Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gbakl
1
quote:

gnocchi. schreef op 3 maart 2021 10:59:

Het is toch een gehersenspoeld volk ivm geloof kerk God en gebod. Maar een uitgekookte manier om je kussens te verkopen.

Mike Lindell leidde 50.000 mensen in kussengebed.

twitter.com/JaredPushner/status/13667...
.
een betere indicatie dat de geloofwaardigheid of zelfs de waardigheid van
de deplorables ondermijnt is er niet...

oh ja, kritiekloos stemmen op trump, maar dat ligt achter ons.
Plein777
0
quote:

gnocchi. schreef op 3 maart 2021 10:59:

Het is toch een gehersenspoeld volk ivm geloof kerk God en gebod. Maar een uitgekookte manier om je kussens te verkopen.

Mike Lindell leidde 50.000 mensen in kussengebed.

twitter.com/JaredPushner/status/13667...
Hij is volgens mij zo stoned als een garnaal :-)

Laat hij maar snel $ 1,3 miljard over maken naar Dominion Voting systems inc.
gnocchi.
1
Het klopt wel dat voor dat hij een kussenboer werd, zwaar aan de drugs was.

Het vroege leven en carrière

Lindell werd geboren op 28 juni 1961 in Mankato, Minnesota [nodig citaat]. Hij groeide op in Chaska en Carver, Minnesota. [9] Hij ging naar de Universiteit van Minnesota, maar stopte kort nadat hij was begonnen. [10]

translate.google.com/translate?hl=nl&...

Lindell heeft in de jaren tachtig een aantal kleine bedrijven opgericht en geëxploiteerd, waaronder tapijtreiniging, lunchwagons en een paar bars en restaurants in Carver County, Minnesota. [2] [9] In de jaren tachtig en negentig was hij verslaafd aan cocaïne, crack-cocaïne en alcohol, wat leidde tot de afscherming van zijn huis en zijn vrouw die een scheiding aanvroeg. Lindell verklaarde dat hij in 2009 nuchterheid bereikte door gebed en sindsdien rein is geweest
luchtschip
1


Jim Sciutto, CNN Anchor & Chief Nat Sec Correspondent, :

Donald Trump has been formally served with lawsuit related to the Capitol attack.

Formal notice that Rep. Bennie Thompson, Democratic chairman of House Homeland Security Cmte, has sued him was received by certified mail in February at Mar-a-Lago.

twitter.com/jimsciutto/status/1367161...
luchtschip
1

MSNBC :

The FBI and DHS have issued a joint intel bulletin warning that domestic extremists have discussed plans to "take control of the U.S. Capitol and remove democratic lawmakers on or about the 4th of March." March 4 is important to QAnon believers.

twitter.com/kylegriffin1/status/13671...

Er waren al geruchten dat Trump op 4 maart tot President zou worden gekozen.
Nu zijn er dus personen die discussieerden over plannen het Capitol te veroveren en Democratische Senatoren uit te. schakelen.
luchtschip
1


Nederlander gearresteerd voor illegaal wapenbezit, Jaap Willem Lijbers, 26 jaar.

>>had connecties/lidmaatschap met de 'Bugaloo Bois"
>>verbleef tot in de US op een I-94 Visum dat in 2014 verliep. Bleef verder illegaal in de US
>> gearresteerd wegens illegaal wapenbezit en illegaal verblijf in de US

According to court documents, Lijbers, who was residing in Raven, Virginia, frequently coordinated and communicated online with members of the Bugaloo Bois, a loosely connected group of individuals espousing violent anti-government sentiments.

During some of these interactions, court documents allege that Lijbers encouraged other members of the Bugaloo Bois group to attend political rallies and commit acts of violence, to include taking over government buildings. Lijbers also encouraged others to participate in violent conduct against law enforcement officers in a “pig roast.”

twitter.com/ninaandtito/status/136715...

www.justice.gov/usao-wdva/pr/dutch-na...
gnocchi.
1
Verbluffende nieuwe aantijgingen verbinden Trump verder met Russische gangsters en oligarchen

Hoe we ook besluiten om de verbazingwekkende opkomst en val van Donald Trump te verklaren, we weten nu dat hij zeker geen onbekende was in een uitgestrekte netherwereld van Russische gangsters en oligarchen.

Nu zijn er verbluffende nieuwe beschuldigingen in federale rechtbankdocumenten dat dit Russische criminele netwerk met wereldwijde reikwijdte Felix Sater, een van Trump's naaste medewerkers, heeft ingehuurd om een fortuin te verbergen dat in Kazachstan is gestolen.

Het Centraal-Aziatische land maakte ooit deel uit van de Sovjet-Unie. Het gestolen fortuin dat in de rechtszaak wordt genoemd is het topje van de ijsberg.
Het gestolen geld ten bedrage van 440 miljoen dollar werd in Amerika geïnvesteerd en via trustfondsen beheerd door Moses & Singer. Het advocatenkantoor in New York City heeft Sater, een in de Sovjet-Unie geboren Amerikaan, lang vertegenwoordigd.

De documenten waarin Sater wordt beschuldigd van ongeoorloofd gedrag, staan vermeld in de rechtszaak die is aangespannen door de stad Almaty, de hoofdstad van Kazachstan, en de geplunderde BTA Bank in die stad.

Een deel van de 440 miljoen dollar was bedoeld om een Trump-toren in Moskou te financieren, blijkt uit rechtbankpapieren.

Tijdens de campagne van 2016 vertelde Trump's toenmalige fixer, advocaat Michael Cohen, een topadjudant van Vladimir Poetin dat de moderne tsaar het penthouse van $ 50 miljoen van de toren zou krijgen. De Moskouse toren werd nooit gebouwd.

De gratificatie, voor het eerst gemeld door Buzzfeed, was bedoeld om ervoor te zorgen dat Russische oligarchen de rest van de appartementen zouden opkopen. Trump zou een enorme meevaller hebben nadat hij, tot zijn eigen verbazing, de Amerikaanse president was geworden. Als kandidaat loog Trump herhaaldelijk en hield hij vol dat hij geen zakelijke contacten in Rusland had en geen deals nastreefde.
Mueller tegengewerkt

Speciaal raadsman Robert S. Mueller III vertelde het Congres vorig jaar dat zijn team zich beperkte tot het onderzoeken van alleen criminele handelingen die betrokken waren bij de presidentiële campagne van 2016. Hij kreeg de instructie om niet aan contraspionage te raken.

Dat was een enorme gunst voor Trump en voor een uitgebreid netwerk van Russische gangsters en fronten die verbonden zijn met Trump, met zijn campagne en een andere van zijn advocaten, Rudy Giuliani. De louche bedrijven zijn gespecialiseerd in bankfraude, kleptocratie, belastingontduiking en het witwassen van geld in Amerika.

Als je ook maar één voet buiten Trumps kleine kring van gewelddadige misdadigers en beschuldigde witteboordencriminelen zet, vind je een moordenaar die een moord begaat en beschuldigingen van mensenhandel door Russische gangsters.

De aanklagers in Almaty beschrijven een ver reikend plan om veel van het gestolen geld in Amerika te verbergen met behulp van Sater, een gewelddadige misdadiger en aandelenzwendelaar, en Robert S. Wolf, een partner van Moses & Singer.

Wolf vroeg DCReport de publicatie van dit artikel uit te stellen, zodat hij antwoorden kon voorbereiden op onze eenvoudige vragen, inclusief alles wat hij wilde zeggen waar wij niet naar vroegen. We hebben dit stuk meer dan een maand uitgesteld. Wolf gaf geen verklaring.

We hebben ook contact opgenomen met de managing partner van het advocatenkantoor, Dean Swagert. Hij heeft niet gereageerd op een e-mail of een telefoontje.
Trump-Sater connecties

Jarenlang reisde Sater veel met Trump in zijn persoonlijke jet, sprak namens hem met journalisten en werd gefilmd met Trump bij openbare evenementen. Flits terug naar de opening van het door schandalen geteisterde Trump SoHo hotel en appartemententoren in Lower Manhattan. Trump heeft getuigd dat hij Sater nauwelijks kent en hem niet zou herkennen als ze in dezelfde kamer zouden zijn. Zelfs Sater noemde dat een leugen.

Sater "was zich ervan bewust" dat het geld dat hij via de klantenrekening van Moses & Singer doorsluisde gestolen was, aldus de rechtbankdocumenten. Dat is wanneer Sater onderhandelde over zijn vergoeding voor het helpen verbergen van het gestolen geld, volgens een rechtbank indiening van 2019 in de zaak.

Hij kon dit doen omdat hij ook een doorgeefluik is voor Amerikaanse inlichtingendiensten over activiteiten in de oude Sovjet-Unie. Ons ministerie van Justitie zegt dat het Sater in 1998 wat wij zien als een sweetheart deal gaf nadat hij had bekend aandelen te hebben opgelicht die slachtoffers minstens 40 miljoen dollar kostten. Hij heeft nooit een dag in de gevangenis doorgebracht.

Lees verder.
Link Engels.
www.rawstory.com/trump-sater/
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/trump-revenge-265087...

Trump gewaarschuwd om zich terug te trekken terwijl hij wraak zoekt op Republikeinen die stemden om hem te impeachen

De voorzitter van het National Republican Congressional Committee zegt dat Donald Trump afstand moet nemen van zijn plan om achter GOP-wetgevers aan te gaan die stemden om hem te impeachen, meldt POLITICO.

"Hij kan doen wat hij wil", zei Tom Emmer (R-MN). "Maar ik zou hem zeggen dat het waarschijnlijk beter voor ons is dat we deze mensen houden en dat we ervoor zorgen dat we een meerderheid hebben die in de toekomst kan worden gehandhaafd."

In gesprek met POLITICO's Playbook zei Emmer dat hij waarschijnlijk binnenkort met Trump over de kwestie zal praten.

Tijdens zijn toespraak op de Conservative Political Action Conference (CPAC) dit weekend, liet Trump doorschemeren dat hij betrokken zal raken bij voorverkiezingen in 2022 om GOP-wetgevers te straffen die voor zijn impeach stemden, door te zeggen dat hij "zich wil ontdoen van hen allemaal."

Volgens POLITICO is hij een van de meest prominente Republikeinen in het Huis die kritiek heeft op Trumps steun aan kandidaten die zittende GOP-leden willen afzetten. Hij ging ook tegen Trump in door te zeggen dat het Congres niet het recht heeft om bezwaar te maken tegen de certificering van de stemmen van het kiescollege.
luchtschip
1

Er is een aanklacht ingediend door Huis Afgevaardigde Bennie Thompson tegen Donald Trump.

Klaagt Trump aan voor overtreding van de Klu klux klan Act in connectie met de US Capitol opstand.

deze aanklacht dient aan de verdachte overgedragen te worden.
Thompson heeft nu de bevestiging dat Trump de aanklacht in ontvangst genomen heeft.

Over at Mar-a-Lago, Donald Trump has been served with Rep. Bennie G Thompson's lawsuit accusing the former president of violating the Ku Klux Klan Act in connection with the U.S. Capitol insurrection.

Bewijs van ontvangst van aangetekend poststuk :

pbs.twimg.com/media/EvkbYKPXIAIPcPK?f...

twitter.com/KlasfeldReports/status/13...

gnocchi.
1
Het Hooggerechtshof mag dan de stemrechten ondermijnen, maar democraten kunnen ze nog steeds tegenhouden.

Link Engels.
www.rawstory.com/voting-rights-265087...
Plein777
1


twitter.com/BioncaLori/status/1367144...

Door ONZE REDACTIE uit de telegraaf

Updated Gisteren, 20:19
Gisteren, 20:08 in BUITENLAND

AMSTERDAM - Soldaten van de Nationale Garde zijn tijdens hun dienst in het Capitool ziek geworden na het eten van vlees dat vrijwel volledig rauw was.

Ook zijn er metaaldeeltjes in het eten gevonden. Sinaasappels waren beschimmeld.

Ondertussen dient het nieuwste schandaal zich aan. Majoor-generaal William J. Walker legt uit dat hij in de aanloop naar 6 januari ’ongebruikelijke’ instructies kreeg.

Majoor-generaal William J. Walker van de Nationale Garde getuigt in de Senaat.

Maandag kwam de rel rond het voedsel aan de oppervlakte dankzij klokkenluiders. E

en anonieme sergeant van de Michigan National Guard stelde dat meermaals klachten zijn ingediend door het leger, dat nu al tijden in en rondom het Capitool de wacht houdt sinds de bestorming. Meer dan tien soldaten werden ziek.

„Gisteren, bijvoorbeeld, waren er 74 maaltijden met rauw vlees”, vertelde de sergeant tegen journalisten. Amerikaanse media publiceren foto’s waarop te zien is dat het vlees, op een bruingeleurd laagje na, nog volledig rood is. „En soldaten hebben gisteren ook metaalschilfers gevonden in ons voedsel.”

Het schaamrood staat de Amerikanen op de kaken: juist het leger is traditiegetrouw een baken van trots, toonbeeld van suprematie in de wereld en verdediger van het volk en de vrijheid van Amerikanen.

Bij de Capitoolbestorming kwam de vijand van binnenuit. Ook nu zijn veel Amerikanen gesteld op ’hun’ soldaten die een schild werpen om de democratische instituties.

„Hoe triest om zulke mooie mensen die Amerika verdedigen, zo te behandelen. Bespottelijk”, klinkt het op sociale media. „Het is verschrikkelijk. Zij zijn daar keeping your asses safe. Ze verdienen respect.”

Licht ontbijt

Behalve slecht voedsel, wordt er ook nog eens te weinig geserveerd. De soldaten zouden honger hebben. Een gemiddeld ontbijt is „misschien een koffiebroodje en wat sap”, aldus de sergeant.

Eerder klaagde een anonieme soldaat tegen Detroit News dat ’meerdere militairen ziek zijn geworden en moesten overgeven na het eten’. „De moraal is heel laag.

Veel van ons hebben in het buitenland gediend en kunnen de kwaliteit van het eten niet geloven.”

De Michigan National Guard, waarvan zo’n duizend troepen in het Capitool verblijven, liet meteen na het nieuws weten het ’zeer verontrustend’ en ’onacceptabel’ te vinden. Er wordt contact opgenomen met de leverancier. Politici van het Huis van Afgevaardigden eisen dat de cateraar de wacht wordt aangezet.

Instructies

Ondertussen wordt woensdag meer bekend over de instructies die achter de schermen aan de Nationale Garde zijn gegeven.

Er is veel te doen over de beveiliging van het Capitool, die mogelijk te wensen overliet.

Generaal-majoor William J. Walker getuigde in de Senaat. Op 1 januari vroeg hij toestemming voor inzet van veiligheidstroepen. Op 5 januari kreeg hij antwoord.

Zo mocht Walker bijvoorbeeld 340 personeelsleden van het Metropolitan Police Department inzetten, waaronder 40 ’Snelle Respons’-leden.

Een Quick Reaction Force (QRF), troepen met helmen en schilden die bekend zijn met werk tijdens demonstraties, mocht echter niet.

Ter vergelijking: op dit moment zijn al maanden zo’n vijfduizend leden van de Nationale Garde bij het Capitool gestationeerd.

Bovendien moest Walker voor de inzet van de troepen eerst formeel overleggen en toestemming vragen aan zijn superieuren in het Witte Huis voor de te varen koers. „Dat vond ik ongebruikelijk.”

De restricties golden bijvoorbeeld bij de Black Lives Matter-protesten niet, stelde Walker.

gbakl
1
''Er waren al geruchten dat Trump op 4 maart tot President zou worden gekozen''
.
wordt billenknijpen vandaag...
gbakl
2
uitspraak van de dag:

‘Ze waren allemaal berucht, de slechte leiders van de laatste 100 jaar...
Hitler, Stalin, Mussolini, Franco, Assad, Qadhafi, Putin...
De enige aan wie ik instinctief meteen de pest had, als mens, bedoel ik, was trump.’
gnocchi.
0
quote:

gbakl schreef op 4 maart 2021 08:43:

uitspraak van de dag:

‘Ze waren allemaal berucht, de slechte leiders van de laatste 100 jaar...
Hitler, Stalin, Mussolini, Franco, Assad, Qadhafi, Putin...
De enige aan wie ik instinctief meteen de pest had, als mens, bedoel ik, was trump.’
Dat was bij mij ook zo!
gnocchi.
1
Ik denk dat het echte vuurwerk gaat beginnen als de nieuwe plaatsvervanger van de voormalig Amerikaanse minister van Justitie William P. Barr officieel erkend wordt. Op dit moment proberen de GOP leden deze aanstelling van Merrick Garland te vertragen.

Link Engels.
www.rawstory.com/trump-organization-i...

Manhattan DA onderzoekt een ijsbaan met alleen contant geld die wordt gerund door de zoon van de CFO van Trump Org: rapport
Trump Organization CFO Allen Weisselberg

Maandag werd onthuld dat de Manhattan DA Cy Vance veel vragen stelt over de CFO Allen Weisselberg van de Trump Organization als onderdeel van zijn onderzoek naar de financiën van het bedrijf.
Rapporteer advertentie

Woensdag had de Washington Post meer details over het onderzoek, met name dat Vance's vragen over Weisselberg ook vragen bevatten over zijn twee volwassen kinderen.

"Een van de zoons van Weisselberg werkt ook voor de Trump Organization, waar hij de ijsbanen van Central Park beheert. Een andere zoon van Weisselberg werkt voor een bedrijf dat leningen heeft verstrekt aan de Trump Organization", aldus de Post.

"Allen heeft de leiding over alles", citeerde de Post een voormalige Trump-medewerker.

De Wollman Rink was een overheidscontract van New York City met de Trump Organization dat eindigde in 2021 nadat het was geannuleerd. Het werkt op basis van alleen contanten.

"In dit geval hebben officieren van justitie het werk van Weisselberg onder de loep genomen om de waarde van de gebouwen van Trump te helpen beoordelen, aangezien het bedrijf leningen of verlagingen van de onroerendgoedbelasting probeerde te verkrijgen", aldus de Post.

Ze hebben ook gevraagd naar een luxe appartement dat eigendom is van Trump, waar Weisselbergs zoon Barry een aantal jaren heeft gewoond. De exacte aard van Vance's interesse in het appartement is niet bekend, maar als Barry Weisselberg, die de ijsbanen van Trump beheert, het appartement gratis zou krijgen, zou dat als een bijkomend voordeel van zijn baan kunnen worden beschouwd en aan inkomstenbelasting zijn onderworpen. "

Lees het volledige rapport bij de Washington Post.

www.washingtonpost.com/politics/weiss...
gnocchi.
1
Link Engels.
www.rawstory.com/maddow-charles-flynn...

Waarom loog het leger dat Mike Flynn's broer niet betrokken was bij de besprekingen over de aanslag op het Capitool: Maddow vraagt
Sarah K. Burris
03 maart, 2021
Waarom loog het leger dat Mike Flynn's broer niet betrokken was bij besprekingen over aanval op Capitool: Maddow vraagt
Donald Trump en Mike Flynn (cnn.com)

Het is uren voor 4 maart en de veiligheidsfunctionarissen van het Amerikaanse Huis spelen niet rond terwijl ze zich voorbereiden op een mogelijke aanval van milities die van plan zijn om "de controle over het Amerikaanse Capitool over te nemen" voor de inauguratie van voormalig president Donald Trump. In een aankondiging woensdagavond moedigde de beveiliging van het Huis het Capitoolpersoneel aan om donderdag vanuit huis te werken om zich te beschermen tegen mogelijke aanvallen.

Het was iets waarover MSNBC-presentatrice Rachel Maddow alarm sloeg, niet omdat het beangstigend is, hoewel het dat wel is, maar omdat het nieuws komt slechts uren nadat Amerikanen meer feiten te weten zijn gekomen rond 6 januari.

In een getuigenis voor de Senaat zei de commandant van de Nationale Garde, Gen. William Walker, dat er bijna vier uur verliep tussen het moment dat hij het Pentagon om hulp riep en het moment dat die hulp uiteindelijk werd verleend. Hij legde uit dat hij klaar was om de troepen van de Garde naar het Capitool te brengen om te helpen en dat ze het in ongeveer 18 minuten hadden gehaald. Het oponthoud leidde echter tot vragen van senatoren die zich afvroegen waarom het Pentagon de Guard geen toestemming wilde geven.

"Het was een opmerkelijke reeks onthullingen," zei Maddow over de getuigenis. "Vandaag kwamen we te weten dat de Nationale Garde van D.C. de dag voor de aanval, 5 januari, te horen kreeg dat ze speciale toestemming nodig hadden, rechtstreeks van de minister van het leger zelf, persoonlijk, als ze een snelle reactiemacht wilden inzetten in geval van een aanval. Wij vernamen dat die toestemming de volgende dag, toen de aanslag plaatsvond, meer dan drie uur lang werd geweigerd, toen het Capitool onder de voet werd gelopen en vijf mensen, waaronder een politieagent, omkwamen. En het verzoek om de Nationale Garde in te zetten als back-up bleef uren liggen. Urenlang."

Ze vervolgde: "We hebben vandaag ook de bevestiging gekregen, geloof het of niet, dat in het Pentagon een van de hoge functionarissen die dat wanhopige verzoek om hulp beantwoordde, een van de Pentagon functionarissen die de mening uitte dat het geen goed idee zou zijn om de Nationale Garde toe te laten om te helpen, de jongere broer was van Trump nationale veiligheidsadviseur Mike Flynn die een centraal punt en held was van de extremisten die de aanval uitvoerden, die promotie maakte en sprak op evenementen in D.C. die voorafgingen aan de aanval en die Trump publiekelijk opriep om het leger te gebruiken om de verkiezingen ongedaan te maken om aan de macht te blijven. Zijn jongere broer, luitenant-generaal Charles Flynn, was betrokken bij de beslissing op 6 januari om de Nationale Garde tegen te houden en niet binnen te laten om de politie te helpen, die werd overrompeld door de relschoppers toen ze het Capitool overspoelden. Het Pentagon heeft meerdere malen publiekelijk verklaard dat generaal Charlie Flynn geen deel had aan de discussie. Het leger loog daarover. Waarom logen ze daarover?

Ambtenaren van het Huis willen morgen niet vergaderen vanwege de verhoogde veiligheidsstatus rond de dreigingen," meldde Maddow ook. "Wat gek lijkt en misschien ook noodzakelijk. Zelfs hoe onverdedigd het Amerikaanse Capitool was, met desastreus effect, de laatste keer dat de gekken zeiden dat ze [president Donald] Trump met geweld kwamen installeren en toen deden ze dat ook."

Zie de video hieronder:

www.youtube.com/watch?v=ZhQA-Dz1Jjc
gnocchi.
0
Link Engels.
www.axios.com/voting-rights-house-pas...

House neemt een ingrijpende verkiezings- en anticorruptiewet aan
Axios
Shawna Chen, Kadia Goba
Foto van een gemaskerde Nancy Pelosi met twee congresleden achter haar

Foto: Win McNamee via Getty Images

Het Huis stemde woensdag 220-210 om de uitgebreide verkiezings- en anticorruptiewet van de Democraten goed te keuren.

Waarom het belangrijk is: het uitbreiden van de stemrechten is al jaren een topprioriteit voor democraten, maar de House-passage van de For the People Act (HR 1) komt als staten in het hele land wetgeving overwegen om de stemrechten terug te draaien in de nasleep van de voormalige president Trump's verlies.

Met het wetsvoorstel kunnen kiezers zich veilig online of op de verkiezingsdag registreren en voorkomen dat kiezers uit de registratierecords worden verwijderd.
Het zou ook het stemrecht voor misdadigers herstellen en vroegtijdige en afwezige stemmen uitbreiden.
Het zou nationale normen vaststellen voor vroegtijdig stemmen en kiezersregistratie.

Het wetsvoorstel bevat ook een aantal "anticorruptie" -bepalingen die volgens hen de ethische regels voor ambtenaren versterken, transparantie rond campagnefinanciering en beperkingen op lobbyen.

Het wetsvoorstel vereist dat presidents- en vice-presidentskandidaten belastingaangiften openbaar maken, iets wat voormalig president Trump weigerde te doen.
Het wetsvoorstel zal ook de mazen in de wet dichten die het mogelijk maken om buitenlanders te besteden aan Amerikaanse verkiezingen.
Democraten maakten van het wetsvoorstel een middelpunt van de tussentijdse verkiezingen van 2018 en in 2019 werd een soortgelijk pakket aangenomen.

De regering-Biden woog maandag en gaf een verklaring af dat, aangezien de VS geconfronteerd worden met "een ongekende aanval op onze democratie, ... deze mijlpaalwetgeving dringend nodig is om het stemrecht en de integriteit van onze verkiezingen te beschermen, en om te herstellen en versterking van de Amerikaanse democratie. "

De voormalige president Trump daarentegen riep op tot zware beperkingen op het stemmen bij post-in en afwezigheid op zondag, terwijl hij bleef beweren dat de verkiezingen 'vervalst' waren.

Wat is de volgende stap: de senaatscommissie houdt een hoorzitting op 24 maart en gaat later deze maand snel over op markeringen op de begeleidende rekening. Als het op het woord komt, heeft het 60 stemmen nodig om te slagen.

"Als iemand twijfelt of dit niet de fundamentele nummer één kwestie van vorig jaar was - naast de pandemie - maar de nummer één kwestie als het gaat om onze grondwettelijke rechten als Amerikanen, kijk dan eens naar 6 januari," Sen. Amy Vertelde Klobuchar (D-Minn.) Aan Axios tijdens een telefonisch interview.
"Ze probeerden letterlijk te voorkomen dat mensen de stemmen van het volk tellen, de stemmen van het kiescollege die het resultaat waren van alle verkiezingen in het land."
het zwaard
0
QAnon-aanhangers geloven dat Trump vandaag toch president wordt, Capitool hermetisch afgesloten om militie-aanval te vermijden
De Amerikaanse Capitool-politie heeft aanwijzingen dat een militie mogelijk van plan is vandaag het parlement in Washington binnen te dringen. Achter de dreiging zit een complottheorie waarbij QAnon-aanhangers ervan uitgaan dat Donald Trump vandaag toch president wordt, omdat 4 maart de originele datum van de eedaflegging van een Amerikaanse president was. De politie zegt voorbereid te zijn op alle mogelijke dreigingen tegen het Congres en alle afgevaardigden en senatoren. De geplande zitting in het Huis van Afgevaardigden is geschrapt.

IB, TT 04-03-21, 01:40 Laatste update: 09:10 Bron: The Washington Post
closer
0
Toch wel erg dat een bizarre theorie het parlement kan stilleggen. Zelfs als de Nationale Garde al aanwezig is.
Stock Exchange Monkey
0
quote:

closer schreef op 4 maart 2021 12:50:

Toch wel erg dat een bizarre theorie het parlement kan stilleggen. Zelfs terwijl de Nationale Garde al aanwezig is.
Tja :)
Bijlage:
70.600 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2702 2703 2704 2705 2706 2707 2708 2709 2710 2711 2712 ... 3526 3527 3528 3529 3530 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
860,01  -5,35  -0,62%  19 apr
 Germany40^ 17.714,20 -0,69%
 BEL 20 3.827,75 +0,03%
 Europe50^ 4.904,14 -0,28%
 US30^ 37.851,00 0,00%
 Nasd100^ 17.004,48 0,00%
 US500^ 4.960,72 0,00%
 Japan225^ 37.028,48 0,00%
 Gold spot 2.392,50 0,00%
 EUR/USD 1,0655 +0,11%
 WTI 82,10 0,00%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

WDP +3,12%
Kendrion +2,92%
EBUSCO HOLDING +2,67%
Vopak +2,61%
NX FILTRATION +2,17%

Dalers

JUST EAT TAKE... -5,11%
TomTom -4,68%
Fugro -4,30%
ASMI -4,00%
BESI -3,64%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront