Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wat is er met Just Eat Takeaway?

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

6 Posts
| Omlaag ↓
  1. Gijsbertha 13 januari 2022 12:35
    Het zou de DNB sieren indien er een vergelijking zou worden gemaakt met het energieverbruik van de reguliere banken. Aangezien de DNB dat niet doet is het niet onwaarschijnlijk dat het artikel te maken heeft met het standaard crypto bashen: uiteraard zijn de bureaucraten bang voor hun baantje. Je wordt denk ik gehersenspoeld door de DNB, AJK.
  2. [verwijderd] 13 januari 2022 12:41
    Koopt Nederlandsche Waar, het liefst bij de echte vakman: bakker, groenteboer, viswinkel, bloemenkiosk, notenbar, alles!

    Een brood van "79 cent" in de supermarkt is geen brood, de varkens hier verderop in het weiland krijgen beter voorgeschoteld, de voedselbank zal het niet eens accepteren("Dat kunnen wij onze clienten niet aandoen")

    "Brood uit supermarkt is niet te eten!".

    Op een tegeltje op het toilet.
  3. ZJZDOBIZS 13 januari 2022 13:21
    Milieudefensie.

    Extremere maatregelen lokaal zonder dat dit ook zal gelden dan voor de sector genoten / concurrenten in het buitenland die meestal nog veel vervuilender zijn.

    Jaag je de Nederlandse vestigingen op kosten en verlies je dus concurrentie wat weer ten koste gaat van banen belastinginkomsten etc etc.

    Natuurlijk moet er meer gebeuren maar global warming is een global probleem, pak het dan ook global aan.

    Natuurlijk hebben lokale maatregelen zeker wel hier lokaal wat effect voor de lokale leefbaarheid maar vervolgens gaan we dus nog meer uit het buitenland kopen want zo werkt de economie en al dat extra transport en meestal gemaakt onder slechtere omstandigheden etc etc....

    We houden ons zelf dan alleen maar voor de gek en natuurlijk als je werkzaam bent bij Milieudefensie wil je je baan rechtvaardigen.

    Nu olie en gas duur zijn gaat notabene het steenkolen gebruik weer omhoog, bruinkool in duitsland, steenkolencentrales voor bitcoin mining etc etc, het is de economie die zijn werk doet in een kapitalistisch systeem.

    Met die insteek moet je ook de problemen aanpakken. Het moet financieel voldoende pijn doen en je moet er concurrerend geen nadeel van hebben want anders knijpt dit op een andere manier nog veel meer.

    Dus miaschien een beetje voorop lopen ok, en dan eerst zorgen dat de rest ook minimaal dat niveau haalt en dan weer verder en niet hier vol op de rem en alleen maar zorgen voor economische ellende die de milieu problemen alleen maar verplaatst en de overige problemen hier alleen maar vergroot tov het buitenland.
6 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links