ABN AMRO « Terug naar discussie overzicht

wat gebeurd er met niet aangemelde aandelen?

9 Posts
gerrie2000
0
Weet iemand wat er met je ABN AMRO aandelen gebeurd als je ze helemaal niet aanmeldt bij het consortium?

[verwijderd]
0
quote:

gerrie2000 schreef:

Weet iemand wat er met je ABN AMRO aandelen gebeurd als je ze helemaal niet aanmeldt bij het consortium?

Zal waarschijnlijk naar het afvloeipotje van het personeel gaan.
Er bestaat de kans dat je niets meer krijgt. Hetzelfde scenario als wat door Minderhoud (commissaris) van Getronics is verteld op de laatste AVA.

Men kan de aandeelhouder uitrooken.

Hans
aadj
0
Handel in niet aangemelde aandelen blijft gewoon mogelijk.Onder een andere fondscode en op de lokale markt.
Dat lees ik in het officiele bod van het consortium.
Op de lokale markt is nog steeds handel in Versatel en Baan bijvoorbeeld .Die zijn geruime tijd geleden van de beurs gehaald.
De vraag is wat schiet je er financieel mee op als je ze vasthoudt?

optiepipo
0
Informatie handel aandelen ABN AMRO en opties AAB omtrent bod RFS Holdings
Hierbij informeren wij u over het volgende. RFS Holdings heeft bekend gemaakt het bod op ABN AMRO gestand te doen waarbij ongeveer 86% van de aandelen ABN AMRO is aangemeld. Naar aanleiding hiervan is de handel in aangemelde aandelen ABN AMRO (fondscode 113323) op 10 oktober 2007 om 12:34 uur door NYSE Euronext stilgelegd. Er vindt nog wel handel plaats in de niet-aangemelde aandelen ABN AMRO (fondscode 30110).

Aanpassing AEX-index
NYSE Euronext heeft bekendgemaakt dat het aandeel ABN AMRO na het sluiten van de handel op woensdag 10 oktober 2007 uit de AEX-index wordt verwijderd. ABN AMRO wordt niet door een ander fonds vervangen. Het gewicht van ABN AMRO in de AEX-index wordt proportioneel verdeeld over de overige 24 fondsen. Meer informatie over de huidige samenstelling van de AEX-index van de optieseries vindt u in het Helpcenter onder de categorie 'Koersen & Beurzen', 'Koersen A'dam/Brussel/Parijs' en vervolgens vraag 18:'Wat is de samenstelling van de AEX-index per 11 oktober 2007?'

Opties ABN AMRO
Opties ABN AMRO (AAB) zijn met onmiddellijke ingang uit de notering genomen. Alle uitstaande posities AAB zijn op 10 oktober 2007 nabeurs afgerekend tegen de 'Fair Value' settlement prijzen. Omstreeks 15 oktober 2007 wordt de cash settlement op uw rekening bij BinckBank verwerkt. De 'Fair Value' prijzen van alle opties AAB vindt u in het Helpcenter aan de rechterzijde onder de vraag: 'Wat is de Fair Value prijs van mijn optie AAB?'

Na-aanmeldingstermijn niet-aangemelde aandelen ABN AMRO
RFS Holdings stelt een na-aanmeldingsperiode in voor aandeelhouders van ABN AMRO die hun stukken nog niet hebben aangemeld. Deze loopt tot en met 31 oktober 2007. Informatie omtrent het ingaan op het bod van RFS Holdings gedurende de na-aanmeldingsperiode verstrekken wij op korte termijn.

optiepipo
0
Bankentrio doet bod op ABN AMRO gestand--2
10-10-2007 13:14:34
Toevoeging: meer informatie in alinea 2 en 4

Amsterdam (BETTEN BEURSMEDIA NEWS) - Het bankentrio bestaande uit Royal Bank of Scotland (RBS), Fortis en Santander heeft het bod op de Nederlandse bank ABN AMRO gestand gedaan. Dat schrijven ze woensdag in een persbericht. De financiele afwikkeling van de overname vindt plaats op 17 oktober 2007.

Het trio stelt in de verklaring dat voor ieder aandeel ABN AMRO EUR 35,60 in contanten wordt betaald en 0,296 in aandelen RBS.

De drie banken stellen een na-aanmeldingsperiode in voor aandeelhouders die hun stukken nog niet hebben aangemeld. Deze loopt tot en met 31 oktober 2007. Op dit moment is circa 86% van de ABN-aandelen bij het bankentrio aangemeld.

'De banken moedigen de aandeelhouders die hun stukken nog niet hebben aangemeld dit zo snel mogelijk te doen', zo schrijven ze.

itamputi
0
ING bank geeft vandaag aan:
a) dat je ze nu nog op de beurs kan verkopen.
b) Als je niets doet worden ze automatisch alsnog aangemeld.
gerrie2000
0
toch blijf ik met een aantal vragen zitten:
Ben ik, als eigenaar van niet aangemelde ABN/AMRO aandelen, nog steeds eigenaar van een stuk Fortis/RBS/Santander. En krijg ik dan ook nog steeds dividend? En hoe zit dat allemaal juridisch gezien?
[verwijderd]
0
Zou je van je vastgehouden aandelen ABN-AMRO ook nog dividend krijgen? Zo maar een vraag uit nieuwsgierigheid. Ik heb alles al verkocht.
[verwijderd]
0
9 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 16:23
Koers 15,870
Verschil -0,035 (-0,22%)
Hoog 15,955
Laag 15,750
Volume 1.982.776
Volume gemiddeld 3.548.690
Volume gisteren 3.431.829

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront