Pharming « Terug naar discussie overzicht

Pharming december 2020: van verborgen ruwe diamant naar schitterend juweel....an american dream!

19.892 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 991 992 993 994 995 » | Laatste
rabbit in your headlights
4
quote:

De Monitor - Pharming Expert schreef op 10 december 2020 09:58:

[...]

Vergeet je de sprinters niet te vermelden? Die gaan een stuk harder hoor.
Hier geef je toch duidelijk aan dat je je sprinters nog in bezit hebt " Die GAAN een stuk harder"
Marx attendeert je erop dat je in een eerder bericht aangeeft dat je ze verkocht hebt.
Je kon natuurlijk niet anders dan bevestigen dat je ze verkocht had.
Maar je sprinters gaan nu een stuk harder hoor ?

Tja

Chris
Een Oen Met Poen
1
quote:

lucas D schreef op 10 december 2020 12:23:

[...]
Op Nico na is er geen analist is Nederland die wat weet over Pharming.
Schreef al eerder pas als Pharming in het buitenland gewaardeerd word, zal dat ook in Nederland pas het geval zijn.

Het volksaandeel in Nederland word straks ook het volksaandeel in Amerika.:~)
En als er dan een buitenlandse partij een overnamebod doet en Pharming weg wil kapen dan roept men moord en brand, dat er weer een mooi Nederlands bedrijf verdwijnen gaat.

Tja, had iedere Nederlander maar een paar aandelen in de kast gelegd.
;-)
[verwijderd]
0
quote:

Vince.be schreef op 10 december 2020 12:31:

[...]

Buitenwereld denkt anders dan hier op het forum. We gaan naar de nasdaq is voor de buitenwereld precies zoals een koppel die tegen vrienden zegt "volgende week gaan we op vakantie" reactie is "mooi, goede vakantie, punt. Het leven gaat voort" ;))

Juist hetzelfde met de berichten van Pharming,
Blablabla een kleine up op de beurs en weer naar beneden. Woorden, geen daden met echte resultaten. Nog een hele lange weg te gaan !
Hopelijk rijdt mijnheer De Vries niet tegen een muur met zijn nasdaq dromen, gaan de Amerikanen hem au serieux nemen ? In Nederland is het vertrouwen zo blijkt verdwenen, geen kopers !!!!!!!!

De Nasdaq staat bekend om het zijn van het Walhalla voor Biotech bedrijven + gezien het feit dat IPO' s als een raket lopen durf ik de uitspraak te doen dat we op minimaal 1.35 het jaar uitgaan.....

Mark my words....
[verwijderd]
0
quote:

Declan schreef op 10 december 2020 12:34:

[...]

Pharming brengt hoop en leven naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Maar natuurlijk wel met een zeer begrensde productiecapaciteit, zoals ze zich in het BNR gesprek ook al afvroegen. Zouden ze op stocktwits gekeken hebben?
DeBlauweRidder
11
quote:

Mar de tigste schreef op 10 december 2020 12:26:

[...]

Als die nou op je (Pharming) worst laat zetten, kunnen wij zo nu en dan ook genieten van een enorme stijging! ;-)
Een man en een vrouw zijn samen een dag je uit geweest naar de Beurs in Amsterdam.
's Avonds liggen ze samen in bed. De man tilt het laken een stukje op, kijkt naar beneden en zegt tegen z'n vrouw: "Nou, mijn aandeel stijgt."
Zegt zijn vrouw: "Dan heb je pech want de beurs is gesloten."
De volgende ochtend worden ze wakker en zegt de vrouw: "De beurs is weer geopend."
Zegt de man "Heb jij even pech, want ik heb net mijn aandeel van de hand gedaan."

[verwijderd]
1
Pharming meldt behandeling eerste patiënt in Amerikaanse trial voor de behandeling van COVID-19 met RUCONEST®
• Eerste patiënt behandeld in tweede wereldwijde klinische studie waarin het gebruik van RUCONEST® wordt bestudeerd ter voorkoming van ernstige SARS-CoV-2-infecties bij ziekenhuispatiënten met bevestigde COVID-19
• Uitbreiding naar meerdere klinische centra in de VS gepland
Leiden, 10 december 2020: Pharming Group NV ("Pharming" of "de `Onderneming") (Euronext Amsterdam: PHARM) maakt bekend dat de eerste patiënt in een gerandomiseerde, open label, parallelle groep, gecontroleerde, pilot, klinische trial bij maximaal 120 voor COVID-19 in het ziekenhuis opgenomen patiënten, is behandeld met RUCONEST® (recombinant humane C1-remmer) voor de preventie van ernstige COVID-19 (SARS-CoV-2)-infecties in het Valley Hospital in Ridgewood, New Jersey in de Verenigde Staten.
Het voornemen is om de trial verder uit te breiden naar meerdere centra in de VS. Deze klinische studie volgt op een lopende, door de onderzoeker geïnitieerde, multinationale, multicenter-studie onder leiding van Dr. Michael Osthoff van het Universitair Ziekenhuis Bazel (Zwitserland) naar het gebruik van RUCONEST® bij de preventie van ernstige COVID-19 (SARS-CoV-2) infecties bij in het ziekenhuis met gerelateerde longontsteking opgenomen patiënten. Pharming maakte in augustus van dit jaar de behandeling van de eerste patiënt in deze trial bekend.
=== E I N D E P E R S B E R I C H T ===
RUCONEST® en COVID-19
RUCONEST® is een recombinante C1-esteraseremmer (C1INH) die is goedgekeurd voor de behandeling van erfelijk angio-oedeem (HAE) in de EU en de VS. C1INH is een eiwit dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt. Het reguleert verschillende ontstekingsroutes in het lichaam door bepaalde eiwitten te remmen die deel uitmaken van het menselijke immuunsysteem. Bij ziekten zoals HAE leidt een tekort aan functionele C1-remmer tot overmatige activering van het complementsysteem en andere immunologische en hemostatische routes, waardoor angio-oedeemaanvallen ontstaan. Bij HAE worden deze aanvallen gekenmerkt door acute en pijnlijke zwellingen van zachte weefsels. Toediening van C1- remmer kan de lage C1 INH-spiegels normaliseren en angio-oedeemaanvallen stoppen.
BELANGRIJKE INFORMATIE
Dit bericht vormt een inhoudelijke samenvatting/vertaling van het originele Engelstalige persbericht.
In geval van verschillen ten gevolge van vertaling of verschillen in interpretatie, is het originele
Engelstalige persbericht leidend.

Systemische hyperinflammatie is een kenmerk van ernstigere stadia van COVID-19 die leiden tot acuut respiratory distress syndrome (ARDS), beademing en uiteindelijk de dood. Behandeling met RUCONEST® kan; 1) ongecontroleerde complementactivering en daar uit voortvloeiende longschade remmen, 2) lekkage van de capillaire bloedvaten beperken, alsmede het daaropvolgend longoedeem door directe remming van het kallikreïne-kininesysteem, en 3) de vorming van micro-thrombi (stolsels) reduceren door remming van door MASP-1 geïnduceerde stolsel vorming en Factor XII versterkte thrombo- inflammatie.
C1-remmer is een acute fase-reactant, wat betekent dat het lichaam van nature de productie verhoogt tijdens ontstekingsaandoeningen, zoals infecties. Desondanks kan er een relatief tekort optreden en gaat complementactivering ongecontroleerd door, wat vaak leidt tot een cytokinestorm, een gevaarlijk biochemisch proces dat de complicaties van COVID-19-infectie verergert, zoals orgaan-falen en overlijden.
Deze klinische studies bij ziekenhuispatiënten met COVID-19 trachten te identificeren of de dosering van extra C1INH (RUCONEST®) het systemische hyperinflammatiesyndroom of de cytokinestorm, kan beheersen of stoppen. De belangrijkste data zullen worden gepubliceerd zodra de resultaten van een tussentijdse analyse beschikbaar zijn of nadat alle patiënten zijn behandeld.
Over Pharming Group N.V.
Pharming Group N.V. is een wereldwijd actief biofarmaceutisch bedrijf in de commerciële fase dat innovatieve eiwitvervangende therapieën en precisiegeneesmiddelen ontwikkelt voor de behandeling van zeldzame ziekten en onvervulde medische behoeften.
Ons belangrijkste compound betreft onze recombinante humane C1-esteraseremmer, of rhC1INH. C1INH is een natuurlijk voorkomend eiwit dat de complementcascade reguleert om zwelling in aangetaste weefsels te beheersen.
Ons hoofdproduct, RUCONEST®, is de eerste en enige plasmavrije rhC1INH-eiwitvervangingstherapie. Het is goedgekeurd voor de behandeling van acuut erfelijk angio-oedeem of HAE-aanvallen. We commercialiseren RUCONEST® in de Verenigde Staten, de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk via onze eigen verkoop- en marketingorganisatie, en de rest van de wereld via ons distributienetwerk.
We ontwikkelen ook rhC1INH voor nieuwe indicaties, waaronder pre-eclampsie, acuut nierfalen en we onderzoeken ook de klinische werkzaamheid van rhC1INH in COVID-19.
Daarnaast onderzoeken we ons orale precisiegeneesmiddel, leniolisib (een fosfoïnositide 3-kinase-delta of PI3K-delta-remmer), voor de behandeling van geactiveerd PI3K-deltasyndroom, of APDS, in een fase 2/3 registratiestudie in de VS en Europa.
Bovendien maken we ook gebruik van onze transgene productietechnologie voor de ontwikkeling van de volgende generatie eiwitvervangende therapieën, met name voor de ziekte van Pompe, welk programma zich momenteel in de preklinische fase bevindt.

Ga voor meer informatie naar www.pharming.com
Toekomstgerichte verklaringen
Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen, onder meer met betrekking tot de timing en voortgang van de preklinische onderzoeken en klinische onderzoeken van Pharming met haar productkandidaten, de klinische en commerciële vooruitzichten van Pharming, het vermogen van Pharming om de uitdagingen van de COVID-19-pandemie voor het gedrag te overwinnen van haar activiteiten, en Pharming's verwachtingen met betrekking tot haar verwachte werkkapitaalvereisten en kasmiddelen, welke verklaringen onderhevig zijn aan een aantal risico's, onzekerheden en veronderstellingen, inclusief, maar niet beperkt tot de reikwijdte, voortgang en uitbreiding van Pharming's klinische onderzoeken en gevolgen voor de kosten daarvan; en klinische, wetenschappelijke, regelgevende en technische ontwikkelingen. In het licht van deze risico's en onzekerheden, en andere risico's en onzekerheden die worden beschreven in het jaarverslag 2019 van Pharming en het verslag voor de zes maanden eindigend op 30 juni 2020, is het mogelijk dat de gebeurtenissen en omstandigheden die in dergelijke toekomstgerichte verklaringen worden besproken, zich niet voordoen, en werkelijke resultaten kunnen wezenlijk en nadelig verschillen van de resultaten die daardoor worden verwacht of geïmpliceerd. Alle toekomstgerichte verklaringen gelden alleen op de datum van dit persbericht en zijn gebaseerd op informatie waarover Pharming beschikt op de datum van dit persbericht.
Voorwetenschap
Dit persbericht heeft betrekking op de openbaarmaking van informatie die kwalificeert, of mogelijk gekwalificeerd heeft, als voorwetenschap in de zin van artikel 7 (1) van de Europese Verordening Marktmisbruik
Contacten
Pharming Group, Leiden
Sijmen de Vries, CEO: T: +31 71 524 7400
Susanne Embleton, Investor Relations Manager: T: +31 71 524 7400 E: investor@pharming.com
LifeSpring Life Sciences Communication, Amsterdam
Leon Melens
T: +31 6 53 81 64 27 E: pharming@lifespring.nl
FTI Consulting, Londen
Victoria Foster Mitchell/Alex Shaw/Mary Whittow T: +44 203 727 1000
[verwijderd]
0
quote:

De Monitor - Pharming Expert schreef op 10 december 2020 12:30:

[...]

Die vraag heb ik ook aan ruud gesteld, alleen nog geen antwoord mogen ontvangen helaas.
Ik kan hem niet vinden sorry waar was dat?

Ruud..
voda
0
quote:

Declan schreef op 10 december 2020 12:34:

[...]

Hoop en Leven!

Pharming brengt hoop en leven naar het land van de onbegrensde mogelijkheden.

Wat zullen ze er van smullen !

Mr Sijmen de Vries have entert the Country Lady's and Gent's

A ticker tape parade in New York Will Follow .
Soon Very Soon.

Ruud..
Mag Sijmen de Vries ook daar op de openings gong slaan? :-)

Pharming Group sounds gong to mark a summer of strategic progress

www.youtube.com/watch?v=so_HYfKb9Os&a...
keimpe$$
0
quote:

Long Term schreef op 10 december 2020 12:36:

[...]

De Nasdaq staat bekend om het zijn van het Walhalla voor Biotech bedrijven + gezien het feit dat IPO' s als een raket lopen durf ik de uitspraak te doen dat we op minimaal 1.35 het jaar uitgaan.....

Mark my words....
1.35 deze week uitgaan.
1.80 het jaar uit gaan
[verwijderd]
0
quote:

rabbit in your headlights schreef op 10 december 2020 12:35:

[...]

Hier geef je toch duidelijk aan dat je je sprinters nog in bezit hebt " Die GAAN een stuk harder"
Marx attendeert je erop dat je in een eerder bericht aangeeft dat je ze verkocht hebt.
Je kon natuurlijk niet anders dan bevestigen dat je ze verkocht had.
Maar je sprinters gaan nu een stuk harder hoor ?

Tja

Chris
Enkele dagen daarvoor heb ik heel duidelijk aangegeven dat ik deze met veel winst verkocht heb. Beter opletten volgende keer.

Om nog even duidelijk te zijn: nee ik heb ze ook niet terug gekocht. Nog niet.
[verwijderd]
1
quote:

Declan schreef op 10 december 2020 12:37:

[...]

Ik kan hem niet vinden sorry waar was dat?

Ruud..
Gisteren wist je het nog wel. Kort geheugen?
Je wilt de vraag niet beantwoorden omdat je zelf maar al te goed weet dat de productiecapaciteit zeer beperkt is en dat wil je natuurlijk niet naar de buitenwereld laten zien.
[verwijderd]
0
Om de situatie rond de zeer slechte quotatie van hun aandeel te deblokkeren, zou Pharming best deze namidag nog een bericht moeten uitbrengen dat ze met de aankoop van eigen aandelen beginnen voor een budget van x aantal miljoenen euros. Ik denk dat zo een bericht meer effect zou hebben op de quotatie dan eender welk ander bericht :))) ;))
Bij andere bedrijven is zo een bericht een explosie naar omhoog !
pakman
3
ik word er ziek van, wat een vertoning steeds weer... laat de lieve mensen nu stoppen met reageren, please.
bikes
0
quote:

Tartessos schreef op 10 december 2020 12:34:

Het volume is inderdaad laag vandaag.
Ik verwacht vandaag nog wel een daling
hopelijk stilte voor de storm!
[verwijderd]
1
quote:

De Monitor - Pharming Expert schreef op 10 december 2020 12:40:

[...]

Gisteren wist je het nog wel. Kort geheugen?
Je wilt de vraag niet beantwoorden omdat je zelf maar al te goed weet dat de productiecapaciteit zeer beperkt is en dat wil je natuurlijk niet naar de buitenwereld laten zien.
O je bedoelde een vraag van ene Trader-Nl die bol staat van de insinuatie over mijn werk.
Dacht hij bedoeld Ruid en dat ben ik niet net zo min als Oosterijk Zwitserland is ;-)

Deze?

Trader_NL
12/6/20, 09:50 AM
$PHARM
Ruid xxxxxxxx, kun je nog even antwoord geven op mijn gestelde vraag? Ik zie dat je veel TMC tijd van de baas spendeert aan een forum, dus even de tijd nemen om de mensen hier van antwoord te voorzien moet kunnen toch?

Wel als je onder andere namen gaat posten elders tja.
Overigens moet je hiervoor bij Pharming zijn het gaat zo hard boerderijen en koeien er komen er steeds meer bij.

Vraag is op de site gewoon beantwoord door een andere poster dit ter zijde.

Ruud..
[verwijderd]
2
quote:

Uniek schreef op 10 december 2020 12:45:

ik word er ziek van, wat een vertoning steeds weer... laat de lieve mensen nu stoppen met reageren, please.
Beste Uniek,

"Wat een vertoning" ? De waarde van het aandeel in 2020, bedoelt U ?
moaventtog
1
quote:

Vince.be schreef op 10 december 2020 12:48:

[...]

Beste Uniek,

"Wat een vertoning" ? De waarde van het aandeel in 2020, bedoelt U ?
Neen,de zever die jij uitkraamt.
pakman
0
quote:

Vince.be schreef op 10 december 2020 12:48:

[...]

Beste Uniek,

"Wat een vertoning" ? De waarde van het aandeel in 2020, bedoelt U ?
Yep, wie weet houd het ene wel met het andere verband..;-)
Dutchbird
0
19.892 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 ... 991 992 993 994 995 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 18 apr 2024 17:35
Koers 0,868
Verschil -0,093 (-9,63%)
Hoog 0,957
Laag 0,861
Volume 37.599.271
Volume gemiddeld 6.873.112
Volume gisteren 2.891.437

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront