ATAI Life Sciences « Terug naar discussie overzicht

Forum ATAI Life Sciences geopend

7 Posts
IEX - Forummoderator
0
ATAI Life Sciences NV:

We are a biopharmaceutical company that leverages a decentralised platform approach to incubate and accelerate the development of highly effective mental health treatments that address the unmet needs of patients.

Our approach combines funding, access to accelerative platform technologies, as well as scientific and regulatory expertise with a singular focus on developing more rapid-acting and potentially disease-modifying mental health treatments.

Groet Henk
[verwijderd]
0
Dag allen,

als ik het bedrijf, prospecten en voorspellingen bekijk lijkt dit aandeel een zeer mooie opportuniteit om nu in te stappen?

Iemand hier een second opinion of hetzelfde gevoel over?
[verwijderd]
0
De vooruitzichten bij ATAI lijken me wel erg gunstig. Grote fan van dit aandeel binnen de biopharma sector. Beter om vroeger instappen dan later...
[verwijderd]
0
ik denk het ook! misschien nog wel wat onzeker/volatiel, maar toch ingestapt aan 6,95 vorige week. als je de vooruitzichten en ratings bekijkt lijkt dit me een mooi aandeeltje met héél veel potentieel.
Beursgeslagen
0
Lees voor de grap eens de website van Atai. Geen idee wat E doen. Gaat vooral over een zichzelf op de borst kloppende CEO en management zonder enige focus op de business. Wat mij betreft een enorme hoax.
Beursgeslagen
0
Kennelijk denkt de markt er ook zo over. In 6 maanden meer dan 80% van de beurswaarde af. Zet dat maar op je opgeblazen CV meneer de CEO.
[verwijderd]
0
altijd interessant andere visies te hebben uiteraard! Ik ben nu eigenlijk wel zeer benieuwd om te weten waarop je je visie baseert? website alsook bedrijfsplan is toch duidelijk (en net iets waarvan ik denk dat er veel groeimogelijkheden zitten; een gepoolde ontwikkelingsstrategie waardoor je het risico van win/fail van de klassieke life science aandelen minimaliseert), of mis ik iets? De CEO ken ik niet, dus benieuwd naar waarom je deze niet als positief ervaart?

Afin, begrijp me niet verkeerd, maar ik zag er eigenlijk alleen positieve elementen in, alsook een zeer goed instapmoment, dus ben benieuwd welke elementen in mis om te concluderen dat een beursgenoteerd bedrijf met bijna 100 werknemers en innovatieve strategie een hoax zou zijn?

dat de koers zeer sterk afgenomen is, is een feit, maar bekijk ik eigenlijk net als een mooi moment om in te stappen, gelet op het groeipotentieel... (en bovendien wijzen alle buy-ratings ook in deze richting - uiteraard hiermee niet bewerend dat deze steeds correct zijn!)
7 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 22 apr 2024 22:00
Koers 1,870
Verschil +0,020 (+1,08%)
Hoog 1,900
Laag 1,800
Volume 1.049.274
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 898.082

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront