Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

China nieuws berichten

7.811 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
voda
0
Chinese dienstensector krimpt minder hard in mei
Inkoopmanagersindex Caixin stijgt naar 41,4.

(ABM FN-Dow Jones) De Chinese inkoopmanagersindex voor de dienstenensector heeft in mei verbetering laten zien, maar bleef wijzen op krimpende activiteit door de coronamaatregelen van Beijing. Dat bleek maandag uit cijfers van Caixin.

De index steeg van 36,2 in april naar 41,4 in mei, meldden Caixin en S&P Global.

Daarmee bleef de index voor de derde maand op rij onder het niveau van 50, dat de grens aangeeft tussen groeiende en krimpende economische activiteit.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Chinese internetaandelen in het groen
Na versoepeling Beijing.

(ABM FN-Dow Jones) Chinese internetaandelen koersen woensdag flink hoger in Hongkong.

De Chinese autoriteiten hebben een licentie afgegeven voor 60 online games, na een lange periode waarin geen enkel spel werd goedgekeurd.

Deze versoepeling wordt positief opgepakt en zet aandelen als Alibaba en Tencent vanochtend 8,1 en 4,7 procent hoger. Mogelijk zal Prosus, dat een groot belang heeft in Tencent, woensdag ook profiteren.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Chinese export herpakt zich
Handelsoverschot ook in mei groter dan verwacht.

(ABM FN-Dow Jones) De Chinese export is in mei harder gegroeid dan een maand eerder, terwijl de import in een lager tempo steeg dan de uitvoer. Dit bleek donderdag uit officiële cijfers.

De export nam, gerekend in dollars toe met 16,9 procent op jaarbasis volgens de Chinese douanedienst. Economen die vooraf waren gepolst door The Wall Street Journal hadden gemiddeld op een toename van 8,0 gerekend. In april was de groei nog 3,9 procent.

De Chinese import steeg in mei 4,1, na een pas op de plaats een maand eerder. Hier was door economen gerekend op een stijging met 2,5 procent.

Het handelsoverschot kwam zo uit op 78,8 miljard dollar, hoger dan de verwachting van 59,5 miljard en ook meer dan de 51,1 miljard dollar in april.

Gerekend in yuan steeg de export afgelopen maand met 15,3 procent. De import steeg uitgedrukt in deze munt met 2,8 procent. Het handelsoverschot was 502,9 miljard yuan.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
1
Deel Sjanghai weer in lockdown, 2,7 miljoen mensen moeten getest

De Chinese stad Sjanghai gaat weer deels in lockdown. 2,7 miljoen mensen in het stadsdeel Minhang moeten worden getest. De stad zat van maart tot vorige week in een strenge lockdown. Donderdag testten negen mensen positief op het coronavirus, maar niet in Minhang.

Buitenlandredactie 09-06-22, 07:47 Laatste update: 07:55

De coronaregels werden vorige week grotendeels ingetrokken, maar waren niet volledig verdwenen. Honderdduizenden mensen moesten nog binnenblijven en daar komen nu dus 2,7 miljoen mensen bij uit het stadsdeel Minhang.

Lees ook
Klokslag twaalf in Sjanghai: na ruim twee maanden lockdown weer vrijheid
Coronalockdown in Sjanghai op 1 juni opgeheven

,,De lockdown van Minhang wordt beëindigd als alle mensen zijn getest”, zegt de lokale regering, zonder te zeggen wanneer dat is. Het is ook niet bekend of de maatregelen langer van kracht blijven als bewoners van de wijk positief testen. Inwoners reageerden op sociale media verontwaardigd, zij willen meer duidelijkheid. ,,Wat gebeurt er als mensen positief testen?”

China heeft een beleid van ‘zero-Covid’: mensen die positief testen op het virus worden direct geïsoleerd, net als mensen met wie zij contact hebben gehad.

www.ad.nl/buitenland/deel-sjanghai-we...
voda
0
Ant Group mogelijk alsnog naar de beurs - media
Chinese toezichthouders zouden aanvraag herbeoordelen.

(ABM FN-Dow Jones) Chinese financiële toezichthouders zijn weer in gesprek om mogelijk alsnog een beursgang van Ant Group toe te staan. Dat schrijft persbureau Bloomberg donderdag op basis van bronnen.

De Chinese waakhond voor de effectenhandel heeft een team samengesteld die de beursplannen van de technologiereus van Alibaba-oprichter Jack Ma opnieuw zou moeten beoordelen. Ook zouden Chinese autoriteiten op het punt staan Ant een vergunning te verstrekken die de weg plaveit voor een beursgang en waardoor het bedrijf meer als een bank zou worden gereguleerd.

Chinese internetbedrijven stonden de afgelopen periode fors onder druk door strengere regelgeving en actieve bemoeienis van de toezichthouders. Groen licht voor een IPO van Ant zal de zorgen onder beleggers vermoedelijk doen afnemen.

Recent waren er ook al berichten dat de autoriteiten een onderzoek naar Didi Global willen afronden en de belangrijkste apps van het taxi-appbedrijf weer wil toelaten tot mobiele winkels.

En deze week keurde de Chinese autoriteiten ook 60 nieuwe online games goed. Lange tijd mochten nieuwe games niet in China worden gelanceerd.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Chinese toezichthouder ontkent mee te werken aan IPO Ant
Geen werkzaamheden verricht door CSRC.

(ABM FN-Dow Jones) De China Securities Regulatory Commission werkt niet aan een eventuele goedkeuring voor een beursgang van Ant Group. Dit maakte de Chinese toezichthouder donderdag bekend.

Persbureau Bloomberg meldde vandaag dat de toezichthouders en het bedrijf weer in gesprek waren om een beursgang vlot te trekken.

Er zou een team samengesteld zijn die de beursplannen van de technologiereus van Alibaba-oprichter Jack Ma opnieuw moest beoordelen. Ook zouden Chinese autoriteiten op het punt staan Ant een vergunning te verstrekken die de weg plaveit voor een beursgang en waardoor het bedrijf meer als een bank zou worden gereguleerd.

De CSRC meldde dat er geen evaluatie of onderzoekswerkzaamheden plaatsvinden.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Stijging Chinese producentenprijzen remt verder af
Ontwikkeling in lijn met verwachtingen economen.

(ABM FN-Dow Jones) De producentenprijzen in China zijn in mei hard gestegen, maar opnieuw iets minder sterk dan een maand eerder. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Chinese bureau voor de statistiek.

Op jaarbasis stegen de prijzen in april met 6,4 procent, na een plus van 8,0 procent een maand eerder. In maart stegen de prijzen nog met 8,3 procent. In de laatste maanden van 2021 steeg het prijspeil maandelijks zelfs met meer dan 10 procent.

De verwachting van economen voor april lag op een stijging van 6,3 procent.

Op maandbasis stegen de producentenprijzen in mei met 0,1 procent, na een plus van een 0,6 procent in april.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Chinese inflatie blijft op peil
Consumentenprijzen ook in mei met ruim 2 procent omhoog.

(ABM FN-Dow Jones) De consumentenprijzen in China zijn in mei in hetzelfde tempo gestegen als in april. Dit bleek vrijdag uit cijfers van het Chinese bureau voor de statistiek.

Op jaarbasis stegen de prijzen opnieuw met 2,1 procent.

Economen rekenden voor april op een stijging met 2,2 procent.

Op maandbasis maakten de consumentenprijzen in april een daling door van 0,2 procent, na een stijging van 0,4 procent in april.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
Freemoneyforever
0
Japanse premier kondigt ommekeer in buitenlands beleid aan

Singapore/Tokyo, 10 juni (Reuters) - Japan ondergaat een ommekeer in het buitenlands beleid onder invloed van de oorlog in Oekraïne. Premier Fumio Kishida zei vrijdag op een veiligheidsconferentie in Singapore dat hij "realistische diplomatie" wilde gebruiken om de veiligheid van Japan te versterken. De Russische invasie van Oekraïne schudde de fundamenten van de internationale orde. "Oost-Azië zou de Oekraïne van morgen kunnen zijn." Japan zal een actievere rol spelen in het regionale en mondiale veiligheidsbeleid om zijn land te beschermen tegen een verscheidenheid aan bedreigingen. Chinese militaire activiteiten in de Oost-Chinese Zee en rond Taiwan zijn een bron van zorg in Japan, evenals de militaire banden tussen China en Rusland.

Het actievere buitenlandse beleid wordt geschraagd door de onlangs aangekondigde aanzienlijke verhoging van het Japanse defensiebudget, zei Kishida. Japan overweegt bijvoorbeeld vergeldingswapens aan te schaffen om potentiële vijanden af ??te schrikken. Een dergelijk voorstel is controversieel in Japan, dat na de Tweede Wereldoorlog een uitgesproken pacifistische grondwet heeft aangenomen. Met de aankondiging van Kishida beweegt Japan zich verder van dit vredesprincipe af en treedt ook steeds meer uit de schaduw van de VS, de belangrijkste bondgenoot van het land. In zijn aankondiging verwees Kishida ook naar de gevaren die uitgaan van Noord-Korea.
A Mao
1
China bouwt zijn overzeese militaire aanwezigheid verder uit. In 2016 startte de Chinese marine met de bouw van de eerste militaire basis in het buitenland, in het Afrikaanse Djibouti. Nu raakt bekend dat de Aziatische reus het ook op een akkoordje gooide met zuiderbuur Cambodja, om ook daar een (strategisch goed gelegen) militaire basis aan te leggen.

businessam.be/china-bouwt-geheime-mil...
voda
0
Video: koop Chinese aandelen

Door ABM Financial News op maandag 13 juni 2022
Views: 3.220

(ABM FN-Dow Jones) Chinese aandelen gaan door een moeilijke periode, maar worden voorzichtig weer koopwaardig. Dit zegt beleggingsstrateeg Vincent Juvyns van JPMorgan Asset Management.

Chinese aandelen staan onder druk door onder meer strengere regelgeving, vooral voor internetbedrijven, en strenge coronamaatregelen. Beleggers hebben zich daarom teruggetrokken uit de Chinese aandelenmarkten, aldus Juvyns.

Maar de waarderingen zijn daardoor inmiddels "vrij aantrekkelijk". De aandelen noteren ruim onder hun historische gemiddelden volgens JPMorgan.

Op dit moment ontbreekt er volgens Juvyns nog aan een aanjager, maar de sterren staan goed voor de tweede jaarhelft, denkt hij.

De Chinese autoriteiten hebben weinig andere keuze dan de Chinese economie te blijven stimuleren en dat is goed nieuws voor de aandelenmarkten.

Chinese obligaties kunnen volgens JPMorgan nu al worden gekocht, en beleggers moeten zich voorbereiden om terug te keren op de Chinese aandelenmarkten.

youtu.be/0m5QEalhg28

Klik hier voor: koop Chinese aandelen

Bron: ABM Financial News
voda
0
Chinese detailhandelsverkopen nog altijd stevig onder druk
Afname van bijna 7 procent in mei.

(ABM FN-Dow Jones) De detailhandelsverkopen in China zijn ook in mei op jaarbasis stevig gedaald, maar minder sterk dan in april. Dit bleek woensdag uit overheidscijfers.

De verkopen daalden afgelopen maand met 6,7 procent op jaarbasis tegen een afname met 11,1 procent in april.

De verwachting van economen voor mei lag op een daling met 6,9 procent.

Op maandbasis ging het in mei om een stijging van 0,05 procent, na een min van 0,71 procent in april.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
voda
0
Productie Chinese industrie weer gestegen
Economen rekenden op daling.

(ABM FN-Dow Jones) De Chinese industriële productie is in mei weer toegenomen. Dit bleek woensdag uit overheidscijfers.

De productie steeg met 0,7 procent op jaarbasis.

Economen hadden echter gerekend op een daling van 1,0 procent, na een min van 2,9 procent in april.

Op maandbasis ging het in mei om een productiestijging van 5,6 procent, volgend op een daling van 5,8 procent een maand eerder.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
luchtschip
1
quote:

A Mao schreef op 17 juni 2022 12:16:

Vergeet Rusland,

China is the new kid on the block

nos.nl/teletekst#128
Rusland heeft geïnvesteerd in de 2016 Presidentsverkiezing om Trump de overwinning te geven in 2016

Zie het Mueller rapport naar de Russische bemoeienis met de 2016 verkiezingen

China heeft veel geld geïnvesteerd in de 2020 Presidentsverkiezing om Trump de overwinning te geven in 2020

Donald Trump and Steve Bannon funneled Chinese cash toward the overthrow of the U.S. Government.

twitter.com/ericgarland/status/153779...

A Fugitive Chinese Mogul Spent Big to Overturn the 2020 Election

Bannon patron Guo Wengui sent hundreds of supporters to the “Million MAGA March” and helped fund a Georgia lawsuit.

A fugitive Chinese mogul who has worked closely with Steve Bannon—and who is under federal investigation for fraud—spent hundreds of thousands of dollars to support efforts to overturn the 2020 election.

Through a series of opaque financial transactions, a company controlled by the exiled businessman Guo Wengui spent more than $400,000 for hundreds of his supporters to take part in a November 14, 2020, rally in Washington promoting Donald Trump’s false claims of election fraud.

The company also gave $100,000 to an organization run by prominent pro-Trump attorney Lin Wood—apparently to finance litigation that was aimed at reversing Joe Biden’s victory in Georgia. These payments are detailed in receipts, wire transfer records, and WhatsApp messages obtained by Mother Jones

lees verder

www.motherjones.com/politics/2022/06/...
josti5
1
[quote alias=luchtschip id=14254995 date=202206171733]
[...]

Rusland heeft geïnvesteerd in de 2016 Presidentsverkiezing om Trump de overwinning te geven in 2016

Zie het Mueller rapport naar de Russische bemoeienis met de 2016 verkiezingen

China heeft veel geld geïnvesteerd in de 2020 Presidentsverkiezing om Trump de overwinning te geven in 2020

Donald Trump and Steve Bannon funneled Chinese cash toward the overthrow of the U.S. Government.

twitter.com/ericgarland/status/153779...

A Fugitive Chinese Mogul Spent Big to Overturn the 2020 Election

Bannon patron Guo Wengui sent hundreds of supporters to the “Million MAGA March” and helped fund a Georgia lawsuit.

A fugitive Chinese mogul who has worked closely with Steve Bannon—and who is under federal investigation for fraud—spent hundreds of thousands of dollars to support efforts to overturn the 2020 election.

Through a series of opaque financial transactions, a company controlled by the exiled businessman Guo Wengui spent more than $400,000 for hundreds of his supporters to take part in a November 14, 2020, rally in Washington promoting Donald Trump’s false claims of election fraud.

The company also gave $100,000 to an organization run by prominent pro-Trump attorney Lin Wood—apparently to finance litigation that was aimed at reversing Joe Biden’s victory in Georgia. These payments are detailed in receipts, wire transfer records, and WhatsApp messages obtained by Mother Jones

lees verder

www.motherjones.com/politics/2022/06/...
[/quote

Tsja: 'Mother Jones:

Mother Jones (afgekort Mojo) is een Amerikaans tijdschrift dat zich toelegt op nieuws, commentaar, en onderzoeksjournalistiek over onderwerpen inzake politiek, het milieu, mensenrechten, en cultuur. De politieke strekking van het blad wordt omschreven als liberaal of progressief. Clara Jeffery fungeert als hoofdredacteur van het tijdschrift.

Het tijdschrift werd genoemd naar Mary Harris Jones, bekend als Mother Jones, een Iers-Amerikaanse vakbondsvrouw, socialist, en vurige tegenstander van kinderarbeid.

Het magazine publiceerde enkele opmerkelijke dossiers, onder meer over ExxonMobils financiering van klimaatontkenners (mei-juni 2005),[2] huiselijk geweld (juli-augustus 2005), de rol van godsdienst in de politiek (december 2005). en de tijdslijn van de Irakoorlog (september-oktober 2006).

Mother Jones won talrijke persprijzen, maar lag onder vuur vanwege bepaalde controversiële artikels. Ook kwamen enkele misbruiken met stagiairs aan het licht.

nl.wikipedia.org/wiki/Mother_Jones_(t...

@luchtschip, het is mij al veel eerder opgevallen, van welke bronnen jij je bedient en die hier blijkbaar zijn toegestaan, in tegenstelling tot bij voorbeeld mijn bronnen.

Ik ga hier eens beter op letten, en, zo nodig, van commentaar voorzien.
voda
0
Chinese rente ongewijzigd
Loan Prime Rate blijft 3,70 procent.

(ABM FN-Dow Jones) De Chinese centrale bank heeft maandag, bij de maandelijkse vaststelling, de rente stabiel gehouden en er opnieuw niet voor gekozen om de Chinese economie te stimuleren, terwijl veel andere landen juist hun monetaire beleid verkrappen om de inflatie te beteugelen.

De Chinese Volksbank hield de rente voor eenjarige interbancaire leningen, de zogeheten Loan Prime Rate, onveranderd op 3,70 procent, terwijl de vijfjarige rente die als de standaard geldt voor hypotheken op 4,45 procent bleef staan.

Het besluit werd algemeen verwacht door analisten en handelaren, nadat de centrale bank vorige week ook zijn rente op de eenjarige middellange kredietfaciliteit onveranderd liet op 2,85 procent, en via die kredietfaciliteit 200 miljard yuan, of zo'n 30 miljard euro, aan liquiditeit aan het systeem toevoegde.

De Chinese centrale bank baseert zijn standaardrentetarieven maandelijks op basis van tarieven van de grote banken in het land. De banken beprijzen hun nieuwe leningen tegenwoordig aan de hand van de Loan Prime Rate, die gevoeliger zou zijn voor marktbewegingen en het monetaire beleid.

De dollar/yuan noteert maandag ruim een half procent lager op 6,6787.

Door: ABM Financial News.

info@abmfn.nl

Redactie: +31(0)20 26 28 999
DeZwarteRidder
0
China bespiedt burgers met half miljard camera’s
Updated Gisteren, 22:27
Gisteren, 21:46
in BUITENLAND

Het Chinese bewakingssysteem is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een kolos van een apparaat met honderden miljoenen microfoons, camera’s, sensoren en scanners die in detail waarnemen waar elke Chinees zich bevindt. Het land heeft naar schatting de helft van alle wereldwijde beveiligingscamera's.

De New York Times concludeerde dit na een onderzoek van een jaar waarin journalisten 100.000 documenten van de Chinese overheid analyseerden. Deze documenten gingen over de aanbesteding van apparatuur voor het surveillancesysteem.

De documenten tonen aan dat de Chinese overheid extreem veel moeite doet om haar burgers in de gaten te houden. Landelijk en lokaal blijken bestuurders te streven voor ‘maximale surveillance’. Naast camera’s op straat moeten Chinezen ook in de winkel en in de horeca in de gaten gehouden worden, vinden zij. De politie kan hotels bovendien vragen om beelden.
Ambities

En dat China haar ambities rond rond dit thema serieus neemt, blijkt uit de cijfers. De Chinese overheid heeft naar schatting toegang tot meer dan 500 miljoen beveiligingscamera’s. En daarmee heeft de partij toegang tot de helft van alle beveiligingscamera's wereldwijd. Met de beelden van die camera’s worden zelflerende algoritmes gebouwd die individuen leren herkennen. En de Chinese database is inmiddels enorm: het zou gaan om 2,5 miljard foto’s van gezichten, waarmee de politie ‘mensen wil controleren en managen’.

Maar de Chinese overheid gaat verder met het verzamelen van dna, iris-scans, telefoons en stemgeluid opgevangen met speciale microfoons met een bereik van 100 meter. Al een tijd kun je op sommige plekken ook een boete krijgen als je door het rode licht loopt. Camera’s herkennen om wie het gaat en zo krijg je een boete op de mat.
voda
0
Chinese beurzen stijgen na opmerkingen president Xi Jinping
ANP Producties - 33 minuten geleden
© ANP

SHANGHAI (ANP) - De Chinese aandelenbeurzen wonnen donderdag terrein. Beleggers trokken zich op aan opmerkingen van de Chinese president Xi Jinping. Volgens het Chinese staatspersbureau Xinhua heeft Xi tijdens een toespraak verklaard dat China de economische doelstelling voor dit jaar zal halen en de impact van de corona-uitbraken zal beperken. Beijing heeft als doel om dit jaar een economische groei van 5,5 procent te realiseren. Volgens veel economen is deze doelstelling echter niet haalbaar vanwege het strikte coronabeleid van het land.

De hoofdindex in Shanghai noteerde tussentijds 1 procent in de plus en de Hang Seng-index in Hongkong boekte een winst van 1,7 procent onder aanvoering van de grote Chinese techbedrijven. De andere beursgraadmeters in de Aziatische regio lieten een gemengd beeld zien. De Kospi in Seoul zette de daling voort en raakte 0,6 procent kwijt. In Sydney won de All Ordinaries 0,4 procent.

De toonaangevende Nikkei in Tokio eindigde 0,1 procent hoger op 26.171,25 punten. Techinvesteerder SoftBank en Fast Retailing, de eigenaar van kledingketen Uniqlo, behoorden tot de sterkste stijgers met winsten van respectievelijk 1,5 procent en 1,7 procent. De Japanse oliemaatschappij Inpex zakte 2,8 procent door de aanhoudende daling van de olieprijzen. De olieprijzen staan onder druk door speculatie op een mindere vraag naar olie bij een mogelijke recessie.

Toshiba dikte 3,6 procent aan. Volgens persbureau Reuters willen investeerders tot ongeveer 22 miljard dollar (bijna 21 miljard euro) bieden om het techconcern van de beurs te halen. Investeringsmaatschappijen als Bain Capital, Blackstone en CVC Capital Partners zouden daarbij een bod op Toshiba overwegen.
voda
1
Ollongren: China zet hele grote stappen qua wapentechnologie
ANP Producties - Gisteren om 22:30
© ANP

DEN HAAG (ANP) - Minister Kajsa Ollongren (Defensie) is bezorgd over de "hele grote stappen" die China zet op het gebied van de wapentechnologie. Op het terrein van toepassing van kunstmatige intelligentie zijn de Chinezen volgens haar het Westen al voorbij gestreefd.

De militaire inlichtingendienst MIVD schat in dat China over vijftien jaar over volledig autonome wapensystemen zal beschikken. Dat is een wapen waar geen enkele menselijke handeling meer aan te pas komt. "Dus daar moeten we rekening mee houden", zei Ollongren in de Kamer.

Ze sprak in de Kamer over de komende NAVO-top in Madrid. Daar wordt het nieuwe Strategische Concept van de NAVO aangenomen, waarin ook aandacht is voor de "groeiende assertiviteit" van China. Het land heeft eerder gezegd in 2030 een militaire grootmacht te willen zijn.

Die snelle technische ontwikkeling van China baart Ollongren zorgen, zei ze eerder op de dag op een symposium om het 20-jarig bestaan van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) te vieren. "China is hard op weg om ons technologisch voorbij te streven."

De NAVO wil nauwer samenwerken met landen in de Indo-Pacific regio. Landen voelen daar de toenemende assertiviteit van China. Bij de top in Madrid zullen ook landen uit die regio aanwezig zijn. De leiders van NAVO-partners Japan, Zuid-Korea, Australië en Nieuw-Zeeland zullen voor het eerst deelnemen aan een NAVO-top.
7.811 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 ... 387 388 389 390 391 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,27  -3,75  -0,43%  18:05
 Germany40^ 17.931,00 -0,87%
 BEL 20 3.857,94 -0,67%
 Europe50^ 4.952,68 -0,75%
 US30^ 38.124,13 -0,60%
 Nasd100^ 17.428,55 -0,55%
 US500^ 5.044,94 -0,54%
 Japan225^ 37.725,14 -0,72%
 Gold spot 2.332,85 +0,72%
 EUR/USD 1,0730 +0,30%
 WTI 83,75 +1,03%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,85%
RENEWI +4,68%
B&S Group SA +2,85%
Flow Traders +2,26%
Fugro +2,09%

Dalers

ADYEN NV -18,43%
VIVORYON THER... -8,38%
WDP -4,93%
Alfen N.V. -4,39%
CM.COM -3,66%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront