Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Aandeelhouders steunen Shell, maar niet zonder slag of stoot

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Katsjinggg 24 mei 2022 13:50
    dat zijn de gekkies aan wie de explosie van de energieprijzen te danken zijn, en da afhankelijkheid van Rusland, als ze door Putin betaald zouden zijn zou het tenminste nog hun gedrag verklaren (ik zeg niet dat het zo is, maar dat zou tenminste nog een verklaring zijn voor hun blinde waanzin en extremisme
  2. forum rang 5 Bulletje Rozenwater 24 mei 2022 14:12
    quote:

    Tikka schreef op 24 mei 2022 14:00:

    groene energie draait al lang niet meer op enkel subsidie AJ. Dat was voor de oorlog al zo en nu met de hoge energieprijzen al helemaal
    Als dat zo zou zijn hebben we geen overheid nodig voor de energie transitie en dan zou het bedrijfsleven automatisch verduurzamen, de realiteit is anders.
  3. Nuchtertransparant 24 mei 2022 15:45
    quote:

    legendaries schreef op 24 mei 2022 14:27:

    [...]

    je weet dat dit niet een NL dividendbelasting betreft?
    Het is overigens 30% dividendbelasting bij dit Frans genoteerde aandeel en ook dat kun je fiscaal verrekenen. Let wel op: daarmee compenseer je bij lange na die 30% maar slechts naar rato de betaalde 30% maal het van toepassing zijnde belastingtarief.
  4. Sam's weelde 24 mei 2022 16:09
    quote:

    Rmk79 schreef op 24 mei 2022 14:52:

    [...]

    Buitenlandse dividendbelasting kan je ook gewoon verrekenen in je aangifte!
    Ter verdediging van het technische plaatje: Frankrijk eist 30% dividendbelasting. Nederland laat je maar 15%, volgens Nederlands tarief, verrekenen. Dus 30-15 = 15% belasting naar Frankrijk die je niet terugkrijgt.
  5. forum rang 6 Ronald Engels 24 mei 2022 17:49
    quote:

    Katsjinggg schreef op 24 mei 2022 13:50:

    dat zijn de gekkies aan wie de explosie van de energieprijzen te danken zijn, en da afhankelijkheid van Rusland, als ze door Putin betaald zouden zijn zou het tenminste nog hun gedrag verklaren (ik zeg niet dat het zo is, maar dat zou tenminste nog een verklaring zijn voor hun blinde waanzin en extremisme
    ==========================================

    katsjinggg,

    Die milieu-fanatici zij terroristen die onze zeer goede westerse democratisch liberale maatschappij willen vernietigen, zijn klaplopers die leven en profiteren op kosten van de werkende en te veel belastingbetalende burgers. en ja wellicht worden ze betaald om onze maatschappij te verzwakken door b.v. China, Rusland, louche rijke elites bij het WEF en United Nations, die daardoor door chaos en onvrede te creeren zichzelf nog meer kunnen verrijken, enzv., heeft helemaal niets met het klimaat te maken.

    Overigens het Klimaat en het Weer van Planeet Aarde worden voor 99.899 % bepaald alleen door onze Almachtige Zon, wij mensen en dieren bepalen slechts voor 0.011 % het klimaat en weer op Planeet Aarde, wat overeenkomt met slechts maximaal 0.1 graad celcius opwarming of afkoeling van Planeet Aarde.

    Wij mensen en dieren zijn slechts enorme vervuilers en opgebruikers/misbruikers van bomen, grondstoffen, vissen, enzv.
    Wij mensen zijn de grote verantwoordelijken door misbruik grondstoffen, bomen, groen, visstand, enzv. en door het neerplempen van honderdduizenden windmolens en zonnepanelen versnellen we de vernietiging van alle leven op planeet aarde.

    Recyclen wat een giller tot nu toe, daar is onze wereld te incompetent voor!

    Dus in mij visie moeten we de terroristen van Milieu-Defensie en Urgenda, allen in de bak steken in werkkampen, wegens bewuste vernietiging van Planeet Aarde en zijn helaas groeiende bevolking.

    M.v.g. Ronald
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links