Randstad « Terug naar discussie overzicht

Randstad2020

1.322 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » | Laatste
Lepre Chaun
0
quote:

Harry bulisch schreef op 22 oktober 2020 21:10:

Ik wil dat je er mee door gaat Voda.
Bedankt voor al deze inzet!
Eens , zekers bedankt Voda .
Lepre Chaun
0
Randstad heeft duizenden uitzendkrachten terug aan het werk

Uitzendbureau Randstad heeft veel uitzendkrachten die werkloos raakten door de coronacrisis weer terug aan het werk. Het uitzendbureau ziet dat de vraag naar uitzendkrachten zich wereldwijd herstelt.

We richten ons vooral op de mensen boven de 25 jaar die meer dan 25 uur per week werken. Die zijn echt afhankelijk van die baan en van die groep hebben we de overgrote meerderheid inmiddels terug.

Krapte in de logistiek
"We zien het herstel breed in de markt wereldwijd en dat zien we in oktober verder doorzetten. In elk land waar we actief zijn, Noord-Amerika, Frankrijk, Italië... maar Nederland is ook minder geraakt dan die andere landen.

Een effect van de nieuwe coronamaatregelen ziet hij niet terug in de cijfers. Sterker nog, het bedrijf verwacht verder herstel in het vierde kwartaal .

De onderliggende schaarste die er voor corona was zien we terug komen", zegt Van den Broek.

Goed voor Randstad
Lepre Chaun
0
De bedrijvigheid in de industrie van de eurozone neemt deze maand sneller toe dan vorige maand.

Goed voor Randstad
Mangy_Scoundrel
0
quote:

kerel66 schreef op 22 oktober 2020 17:37:

Kun je stoppen met steeds allerlei gecopieerde berichten hier in te plakken Voda. Vervuilt het forum idd en we hebben die berichten zelf ook al gelezen / kunnen vinden. Dank.
En als je dan 3 weken terug iets wilt teruglezen zijn die berichten niet meer te vinden.
Het plaatsen van de volledige tekst is dus toegevoegde waarde voor het forum.

Goed voor voda! ;-)

Lepre Chaun
0
- De bedrijvigheid in de Amerikaanse industrie is in oktober iets harder gegroeid dan een maand eerder. De dienstensector in de VS groeide ook een hogere versnelling dan in september, meldt marktonderzoeker Markit op basis van voorlopige cijfers.

Brengt Monster weer wat dollars in het laatje.

Goed voor Randstad
Lepre Chaun
0
2021 volgt een jaar waarbij sprake zal zijn van 3,4 procent groei. In 2022 zal de economische opleving 2,3 procent zijn. Zegt Fitch .

Fitch wijst erop dat Nederland een flexibele, waardetoevoegende en open economie heeft.

Goed voor Randstad
voda
0
quote:

Harry bulisch schreef op 22 oktober 2020 21:10:

Ik wil dat je er mee door gaat Voda.
Bedankt voor al deze inzet!
Graag gedaan hoor. Hier nog 1. :-)

Uitgelicht: Randstad verbluft markt

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Randstad
48,63 -0,55 -1,12 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Uitzendonderneming Randstad was afgelopen week in meerdere opzichten een hoogvlieger met niet alleen duidelijk beter dan verwachte cijfers over het derde kwartaal, maar ook met positieve indicaties voor de arbeidsmarkt, de economieën en het belangrijke vierde kwartaal.

Het uitzendbedrijf heeft het als gevolg van de coronamaatregelen eerder dit jaar behoorlijk zwaar te verduren gekregen, maar met een management dat gepokt en gemazeld is in een traditie van snel schakelen en kostenbeheersing, een bedrijfscultuur van wendbaarheid en digitale migratie, heeft het in het derde kwartaal de cijfers sterk kunnen verbeteren.

In het derde kwartaal daalde omzet op jaarbasis met 14 procent naar 5.174 miljoen euro, maar de analistenconsensus lag op 4.953 miljoen euro. Het onderliggende operationeel resultaat was de grootste verrassing: 199 miljoen, tegen 298 een jaar eerder, maar met een gemiddelde analistenprognose van slechts 128 miljoen euro, waarbij de hoogste inschatting onder de 11 analisten die aan deze consensus deelnamen op 151 miljoen euro lag.

Een aardige graadmeter voor de mate waarin opdrachtgevende bedrijven zich alweer geroepen voelen om uitzendkrachten in te lijven is de parameter permanent placement. Als bedrijven verwachten dat ze meer werk krijgen is het zaak om onder andere uitzendkrachten in vaste dienst te nemen. Daar wil een uitzender dan wel een vergoeding voor: de zogeheten perm fee. Over het derde kwartaal kwam die dit jaar uit op 81 miljoen euro. Een jaar eerder was dit 272 miljoen euro, een signaal dat bedrijven zeer voorzichtig zijn. Toch was die 81 miljoen euro wel 9 miljoen euro meer dan in het tweede kwartaal.

Het illustreert dat Randstad in staat is de lastige fase waarin de arbeidsmarkt zich bevindt partij te geven, ondanks dat de uitdagingen aanzienlijk zijn en met de huidige maatregelen voorlopig ook blijven.

Het uitzendbedrijf staat te boek als een vroegcyclische onderneming. Wellicht betekent dit dus dat de brede markt op verbetering kan rekenen.

"Dat is nu maar ten dele het geval", zegt analist Jos Versteeg van InsingerGilissen vrijdag tegen ABM Financial News. "In de Verenigde Staten zie je economie zoals bij materials in het derde kwartaal wel sterk opveren, maar voor Europa is het beeld minder glorieus. De dienstverlening heeft het hier momenteel verre van breed. Randstad lijkt vooralsnog wat ons betreft nog even geen voorbode, maar eerder het bewijs van hoe lonend het kan zijn zelf zeer flexibel in elkaar te steken", aldus Versteeg.

Analist Marc Zwartsenburg van ING trok het succesverhaal iets breder. "Manpower deed het ook goed en was positiever met zijn outlook voor het vierde kwartaal. de Duitse automotivesector trok aan en Randstad is minder sterk vertegenwoordigd in de vrijetijdsmarkt. Randstad is zeker flexibel en kan met digitale toepassingen ook kosten besparen, maar het lijkt toch ook een verhaal van de economie", aldus Zwartsenburg, die het advies voor het aandeel Randstad op Houden heeft staan.

De analist van ING sluit niet uit dat de coronacrisis op termijn kan leiden tot een stijging van de penetratiegraad van flexibel werk in de arbeidsmarkt.

Na publicatie van de resultaten kwamen er woensdag al meteen twee analisten met koersdoelverhogingen. Degroof Petercam verhoogde het koersdoel van 43,00 naar 52,00 euro met handhaving van het Houden advies. KBC Securities ging van 46,00 naar 50,00 euro met handhaving van het Accumuleren advies. Daar zal het vermoedelijk niet bij blijven.

De koers van het aandeel Randstad spon bij dit alles stevig garen. Vorige week vrijdag noteerde de koers van het aandeel nog op 45,64. Afgelopen vrijdag was de slotnotering 48,63 euro, een winst op weekbasis van 6,6 procent.

Momenteel blijkt uit data van ABM Financial News een gemiddeld koersdoel voor Randstad van 45,55 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
quote:

kerel66 schreef op 22 oktober 2020 17:37:

Kun je stoppen met steeds allerlei gecopieerde berichten hier in te plakken Voda. Vervuilt het forum idd en we hebben die berichten zelf ook al gelezen / kunnen vinden. Dank.
Verder met alle respect, ik was hier al bezig toen je amper lid was...

www.iex.nl/Forum/Topic/1160229/Randst...

En ik heb sindsdien heel erg veel geplaatst hier. Heb je dat toen ook allemaal gelezen?
SDV70
0
Lepre Chaun
0

Randstad in verse uptrend

Ondernemingen presenteren hun cijfers, dat is prima, daar doe ik niets mee. Maar het is wel interessant als de verwerking van de cijfers zorgt voor een koersbeweging die al verpakt zat in de grafiek.

Dit laatste is het geval op de weekkaart van Randstad, waar thans een verse uptrend aanbreekt. Goed voor trendbeleggers dus, snel verder lezen dan maar.
Weg van de SMA

De weekgrafiek laat duidelijk zien dat de spelers in de afgelopen weken weinig zin hadden om van hun plek te komen. Afwisselend witte en zwarte candles klevend aan de gemiddelde lijn, zogenaamde kleefcandles, alsook een RSI kronkelend door de 50-lijn, gaven aan dat het positieve momentum ver was te zoeken.

Maar de ondertoon was wel positief, getuige de candles boven de licht opkrullende SMA lijn. Het was een kwestie van tijd wanneer de bulls in de gaten zouden krijgen wat wij van hen verwachten. Deze week dus.
Verse uptrend

Deze week een mooie witte candle, swingteller naar een +1 stand, RSI opkrullend vanaf de 50-lijn, kortom, de Up-status is terug op het Dashboard, de bulls starten hun actie beweging.

Er is ruimte aan de bovenkant van het veld rond 56+, gelijk aan de eerste rode streep en tevens de bovenkant van het stijgingskanaal. Best wel veel ruimte voor de bulls, die uiteraard niet meer mogen terugvallen onder de SMA lijn op 44,00.
Koopkansen

De grafiek herbergt mooie koopkansen voor trendvolgende beleggers. Zij houden rekening met eventueel een korte reactie van de beer. De bullensprong is erg enthousiast, maar dat doet niets af aan het feit dat de toon is gezet.

De krijtstrepen zijn duidelijk waarbinnen de strijd zich afspeelt. Onder in het veld 44,00, boven in het veld 56+, dat zijn de routepaaltjes die thans van belang zijn voor trendbeleggers.

Door Nico Bakker op 22 oktober 2020 10:15
Bijlage:
[verwijderd]
0

Na de goede cijfers van Randstad verwacht PM dat het meeste koerspotentieel deze week bij Brunel ligt in de uitzendsector. Vrijdag cijfers en daar mogelijk een zelfde koersbeweging als eerder bij Randstad.
voda
0
Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Randstad

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Randstad
47,87 -0,76 -1,56 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Credit Suisse heeft maandag het koersdoel voor Randstad verhoogd van 43,00 naar 46,00 euro met een onveranderd Neutraal advies.

Analist Andy Grobler verhoogde het koersdoel na de kwartaalcijfers van het uitzendbureau. Hij verhoogde de winstraming voor dit jaar met 15 procent, dankzij het sneller dan voorziene herstel in het derde kwartaal. Voor 2021 en 2022 stelde Grobler de winsttaxaties voor Randstad met 3 en 2 procent naar boven bij.

De huidige koers van het aandeel Randstad laat volgens de analist een perfecte balans zien tussen het korte termijn positieve momentum en de beperkte groei op de lange termijn. Het advies blijft daarom Neutraal

Maandag daalde het aandeel Randstad 1,5 procent naar 47,90 euro.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
[verwijderd]
0
Een dag te vroeg begonnen dus. Helaas ben ik ook geen helderziende. Ik voorzie wel dat iemand wederom spijt krijgt om niet op tijd uit te stappen.

Goed voor Randstad!
bezinteergebelegt
0
Wel weer humor bij Nicootje, nieuwe uptrend berichten en prompt de grootste daler vandaag.
Wat is dat toch met analisten ??

Lepre Chaun
0
aan de slag omdat de horeca stilligt: ‘Iedereen wordt er beter van’

Tijdens de gedwongen sluiting van de horeca proberen ondernemers hun personeel in andere bedrijven te laten werken. Deels uit ideële overwegingen, maar vooral om de loonkosten te drukken.

Uit de vacaturebank bleek dat de GGD de meeste banen aanbood. medewerkers zochten ze voor teststraten, klantenservice en contactonderzoeken.

En zo gaan de komende dagen medewerkers van Van Buuren aan de slag bij de GGD via uitzendbureau Tempo Team.

Het uitzendbureau neemt de loonkosten over van de horeca-ondernemer.
De medewerkers gaan geheel vrijwillig naar het andere werk, vertelt Van Buuren. “Ik heb wel duidelijk uitgelegd wat de situatie is – dat ik voorlopig geen geld voor hen krijg –
en hen nadrukkelijk gevraagd zich flexibel op te stellen.

Goed voor Randstad .
Lepre Chaun
0
Randstad verwacht tekort aan logistiek personeel

Uitzendbureau Randstad ziet het effect van de nieuwe coronamaatregelen nog niet terug in de vraag naar uitzendkrachten;
het bedrijf verwacht dat de arbeidsmarkt verder aantrekt.

In de logistiek zal het zelfs moeilijk worden om voldoende personeel te vinden.

De aanscherping van de coronamaatregelen heeft volgens Randstad niet geleid tot een terugval in de cijfers.
Het uitzendbureau verwacht zelfs verder herstel in het vierde kwartaal.

In bepaalde sectoren, waaronder de logistiek, zal het moeilijk worden om personeel te vinden. "De onderliggende schaarste die er voor corona was zien we terug komen", zegt Van den Broek. "

Het wordt bijvoorbeeld moeilijk de piek aan het eind van het jaar in de logistiek te bemensen."

PostNL zet zich schrap voor tsunami aan pakketten rond feestdagen

"We zetten in de piekperiode extra vrachtwagens in, duizend extra bezorgers erbij en we werken 24/7", zegt PostNL-directeur Pakketten & Logistiek Liesbeth
Kaashoek
Daarom vergroot het volgend jaar de capaciteit met drie sorteercentra

Goed voor Randstad .
[verwijderd]
1
Meevaller, na vandaag sta ik zelfs weer in 't groen.
Randstad zal de komende tijd blijven dalen. Terwijl lepre voor de 2e keer in de fuik van mnr bakker stapt.

Goed voor randstad!
Lepre Chaun
0
Herstel van uitzendwerk zet zich voort in september

27-10-2020

n september 2020 nam het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid toe met +3,88% t.o.v. de vorige maand (op basis van voor seizoens- en kalenderinvloeden gecorrigeerde cijfers). Deze toename is toe te schrijven aan een positieve evolutie in beide segmenten: het aantal gepresteerde uren uitzendarbeid nam toe met +3,09% in het arbeiderssegment en met +4,87% in het bediendesegment.

De Federgon-index bereikte 93,87 punten in september 2020 tegenover 90,37 punten de maand ervoor.

In Belgie is tevens Randstad ook Marktleider
Overdreven dus ook vandaag deze daling weer.

Goed voor Randstad.
1.322 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 11:32
Koers 45,650
Verschil -2,850 (-5,88%)
Hoog 46,300
Laag 44,980
Volume 424.564
Volume gemiddeld 410.802
Volume gisteren 511.832

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront