Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Koffiepraatjes

3.407 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
rene l
0
quote:

voda schreef op 26 januari 2021 13:39:

Ik probeerde laatst contant te betalen omdat ik mijn pasje niet bij mij had. Uiteindelijk wilde ze cash accepteren, maar hadden geen wisselgeld. Ik ben zonder die boodschap weggegaan, en kom er niet meer terug.

Tja Hans,

Als je ook aan komt zetten met briefjes van 500 Euro kun je eigenlijk wel verwachten dat ze niet genoeg wisselgeld in de kassa hebben zitten.

Maar ja, het zwart geld circuit zal altijd blijven bestaan, vraag het maar aan Ralph.
voda
0
'Thuiswerkers verwachten niet terug te keren naar kantoor'

Gepubliceerd op 27 januari 2021 12:26 | Views: 260

HOUTEN (ANP) - Zo'n vier op de tien Nederlanders werkt op dit moment thuis. Ongeveer de helft daarvan doet dat minimaal vier dagen in de week. Het overgrote merendeel daarvan, ongeveer driekwart, denkt ook als de coronapandemie voorbij is voltijds of vrijwel voltijds thuis te blijven werken, meldt marktonderzoeker Telecompaper, die 1250 werknemers ondervroeg.

Bij dat thuiswerken blijft een goede werkplek een uitdaging. Iets meer dan een kwart zegt een gezonde, ergonomische werkplek te hebben in huis. Nog eens 38 procent heeft wel een aparte werkplek, maar heeft geen rekening gehouden met de ergonomie. 15 procent heeft een niet-speciaal ingerichte werkplek en nog eens 15 procent werkt aan de keukentafel.

"We zien dat het nog steeds lastig is voor mensen om thuis een geschikte werkplek in te richten", zegt topman Ed Achterberg van Telecompaper. "Veel mensen houden geen rekening met ergonomische behoeftes en werken in open ruimtes waar ook andere mensen zijn. Daardoor liggen gezondheidsproblemen en afleiding op de loer."

De meeste thuiswerkers, drie op de vier, zijn thuis online via een wifi-verbinding. Dit loopt het vaakst via Ziggo of KPN. 3 procent heeft geen vast internet en gebruikt mobiel internet via 4G of 5G, waarbij T-Mobile de meest gebruikte aanbieder is.

Bijna een op de drie mensen zegt niets te missen aan het werken op kantoor. Iets meer dan de helft mist de gratis koffie en een derde mist de reiskostenvergoeding. Een op de vijf thuiswerkers denkt met weemoed aan de gratis of goedkope lunch op kantoor.
voda
0
Ondernemers blij dat schade door relschoppers wordt opgevangen

Gepubliceerd op 27 januari 2021 17:12 | Views: 540

DEN HAAG (ANP) - Ondernemers zijn blij dat winkeliers die schade hebben opgelopen door de rellen van de afgelopen dagen kunnen aankloppen voor een schadevergoeding. Verzekerde ondernemers kunnen dat doen bij hun verzekeraar en onverzekerde winkeliers kunnen een beroep doen op het Schadefonds Geweldsmisdrijven, heeft minister van Financiën Wopke Hoekstra gezegd.

"We hebben meteen aangegeven dat geen ondernemer hier zelf voor moet opdraaien. Ze hebben het al zwaar genoeg door de coronacrisis", zegt een woordvoerder van werkgeversorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland. "Een pluim voor het kabinet dat ze ondernemers zo snel duidelijkheid geven."

Het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL) is blij met de regeling van het kabinet. "Supermarkten hebben veel schade geleden door vandalisme en vernielingen", zegt een woordvoerster. "Daar waar de verzekering niet dekt maken de supermarkten graag gebruik van het Schadefonds Geweldsmisdrijven."

RND

Ook de Raad Nederlandse Detailhandel (RND) is tevreden. "Dit voorkomt discussies met verzekeringsmaatschappijen", zegt directeur Eus Peters. Hij hoopt wel dat ook het eigen risico van ondernemers wordt vergoed. "Dat kan oplopen tot wel 10.000 euro." Het Verbond van Verzekeraars gaat ervan uit dat het eigen risico wordt vergoed door het schadefonds, omdat Hoekstra heeft gezegd dat schade door relschoppers volledig wordt opgevangen.

Het geld moet uiteindelijk komen van de relschoppers zelf, vindt het kabinet. Het verhalen van de schade zal via strafrechtelijke en civielrechtelijke procedures moeten, legt Hoekstra uit. "Maar iedereen is erop gebrand om dit tot op de laatste cent te verhalen."

"Iedereen wil het liefste dat relschoppers voor de schade gaan opdraaien, dat is alleen enorm complex", zei een woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars op NPO Radio 5. Verzekeraars kunnen zich niet voegen in een rechtszaak en kunnen ook geen gegevens van relschoppers krijgen van bijvoorbeeld de politie, vanwege privacywetgeving. Bovendien is het bij dit soort zaken heel moeilijk om aan te tonen wie welke schade heeft veroorzaakt.
voda
0
Corona leidt tot exceptionele groei spaartegoeden

(ABM FN-Dow Jones) Het spaargeld dat Nederlandse huishoudens aanhouden bij Nederlandse banken is in 2020 flink gegroeid. Dit meldde De Nederlandsche Bank vrijdag.

Nederlandse huishoudens stalden in 2020 bijna 42 miljard euro op hun (spaar)rekeningen bij Nederlandse banken. Dat is twee keer zoveel als in 2019.

Onder meer het grotendeels op peil blijven van het beschikbare inkomen en lagere consumptie tijdens de coronacrisis liggen hier volgens DNB aan ten grondslag.

"Bij het onderbrengen van deze besparingen lijken de huishoudens een voorkeur te hebben voor liquide spaarvormen, aangezien het overgrote deel van de besparingen terecht kwam op betaalrekeningen en vrij opneembare spaarrekeningen."

Nederlandse huishoudens hadden eind 2020 ruim 487 miljard euro op hun betaal- en spaarrekeningen bij Nederlandse banken staan. Dat is dus bijna 42 miljard euro meer dan een jaar eerder.

Vergeleken met voorgaande jaren is de toename van de spaar- en betaaltegoeden bij banken volgens DNB exceptioneel hoog. In 2019 bedroeg deze nog 21 miljard euro, de jaren daarvoor namen de tegoeden nog minder hard toe.

Het beschikbare inkomen van de meeste huishoudens bleef mede door de omvangrijke overheidssteun op peil, terwijl de coronalockdowns en economische onzekerheid zorgden voor een forse daling van de consumptie.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Freemoneyforever
0
Sjonge jonge, waar moet al dat geld heen.... (ik denk dat een deel in aandelen belandt)
En voor Hugo de Jonge, man van belofte na belofte (maar de inlossing daarvan leidt meestal tot teleurstellingen), bijna winnaar van de poedelprijs door het minste aantal gevaccineerden in Europa heeft Derk Sauer een oplossing: bel Rusland, en laat ons land in Sputnikvaart weer openen:
www.nporadio1.nl/homepage/29299-derk-...
CDA-stemmers: ga naar jullie leiders, en zorg dat we snel uit de crisis komen! (Waarvoor ik jullie dan alvast hartelijk dank)!
Freemoneyforever
0
Hugo, mag ik een nieuw sofinummer?
Je zet ons behoorlijk op ons nummer, ik voel me niet veilig meer met dit kabinet.
nos.nl/artikel/2366535-ggd-systeem-bi...
Hugo, onze man van waarom zal je makkelijk doen, als het ook moeilijk kan.
Zo'n demissionair kabinet is geen knip......
Triest
Time for a change
DeZwarteRidder
1
Londen in hogere sferen met komst cannabismaker

Door Redactie DFT
Updated Gisteren, 14:37
Gisteren, 14:36 in FINANCIEEL

De beurs in de Britse hoofdstad Londen krijgt volgende maand de primeur met de komst van Kanabo, de producent van medische cannabis, via een omgekeerde beursgang.

De Britse beurswaakhond heeft het licht om groen gezet voor Kanabo om zijn opwachting te maken op de beurs in Londen. Het debuut staat gepland op 16 februari. Het bedrijf mikt op het ophalen van €6 miljoen bij investeerders.

Kanabo is een van oorsprong Israëlische bedrijf. In het hart van het land staat een onderzoekslaboratorium waar de productie van de medicinale cannabis plaatsvindt. Het bedrijf kwam in 2019 in handen van het Britse concern Spinnaker.

De topman van Kanabo benadrukte in een toelichting het gemak van zijn product. Volgens Avihu Tamir kan zelfs zijn oma de verdamper gebruiken waar een vloeistof inzit afgeleid van cannabisbloemen.

In Amerika heeft het produceren van medicinale cannabis al een aardige vlucht genomen. Vooral met de komst met Biden als de nieuwe president is de hoop toegenomen dat ook op Wall Street deze bedrijven naar de beurs kunnen gaan.
voda
0
Banken gaan gegevens fraudeurs delen met slachtoffers

Gepubliceerd op 2 februari 2021 11:42 | Views: 442

DEN HAAG (ANP) - Consumenten die online zijn opgelicht kunnen voortaan hun geld via de rechter terugvorderen. Nederlandse banken gaan naam en adres van internetoplichters namelijk aan slachtoffers geven als zij daarom vragen. Een woordvoerder van de Nederlandse Vereniging van Banken bevestigde eerdere berichtgeving daarover in het AD. Hij verwacht dat banken eind februari zover zijn.

To nu toe stonden veel gedupeerden van bijvoorbeeld Marktplaats-fraude machteloos. Banken verstrekten vanwege de privacy geen persoonsgegevens en bij de politie ontbreekt het veelal aan mankracht om dit soort kleine criminaliteit aan te pakken. Banken besloten vorig jaar om onder voorwaarden personalia wel te gaan verstrekken. Dat gebeurde na een gesprek met minister Ferd Grapperhaus van Justitie.

De gegevens van fraudeurs worden overigens niet lukraak verstrekt. Wie is opgelicht moet eerst aangifte doen. Daarnaast zullen banken eerst vragen aan de fraudeur om het geld terug te storten. Daarvoor krijgt die persoon drie weken de tijd.
DeZwarteRidder
0
FD
Column
12:20
Crowdfunding voor Amsterdam aan Zee

Met het afbreken van het hoogovencomplex in IJmuiden besparen we miljarden aan subsidie, die we kunnen inzetten voor de energietransitie.

Originele link van het artikel: fd.nl/net-binnen
DeZwarteRidder
1
quote:

StilleWillie schreef op 2 februari 2021 16:11:

Beter neemt iedereen even een kijken naar Renewi: RWI. Nu nog 0,75cent. volgend jaar 3 euro!
Je bedoelt zeker 47 cent.....???
voda
0
AFM kijkt naar beperking in handel GameStop bij brokers

Gepubliceerd op 2 februari 2021 18:31 | Views: 0

AMSTERDAM (ANP/BLOOMBERG) - Marktwaakhond Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft overleg met brokers als BinckBank en DeGiro over beperkingen die zij aan beleggers oplegden bij de aankoop van aandelen in GameStop. De Amerikaanse gameswinkel werd afgelopen week door veel aankopen van kleine beleggers naar grote hoogte gestuwd op de beurs. Dat was voor brokers in verschillende landen reden om de aankoop van nieuwe aandelen aan banden te leggen.

De AFM benadrukt dat ondernemingen een eigen verantwoordelijkheid hebben om te zorgen dat de handel goed verloopt. De toezichthouder vindt dat daarbij "de belangen van alle beleggers" goed worden afgewogen. "Uitzonderlijke situaties" kunnen wel een reden zijn om bepaalde types orders niet meer uit te voeren. Daarover is de AFM in contact met de brokers.

Ook in de Verenigde Staten, waar de interesse in de aandelen van GameStop via forumsite Reddit begon, kijken toezichthouders naar de opgelegde beperkingen. Zo wordt broker Robinhood door de Amerikaanse SEC onderzocht. Dat bedrijf gaf later aan dat het niet genoeg financiële armslag had om alle aankopen van aandelen en opties te dekken. Desondanks moet de topman van Robinhood zich ook in het Amerikaanse Congres verantwoorden voor de gebeurtenissen.

De acties van de Reddit-beleggers zijn hoogstwaarschijnlijk niet illegaal. Ook de handelsapps hebben zich waarschijnlijk gewoon aan de regels gehouden. Desondanks kunnen de acties van de afgelopen weken wel leiden tot modernisering van de regels en meer toezicht op fintechs, die het makkelijker maken om te handelen op de beurs.
marcel13
0
België Nieuwsblad Gisteren om 17:40
Ze eisten 1,7 miljoen, maar Proximus krijgt 221.481 euro terug van fraudeur met sms’jes.
Schade die het bedrijf had geleden enorm.
www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210202_960...
[verwijderd]
1
Hèhè.

Statiegeld op blikjes komt er toch: demissionair kabinet drukt groene wens door
author avatar
Door ALEXANDER BAKKER

Updated 40 min geleden
42 min geleden in NIEUWS

DEN HAAG - Tegen de afspraken met het bedrijfsleven in drukt het demissionaire kabinet de invoering van statiegeld op blikjes door. De inzameling van blikjes start op 31 december 2022.

? ANP/HH
Voor consumenten betekent dit dat er voor ieder blikje frisdrank minimaal 15 cent extra moet worden afgerekend aan de kassa. Wie het blikje inlevert bij een afnamepunt in de supermarkt krijgt het bedrag weer terug.

De invoering van statiegeld op blikjes betekent een logistieke nachtmerrie voor frisdrankfabrikanten en supermarkten. Voor plastic flessen bestaat er al jaren een systeem, maar voor blikjes moeten compleet nieuwe apparaten worden aangeschaft. Verder stijgen de personeelskosten.

Onderzoekers hebben in opdracht van het ministerie van Infrastructuur, waar milieuregels onder vallen, berekend dat de kosten worden doorberekend aan de consument, tenzij verkooppunten en producenten een lagere winstmarge accepteren.

Afgelopen oktober besloot het kabinet om statiegeld op blikjes voorlopig nog niet in te voeren. Fabrikanten kregen nog een jaar de tijd om te zorgen dat het verpakkingsmateriaal voor 70 procent uit het zwerfvuil moet verdwijnen.

Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven.
Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven.? ANP/HH
Maar afgelopen maandag heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) deze afspraak eenzijdig opgezegd. Volgens de D66-bewindsvrouw is het aantal blikjes in zwerfvuil over heel 2020 juist toegenomen en ze concludeert dat het doel voor dit jaar ’onhaalbaar is’.

„Er zijn immers geen concrete activiteiten waarvan een dergelijke sterke daling nog verwacht kan worden”, stelt Van Veldhoven. „De invoering van statiegeld is onvermijdelijk geworden.”

Van Veldhoven stelt wel een handreiking te hebben gedaan naar het bedrijfsleven. De mogelijke invoering was voorzien voor eind 2022. Door te kiezen voor de laatste dag van dit jaar hebben supermarkten en fabrikanten maximaal de tijd gekregen om het dure systeem in te voeren.

De bewindsvrouw kan al langer rekenen op brede steun vanuit de Tweede Kamer. Alleen VVD, PVV en FvD hebben zich verzet tegen de invoering. Opvallend is dat het de VVD als grootste regeringspartij blijkbaar niet is gelukt om de enorme lastenverzwaring voor het bedrijfsleven te blokkeren.

Linkse partijen dromen al jaren van statiegeld op meer soorten drankverpakking. Tal van pogingen zijn gestrand. Voor Van Veldhoven is het een enorme politieke overwinning. Komende zomer voert ze statiegeld op kleine plastic flesjes in en eind 2022 dus op blikjes. Beide plannen stonden niet in het regeerakkoord. Door het bedrijfsleven via convenanten onder druk te zetten om zwerfvuil te beperken is het haar nu gelukt.
www.telegraaf.nl/nieuws/1726136509/st...
hirshi
0
quote:

hosternokke schreef op 3 februari 2021 12:33:

Hèhè.

Statiegeld op blikjes komt er toch: demissionair kabinet drukt groene wens door
author avatar
Door ALEXANDER BAKKER

Updated 40 min geleden
42 min geleden in NIEUWS

DEN HAAG - Tegen de afspraken met het bedrijfsleven in drukt het demissionaire kabinet de invoering van statiegeld op blikjes door. De inzameling van blikjes start op 31 december 2022.

? ANP/HH
Voor consumenten betekent dit dat er voor ieder blikje frisdrank minimaal 15 cent extra moet worden afgerekend aan de kassa. Wie het blikje inlevert bij een afnamepunt in de supermarkt krijgt het bedrag weer terug.

De invoering van statiegeld op blikjes betekent een logistieke nachtmerrie voor frisdrankfabrikanten en supermarkten. Voor plastic flessen bestaat er al jaren een systeem, maar voor blikjes moeten compleet nieuwe apparaten worden aangeschaft. Verder stijgen de personeelskosten.

Onderzoekers hebben in opdracht van het ministerie van Infrastructuur, waar milieuregels onder vallen, berekend dat de kosten worden doorberekend aan de consument, tenzij verkooppunten en producenten een lagere winstmarge accepteren.

Afgelopen oktober besloot het kabinet om statiegeld op blikjes voorlopig nog niet in te voeren. Fabrikanten kregen nog een jaar de tijd om te zorgen dat het verpakkingsmateriaal voor 70 procent uit het zwerfvuil moet verdwijnen.

Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven.
Demissionair staatssecretaris Stientje van Veldhoven.? ANP/HH
Maar afgelopen maandag heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven (Infrastructuur) deze afspraak eenzijdig opgezegd. Volgens de D66-bewindsvrouw is het aantal blikjes in zwerfvuil over heel 2020 juist toegenomen en ze concludeert dat het doel voor dit jaar ’onhaalbaar is’.

„Er zijn immers geen concrete activiteiten waarvan een dergelijke sterke daling nog verwacht kan worden”, stelt Van Veldhoven. „De invoering van statiegeld is onvermijdelijk geworden.”

Van Veldhoven stelt wel een handreiking te hebben gedaan naar het bedrijfsleven. De mogelijke invoering was voorzien voor eind 2022. Door te kiezen voor de laatste dag van dit jaar hebben supermarkten en fabrikanten maximaal de tijd gekregen om het dure systeem in te voeren.

De bewindsvrouw kan al langer rekenen op brede steun vanuit de Tweede Kamer. Alleen VVD, PVV en FvD hebben zich verzet tegen de invoering. Opvallend is dat het de VVD als grootste regeringspartij blijkbaar niet is gelukt om de enorme lastenverzwaring voor het bedrijfsleven te blokkeren.

Linkse partijen dromen al jaren van statiegeld op meer soorten drankverpakking. Tal van pogingen zijn gestrand. Voor Van Veldhoven is het een enorme politieke overwinning. Komende zomer voert ze statiegeld op kleine plastic flesjes in en eind 2022 dus op blikjes. Beide plannen stonden niet in het regeerakkoord. Door het bedrijfsleven via convenanten onder druk te zetten om zwerfvuil te beperken is het haar nu gelukt.
www.telegraaf.nl/nieuws/1726136509/st...
Hoezo demissionair kabinet?
voda
0
Leuk, maar de andere kant van de medaille is dat de belastingen alsmaar omhoog gaan, en je alleen aan die verkoopwaarde iets heb, als je verkoopt (wat ik hopelijk niet zal doen bij in leven zijn)

WOZ-waarde steeg in coronajaar 2020 gemiddeld met 7 procent

Gepubliceerd op 4 februari 2021 10:44 | Views: 551

DEN HAAG (ANP) - De WOZ-waarde van woningen is vorig jaar in doorsnee met 7 procent toegenomen. Dat meldt de Vereniging Eigen Huis op basis van cijfers van de Waarderingskamer die toezicht houdt op de vastgestelde waarden door gemeenten. Doordat de huizenprijzen afgelopen jaar hard zijn opgelopen, is ook de WOZ-waarde omhooggegaan.

De ontwikkeling van de WOZ-waarde loopt een jaar achter op de werkelijke woningprijzen. De WOZ-waarde is namelijk gebaseerd op de geschatte woningwaarde van een jaar eerder en wordt door gemeentes gebruikt als basis voor de heffing van onroerendezaakbelasting (ozb). Ook bij een erfenis of schenking van een woning wordt de hoogte van de belasting gebaseerd op de WOZ-waarde van de woning.

In de eerste maanden van het jaar krijgen huishoudens de jaarlijkse aanslag gemeentelijke woonlasten. Hierop staat de nieuwe WOZ-waarde van de woning. De WOZ-waarde voor 2021 is gebaseerd op de waarde van de woning op 1 januari 2020.

Record

De gemiddelde waarde van een woning kwam vorig jaar uit op een nieuw record van 270.000 euro. Dit jaar is dat opgelopen tot 290.000 euro. Of daardoor ook de ozb-aanslag stijgt, hangt af van het gemeentelijke belastingtarief, verduidelijk de VEH. De ontwikkelingen van de woonlasten per gemeente kunnen namelijk sterk verschillen.

Bij een te hoog of te laag vastgestelde WOZ-waarde kunnen huiseigenaren bezwaar maken. Een hoge WOZ-waarde kan volgens de VEH gunstig zijn in het geval een huiseigenaar daardoor in aanmerking komt voor een lagere hypotheekrente. Ook voor de verkoop van een woning is een hogere WOZ-waarde gunstiger.
DeZwarteRidder
0
FD
Financiële sector
21:34
'Beleggers trekken $5 mrd uit gerenommeerd hedgefonds Renaissance'

Onttrekkingen volgen op een dramatisch jaar voor de Amerikaanse investeerder.

Beleggers hebben de afgelopen maanden meer dan $5 mrd onttrokken aan het gerenommeerde Amerikaanse hedgefonds Renaissance Technologies. Dat meldt persbureau Bloomberg op basis van een brief aan beleggers.

De onttrekkingen volgen op een dramatisch jaar, waarin de befaamde computermodellen van Renaissance niet goed raad wisten met de impact van de coronacrisis.

Het grootste externe fonds, het Renaissance Institutional Equities fonds, verloor vorig jaar 19% van zijn waarde. De twee andere fondsen van Renaissance deden het nog slechter, beide met een verlies van meer dan 30%.

Opmerkelijk genoeg had het Medallion-fonds, dat alleen geld belegt van het eigen personeel, een fantastisch jaar met een plus van 76%.

Vorige maand deden oprichter Jim Simons (83) en zijn zoon Nathaniel een stapje terug door de benoeming van Peter Brown als enige chairman. Renaissance bestaat dit jaar 39 jaar. Het beheerd vermogen zou rond de $60 mrd liggen.

Originele link van het artikel: fd.nl/beurs/1373071/beleggers-trekken...
hirshi
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 februari 2021 22:20:

FD
Financiële sector
21:34
'Beleggers trekken $5 mrd uit gerenommeerd hedgefonds Renaissance'

Onttrekkingen volgen op een dramatisch jaar voor de Amerikaanse investeerder.

Originele link van het artikel: fd.nl/net-binnen
Uitzonderingen bevestigen de regel.
3.407 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 ... 167 168 169 170 171 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
873,38  +6,87  +0,79%  10:03
 Germany40^ 17.985,70 +0,70%
 BEL 20 3.884,97 +0,56%
 Europe50^ 4.969,94 +0,67%
 US30^ 38.288,02 +0,10%
 Nasd100^ 17.237,11 +0,16%
 US500^ 5.017,22 +0,01%
 Japan225^ 37.561,21 -0,43%
 Gold spot 2.307,64 -0,84%
 EUR/USD 1,0674 +0,21%
 WTI 82,58 +0,65%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +31,40%
ALLFUNDS GROUP +4,35%
PROSUS +4,24%
Accsys +3,10%
Philips Konin... +2,30%

Dalers

RANDSTAD NV -5,98%
Akzo Nobel -5,35%
NSI -3,23%
B&S Group SA -1,72%
FASTNED -1,11%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront