Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Mijn FIRE-beleggingen (waaronder en n.a.v. URW ;-))

6.291 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 311 312 313 314 315 » | Laatste
LTOke
0
quote:

QueSera schreef op 15 maart 2021 16:35:

PS: ik heb net AT&T aangeschaft.

Ik twijfel nog tussen AbbVie (K/W van 9, dividend rendement van 4,8) en Pfizer (K/W van 10, dividendrendement van 4,5%...
Grappig, AT&T heb ik ook net 2 weken in bezit.
We overlappen al met URW, Shell, UNI, NLY, ARI...... en wellicht nog meer.

Ik twijfelde vorig jaar tussen Johnson en Pfizer. Het was net voor de doorbraak van het vaccin (oktober). Aangezien ik slecht kan kiezen, heb ik ze beiden gekocht.

Pfizer kwam als eerste met een vaccin en ging aanvankelijk daardoor goed omhoog. Maar Johnson heeft Pfizer inmiddels ver achter zich gelaten (+15% om +2%).
Moet ik wel erbij vermelden dat tussendoor Pfizer een deel van zijn activiteiten heeft ondergebracht in Viatris. Daar heb ik destijds cash en aandelen voor ontvangen. Die heb ik verkocht en zou ik dus eigenlijk bij het rendement moeten tellen (+2,5%)
Maar sinds de afsplitsing is de koers van Pfizer wel blijven dalen. Tot eind van vorige maand. Het gaat nu langzaam weer omhoog.
Toevallig eind van de maand een artikel gelezen over Pfizer (via Google, kan het nu niet meer vinden....) en daar zag ik genoeg redenen in om mijn aandeel in Pfizer te verhogen.
Want voor mij blijft het een sterk aandeel en een behoorlijk dividend voor zo'n "degelijk" bedrijf.
Volgens mij staan ze ook hoog op de lijst met non-volatiele aandelen.
Dus op de plank leggen, niet meer naar omkijken en dividenden innen.

Uiteraard ben ik ook tevreden over Johnson, maar die vind ik nu te duur om bij te kopen.
Zeker in relatie met het dividend van 2,5%.
QueSera
0
quote:

LTOke schreef op 15 maart 2021 20:45:

[...]

Ik heb Oneok.
PAA, WMB en ENB staan op de shortlist.

Die MLP's kan je niet bij DeGiro kopen. En ik ben nog niet zo ver dat ik een tweede broker er bij wil.
Momenteel al te veel keuze voor mijn beperkte budget :-)
Bij IB (Interactive Brokers) kan je ze wel kopen.

Hier al een lijstje:
finance.yahoo.com/news/12-best-mlp-pi...
Thanks voor het lijstje! Staat onder nog te lezen/uit te zoeken. Zo wordt het nooit saai!
Ik zit bij Binck en een quick scan vertelt mij dat ik daar ook de MLPs niet kan kopen. Wellicht ligt het aan de heel ingewikkelde taxatiestructuur en dat de broker nog wel eens aansprakelijk wordt gesteld als het niet goed gaat.
www.simplysafedividends.com/intellige...
QueSera
2
Ik was jullie nog een lijstje schuldig van mijn top 10. Het heeft even geduurd, ik zit nog steeds met mijn spreadsheet handmatig te pruttelen. Dat heeft te maken met dat ik momenteel mijn tijd liever besteed aan research naar het bedrijf voor aankoop van de aandelen en mijn optieportefeuille, die nog het meest noopt tot goed bijhouden. En dat doe ik dan maar elke week handmatig.

Maar voordat ik begin, nog even wat inkleuring. Een jaar geleden had ik nog geen aandelen. Ik was wel geschokt door de lockdown en de omvang van de steunmaatregelen. Ik dacht alleen maar: wie moet dat betalen? Het antwoord was mij helder. Iedereen, maar het hardste worden gepakt de mensen waar het meeste te halen is en waar niemand meelijden mee heeft, zoals mensen met een tweede huis/ met een goed aanvullend pensioen/ met een grote overwaarde in hun huis/ met wat vermogen. Aangezien mijn levensverzekeraar was overgenomen door een partij waar ik niet happy mee was en ik in theorie de kennis zou moeten hebben om te kunnen beleggen, ben ik dan maar begonnen. Mijn man zei: ik heb het volste vertrouwen in jou. Ik heb liever dat jij het geld verliest op de beurs dan dat de hedgefondsjonges uit Bermuda ermee vertrekken. Dan hebben we het tenminste zelf kwijt geraakt. Ik zag het tegelijkertijd ook als DE kans. De gok was om in bedrijven te beleggen die als een baksteen waren gevallen, maar waarvan ik vertrouwen had dat ze de crisis wel zouden overleven. Dus heb ik eind maart vorig jaar aarzelend mijn eerste aandelen gekocht in een soort de dood of de gladiolen actie. Mijn eerste aankoop: URW. Rationale? Die hebben stenen, dat blijft altijd geld waard. (Fout, weet ik nu, want als je schulden maar hoog genoeg zijn kun je alsnog failliet gaan). Dan: ABN AMRO. Rationale? De staat is voor meer dan 50% eigenaar, die gaan dus niet failliet. Gevolgd door ING, Aegon, Shell, TKH. Het meeste wat ik toen heb gekocht heb ik nog steeds. Alleen ben ik wel voortaan veel beter gaan uitzoeken waar ik mijn geld instop.

1) Vivoryon Therapeutics, 168%, verkocht
2) Kiadis Pharma, 165% (spectaculair overnamebod door Sanofi), verkocht
3) Alfen, 117%
4) ING, 111%
5) Eurocommercial Properties, 80%
6) Aegon, 79%
7) Gaussin, 56%, verkocht
8) PostNL, 45%
9) TKH Groep, 44%
10) ABN AMRO, 40%

Tot voor kort had ik alleen NL aandelen. Mijn eerste Amerikaanse aandeel heb ik gekocht begin februari dit jaar. Ik heb er nu 8. Het totale rendement dat ik heb behaald op mijn gehele porto, inclusief opties is nu 65%. Het lijkt erop dat het gladiolen worden, maar we gaan de goden niet verzoeken en de volgende crash over ons afroepen. Ik ben aan het diversificeren. Ik zie ook tot mijn vreugde dat mijn porto als geheel steeds minder wilde uitslagen maakt. Dat is wel eens anders geweest. Overigens heb ik tussendoor ook wel eens op -20% gestaan. ABN, Shell, not to mention URW. Ik had het allemaal te vroeg gekocht. Het bleek allemaal nog veel verder omlaag te kunnen dan gedacht. Gelukkig ben ik nooit in paniek geraakt en ook nooit blind op de verkoopknop gedrukt.
QueSera
0
PS:
Johnson & Johnson is een goed bedrijf. Maar nu aan de dure kant. Ik denk dat ik ga voor AbbVie. Met Pfizer voor de wishlist. Ik heb nog helemaal geen Pharma. Zijn toch hele steady aandelen.
Ik had wat kleine posities in biotech als een soort hommage aan mijn kinderen die beide in dit veld zitten. Dus had ik een kleine positie genomen in alle biotech die in Amsterdam genoteerd was, behalve Gala. Want, ok, 1 of 2 of zelfs 4 euro betalen voor een bedrijf dat alleen maar geld verbrandt is nog daaraantoe, maar 200. Nee. Dat kreeg ik niet gedaan. Ik heb met 2 van de 3 enorme klappers gemaakt (zie het lijstje). Maar ik ga er niet meer in beleggen. Ik ben tot de conclusie gekomen dat ik eigenlijk totaal niet weet wat ik koop. Ik kan het niet inschatten. Doe mij dan toch maar liever zo een saaie Pharmareus met 4% dividend.
Sir Cryptalot
1
@quesera de betaalmuur voor Seeking Alpha (en vele anderen zoals FT of FD is te omzeilen via een chrome of firefox extensie. Werkt niet voor Iex dus ik hoop dat ze me nu niet gelijk bannen...

github.com/iamadamdev/bypass-paywalls...

addons.mozilla.org/en-US/firefox/addo...
LTOke
0
quote:

QueSera schreef op 15 maart 2021 22:20:

Het totale rendement dat ik heb behaald op mijn gehele porto, inclusief opties is nu 65%.
WOW! Indrukwekkend. Daar kom ik bij lange na niet in de buurt.
Lijkt me in ieder geval duidelijk dat je de juiste keuze hebt gemaakt om het in eigen beheer te nemen.
En dan moeten de grote dividendstromen nog op gang komen. Misschien al eens gaan uitkijken naar een 3e huisje ergens op een tropisch eiland :-)
Dividendlek
0
QueSera
0
quote:

Sir Cryptalot schreef op 15 maart 2021 23:37:

@quesera de betaalmuur voor Seeking Alpha (en vele anderen zoals FT of FD is te omzeilen via een chrome of firefox extensie. Werkt niet voor Iex dus ik hoop dat ze me nu niet gelijk bannen...

github.com/iamadamdev/bypass-paywalls...

addons.mozilla.org/en-US/firefox/addo...
Hallo Sir Cryptalot,
Bedankt voor de tip! Ik ga het proberen.
QueSera
1
quote:

LTOke schreef op 16 maart 2021 09:47:

[...]

WOW! Indrukwekkend. Daar kom ik bij lange na niet in de buurt.
Lijkt me in ieder geval duidelijk dat je de juiste keuze hebt gemaakt om het in eigen beheer te nemen.
En dan moeten de grote dividendstromen nog op gang komen. Misschien al eens gaan uitkijken naar een 3e huisje ergens op een tropisch eiland :-)

Ja. Het is stukken beter dan die 2,8% gegarandeerd, dat dan weer wel.
We zien wel hoe het verder gaat. Als je, zoals ik, begonnen bent midden in een crisis, dan is het ook wel moeilijk om geld te verliezen (behalve natuurlijk, zoals sommigen onder ons, je per se short wil gaan in een kandidaat die overduidelijk de turn around heeft gemaakt en weer opkrabbelt. Ik noem geen namen.) Mijn porto bestond in eerste instantie uit erkende corona kneusjes. Later ben ik begonnen met diversificeren. Nadat Trump weg was wilde ik ook wel in de VS beleggen (daarvoor niet). Ik houd mijn kneusjes nog even vast op volle sterkte want ik zie nog wel upside voor de banken, Unibail en Shell. Maar in de loop van het jaar ben ik van plan om meer toe te werken naar een porto voor een meer normale markt. Dus hoogdividend, dividendaristocrats, een klein beetje groei (vooral in milieu en schone energie), wat pareltjes van de AEX. Ik zal een contrair denkende value investor blijven met geduld. Die rol en visie past me wel.

Een flink stuk van het rendement komt van geschreven put opties. Daar durfde ik ongeveer een half jaar geleden voorzichtig mee te beginnen. De premies zijn vet, maar het is ook link. Ik houd voldoende cash aan om ze ook op te kunnen vangen als ik geleverd krijg en ik schrijf ze gestapeld in de tijd dat ik niet alles tegelijkertijd krijg, mocht het tegen zitten. Ik ben er uiteindelijk flink in gaan zitten op aandelen die een behoorlijke premie geven (want volatiel), die langlopende optieseries hebben (dus tijd om de visie te laten uitkomen) en waarvoor het voor mij een no-brainer was dat ze zouden herstellen, vooral nadat in november dat Pfizer nieuws kwam. Dus ik heb opties geschreven voor Shell, uitoefenprijs 12 en 14 toen die 12 en 14 euro stond, zelfde met URW op 50, 55, 60 euro en ING op 8 euro. Daar loopt nu overal heel snel de waarde uit en ik ben begonnen om ze langzaam weer terug te kopen. Ik ben nu bezig om een nieuw rondje te schrijven voor Shell op 18 euro. Ik ga denk ik URW ook nog een keer doe op 65 euro. Kunst is om te weten waneer je moet stoppen. Dit kan naar mijn stellige overtuiging namelijk allen op deze schaal omdat we in uitzonderlijke tijden leven. In een normale markt moet je dat zo niet doen. Ik zal heus nog wel opties blijven schrijven, maar dan in veel bescheidener mate.

Nou, voor mij geen derde vakantiehuis. We hebben dit eigenlijk ook alleen maar omdat het al van de ouders van mijn man was. Geen van zijn broers wilde het toen hebben. Het was een oud aftands hutje op huurgrond. Later zijn we in de gelegenheid gesteld om de grond erbij te kopen. Van de winter hebben we er een nieuw bungalowtje op gezet. We zijn er altijd heel blij mee geweest omdat je er op adem kunt komen.

We willen ons appartement in de stad verkopen en inruilen voor een kleiner appartement. Als het goed is heb ik dan geen hypotheek meer. Die beleggingen heb ik voor inkomen. Ik denk namelijk dat de ouderen met een aanvullend pensioen de kosten van de crisis zullen betalen. Zo van: om jullie te beschermen hebben we de economie om zeep geholpen, nu mogen jullie solidariteit tonen. Asociale rijke stinkerds, die jullie zijn, met jullie overwaarde in veel te grote huizen, die jullie ook nog bezet houden, terwijl de jeugd geen kant op kan. Jullie kunnen dus best zonder AOW. Ik ben er straks klaar voor. Zonder hypotheek maak ik bijna geen kosten. Dan kan ik wel van mijn dividenden en mijn aanvullend pensioentje leven. Ze bekijken het maar. Je hoort dat ik er totaal geen vertrouwen in heb. Voor mij is autonomie het belangrijkste en ik wil niet afhankelijk zijn van politieke grillen. Mocht het politieke process veel beter uitpakken dan gedacht, dan kan ik altijd nog mijn spreekwoordelijk schooltje in Afrika bouwen.
LTOke
0
quote:

QueSera schreef op 15 maart 2021 22:41:

PS:
Johnson & Johnson is een goed bedrijf. Maar nu aan de dure kant. Ik denk dat ik ga voor AbbVie.
Hier zetten ze Abbvie ook op 1. En J&J op 2.
Alleen niet echt een onderbouwing waarom

www.insidermonkey.com/blog/5-best-lon...

En hier ook met iets meer onderbouwing:

www.fool.com/investing/stock-market/m...

QueSera
0
quote:

LTOke schreef op 16 maart 2021 16:09:

[...]

Hier zetten ze Abbvie ook op 1. En J&J op 2.
Alleen niet echt een onderbouwing waarom

www.insidermonkey.com/blog/5-best-lon...

En hier ook met iets meer onderbouwing:

www.fool.com/investing/stock-market/m...

Thx!
Ik had de AbbVie inderdaad vandaag al aangeschaft. Nu eerst even pauze en dividend innemen.
QueSera
0
quote:

QueSera schreef op 16 maart 2021 17:43:

[...]

Thx!
Ik had de AbbVie inderdaad vandaag al aangeschaft. Nu eerst even pauze en dividend innemen.
En ze zijn de volgende ochtend gelijk -7% omdat de FDA langer gaat kijken en extra info wil wegens applicatie voor een nieuw medicijn. Ik denk dat ik me maar AVM2 ga noemen.
030 N
0
quote:

QueSera schreef op 17 maart 2021 15:02:

[...]

En ze zijn de volgende ochtend gelijk -7% omdat de FDA langer gaat kijken en extra info wil wegens applicatie voor een nieuw medicijn. Ik denk dat ik me maar AVM2 ga noemen.
tijdelijke schok. Mooi moment om in te stappen of bij te kopen
LTOke
0
Dat is balen.
Om positief te blijven, krijg je volgende maand wel al direct het eerste dividend.

Zelf ben ik meestal te ongeduldig om goed te timen. Eén keer per maand stort ik bij op de rekening en lang van tevoren weet ik meestal al wel wat ik wil hebben. En dat koop ik dan ook vrij snel daarna. Zou iets als jou met Abbvie zou mij dus ook heel goed kunnen gebeuren.

Ik zou eigenlijk iedere maand een klein deel moeten reserveren als "oorlogskas" om buitenkansjes te kunnen kopen. Zal me zelf benieuwen hoe lang die kas dan gevuld blijft met mijn geduld.... en positiviteit; ik zie te veel buitenkansjes :-)
030 N
0
quote:

LTOke schreef op 17 maart 2021 15:54:

Dat is balen.
Om positief te blijven, krijg je volgende maand wel al direct het eerste dividend.

Zelf ben ik meestal te ongeduldig om goed te timen. Eén keer per maand stort ik bij op de rekening en lang van tevoren weet ik meestal al wel wat ik wil hebben. En dat koop ik dan ook vrij snel daarna. Zou iets als jou met Abbvie zou mij dus ook heel goed kunnen gebeuren.

Ik zou eigenlijk iedere maand een klein deel moeten reserveren als "oorlogskas" om buitenkansjes te kunnen kopen. Zal me zelf benieuwen hoe lang die kas dan gevuld blijft met mijn geduld.... en positiviteit; ik zie te veel buitenkansjes :-)

herkenbaar. Ik probeer dat als volgt op te lossen. Iedere maand gaat een deel naar mijn spaarbuffer en een deel direct naar de rekening om beleggingen aan te kopen.
Voor mijn spaarrekening heb ik een minimum bedrag wat ik aan spaargeld wil hebben. Ik bouw daarbij op naar een maximale buffer toe (daarboven gaat alles wat extra is direct naar beleggingen). Als ik zoals vandaag een aandeel op mijn watchlist zo zie vallen, geef ik mijzelf de ruimte om dat aan te kopen uit de spaarbuffer, mits het spaarbedrag boven mijn minimale buffer blijft. zie ik in een bepaalde periode geen aandelen die ik per direct wil kopen, groeit mijn spaarbuffer rustig door naast mijn beleggingsportefeuille.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
quote:

QueSera schreef op 17 maart 2021 15:02:

[...]

En ze zijn de volgende ochtend gelijk -7% omdat de FDA langer gaat kijken en extra info wil wegens applicatie voor een nieuw medicijn. Ik denk dat ik me maar AVM2 ga noemen.
Oei...ja ik zie het nieuwsbericht nu ook...hopelijk leidt de verlengde review uiteindelijk wel tot het groene licht (waarna het verlies *hopelijk* weer wordt ingelopen). Het anti-reuma middel waar het om draait is trouwens het middel dat als concurrent van van het middel van GLP werd ingezet (beiden zijn/waren in de race om op termijn Humira te vervangen). Eenmaal goedgekeurd betreffen dit "blockbusters", omdat de omzetten van anti reuma middelen tot de grootste in de farma-industrie horen (en je mag je altijd AVM2 noemen ;-))

ARCC:
Ik heb mijn "Financials" team zojuist trouwens versterkt met dit lid:
Ares Capital Corporation (NASDAQ:ARCC)
N.a.v. dit artikel op SA:
seekingalpha.com/article/4414012-inve...

Op de een of andere manier heb ik dit aandeel in de afgelopen maanden over het hoofd gezien en ben ik er eigenlijk een klein beetje te laat bij. Hierdoor is de koers inmiddels weer op pre-corona niveau. Desalniettemin is er nog steeds sprake van een waardering net iets onder de FV (volgens SW) en een heel behoorlijk dividend% van ca 8.6% bruto. ARCC hoort tot de "blue chips" onder de BDC's (een van de grootste BDC's, met een heel diverse portefeuille, waarin heel weinig leningen aan retail). Verwacht geen geweldige groei van de koers of van het dividend, maar wel een enorm stabiel dividend: bijna zo stabiel als een Zwitserse klok. Kijk bijvoorbeeld naar de historische koersen en dividenden tijdens de 2 grote crises in de afgelopen 13 jaar. Tijdens de kredietcrisis in 2008 en de coronacrisis in 2020 dook de koers weliswaar naar beneden, maar kroop deze relatief snel weer uit het dal terug naar een soort evenwichtsniveau.

Wat belangrijker is voor een FIRE mix: kijk naar het dividendpatroon in die jaren... Juist! Deze geeft geen krimp! Dit soort aandelen moet je dus in je mix hebben: gewoon rustig door kunnen blijven slapen tijdens wilde golfbewegingen in een crisis, omdat ARCC gewoon stug dividend door blijft betalen (en met de koers komt het wel weer goed). Verwacht echter niet dat dit aandeel/dividend netjes mee zal stijgen met inflatie. In tegenstelling tot REITs, zal je net als bij andere mREITs en BDC's zelf moeten zorgen voor bescherming tegen inflatie. Dit kan bijvoorbeeld door minimaal 2% van het dividend te herbeleggen als inflatiecorrectie, waarna de rest beschikbaar is als vrije cash flow. In het geval van ARCC trek je dus 2% punten van het dividend van af om te herbeleggen (een jaar later heb je daarmee een 2% hoger dividend gecreëerd als compensatie voor inflatie). Hierna houd je ca 6.6% over om er andere dingen mee te doen (of om ook te herbeleggen). Soms heb je ook stabiele spelers nodig in je team hè?

SW/Inv/SA:
simplywall.st/stocks/us/diversified-f...
www.investing.com/equities/ares-capit...
seekingalpha.com/symbol/ARCC
QueSera
0
Ach ja. Ik koop het in principe om te houden. Alleen als ik een dag later was geweest, dan was het dividendrendement 5% geweest ipv 4,8%.
Ik zit er niet mee. Ik geloof niet in timen. Op moment als je denkt dit is goed genoeg/interessant, het is niet te duur en je hebt de cash. Dan ga ik gewoon tot aanschaf over. Ik doe wel een limietorder, maar wel altijd op de huidige marktprijs. Ik geloof er ook niet in om er weer een paar dubbeltjes onder te zitten en dan afwachten. Voor hetzelfde geld loopt het weg.

PS: dividend Unilever. Vandaag is het dividend uitbetaald bij Binck en ja. Bruto=netto.

PSPS: ik had Ares op mijn watchlist. Maar ik heb al heel wat minibankjes. In het kader van diversificatie ga ik eerst ergens anders kopen. Ik deel je analyse. Ik denk ook dat een BDC in principe niet moet hebben van de koerswinst (nu is een uitzondering, want ze herstellen nog van de coronaklap) maar van het dividend. Dit betekent ook dat ik deze (die al terug is op het oude koersniveau) ook later kan toevoegen aan mijn porto.
QueSera
0
De merits van een goed gespreide porto: you win some and you loose some. Gisteren -6% op de net aangeschafte AbbVie. Vandaag +6% op TKH wegens erg positief advies van ING.

Mocht gisteren overigens ook niet klagen over Nedap. En goede oude tante Pos pruttelt toch echt langzaam tegen de 4 euro aan. Daar gaan ze nog overheen. Alleen neemt de olieprijs even pauze, dus Shell rust ook even uit.
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
Laat ik hier ook een update verzorgen als er een dividend aanpassing heeft plaatsgevonden (positief of negatief):

Medical Properties Trust Inc (NYSE:MPW):
Betreft een REIT met (zoals de naam het zegt) vastgoed in de medische sector.
Dividend is verhoogd van $0.27 naar $0.28 per aandeel (ca +4% stijging).
In tegenstelling tot mijn mREITs verwacht ik van een REIT dus wel een ingebakken inflatiecorrectie(potentie). Mocht de stijging in enig jaar niet voldoende zijn om de inflatie goed te maken, dan is het aan te raden om een deel van het dividend te herbeleggen. In dit geval is het (meer dan) voldoende en is het niet nodig om een deel te herbeleggen, maar ik doe het tóch ;-)
AVM (Altijd Verkeerde Moment)
0
Waar QueSera het heeft over de warme HD douche, ben ik daar nu ook van aan het genieten. Steeds meer dividendjes komen nu binnenstromen en sommige daarvan ietsje meer dan verwacht.

De volgende waar ik een verhoging voor kan melden is:

Newtek Business Services Corp (NASDAQ:NEWT):
NEWT is een BDC (Business Development Company) dat leningen verstrekt aan het midden-kleinbedrijf in de VS en heeft het dividend verhoogd van $0.47 naar $0.50 per kwartaal. Dat is een stijging van ruim 6% en levert een bruto dividend% op van ca 7.7%. Merk op dat het dividend van NEWT een beetje grillig is: het schommelt de afgelopen jaren tussen de $0.35 - $0.71, maar ook belangrijk: het gaat op en neer (en dus niet alleen maar neer) en óók: het blijft gewoon doorbetaald worden, ook midden in een crisis jaar waarin de koers heel kort halveerde en vervolgens al vrij snel weer opkroop tot een niveau van nu hoger dan voor de crisis. Voor mij is het een van de meer risky financials (mREITs en BDCs) en ik zit hier iets onderwogen in. Ik heb het aandeel gekocht toen die nog ca 25% undervalued was en de koers zit nu inmiddels ongeveer op de FV (van SW). Ik heb het op voorlopig op "Hold" staan.

INV/SA/SW:
www.investing.com/equities/newtek-bus...
seekingalpha.com/symbol/NEWT
simplywall.st/stocks/us/diversified-f...

PS: wat ik bijna vergeet te melden en wat ook erg belangrijk is:
De CEO Barry Sloane is met een bezit van bijna 5% van de aandelen de grootste aandeelhouder en hij koopt regelmatig bij. Dat kan verklaren waarom het dividend zo grillig is: what you see is what you get. In feite keert NEWT bijna alle winst uit en heeft het geen belang om het dividend in een goed jaar een beetje te drukken, zodat het het patroon er wat stabieler uit komt te zien. Het is alsof je net als de CEO mede-eigenaar bent van een bankje.
6.291 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 311 312 313 314 315 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 75,100
Verschil +0,220 (+0,29%)
Hoog 75,440
Laag 73,980
Volume 302.757
Volume gemiddeld 376.508
Volume gisteren 327.659

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront