Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Dilemma

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Bas Heijink

Technisch analist Bas Heijink schrijft iedere dag een update over de AEX. Senior Technisch Analist Bas Heijink houdt zich binnen de ING Investment Office van ING Bank bezig met Technische Analyse. Heijink let vooral op de kansen die hij ziet in de markt om op korte termijn een goed absoluut rendement te behalen. H...

Meer over Bas Heijink

Recente artikelen van Bas Heijink

  1. jun '17 TA Arcelor Mittal: Buy the dip 12
  2. jun '17 TA: Bedankt! 411
  3. jun '17 TA: Van lang naar kort 425

Reacties

358 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 18 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. minister president Balkenende 19 juli 2011 09:12
    AEX is vreemde eend in bijt. Dus dan maar voortaan TA louter en alleen op DAX en S&P etc. Dan moeten we maar stoppen met die AEX onzin.

    Bas, is je advies nou long of short. Wat zeg je tegen een ING client? Je draait er omheen. Je beschrijft slechts het een en ander. Kortom, graag wat meer uitleg!
  2. [verwijderd] 19 juli 2011 09:26
    quote:

    prutser schreef op 19 juli 2011 09:21:

    Bas zit nog steeds in de ontkenningsfase, wat betekent dat de dalende trend wordt voortgezet. Pas als iedereen negatief is, dus ook Bas, pas dan is de bodem bereikt. Benieuwd of de steun op 300 het gaat houden.
    Ben jij Bas toevallig? Dit in verband met je nick?
    Nou Bas, correctie my ass. De trend is dalend en TA werkt niet, zeker met de PIIGS op de achtergrond en onze sterke Europese leiders die met elkaar in de clinch liggen over een oplossing. Daar kun je nu eenmaal geen lijntjes over trekken. Je zit er faliekant naast en geef dat nou maar eens toe. Of ga een maand op vakantie, net als vorige jaar, toen kwam het ook allemaal goed zonder dat je je iedere dag weer belachelijk maakte. ;-)
  3. [verwijderd] 19 juli 2011 09:28
    quote:

    Rhndy schreef op 19 juli 2011 09:25:

    DAX en ESX 1,3 en 1% in de plus. AEX 0,65%. Tijd voor 327 zeg ik maar.
    En kijk eens naar Spanje en Italië! Prima beurzen daar, zaten wij ook maar met dezelfde problemen dan deed de AEX het misschien ook beter en kregen we ook nog een beetje poen van onze mede eurostrijders. lol
  4. [verwijderd] 19 juli 2011 09:33
    Goedemorgen, nog even het berichtje herhalen voor degene die het gemist hebben:

    Systeem crises in aantocht!!
    Of dat in augustus gaat gebeuren weet ik niet wel denk ik dat aug tm okt een van de slechtste beurs maanden gaan worden ooit!

    AEX in augustus kan zo maar op 250-270 belanden...dus let goed op!!
    Artikel hieronder is interessant, ookal is het misschien bijna niet te geloven. Dit is justice, de hele Iluminati zal in elkaar donderen zo ook alle machtige oude garde. Dit is een tijd voor feest en gerechtigheid!

    www.niburu.nl/index.php?option=com_co...

    Dr. Carl Johan Calleman verwacht een financiële ineenstorting ten tijde van de Vijfde dag die van start gaat op 31 juli aanstaande.
    Europese banken proberen nog altijd een oplossing te vinden voor de schuldencrisis in Griekenland en op 2 augustus aanstaande zullen de Verenigde Staten moeten beslissen om al dan niet het schuldplafond omhoog te schroeven.
    Ondertussen verschuift de aandacht meer naar Italië waar de nationale schuld inmiddels is opgelopen tot 120 procent van het bruto
    binnenlands products (BBP). De schuld van Griekenland bedraagt 140 procent van het BBP maar de Italiaanse economie is zeven keer groter dan de Griekse en Europese landen hebben meer geld uitstaan in Italië. Een zeer delicate situatie ontstaat nu met de Vijfde dag in het verschiet en het valt te bezien of het drukken van extra geld de financiële ineenstorting kan tegenhouden.


    Lees ook nog alle artikelen van Rupert Murdoch op Niburu!! Erg verfrissend en ja even alle vooroordelen laten liggen, je hebt niets te verliezen...


    Succes alle!
358 Posts
Pagina: 1 2 3 4 5 6 ... 18 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links