Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

TA: Beleggers stampen bodem stevig aan

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Royce Tostrams

Royce Tostrams werkt sinds eind jaren zeventig op de financiële markten, onder andere bij Rabobank, Robeco, IRIS en de ING Groep als hoofd van de afdeling Technische Analyse. Hij heeft eind negentiger jaren de Tostrams Groep opgericht. Dit bureau biedt onafhankelijke beleggingsadviezen op basis van technische analyse voor par...

Meer over Royce Tostrams

Recente analyses van Royce Tostrams

  1. 07:50 Nieuwe koopkansen aanstaande als de correctie doorzet 2
  2. 18 apr Olieprijs nog niet uitgebroken 59
  3. 17 apr Paniekbarometer springt op Alert-fase I 79

Reacties

177 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste | Omlaag ↓
  1. forum rang 6 In Holland stond een Huis... 11 januari 2021 10:01
    Trump Tweet:

    Actually, throughout my life my two greatest assets have been mental stability and being, like,really smart. Crooked Hillary Clinton also played these cards very hard and, as everyone knows, she went down in flames. I went from VERY succesful businessman, to top T.V. Star.
  2. forum rang 6 ttroo 11 januari 2021 10:23
    Beleggers stampen de bodem stevig aan. Centrale banken blijven mega geld stromen naar de beurzen sturen. ik ga er va nuit dat ze nu in een belangrijke meeting zitten. Rode futures. En dat rood duurt langer dan normaal. Ze moeten ingrijpen. OPEC is een Kartal, maar de Centrale banken - in de westerse schulden wereld - dat is pas een kartel. ECB, FED, JCB, BOE. Misschien not wat kleintjes er bij. OPEC kartel is groter. En die doen ook nog extreem. OPEC+ of OPEC++.

    Bitcoin - hammered. Grondstoffen. Vrijdag. Hammered. Het blijft van alle tijden. Te hoog is een keer de hamer zien. Banken blijven supplieen, ongeacht corona ongeacht stand van de economie ongeacht de stand van de huizen en aandelen markten ongeacht de top rijken en de vele armen. Weerstand van de armen is en blijft minimaal.

    Brexit perikelen. Ze zijn er degelijk. Maar zijn het kleine en tijdelijke obstakels of gaan ze grotere obstakels worden voor Ukkie?

    Rating bureaus, Amerikaans, ze zijn rustig en stil. Vooral de smalle landen downgraden. Durven ze wel? Zwak hoor! Als vele kleine landen last hebben, krijgen de grote landen er dan geen last van? We zijn toch verweven met elkaar? En Corona heeft geen impact? Ok. Jullie zijn de rating bureaus.

    Het begint rustiger dan ik dacht. Maar de beurzen trekken de down al aardig weg. Ze moeten nog een stap zetter naar positievere koersen. Maar stap 1 is de down ongedaan maken. Alleen de Fransen willen nog niet meewerken. Die moeten stap 1 nog zetten. AEX en DAX hebben stap 1 achter d rug. Afwachten of ze ook stap 2 kunnen zetten of dat ze alsnog terug gaan zakken. Central Banks hebben de wall of credits in hun handen.

  3. forum rang 6 MD2018 11 januari 2021 10:28
    Eigenlijk ongekend dat de AEX blijft liggen. Lijkt wel alsof de AEX niet mag dalen. Een correctie zou alleen maar goed zijn voor de beurs nu. Deze opgepomte beurs is zeker geen afspiegeling van de echte economie ' als deze nog bestaat'... In de US futures nu rood maar acht de kans groot dat deze vandaag weer groen gaan. Ik heb met mijn put op AEX wederom verlies, ik laat ze nog 2 dagen staan dan eruit..

    We gaan het zien wat deze week brengt..
177 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »» | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links