Antonov « Terug naar discussie overzicht

Prutser c.s.

13 Posts
Bromsnor
7
Wat is het toch het nut om een fonds als Antonov af te zeiken ? Ik neem aan dat het gros van de Antonov-forum leden de aandelen ook bezitten. Degenen die ze hebben hopen op de grote klapper. Zij en zeker ook ikzelf moeten weten dat de kans altijd bestaat dat je investering kan smelten als sneeuw voor de zon. Mike Emmerson zegt zelf dat beleggen in Antonov risico's met zich mee brengt. Aandeelhouders van fondsen hopen altijd op goed nieuws voor bedrijven, ze zijn supporter van het bedrijf. Als je fan bent van Ajax of Feijenoord ga je toch ook niet de club in kwestie de grond in praten ! Hooguit vind je dat een bepaalde speler beter kan vertrekken. Als je lid bent van een politieke partij ga je toch ook niet bekvechten met je medeleden en de politieke doelen afbranden. Vroeger was Prutser iemand die mailtjes stuurde naar Antonov en naar ik meen de eerste licentiehouder en Suzuki. Alleen aan het bericht uit het verre oosten dat de bak veel mankementen vertoonde, daar heb ik nooit zoveel waarde aan gehecht. Hij stond destijds vaak op het forum tezamen met Chiefram (waar is die gebleven ?), Fruitcake en Jeeves. Helaas is Prutser de Prutser van vroeger niet meer en doet hij te vaak mee door via dit medium "ruzie" te maken met misschien wel de ras-optimisten. Eens noemde hij Mike Emmerson ten tijde van de te houden vergadering in Amsterdam iemand die de boel belazert en op onze kosten dikke sigaren rookte. Sinds die tijd is Prutser sterk veranderd. Hij wordt vandaag de dag in het rijtje Weet-ik-veel en Herculess geplaatst. Kritisch zijn over bedrijven/fondsen, daar is niets mis mee, maar om daarbij persoonlijk te worden en te hopen (?) dat de koers verder afglijdt en melden dat de koers niet verder dan € 0,01 kan zakken, is dat leuk ? Het Antonov-forum lijkt na een ingreep door de forum leiding af en toe weer terug bij af. Bean.
[verwijderd]
0
Inderdaad, weg met al die negatieve gedachten, Antonov is (bijna) in het goede gezelschap van bijvoorbeeld KPN en Laurus, helaas zegt dat meer over de laatste dan over Antonov. Waarom zou je aandelen in iets moeten hebben om mee te praten op een forum?
[verwijderd]
29
Wat een leuk bericht, ik voel me bijna vereerd. Ik jouw ogen ben ik me anders gaan opstellen t.o.v. Antonov en ik denk dat je daar gelijk in hebt. Ik heb diverse malen kritische vragen gesteld aan Emerson en kreeg steeds weer nietszeggende antwoorden. Vage persberichten gevolgd door emissies, er zit een patroon in. In de CC las ik een antwoord waarin iets stond over "puur toeval". Dat heb ik weleens eerder gehoord van Emerson. Het was toen de naam Suzuki kwam bovendrijven en in verband werd gebracht met Maruti (de Suzuki kloon). Het is jammer dat jij weinig waarde hecht aan het bericht uit het Verre Oosten. Hier heb ik Mike gewoon op een leugen betrapt. In een interview zegt hij dat Maruti op het punt staat om te produceren, terwijl Maruti zelf in een mail aan mij laat weten dat ze VERRE van productie zijn. Reden is dat de bak niet aan bepaalde voorwaarden voldoet en soms zelf uitviel. Ik heb dit uitgebreid een keer hier aan de orde gesteld, met een link naar het interview en al. Resultaat: geen enkele reactie. Het enige wat ik probeer is om mensen op deze dingen te wijzen en ze hun eigen conclusies te laten trekken. Ik snap eigenlijk niet waarom ik dat doe, want ik slaap er geen seconde minder om (net als jullie gewaardeerde vriend Emerson) als Antonov het niet gaat redden en jullie weet-ik-hoeveel aandelen totaal waardeloos zijn. En ga me niet vertellen dat die kans er niet in zit. Zelfs Mike (in de CC) heeft het nog over een aandeel met veel risico, en dat slechts een paar weken voordat de al-8-jaar-testende-onbekende-japanner bekend gaat maken wat er gaat gebeuren. Getuigd niet echt van vertrouwen of wel soms? Bespaar me alsjeblieft jullie antwoorden over eerlijkheid! Kijk liever naar de koers. Dag na dag wordt het ATL gebroken en dat met grote volumes. Misschien kun je eens aan een ervaren belegger vraagt wat het betekent als de koers in elkaar dondert met grote volumes. Bespaar me alsjeblieft jullie antwoorden over het sentiment. Kronkel in mijn hoofd, ik lijk op Hercules bla bla bla. Jullie roepen maar. Ik ben al lang geleden uitgestapt en heb die gigantische rit naar beneden, die de meeste van jullie hier allemaal uitzitten, gelukkig niet mee gemaakt. Als ik de koers zie en lees dat mensen hier 40k Antonov bezitten, dan begrijp ik wel dat ze een beetje getergd zijn als een "negatief" iemand iets schrijft. Maar, blijf lekker zitten jongens en alles goedpraten. Misschien is zo'n eigen clubje op wishnet.nl wel iets inderdaad. Ik wens jullie eind september veel succes wanneer Antonov bekend maakt dat de onbekende Japanner erg positief is en weer (vrolijk) doorgaat met testen.
[verwijderd]
2
Geen kommentaar verder; iemand die doorheeft wat voor politiek er bij Antonov wordt gevoerd; sigaren roken, chablis drinken en een salaris van meer dan een miljoen met twee man. En de aandeelhouder maar voor de gek houden. Prutser had het ook op tijd door. Helaas worden kritische mensen zelden geloofd. Mooie praatjesverkopers echter eerder. Ach, wie zijn billen brandt moet maar op de blaren zitten. De rust.
[verwijderd]
6
Toen ik het laatste stuk las van prutser, dacht ik dit is zijn laatste forumbericht. Hij geeft aan louter en alleen deelgenomen te hebben aan het forum om ons te waarschuwen. De boodschap is duidelijk, dus hoeft het niet meer herhaald te worden. Zijn laatste zinnen wijzen ook op een soort van afscheid. Mooi, dacht ik, maar helaas, vlak daarna weer met een andere (zijn meest recente) schuilnaam verschijnen geeft eigenlijk weer aan dat je aan de inhoud van zijn bericht geen waarde kan hechten. Dus zijn bedoeling kan gewoon niet zijn om ons te waarschuwen, daar liggen hele andere bedoelingen aan ten grondslag en iedereen die regelmatig dit forum leest weet zo langerzamerhand wel wat deze bedoelingen zijn. Jammer, ik dacht toch echt even dat hij het meende en dit forum zou gaan mijden.
[verwijderd]
2
En als men het dan helemaal niet meer weet, dan komen de verhalen over meerdere aliassen op de IEX weer boven drijven. Volgens jongmanskees zou ik andere bedoelingen hebben. Nou ik ben zeer benieuwd wat voor bedoelingen dat dan wel niet zijn. De koers naar beneden praten om zelf goedkoop in te slaan kun je in ieder geval van je lijstje afstrepen vrind. Ik neem aan dat ik jou als ervaren belegger niet hoef uit te leggen waarom. Voor de goede orde wil ik je nog 1 ding meegeven: ik heb slechts 1 naam waarmee ik op de IEX schrijf. Een fijn weekend verder en sterkte maandag.
[verwijderd]
2
Als je zelf je aandelen Antonov weg doet kun je het makkelijkst het forum verlaten en alles vergeten. Prutser heeft er voor gekozen andere mensen er op te wijzen dat er een andere uitkomst mogelijk is. Dit vind ik prijzenswaardig. Als iedereen zonder aandelen wegloopt kunnen we de kritische noten op dit forum wel vergeten. We stevenen dan allemaal met grote glimlach op de vele grote kuilen af die door de diverse directies voor ons worden gegraven. Ik sta met open armen te wachten op de kritische bijdrages. Prutser, wat mij nog niet duidelijk is, is wat jou nu er toe gebracht heeft je aandelen te verkopen. Wat is voor jou de druppel geweest?
[verwijderd]
11
Vreemde vraag. Het lijkt mij duidelijk dat als mensen van Antonov het met de waarheid niet zo nauw nemen dit de mentaliteit van de leiding laat zien. En liegen houdt dan in dat je de aandeelhouders voor de gek houdt. Dan weet je ook direkt hoe er over de aandeelhouder wordt gedacht. Daar zit een bepaalde mentaliteit achter; zo'n man is daarmee onbetrouwbaar en met die maat moet dan alles worden gemeten wat zo'n man zegt. Wie liegt dient niet meer te worden geloofd. Aandeelhouders die dat niet willen zien zijn blind en Prutser heeft daaruit de juiste konklusies getrokken. Je gaat je geld niet zetten op mensen die niet te vertrouwen zijn. En helaas zijn dat er tegenwoordig nogal wat in het bedrijfsleven. Uiteindelijk trekken ze wel aan het kortste eind maar dan is de aandeelhouder zijn centen meestal al kwijt.
Bromsnor
0
Nee Kees, je kan zeggen van Prutser wat je wil, maar hij is zeker niet actief onder meerdere schuilnamen. Heeft ooit ook weleens gereageerd op Herculess, sprak hem dan aan met Herp. Bean.
[verwijderd]
1
Godeliefdes, Logisch verhaal wat je vertelt. Ik mis alleen een aantoonbare basis voor je uitgangspunt. Door alleen maar te stellen dat mensen de waarheid niet spreken kun je niemand overtuigen. Zoals ik het zie spreek je de waarheid dus niet.
DS
0
quote:

[verwijderd schreef:

id=182593 date=200109082311]
Wat een leuk bericht, ik voel me bijna vereerd. Ik jouw ogen ben ik me anders gaan opstellen t.o.v. Antonov en ik denk dat je daar gelijk in hebt. Ik heb diverse malen kritische vragen gesteld aan Emerson en kreeg steeds weer nietszeggende antwoorden. Vage persberichten gevolgd door emissies, er zit een patroon in. In de CC las ik een antwoord waarin iets stond over "puur toeval". Dat heb ik weleens eerder gehoord van Emerson. Het was toen de naam Suzuki kwam bovendrijven en in verband werd gebracht met Maruti (de Suzuki kloon). Het is jammer dat jij weinig waarde hecht aan het bericht uit het Verre Oosten. Hier heb ik Mike gewoon op een leugen betrapt. In een interview zegt hij dat Maruti op het punt staat om te produceren, terwijl Maruti zelf in een mail aan mij laat weten dat ze VERRE van productie zijn. Reden is dat de bak niet aan bepaalde voorwaarden voldoet en soms zelf uitviel. Ik heb dit uitgebreid een keer hier aan de orde gesteld, met een link naar het interview en al. Resultaat: geen enkele reactie. Het enige wat ik probeer is om mensen op deze dingen te wijzen en ze hun eigen conclusies te laten trekken. Ik snap eigenlijk niet waarom ik dat doe, want ik slaap er geen seconde minder om (net als jullie gewaardeerde vriend Emerson) als Antonov het niet gaat redden en jullie weet-ik-hoeveel aandelen totaal waardeloos zijn. En ga me niet vertellen dat die kans er niet in zit. Zelfs Mike (in de CC) heeft het nog over een aandeel met veel risico, en dat slechts een paar weken voordat de al-8-jaar-testende-onbekende-japanner bekend gaat maken wat er gaat gebeuren. Getuigd niet echt van vertrouwen of wel soms? Bespaar me alsjeblieft jullie antwoorden over eerlijkheid! Kijk liever naar de koers. Dag na dag wordt het ATL gebroken en dat met grote volumes. Misschien kun je eens aan een ervaren belegger vraagt wat het betekent als de koers in elkaar dondert met grote volumes. Bespaar me alsjeblieft jullie antwoorden over het sentiment. Kronkel in mijn hoofd, ik lijk op Hercules bla bla bla. Jullie roepen maar. Ik ben al lang geleden uitgestapt en heb die gigantische rit naar beneden, die de meeste van jullie hier allemaal uitzitten, gelukkig niet mee gemaakt. Als ik de koers zie en lees dat mensen hier 40k Antonov bezitten, dan begrijp ik wel dat ze een beetje getergd zijn als een "negatief" iemand iets schrijft. Maar, blijf lekker zitten jongens en alles goedpraten. Misschien is zo'n eigen clubje op wishnet.nl wel iets inderdaad. Ik wens jullie eind september veel succes wanneer Antonov bekend maakt dat de onbekende Japanner erg positief is en weer (vrolijk) doorgaat met testen.
Interessant draadje van meer dan 10 jaar geleden, weet iemand hier waar "Prutser" is gebleven ?

Ben benieuwd naar zijn huidige mening.....
Spoekie
0
quote:

DS schreef:

[...]

Interessant draadje van meer dan 10 jaar geleden, weet iemand hier waar "Prutser" is gebleven ?

Ben benieuwd naar zijn huidige mening.....
Dat weet pokeface wel die zit hier ook al zo lang te hopen.
Leuk die oude draaijes leerzaam.
13 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,57  -4,79  -0,55%  13:28
 Germany40^ 17.719,10 -0,66%
 BEL 20 3.807,50 -0,50%
 Europe50^ 4.915,80 -0,42%
 US30^ 37.600,15 -1,09%
 Nasd100^ 17.268,70 -1,60%
 US500^ 4.999,45 -0,99%
 Japan225^ 37.333,48 -1,76%
 Gold spot 2.375,08 -0,18%
 EUR/USD 1,0651 +0,07%
 WTI 81,19 -1,08%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,36%
EBUSCO HOLDING +2,59%
Heineken +1,80%
Pharming +1,50%
NSI +1,14%

Dalers

AMG Critical ... -3,92%
VIVORYON THER... -2,98%
TomTom -2,59%
ADYEN NV -2,41%
PostNL -2,34%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront