Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Disney straalt op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

16 Posts
| Omlaag ↓
  1. FPAK 12 december 2020 09:32
    quote:

    Kaviaar schreef op 12 december 2020 09:20:

    Nu het medicijn van Pfizer goedgekeurd is door de fda, laten we de verliezen achter ons.

    www.nu.nl/coronavirus/6096224/amerika...

    Brexit maakt geen verschil. komt er geen deal, dan is er nog een jaar om tot overeenstemming te komen.
    Verliezen?? We staan op hoogste standen van de beurzen ooit!
  2. geobeo 12 december 2020 09:48
    quote:

    Kaviaar schreef op 12 december 2020 09:20:

    Nu het medicijn van Pfizer goedgekeurd is door de fda, laten we de verliezen achter ons.

    www.nu.nl/coronavirus/6096224/amerika...

    Brexit maakt geen verschil. komt er geen deal, dan is er nog een jaar om tot overeenstemming te komen.
    welke verliezen?
  3. forum rang 7 jan de vakman 12 december 2020 12:17
    Van de week leed ik ook een klein verlies, de aex ging 0,2% onderuit, ik iets minder;0,15%, asmi trok de kar,maar aperam knalde fors naar beneden, gisteren verkleurde bij mij de boel, door dat ook op asmi winst werd genomen,maar 1 fonds stond gisteren groen en dat was het onterecht geplaagde post nl, zou nu eindelijk het licht gaan door breken daar,nu de corona boeien weer aangehaald dreigen te worden, dat moet in nog meer pakketten gaan resulteren,ook voor de chipjes moet dit goed uit gaan pakken,nog meer digitaal choppen, vergaderen en werken!
    Op de weg zie je het zomaar drukker worden,vanmorgen stond de dieselolie weer 1cent hoger bij de pomp, dat zou toch moeten betekenen dat shelletje de 16€ moeiteloos gaat doorlopen, die hij van de week even aantipte!
    Bij Dalm is de reuze hoop schroot praktisch geheel verdwenen, hun topman zei; ik pak nu de winst, hij gaat zich nu nog meer richten op koper, omdat hij denkt dat de vraag daar naar sterk gaat toenemen, ik denk dat hij gelijk heeft, kijk maar eens naar de koper sleurpende elektrische auto's, kijk eens naar alfen en fastned, ze vliegen door het dak heen, ook zal het 5g gebeuren,naast giga veel chipjes, ook mega veel koper vragen!
    Van de week is rondom corona weer eens overduidelijk zichtbaar geworden, dat er constand, hardnekkig aan de verkeerde knoppen gedraaid word,over de meest effektieve grondregel ;wapen je lichaam maximaal door gezonde veelzijdige voeding,niet roken, veel bewegen, gezond ontspannen en rust nemen,hoor je praktisch niets, alleen al van dat overgestreste gedoe worden vele mensen ziek zwak en misselijk!
    Zweden, met alleen de basis regels;afstand en geen knuffellarij, doet het op alle fronten beter dan wij!!
    de week overziende kijken we in het persoonlijke vlak terug op het voor altijd afscheid nemen van Kees, onze schoonzoon,na een prachtige dienst rondom het heerlijke eeuwig blijvende WOORD, gingen we naar de zon overgoten begraafplaats, het mooiste van alles vond ik, dat zijn 6 kinderen, vaders moegestreden lichaam, naar zijn laatste rustplaats droegen, Benjamin;de jongste sjouwde als een echte bouwvakker en dat deed mij als oudbeoefenaar van dit schitterende beroep natuurlijk heel erg goed!!
    Morgen mogen we weer, het begin word direkt al een feest;meezingen met die oude ongelovige priester,hij kon pas weer spreken toen alles gebeurd was, wat hij niet kon geloven en toen ging hij die wonderschone lofzang zingen,we gaan heerlijk op de bovenstem met hem mee zingen, want het is een hele mooie!!
    Maandag hoop ik dat we weer het groene vlak invloeien, met heel mijn portefuille kon ik geen 5 seconden levenstijd voor Kees kopen, maar als je leuke winsten op de beurs draait, kan je hier en nu, noodzakelijke en heel leuke dingen doen, dankzij het daarvan gekochte Hauptwerk 5,wat voorzien is van hoogwaardige chiptechnmiek, kan ik mijn huiskamer veranderen in een kathedraal, weergaloos mooi en die heerlijke ontspanning bij mega orgels is broodnodig in deze super gestreste corona tijden!!SJALOOM!!!
  4. forum rang 7 jan de vakman 12 december 2020 21:21
    Heer Pink, is het nu zo nodig om elke keer een hoop vuil richting mij te spuwen, ik sta heel anders in het leven dan jij, reik in het weekend ook graag een stukje bezinning aan over de echte waarde van aandelen onder alle omstandigheden,om daarmee, naar ik hoop ook een stukje evenwichtigheid te geven, als de boel eens chrast, teveel emotie lijdt vaak tot domme akties, die je dan aandelen en geld kosten, dat aandelen alleen waarde voor ons hebben in dit tijdelijk leven, kan ons stabiliteit geven, Heer Pink, wees ook eens een kerel en geen Chinees of Noord Koreaan en gun ook een chriten een meestal waardevolle plaats in het geheel!vaart wel!!
  5. turpeklitser 13 december 2020 00:09
    Hey Pink , niet zo haatdragend, een beetje fatsoen mag wel.
    Jan d V heeft over het algemeen een zeer praktische kijk op de beurs: verweeft zijn aandelen ervaringen met zijn observaties in de economie van alledag. Dat hij het daarnaast ook heeft over zijn godsdienstige zienswijze mag dan niet in dit straatje passen, maar een beetje tolerantie kan geen kwaad.
  6. forum rang 7 jan de vakman 13 december 2020 00:11
    Een klein beetje begrijpend lezen zou je hebben geleerd dat ik helemaal niet in urk woon,wel komt daar mijn lievelingskoor eiland urk vandaan met haar weergaloos goede opperzangmeester Gerrit Schinkel,wie mee wil genieten van hun wonderschone zang rondom de kerst, moet op you tube maar eens 8 dec 2018 zaltbommel intikken,dan kom je life in de mooiste zangavond van mijn leven, wel te rusten!!
  7. forum rang 7 Jager63 13 december 2020 06:11
    quote:

    jan de vakman schreef op 13 december 2020 00:11:

    Een klein beetje begrijpend lezen zou je hebben geleerd dat ik helemaal niet in urk woon,wel komt daar mijn lievelingskoor eiland urk vandaan met haar weergaloos goede opperzangmeester Gerrit Schinkel,wie mee wil genieten van hun wonderschone zang rondom de kerst, moet op you tube maar eens 8 dec 2018 zaltbommel intikken,dan kom je life in de mooiste zangavond van mijn leven, wel te rusten!!
    Jan, geniet van je concert des levens, maar laat mij er buiten ...
  8. forum rang 7 Dividend Collector 13 december 2020 08:29
    Enkeltje koffiekamer voor pink? Je hoeft de berichten van vakman niet te lezen en er is een groep die deze wel waardeert. Zolang niet beledigend of op de man kan een ieder op het forum toch schrijven wat hij wil?

    Lees maar eens door de dagelijkse draad van Tostrams heen. Staat ook niet altijd bol van de inhoud.
16 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links