Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Hedgefondsen, daytraders en flitshandelaren roken beleggers op Nederlandse markt volledig uit

2.649 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 129 130 131 132 133 » | Laatste
Pbm
0
Nasdaq gaat voor sluitingstijd Europese beurzen nog even onderuit om eurpese fondsen nog een tik te geven.
Pbm
0
Nasdaq heeft jaar werk weer gedaan. Nu de altijd verrassende eindveiling. Alhoewel verrassend. Bijna altijd dalend. JET wordt toch ook weer 0.6% lager gezet in laatste minuten.
Pbm
0
Vrijdag de bekende shorters dag. Zo wordt Prosus weer 2% lager gezet na een positieve opening van +2%. Zelfde voor JET en Adyen. Dus wordt zware dag vandaag voor bezitters van deze volledig georkestreerde aandelen.
Pbm
0
Voor wie nog steeds niet ziet welke en hoe de koersen georkestreerd worden zijn de laatste dagen mooie voorbeelden. Zo werd er gisteren opmerkelijk gehandeld in ING. In de loop van van de middag werden 1 miljoen aandelen verkocht en daarna wordt de koers direct 4% lager gezet. 40 minuten later werden 1 miljoen aandelen gekocht tegen4% lagere koers, kan bijna niet anders dan door eerdere verkoper. Partijen zijn ING overigens al tijdje bewust naar beneden aan het brengen. Ookvoor de oorlog. Randstad is zoals eerder gemeld ook aan de beurt. Adyen en Prosus moeten ook omlaag. Mooiste voorbeel is JET welke aandeel al een half jaar volledig wordt gemanipuleerd. Voorbeurs komt JET met def. 2021 cijfers die blijkbaar goed worden ontvangen en in lijn zijn met verwachtingen. In het begin van de handel stijgt het aandeel en stijgt zelfs bijna 10%. De mega vele shorters wachtten tot alle enthousiaste kopers hebben gekocht en grijpen met kleine verkooporders in. Met als gevolg dat de koers nog maar op een plus van 2% staat. Kansloos dus. De timing van ingelegde verkooporders is key. En die kun je simpel in algoritmes stoppen. ING is inmiddels al meer dan 10 miljard aan beurswaarde kwijt. Slaat volstrekt nergens op maar onzekerheid wordt door shortende en manipulerende hedge fondsen direct verdisconteerd in pecunia.
Pbm
0
En daar gaan we weer. Beurzen redelijk stabiel hoger maar orkestrators accepteren koersstijgingen van JET, Prosus, Adyen, etc niet. Die leveren dus bij het wakker worden van Amerika binnen luttele minuten procenten tegelijk in. JET wordt even binnen paar minuten 4% lager gezet. Nog maar net in de plus.
Pbm
0
Pbm
0
Het lijkt zo langzamerhand tijd te worden voor een diepgaand onderzoek door de afm. Prosus zakt in laatste minuten van de handel bijna een procent weg terwijl nasdaq sterk stijgt. In de eindveiling worden asml, adyen, JET etc ongeveer 0.5% tot 1.5%lager gezet.

Pbm
0
Ondanks goede cijfers van gisteren, extreme koopadviezen van vele grote analisten vandaag en een2% hogere koers vlak na de start vandaag, hebben orkestrators het toch weer voor elkaar de koers van JET binnen luttele minuten 3% lager te zetten. Ook Prosus, Philips en unilever zijn weer aan de beurt. Vandaag is dus weer een echte orkestratie dag met koerszetting naar vooraf bepaalde koersen. JET staat nu op -1.5% maar als de orkestrators even niet opletten staat de koers zo weer fors hoger.
Pbm
0
JEt moet blijkbaar kapot. Inmiddels -3.3% op 33 euro. Gem koersdoel van 7 grootbanken vandaag ligt rond de 90 euro. Of de grootbanken zijn gek of corrupt, of de handel is corrupt. Wie zal het weten.
Pbm
0
Amerikaanse orkestrators zetten JET binnen een uur even 10% lager. Tegen deze machten valt dus simpelweg weg niets ye doen. Zolang AFM dit laat gebeuren en aandeelhouders in de kou laat staan zien de aandeelhouders miljarden weggemanipuleerd worden.
Pbm
0
Er zit voor de aandeelhouders van JET maar één ding op lijkt me: koersmanipulatie JET melden bij AFM en openbaarheid van het onderzoek eisen, desnoods bij de rechter. Wie zijn de handelaren vandaag en overigens het laatste half jaar. Welke partijen werken samen om de koers naar beneden te manipuleren. Let wel shortgaan mag juridisch maar niet de koers kunstmatig door transacties lager zetten. Deze partijen verkopen bewust aandelen tegen zo laag mogelijke koers, zelfs lager als wordt geboden prijs. Leg dat maar eens uit. En dan systematisch op dezelfde dag terugkopen om shortpositie neutraal te houden. Weinig kans voir de orkestrators bij rechter. Beleggers blijken weinig kenbis van het recht te hebben en berusten te snel
Pbm
0
Weer zo’n vrijdag. Oekraine bepaalt het beeld en orkestrators verdienen gratis geld. Het vreemde blijft dat iedereen weet dat de koersen straks weer hard stijgen als de oorlog voorbij is, ongeacht wie er wint. Welke verstandige belegger verkoopt dan nu nog op deze lage koersen? Tenzij de wereld vergaat zou het dieptepunt zolangzamerhand toch wel een keer bereikt moeten zijn. Daarbij is niemand in paniek. Dus wie bepalen de koersen op dit moment. Daghandelaren en hedgefondsen waarschijnlijk, die vol inzetten op koersdalingen. Zij vernietigen honderden miljarden tegelijk voor een paar miljoen winst. In de markt is nog steeds geld genoeg. Dus over 6 maanden staat alles gemiddeld weer 30% hoger.
Pbm
0
JET eindelijk eens bij de minst slecht presterende fondsen vandaag maar Amerikaanse hedgefondsen zijn wakker en dan ineens 3% extra eraf. Waakhonden zijn blijkbaar in slaap gevallen. Zo kan elk groei aandeel onder de 10 euro worden gezet waarbij de veroorzakers tientallen miljoenen verdienen en honderden miljarden vernietigen. Dit gaat de belastingbetaler veel geld kosten, om nog maar niet te spreken over de gepensioneerden.
Pbm
0
vorige minuut nog extra procent van JET af. Het is net Croma, je moet er even bij blijven.
Pbm
0
De ongelooflijke naïviteit van het Westen. De honger naar geld vernietigt duizenden miljarden aan kapitaal van voornamelijk westerse landen. Aasgieren doen er alles aan om financieel beter te worden van de oorlog. En deze aasgieren komen uit het westen. Dus we doen precies wat Poetin wil. Niet al te slim toch? Zo lijdt het Westen ook extreme financiële verliezen. Ongelooflijk dat partijen de krachten niet bundelen om dit nu juist te voorkomen. Zo zie je maar weer god voor z’n allen ik voor mezelf! Zo maken een paar hedgefondsen woekerwinsten en de rest kijkt lijdzaam toe. En de oorlog zelf heeft in principe relatief nauwelijks economische en financiële impact op het Westen. We praten het onszelf gewoon aan. Prijzen op de markten worden bepaald door virtuele handel.
bouwdroger
0
oorlog geen financiële impact??

Onder welke steen leef jij?

Inflatie is torenhoog ( 5-6 % ), waarbij dan ook nog voor de gewone mens dure pomp en eten overheen komt... met een loonsverhoging van 2 a 3%

Hoe denk je dat de man in de straat dat allemaal gaat betalen?? bij lenen??
Nee die gaat bezuinigen, en dat raakt de winsten en dus beurskoeren!!

En we staan nog steeds hoger dan een jaar geleden, dus voor de koersen stelt dit eigenlijk nog niet veel voor!!
Ron Kerstens
0
quote:

Pbm schreef op 4 maart 2022 16:27:

De ongelooflijke naïviteit van het Westen. De honger naar geld vernietigt duizenden miljarden aan kapitaal van voornamelijk westerse landen. Aasgieren doen er alles aan om financieel beter te worden van de oorlog. En deze aasgieren komen uit het westen. Dus we doen precies wat Poetin wil. Niet al te slim toch? Zo lijdt het Westen ook extreme financiële verliezen. Ongelooflijk dat partijen de krachten niet bundelen om dit nu juist te voorkomen. Zo zie je maar weer god voor z’n allen ik voor mezelf! Zo maken een paar hedgefondsen woekerwinsten en de rest kijkt lijdzaam toe. En de oorlog zelf heeft in principe relatief nauwelijks economische en financiële impact op het Westen. We praten het onszelf gewoon aan. Prijzen op de markten worden bepaald door virtuele handel.
Je vult in je eentje dit forum maar bovenstaand stukje is dom, bizar en vreselijk ongepast. Prijzen op de markten worden bepaald door virtuele handel Je denkt blijkbaar dat iedereen in zijn zolderkamer leeft en de hele dag achter een terminal zit.
Pbm
0
Ai wat een slagveld op de bekende vrijdag. Nu is er een goed excuus voor de daling. Maar het wordt steeds gekker. Asml wordt vlak voor sluiting nog extra in elkaar gedrukt tot -6.1%. Dan om 17.30 uur gebeurt er iets opvallends. In nieuw York wordt de koers van ASML ineens binnen paar seconden 5 dollar in elkaar gestampt. En dan raadt je het al wat er tijdens de eindveiling gebeurt, al wordt er gesuggereerd dat deze los staan van elkaar. Tijdens eindveiling daalt de koers nog eens een extra procent. En uiteraard Prosus, JET en Adyen ook weer fors lager in de eindveiling.
Pbm
0
Meerdere Amerikaanse hedgefondsen hebben belang bij forse koersdalingen en werken daar dus hard aan. Zo krijgen ze het ook weer voor elkaar om eerdere stijgingen in Amsterdam de kop in te drukken. Zo wordt JET opnieuw 6% lager gezet binnen een paar minuten als de cowboys uit Amerika wakker zijn. Maar het werkt en blijft werken, of de markt nu positief of negatief is; JET moet kapot en dat lukt aardig. Hetzelfde geldt nog steeds voor Adyen. en Prosus. Inpost en Air France mogen niet achterblijven. Zo worden triljoenen vernietigd en grondstofprijzen omhoog gezet.
2.649 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 ... 129 130 131 132 133 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
866,27  -7,75  -0,89%  16:12
 Germany40^ 17.823,70 -1,47%
 BEL 20 3.848,69 -0,90%
 Europe50^ 4.912,37 -1,55%
 US30^ 37.743,85 -1,59%
 Nasd100^ 17.243,16 -1,60%
 US500^ 4.993,22 -1,56%
 Japan225^ 37.135,15 -2,27%
 Gold spot 2.321,67 +0,24%
 EUR/USD 1,0702 +0,04%
 WTI 82,39 -0,62%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,07%
Flow Traders +3,23%
RENEWI +2,27%
B&S Group SA +2,22%
Fugro +1,92%

Dalers

ADYEN NV -16,71%
VIVORYON THER... -7,26%
Alfen N.V. -6,37%
WDP -5,56%
BAM -3,63%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront