BE Semiconductor « Terug naar discussie overzicht

Besi, Augustus 2014

94 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
[verwijderd]
0
Vanmorgen zijn we goed gestart.
Volgens mijn verwachting deze week elke dag met 1 procent koersstijging.
Op dit moment hebben we dat al gehaald. De dag is net begonnen, dus er kan nog veel veranderen, naar beneden of naar boven. We zijn op weg naar een koers van 14 euro !
[verwijderd]
0
[verwijderd]
0
Ik blijf het verbazingwekkend vinden dat verkopers, die zo juist €13,39 op de borden hebben zien staan,even later rustig willen verkopen op € 13,20.Wat zal het zijn; een korte memorie, geen geduld of geen vertrouwen dat die € 13,39 toch weer snel op het bord zal staan?
[verwijderd]
0
Ja Kampie helemaal mee eens.
Als de koers op gegeven moment een daling van 4 eurocent geeft na een eerdere mooie stijging kan dat verkopers in een situatie doen belanden van angst en gaan roepen: dit gaat niet goed, verkopen maar, winst veilig stellen. En hopla de koersstijging gaat opnieuw teniet. Helaas voor de lange termijn beleggers. Zoals ik. Aan de andere kant kleine winsten pakken is ook goed. Het is een keuze en het zit ook tussen de oren. Nu wil ik bekennen dat ik vanmorgen ook even dacht bij 13.39 euro om te verkopen, niet gedaan want BESI gaat naar de 15 euro en hoger. Ik heb geduld. Helaas wordt mijn verwachte koersdoel voor deze week niet gehaald, doordat de eerste drie dagen van deze week geen tot weinig koersstijging gaven. Dus eind Augustus ook geen 14 euro. Hebben jullie de columm van Nico Bakker op de DFT site gelezen?
Hierin staat de verwachting van de AEX voor in het najaar en volgend jaar. Ja ik weet BESI zit in ASCX. Deze index kan dan ook meestijgen en daardoor ook BESI. M.a.w. het beleggingsklimaat wordt beter.
[verwijderd]
0
Volgende week gaat meneer Draghi weer (onzin) spreken.
Door het wachten op wat hij gaat zeggen (inhoudelijk vaak geen enige waarde), dus volgende week waarschijnlik geen mooie koersstijgingen.
Hij weet het ook niet hoe het europees verder moet en de euro kan redden.
[verwijderd]
0
Zelfde koerspatroon als gister(en meerdere dagen) rond 16:00 begint de koers weer te bewegen, Amerikanen? Nu zelfs DH de dag uit.
[verwijderd]
0
quote:

GerardK schreef op 28 augustus 2014 17:40:

Zelfde koerspatroon als gister(en meerdere dagen) rond 16:00 begint de koers weer te bewegen, Amerikanen? Nu zelfs DH de dag uit.
Vandaag in elk geval een uitstekende slotkoers.
Morgen zo verder?
Dan komt de koers € 13,60 dichtbij!
[verwijderd]
0
quote:

hvasd2 schreef op 28 augustus 2014 17:26:

www.iex.nl/Column/134624/Rood-aanlope...

Reden stijging vandaag ?

Hoe denken jullie over Rood Technologie ?
Een tijdje geleden stond het forum van Rood bol met de verwachting dat Besi Rood zou overnemen.Ik heb er toen ook wel naar gekeken.Maar ze betalen geen dividend, hebben al verschillende jaren geen winst gemaakt en hebben amper 100 man in dienst.De potentie is dus niet zo groot.Nu zouden er plotseling veel aanvragen binnen komen. Geert Schaai heeft een belang genomen en de koers gaat dus wat omhoog.Ik blijf voorlopig aan de zijkant.Eerst maar eens zien of ze het tweede half jaar winst gaan maken en dan is het nog vroeg genoeg om in te stappen.

Overigens heeft Besi weer een sterke dag neergezet.Wanneer zouden de analisten met nieuwe koersdoelen komen?
[verwijderd]
0
quote:

dutch_hardstyle schreef op 28 augustus 2014 22:33:

vergeet bessie. Kom naar rood.
Gisteren schreef je nog op een vraag van 'lotgenoot' dat je geen aandelen Rood meer had.Hoe geloofwaardig ben je dan als mij vraagt naar Rood te komen?Je zou er verstandig aan doen om naar Besi te komen.Dan heb je al het positieve waar je bij Rood nog op moet wachten.
94 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 15 apr 2024 17:35
Koers 142,600
Verschil 0,000 (0,00%)
Hoog 144,700
Laag 141,200
Volume 296.860
Volume gemiddeld 479.250
Volume gisteren 296.860

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront