Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Beurzen nemen gas terug door coronazorgen

Lees over dit aandeel ook

  1. 18 apr Chippers opnieuw onderuit in vlakke AEX
  2. 18 apr Bescheiden herstel ASML in lichtgroene AEX

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. createmonnie 11 januari 2021 14:47
    Denk dat we koppen gaan krijgen dat winsten zijn gekelderd en vooruitzichten bar slecht zijn. De winsten van veel bedrijven ogen nog goed. Dat zijn de winsten van eerder gemaakte afspraken. De afspraken uit 2020 en aankomende zijn barslecht en zullen in de toekomst voorzichtiger zijn.
    Kijk alleen naar de producteninkoopcijfers Deze PMI ogen erg goed, maar of de consument op dezelfde manier zal uitgeven, laat op zich wachten.
  2. Maan Arkenbosch 11 januari 2021 20:14
    AHOLD-Delhaize gaat het goed doen. Zij willen voor €. 1, Miljard aandelen inkopen.Hun dividend rendement zit op 4,2% en de KW verhouding ligt lager dan de concurrentie. De $ lijkt onder Biden en Janet Yellen, welke de uitbundige opkoop van obligaties wil terugschroeven, te stabiliseren.Daarbij is de verwachting dat door de neergaande conjunctuur de dure bezorgdiensten van JUST EAT TAKEAWAY en Thuisbezorgd/Picnic hun omzetten zien dalen omdat de consument op de kleintjes gaat letten! Zoals JUMBO heeft laten zien zijn de omzetten met 10% gestegen. Hun prognoses zijn uitstekend en het is onbegrijpelijk dat de Amerikanen, AHOLD inwisselen voor de gok aandelen, TESLA, Bitcoin,Google,Facebook, Amazon!!
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links