat, ik heb het even niet kunnen volgen?

    ah European stocks were little changed, erasing earlier gains, as some earnings reports missed estimates, outweighing speculation the European Central Bank will boost stimulus. U.S. index futures were little changed, while Asian shares rallied.
  2. domin8tor 22 oktober 2014 10:39
    We gaan helemaal niet terug naar de 425 range, dit jaar nog zakken we onder de 350. Na de recente verkoopgolf en alle media aandacht is de AEX weer een klein beetje hersteld. Maar ik denk dat die herstelling juist kwam door de media aandacht en de daardoor gevoede particuliere interesse. Grote partijen maken daar gebruik van, stappen uit. Laten even een stijging zien voor het vertrouwen, nog meer particulieren stappen in. En dan knotsen we dit jaar nog onder de 350. Cijfers vallen tegen, Heineken, Coca-Cola, IBM, bedrijven die er echt toe doen laten gewoon zien dat het economisch niet meezit.

    China koelt af, plus het feit dat daar een gigantische vastgoedbubbel er aan zit te komen (Al jaren overigens, maar de overheid kan het niet vol blijven houden als de economische groei afremt; waar we nu ook tekenen van zien). Ik durf niet in te stappen, echter shorten ook niet door de enorme volatiliteit. Op technische analyse proberen bodems en toppen te voorspellen is je reinste onzin. Iedereen die de wetenschappelijke literatuur volgt weet dat je met technische analyse nooit een voordeel zult behalen t.o.v. andere beleggers.
  3. [verwijderd] 22 oktober 2014 10:42
    quote:

    domin8tor schreef op 22 oktober 2014 10:39:

    We gaan helemaal niet terug naar de 425 range, dit jaar nog zakken we onder de 350. Na de recente verkoopgolf en alle media aandacht is de AEX weer een ...
    we zullen zien. ik zeg van wel. ook helemaal oneens vwb de TA. de laatste "crash" op de s&p was voor 75% technisch. Als iets door een moving average ( of andere kritische niveaus ) breekt dan zal dit leiden tot een versnelling van de snel off als hij niet erop terugbounced. Dus je hebt er wel IETS aan. Moet je maar eens in de gaten houden. Als TA niets waard zou zijn, zou bas zonder baan zitten.
324 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 17 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links