Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

BAUDAX BIO (ANJESO ™- non-opioid pain relieve)

75 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
mercurius-adept
0
begreep ik nou goed dat de recente koersval te wijten was aan tegenvallende verkopen Anjeso ivm uitgestelde operaties, of speelt er nog meer?
€URO-Trader
0
Klopt, ivm Corona zit de verkoop tegen, zoals men aangeeft. Tevens aandelen verdubbeld, of men is dit voornemens, prijs is er in ieder geval op gebaseerd. Zojuist 50% erbij gekocht, laagste slot ever. Eerlijk, het blijft een gok. Nu wel te veel in de portefeuille.
€URO-Trader
0
Gepubliceerd: 17 mei 2021

Preoperatieve toediening van ANJESO werd goed verdragen, aanzienlijk verminderd opioïdengebruik en verminderde ziekenhuisduur met meer dan 1 dag (28 uur) versus placebo

MALVERN, Pa., 17 mei 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - Baudax Bio, Inc. (NASDAQ: BXRX), een farmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op therapieën voor acute zorgomgevingen, heeft vandaag aangekondigd dat de resultaten van de fase IIIb-studie ter evaluatie van ANJESO ( meloxicam) injectie die preoperatief voorafgaand aan colorectale chirurgie werd toegediend, werden online gepubliceerd in het tijdschrift Pain Management . ANJESO is het door het bedrijf op de markt gebrachte, niet-opioïde, eenmaal daagse, intraveneuze (IV) niet-steroïde anti-inflammatoire (NSAID) middel voor gebruik bij volwassenen voor de behandeling van matige tot ernstige pijn, dat is geïndiceerd voor gebruik alleen of in combinatie met andere niet-NSAID-analgetica.

www.biospace.com/article/releases/bau...
€URO-Trader
0
€URO-Trader
0
quote:

€URO-Trader schreef op 25 mei 2021 21:04:

Even extra geïnvesteerd.
wederom bijgekocht en bij stijging weer een deel eruit. Wordt wel vervelend, maar goed, volhouden maar.
€URO-Trader
0
Mooie stijging. Bodem ligt rond $0,75. Kan zomaar richting de $5 gaan. Aanhouden, middelen en afwachten.
€URO-Trader
0
quote:

mercurius-adept schreef op 10 juni 2021 09:04:

lekker man: gister eindelijk mooie spike-up zag ik...
.... is nu een koers die blijft hobbelen, voor het moment. Mooi traden dus.
mercurius-adept
0
ongelooflijk bijna, wat laat die reversal op zich wachten zeg...door zwaar tegenvallende sales toch?
€URO-Trader
0
5% erbij, dat begint erop te lijken. Benieuwd of het doorzet, voorkennis of nieuws. Even checken..
€URO-Trader
0
Nee, geen nieuws. Verwacht wel een up naar de $, ivm pennystock status. Huidige grootaandeelhouders zitten hier niet op te wachten en pompen dekoers op, kortom 20% erbij komende tijd.
stoppelbaard
0
Ben sinds kort dit aandeel aan het volgen en lees me wat in.
Ik zie hier slechts enkelen die actief posten (en kennis van zaken of verwachtingen hebben).
Na een licht herstel de laatste weken, nu toch echt weer op die laagste koers van 0,763 USD aangekomen... wat is de trigger voor stijging die we hier verwachten, lees een koersdoel van >3,5 USD ??? waarop is dat dan gebaseerd? vind het een moeilijke ( en toch erg speculatief), alvast bedankt voor een richtinggevende indicatie
mercurius-adept
1
sales sales sales @ stoppelbaard: zodra ze echt verkoopsucces boeken, kan het hard gaan
stoppelbaard
0
Hartelijk dank Mercurius-adept, om deze komende verkoop- & koersevolutie beter optevolgen zal waarschijnlijk een amerikaans forum de voorkeur hebben, is er een link/forum hieromtrent ? alvast bedankt
mercurius-adept
0
Twitter, Stocktwits & Yahoo hebben wel info
(https://finance.yahoo.com/quote/BXRX/community?p=BXRX)
€URO-Trader
1
Duppie onder mijn Gak. Kwestie van geduld. Mocht er ineens positief nieuws komen kan het hard gaan met een Nasdaq pennystock. Niet gewaagd,, niet gewonnen zogezegd. Nieuwe bodem hopelijk.
€URO-Trader
0
Blijft een beetje een jojo aandeel, maar nog steeds te laag. En toch, FDA goedkeuring. Vanuit het toekomstperspectief is dit een aandeel dat richting de $25 kan gaan. Of een overname.
€URO-Trader
0
Toonaangevend onafhankelijk proxy-adviesbureau Glass Lewis & Co. beveelt Baudax Bio-aandeelhouders aan om "voor" de voorgestelde aanvullende geautoriseerde aandelen te stemmen tijdens de komende speciale aandeelhoudersvergadering
Downloaden als PDF01 juli 2021 7:00 uur EDT
MALVERN, Pennsylvania, 1 juli 2021 (GLOBE NEWSWIRE) -- Baudax Bio, Inc. (NASDAQ:BXRX), een farmaceutisch bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling en commercialisering van innovatieve producten voor acute zorginstellingen, heeft vandaag aangekondigd dat Glass Lewis & Co., een toonaangevend adviesbureau voor volmacht, heeft de aandeelhouders van Baudax Bio aanbevolen om “VOOR” Punt 1 te stemmen zoals uiteengezet in haar Definitieve Proxy Verklaring, ingediend bij de Securities and Exchange Commission op 14 juni 2021 in verband met haar Speciale Vergadering, die tot doel heeft Baudax Bio's Gewijzigde en herwerkte statuten om het aantal geautoriseerde gewone aandelen te verhogen van 100 miljoen aandelen naar 190 miljoen aandelen. De speciale vergadering zal worden gehouden op 13 juli 2021 om 09:00 uur ET en zal virtueel worden gehouden op www.virtualshareholdermeeting.com/BXR... .

Glass Lewis wordt algemeen erkend als een van de toonaangevende onafhankelijke adviesbureaus voor stemmen bij volmacht en corporate governance, en duizenden grote institutionele beleggingsondernemingen, beleggingsfondsen en andere vertrouwenspersonen in de Verenigde Staten vertrouwen op haar aanbevelingen.

"De steun van Glass Lewis, gecombineerd met de positieve aanbeveling van Institutional Shareholder Services, om voor de extra geautoriseerde aandelen te stemmen, brengt de afstemming tussen twee toonaangevende onafhankelijke adviesbureaus in beeld", aldus Gerri Henwood, President en CEO van Baudax Bio. "We zijn van mening dat beide onafhankelijke adviesbureaus door deze aanbevelingen het belang erkennen van het verhogen van het aantal geautoriseerde aandelen en wat dit betekent voor het vermogen van het bedrijf om zijn doelen te bereiken en zijn aandeelhoudersbestand te diversifiëren."

Glass Lewis & Co. en Institutional Shareholder Services Inc. zijn onafhankelijke volmachtadviesbureaus en hebben geen zakelijke relatie met Baudax Bio. Baudax Bio heeft geen van beide bedrijven ingeschakeld of gecompenseerd voor haar analyse of aanbevelingen.

De aandeelhouders van Baudax worden dringend verzocht te stemmen zoals Glass Lewis & Co. en Institutional Shareholder Services Inc. aanbevelen door "VOOR" te stemmen over de voorgestelde verhoging van het aantal toegestane aandelen en de verdaging van de Bijzondere Vergadering van Aandeelhouders. Aandeelhouders met vragen kunnen Okapi Partners LLC bellen op (855) 208-8902 of per e-mail op info@okapipartners.com .

Alle aandeelhouders worden aangemoedigd om te stemmen, ongeacht hoeveel aandelen u bezit. U wordt aangemoedigd om zo snel mogelijk uw stem uit te brengen. Dien uw stem online in op www.proxyvote.com of telefonisch op 1-800-690-6903. Aandeelhouders die hulp nodig hebben bij het stemmen of vragen hebben, kunnen contact opnemen met Baudax Bio's proxy-verzoekbureau, Okapi Partners, via info@okapipartners.com of (855) 208-8902.
75 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
870,00  -4,02  -0,46%  17:29
 Germany40^ 17.923,60 -0,91%
 BEL 20 3.851,10 -0,84%
 Europe50^ 4.940,42 -0,99%
 US30^ 37.843,29 -1,33%
 Nasd100^ 17.271,89 -1,44%
 US500^ 5.009,46 -1,24%
 Japan225^ 37.400,14 -1,58%
 Gold spot 2.333,31 +0,74%
 EUR/USD 1,0718 +0,19%
 WTI 82,25 -0,78%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

UNILEVER PLC +5,38%
RENEWI +4,68%
Fugro +2,44%
Flow Traders +2,15%
B&S Group SA +2,11%

Dalers

ADYEN NV -16,68%
VIVORYON THER... -6,03%
Alfen N.V. -5,58%
WDP -5,48%
HEIJMANS KON -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront