Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming-forum, een mening

9 Posts
gvanmaarsum
12
Nou loop ik al een tijdje mee in de aandelenwereld, en volg ik diverse forums zoals eurobench en het iex-forum ook al weer enkele jaren. Zelf plaatst ik tegewoordig zelden nog mijn commentaar, maar vindt het altijd plezierig om meningen van andere te lezen, en sommige meningen zijn leuker/interessanter dan andere, de stukjes van le sabre bijvoorbeeld behoren eigenljjk tot de hogere literatuur, maar dat daargelaten. Sinds kort ben ik ook aandeelhouder van Pharming, op welke koers ik ben ingestapt en hoeveel stukken ik heb is niet van belang lijkt me. De reden dat ik ben ingestapt in het aandeel is dat ik zeer kort geleden mijn oog heb laten vallen op dit forum op de iex, en aandachtig de commentaren en analyses van met name Snorkle heb gelezen. De analyses en commentaren van deze persoon zijn een rariteit, dat iemand zo veel tijd en energie steekt in een aandeel en die kennis deelt met andere is uniek te noemen. Ik ben hem hier (tot nu toe) zeer dankbaar voor. Dat andere "beleggers" hier wat merkwaardig op reageren is jammer, maar misschien part of the game. In hoeverre deze partijen het aandeel drukken is mij niet bekend, het fonds is niet erg liquide (er zijn weinig aandelen in omloop) (uiteindelijk misschien in ons voordeel) en de votaliteit is hoog. Het is spijtig dat Snorkle, in deze vorm, de pijp aan Maarten geeft. Ik, en met mij vele andere, hebben alle vertouwen in Pharming, en of ons vertrouwen nu spoedig beloond wordt of dat het langer gaat duren is mij om het even.
[verwijderd]
0
Denk je dat snorkle gek is, hij koopt eerst in en dan verteld hij het pas zodat hij lekker me de koers meegelift wordt.
gvanmaarsum
2

Bedankt, J. Kastelijns voor je heerlijke bericht, met het idee dat er hier gekken rondloppen had ik nog niet eens rekening gehouden. Al zou hij het doen, en het is zijn goed recht. Dit feit maakt overigens geen enkel verschil, maar toch heb ik het idee dat Snorkle al lang in Pharming zit en wel voor de Lange-termijn.
[verwijderd]
1
Ik sluit me bij Roeland aan.
Ookjaren IEX gedaan en nog meer jaren ekonomie en beurzen gevolgd.
Vind forums met hun uitwisseling een van de mooiste internet-fenomenen.
Vind le Sabre en consorten de kleur van het geschrift.
Vind Snorkle en Dr Jones ook hele byzonder snuiters (rariteiten zei Roeland) om zoveel nuttige informatie vrijblijvend te delen met anderen, waarvoor duizendmaal dank!!!

Maar dat er in de wereld overal andersdenkenden zijn en zelfs mensen zonder fatsoen is part of the game.
Dat doet niets af aan het goede van een fonds of hun weldenkende fans.
MAAR DAN OOK NIETS!

Het is dus eigenlijk jammer als die kleine groep andersdenkenden Snorkle van ons forum krijgt. Ik kan hem wel begrijpen, maar hij staat boven alle anderen en zou er dus beter aan doen te glimlachen en te zeggen:
"vergeef het hen, want ze weten niet wat ze doen"

Maar snorkle is ook van vlees en bloed en mag gerust een vakantie of pauze nemen, of Pharming aktiviteiten achter de schermen doen waar sommigen achter mee mogen kijken en verder praten. Dat is helemaal aan hem.

Voel je in ieder geval gesteund door vele Roelands, harry's en andere anonieme fans/bewonderaars die allemaal hun eigen koers varen, maar die vierkant achter je staan door dik en dun, in goeie en slechte tijden, met pharming op 41 ct of 41 euro!

Harry

[verwijderd]
0
Helemaal mee eens.

Trouwens Snorkle: je hebt nog steed een fles wijn van Tico en mij tegoed. (hadden we vorig jaar toegezegd)
[verwijderd]
1
Een frisse kijk van een "verse" PH-belegger kan soms wonderen doen.
Het is zeker geen toeval dat dit schrijven van Roeland nu al n score van
11 heeft. Een score die wordt opgedragen aan Snorkle.
Gewoon terugkomen op dit forum, als je daar zin in hebt, zoals dat even "asjemenou" opfrisssen met je posting van 7 mei.

Maar je initiatief om een eigen prive forum-afgeleide op te zetten loopt ook niet slecht.

Sukses en voel jezelf gesteund door heel vele anonieme forumfans

Harry

9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 0,908
Verschil +0,008 (+0,89%)
Hoog 0,923
Laag 0,905
Volume 4.300.077
Volume gemiddeld 6.940.923
Volume gisteren 6.570.354

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront