Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Lagarde adviseert beleggers hun posities te herzien

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Coen Grutters

Coen Grutters is redacteur van IEX.

Meer over Coen Grutters

Recente artikelen van Coen Grutters

  1. jan '23 Slotcall: Arbeidscontracten in techsector massaal door de shredder 24
  2. jan '23 Slotcall: ‘Cryptobeleggers zetten Accsys per ongeluk 7% hoger’ 18
  3. jan '23 Slotcall: Lagarde adviseert beleggers hun posities te herzien 29

Reacties

29 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 4 anders 19 januari 2023 18:14
    Podcast vraag:

    Ik luister jullie podcast al een tijdje. Ik heb jullie het afgelopen kwartaal nooit over Adyen gehoord. Wat denken jullie van Adyen. Is de prijs waar die nu op staat terecht? Het lijkt namelijk dat grote spelers de koers een beetje op drijven tot 1450 en dan vervolgens weer dumpen naar 1250. Zal het aandeel deze range een keer verlaten?

    Tevens vroeg ik mij af is het niet interessant voor Adyen en de aandeelhouders van Adyen om een stock split te doen? Dat zou het aandeel misschien aantrekkelijk maken voor meer mensen.
  2. forum rang 4 StartendeBelegger 19 januari 2023 18:46
    quote:

    dora2015 schreef op 19 januari 2023 18:27:

    podcast vraag:
    Mevrouw Lagarde vindt dat ik mijn posities moet herzien.
    Moet ik dat als verkoop-suggestie zien , of..??
    En wat denken de heren hierover: langs de zijlijn gaan staan of toch wat pareltjes (welke?) juist nu inslaan?
    Kijkend naar de koers moet je dat als verkoop-suggestie zien.

    Ook zonder naar de koers te kijken, zou dit duidelijk kunnen zijn.
  3. Cloverleaf 19 januari 2023 18:52
    Mevrouw Lagarde moet geen uitspraken doen dat beleggers hun portefeuille moeten herzien. Dat is naar mijn mening heel erg fout. Ze zorgt voor paniek met dergelijke uitspraken omdat herzien heel ruim opgevat kan worden. Mevrouw Lagarde moet zich met de ECB bemoeien en daarbuiten heeft ze naar mijn mening helemaal niets te zoeken, oordelen danwel te adviseren. Wat een waardeloze president van de ECB.
  4. DeVrijbuiter 19 januari 2023 18:55
    AJK & collegae, geen vraag voor de podcast maar een dankwoord! Als beginnend belegger weet je niet waar je het zoeken moet. Koersen bewegen op en neer, terwijl je vaak geen idee hebt hoe of waarom. Ik heb heb afgelopen jaar op dagelijkse basis de voorbeurs, het live blog en de slotcall gelezen en ben daar een wijzere belegger van geworden. Jullie becommentariëren niet alleen de beurzen, maar verspreiden ook kennis over hoe de financiële markten en economie werken. Bij dezen; ontzettend bedankt daarvoor! Ga zo door en ik blijf jullie volgen.
  5. forum rang 4 Ben 19 januari 2023 19:00
    Wat is er nou toch zo moeilijk om gewoon eerlijk zeggen "dit was weer een onzindag, veel daling bij halve omzet, een beetje schudden dus, kijken wie er braaf in paniek uitstapt; zodra de Yanks groen kleuren herstellen wij."

    Niet de schuld aan Lagarde en Knot geven; OK, de laatste zou 's moeten leren z'n domme mond te houden, maar...... :-)
  6. Stierknijper 19 januari 2023 19:03
    Vraag voor de podcast.
    JET (en ook Niels in zijn advies) heeft het steeds over ‘aangepaste Ebitda’. Willen jullie nog een keer uitleggen wat het verschil is met de ‘gewone’ Ebitda? Ik neem aan dat ‘aangepast’ is geïntroduceerd om positievere cijfers te kunnen laten zien. Alvast bedankt.
  7. chogogo 19 januari 2023 19:07
    En zo is dat. Wellicht moeten we de ECB aanraden haar positie te herzien. En sowieso het bankenstelsel op de schop te nemen. Dat maakt de markt, ondernemerschap en maatschappij kapot. En vooral eens een keer de dienstverlening van de banken verbeteren en de kosten aanmerkelijk verlagen. Wanneer staan er eens alternatieven op om banken te vervangen.
  8. Watchful¤Eye 19 januari 2023 19:39
    Voor de podcast: JET vrij weinig cash in de kluis? (lees ik in de slot call). Op de balans dd juni 2021 zie ik 882 mln cash staan. Verder hebben ze i-Food verkocht voor 1,5-1,8 miljard euro dat nog moest binnenkomen; LT schuld 2,8 miljard lijkt te overzien. Rentabiliteit trekt aan. Volgens mij kun je dan niet vinden dat er weinig cash in de kluis zit. Dat zou op zijn minst onderbouwd moeten worden (een recentere balans dan dd juni 2022 hebben we dacht ik nog niet gezien)
  9. Peleador 19 januari 2023 19:50
    Lagarde adviseert beleggers hun posities te herzien. Is dat een verkapt verkoopadvies? Vrij vertaald: ik heb jullie gewaarschuwd, later niet klagen. Of bedoelt ze misschien een overstap naar meer defensievere waarden. Ja, ik roep maar wat, want ik kan alleen maar speculeren. Met deze opmerking jaagt ze mensen alleen maar schrik aan, maar misschien beoogt ze dat wel.
  10. forum rang 6 BultiesBrothers 19 januari 2023 21:58
    "De snel dalende lithiumprijs is niet onopgemerkt gebleven in de markt en zet de koers van AMG (-2%) onder druk. Daar staat volgens analist Paul Weeteling echter een aantal positieve ontwikkelingen tegenover. Hij maakt zich dan ook vooralsnog niet veel zorgen. Het hangt er wel vanaf hoe lang de lithiumprijs blijft zakken.
    "

    Goh,, wat een helderziende
29 Posts
Pagina: 1 2 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links