Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

luchtschip
0


STARTING TOMORROW: Senate confirmation hearings begin for Judge Amy Coney Barrett, Pres. Trump’s pick for the Supreme Court.

twitter.com/ABC/status/13152759606657...
Ger 02490
0
quote:

luchtschip schreef op 11 oktober 2020 16:46:

STARTING TOMORROW: Senate confirmation hearings begin for Judge Amy Coney Barrett, Pres. Trump’s pick for the Supreme Court.

twitter.com/ABC/status/13152759606657...
Nog meer verhaaltjes???
Wat denk je hiermee te bereiken??
gnocchi.
0
ABC-presentator zegt dat het Witte Huis Fauci heeft geblokkeerd om op de show te verschijnen

Fadel Allassan

Het Witte Huis weigerde Anthony Fauci of een van de medische experts van de coronavirus-taskforce toe te staan ??op ABC's "This Week", zei gastheer Jon Karl zondag.

Waarom het belangrijk is: president Trump heeft eerder kritiek gekregen omdat hij Fauci het zwijgen had opgelegd, en ambtenaren van het Witte Huis hebben geweigerd basisvragen te beantwoorden over de COVID-testresultaten van president Trump, omdat het zich haast om te reageren op een uitbraak binnen zijn eigen gelederen.
Fauci erkende vrijdag in een interview met CBS Radio dat er "een superspreader-evenement in het Witte Huis" was, verwijzend naar de Rose Garden-ceremonie om Amy Coney Barrett, genomineerd voor het Hooggerechtshof, voor te stellen.
Meerdere mensen, waaronder twee senatoren van de Senaatscommissie voor rechterlijke macht, testten na de gebeurtenis positief op COVID-19, met weinig sociale afstandelijkheid en weinig maskers.

Het grote plaatje: de president wordt geconfronteerd met een geloofwaardigheidskloof met betrekking tot het coronavirusprobleem. Uit een peiling van ABC News / Washington Post zondag blijkt dat 62% van de Amerikanen wantrouwt wat Trump zegt over het coronavirus, en 60% zei dat ze de regering niet vertrouwen om nauwkeurige informatie te verstrekken over de gezondheid van Trump.

Wat ze zeggen: "We hadden gehoopt met Dr. Fauci te praten over zowel de uitbraak in het Witte Huis als in het hele land", zei Karl aan het begin van de show.
'Hij was meer dan bereid om zich bij ons aan te sluiten, maar het Witte Huis stond je niet toe om te horen van de belangrijkste expert op het gebied van coronavirus.'
"In feite zouden ze niet toestaan ??dat een van de medische experts van de eigen coronavirus-taskforce van de president op deze show verschijnt.

www.axios.com/abc-this-week-fauci-whi...
luchtschip
0

Fox News zegt dat Obama zoveel vrije posten had van rechter, maar er geen rechters voor aanwees.
Mitch McConnell zegt dan : I'll tell you why. Was in charge of what we did the last 2 years of Obama's administration.

De laatste 2 jaar was er een republikeinse meerderheid in de Senaat en die fakkelde alle voorstellen van Obama af.

McConnell zegt het wel met een zelfingenomen lach.

video 0:18 minuut
twitter.com/MollyJongFast/status/1315...
luchtschip
1
quote:

Ger1948 schreef op 11 oktober 2020 16:55:

[...]
Nog meer verhaaltjes???
Wat denk je hiermee te bereiken??
Ik probeer hiermee te bereiken dat jij gaat inzien dat met het overhaast aanstellen van Amy Coney Barrett de US Democratie in gevaar is.
Een dictatuur ligt op de loer en wanneer Amerika zich overgeeft aan een dictatuur van Trump dat dan de Democratische instituten. in Europa gevaar lopen aan een dictatuur te bezwijken.
gnocchi.
0
twitter.com/JakeSherman/status/131530...

Beste collega: Update over Coronavirus Relief Onderhandelingen en de noodzaak van onze strategische, science-based plan om het virus te verpletteren
PERSBERICHT 11 OKTOBER 2020
Beste Democratische Collega,

Gisteren werden meer dan 54.000 nieuwe gevallen van het virus gemeld. Dit is de vierde dag van meer dan 50.000 nieuwe zaken. Het is altijd noodzakelijk geweest dat we de wetenschap volgen met een gedurfd strategisch plan om het virus te verpletteren. Naarmate de infecties stijgen en de sterfgevallen toenemen, blijft deze prioriteit urgent.

De afgelopen week heeft de President heel duidelijk aangetoond dat hij de oorlog tegen het virus niet serieus heeft genomen, persoonlijk of nationaal. Deze houding komt tot uiting in de volstrekt ontoereikende reactie die we zaterdag uiteindelijk van de administratie hebben ontvangen.

Het nieuws is gevuld met de nummers in termen van dollars. De kern van de zaak is: kunnen we toestaan dat het virus te woeden op en de wetenschap te negeren als de administratie voorstelt, of zullen ze accepteren het wetenschappelijk strategisch plan in de Heroes Act om het virus te verpletteren.

We hebben andere verschillen in termen van wie profiteert van de uitgaven. Maar wat betreft het aanpakken van testen, traceren en behandelen, is wat de regering-Trump heeft aangeboden volstrekt ontoereikend.

We kunnen scholen, de economie en onze gemeenschappen niet veilig heropenen totdat we het virus verpletteren met het op wetenschap gebaseerde nationale plan voor testen, traceren, behandelen en isolement, en voor de billijke en ethische verdeling van een veilig en effectief vaccin dat eenmaal is ontwikkeld. Dit strategisch plan is opgenomen in de Heroes Act, die 75 miljard dollar omvat om dit cruciale werk te financieren. In de factsheet die voorzitter Pallone donderdag opnieuw heeft uitgezonden, wordt meer volledig toegelicht.

Helaas voldoet het voorstel van de regering-Trump niet aan de gezondheidsbehoeften van deze crisis:

Totale financiering: De administratie heeft aangeboden wat lijkt te zijn ongeveer 45 miljard dollar in nieuw geld, dat is slechts ongeveer 60 procent van wat nodig is, volgens medische deskundigen. Wat nog belangrijker is, wordt het niet strategisch besteed.
Testen: Het vertraagt de financiering aan staten, tenzij ze in compacts die wetgevende maatregelen vereisen door elke deelnemende staat. Verplichte compacts zijn een recept voor vertraging wanneer het land zo snel mogelijk met een nationaal plan verder moet.
Statistieken: De definities voor de verspreiding van de gemeenschap en de snelheid van de transmissie onder de regering-Trump zijn te laag. Ze zijn een tiende van wat moet worden erkend om de voortdurende verspreiding van het virus te stoppen tegen onaanvaardbare tarieven.
Gebieden en tribale gemeenschappen: Onaanvaardbaar, het Trump plan biedt geen steun voor gebieden en zeer minimale steun voor stammen.
Gemeenschappen van kleur: Wreed, niets om ongelijkheden in COVID incidentie en impact op gemeenschappen van kleur aan te pakken.
Nationaal Plan: Tragisch genoeg heeft de regering-Trump geen nationaal plan voor testen, traceren en behandelen.
Het is moeilijk te begrijpen wie hun aanpak vormgeeft, wat tot op heden een ellendige en dodelijke mislukking is geweest.

Zolang deze ernstige problemen niet zijn opgelost, blijven we in een impasse. Ik blijf echter hoopvol dat het Witte Huis zich bij ons zal voegen om te werken aan een hulppakket dat de gezondheids- en economische crisis aanpakt waarmee de Amerikaanse families worden geconfronteerd en dat binnenkort zal doen.

De updates blijven doorgaan.

Bedankt voor je leiderschap.

Hartelijke groeten
gnocchi.
0

Waarschuwing -
@MariaBartiromo
zegt dat ze heeft gesproken met
@realDonaldTrump
over covid stimulus praat. Zal binnenkort op Fox Biz zijn

Ik zal het in het speelboek opnemen als u niet wilt kijken!

twitter.com/JakeSherman/status/131529...
gnocchi.
0
Amy Coney Barrett aan de Senaat te vertellen dat rechtbanken "niet moeten proberen" om beleid te maken

Axios

Amy Coney Barrett. Foto door Jim Lo Scalzo / Pool / Getty Images

In haar openingsverklaring aan de Senaat Gerechtelijke Commissie, Supreme Court genomineerde Amy Coney Barrett zal zeggen dat "beleidsbeslissingen en waarde uitspraken van de overheid moet worden gemaakt door de politieke takken gekozen door en verantwoording afleggen aan het volk," volgens voorbereide opmerkingen verkregen door Axios.

Waarom het er toe doet: Hoorzittingen voor de nominatie barrett's kick off in de Senaat op maandag, en republikeinen hopen haar te bevestigen voor de dag van de verkiezingen. Democraten worden verwacht dat Barrett druk op kwesties als gezondheidszorg en abortus - als Barrett is een conservatief die ongetwijfeld zal bewegen het hof naar rechts.

Wat ze zegt:
"Rechtbanken hebben een essentiële verantwoordelijkheid om de rechtsstaat te handhaven, wat van cruciaal belang is voor een vrije samenleving. Maar rechtbanken zijn niet ontworpen om elk probleem op te lossen of elk kwaad in ons openbare leven recht te zetten."
"De beleidsbeslissingen en waardeoordelen van de overheid moeten worden gemaakt door de politieke takken gekozen door en verantwoording afleggen aan het Volk. Het publiek mag niet verwachten dat rechtbanken dit doen, en rechtbanken moeten het niet proberen."
"Ik geloof Amerikanen van alle achtergronden een onafhankelijk Opperste Hof verdienen dat onze Grondwet en wetten interpreteert aangezien zij worden geschreven. En ik geloof dat ik mijn land kan dienen door die rol te spelen."

Lees de volledige verklaring.

www.documentcloud.org/documents/72247...

www.axios.com/amy-coney-barrett-openi...
gnocchi.
0
Schumer eist dat Amy Coney Barrett zich terugtrekt uit Affordable Care Act, verkiezingszaken...

Fadel Allassan

De Leider van de Minderheid van de Senaat, Chuck Schumer (D-N.Y.), deed op zondag een beroep op de benoemde Amy Coney Barrett van het Hooggerechtshof om zich te committeren aan het recupereren van gevallen die het Betaalbare Akte van de Zorg en de verkiezing van 2020 impliceren.

Waarom het er toe doet: Barrett schreef in 2017 dat opperrechter John Roberts de leerstellingen van de conservatieve juridische analyse verraadde toen hij het Affordable Care Act bekrachtigde. De wet zal in november terugkomen voor de rechtbank. Democraten hebben het centraal gesteld in hun berichtgeving dat Barrett zal proberen de wet te ontkrachten als ze aan het hof wordt bevestigd.

Achtergrond: Deze uitdaging aan de ACA stelt dat het individuele mandaat van de wet ongrondwettelijk werd toen het Congres het in 2017 nietig verklaarde - en dat de rest van de ACA mee moet vallen.

Wat te zien: De hoorzittingen voor de nominatie van Barrett beginnen maandag in de Senaat, en de Republikeinen hopen haar voor de verkiezingsdag te bevestigen.
Barrett zal zeggen dat "beleidsbeslissingen en waardeoordelen van de regering moeten worden genomen door de politieke takken die zijn gekozen door en verantwoording verschuldigd zijn aan het volk," in haar openingsverklaring aan het Gerechtelijk Comité van de Senaat, volgens voorbereide opmerkingen die door Axios zijn verkregen.
Het Hooggerechtshof zal de ACA-zaak behandelen op 10 november.

www.axios.com/schumer-coney-barrett-a...
gnocchi.
0
Trump beweert 'beschermende gloed' van immuniteit tegen COVID-19 te hebben, probeert nieuw gezondheidsprobleem van Biden aan te wakkeren

DOOR Timothy Evans 11 oktober 2020

Donald Trump zegt dat hij een 'beschermende gloed' van 'immuniteit' tegen coronavirus heeft, Joe Biden verdoezelt twee hersenaneurysma's, er komt een middenklasse verlaging van de inkomstenbelasting 'zodra we winnen' en hij gaat het bestaan ??onderzoeken van UFO's.

Ja, dat zijn de belangrijkste afhaalrestaurants van Trump's laatste optreden met Maria Bartiromo op Fox News zondagochtend. Zelfs volgens de normen van Trump - en de lat ligt behoorlijk hoog - was zijn bezoek aan de show bizar.

Ongeveer een uur nadat zoon Eric zei dat Donald Trump was 'genezen' van het coronavirus door vaccins die door zijn regering waren ontwikkeld, verscheen Trump op Fox News en kondigde hij aan dat 'het lijkt alsof ik immuun ben ... misschien voor een lange tijd, misschien voor een korte tijd, het zou een heel leven kunnen zijn. Niemand weet het echt. "

Hoewel hij nooit specifiek zei wat de test was, bleef Trump zichzelf neerzetten als de gezondste persoon ter wereld: "Ik heb de hoogste test, de hoogste normen doorstaan ??en ik ben in uitstekende vorm. Ik moet je zeggen dat ik me fantastisch voel. " Afgezien van de grammatica, leek Trump zichzelf vervolgens af te schilderen als iemand die een soort superkracht had ontwikkeld: “Ik voel me zelfs goed door het feit dat het woord immuniteit iets betekent, echt een beschermende gloed heeft. Het betekent iets, het is echt belangrijk. "

Bartiromo probeerde toen te suggereren dat ze het laatste nieuws had over de gezondheid van voormalig vice-president Biden. "Mijn medische bronnen vertellen me dat Joe Biden twee - niet één maar twee - hersenaneurysma's had," zei ze. "Ik hoop bij God dat het niet waar is, maar mijn medische bronnen zijn solide. Denk je dat hij dat moet onthullen? "

Trump speelde mee en antwoordde: “Ja, hij zou zeker eerlijk moeten zijn. Hij zou daar absoluut iets over moeten zeggen, als dat het geval is. "

Het grote probleem met die onoprechte uitwisseling is dat het goed gedocumenteerd is dat Biden in feite twee hersenaneurysma's had - in 1988.

Nadat hij elk beleidsstandpunt van de Biden-campagne verkeerd had voorgesteld, flapte Trump er toen uit dat hij na de verkiezingen een verlaging van de inkomstenbelasting voor de middenklasse plant, hoewel dat iets is dat hij dit jaar nooit op het campagnespoor heeft genoemd.

Passend eindigde het uiterlijk op deze buitenaardse noot:

Bartiromo: “Mr. President, zijn er UFO's? "

Trump: "Ik zal dat moeten controleren. Ik zal daar eens goed en krachtig naar kijken. "

Video van het hele interview is hier te vinden, met dank aan Fox News.

video.foxnews.com/v/6199623920001

hillreporter.com/trump-claims-to-have...
DeZwarteRidder
0
quote:

gnocchi.(Bert Strijk) schreef op 11 oktober 2020 18:06:

Trump beweert 'beschermende gloed' van immuniteit tegen COVID-19 te hebben, probeert nieuw gezondheidsprobleem van Biden aan te wakkeren

DOOR Timothy Evans 11 oktober 2020

Donald Trump zegt dat hij een 'beschermende gloed' van 'immuniteit' tegen coronavirus heeft, Joe Biden verdoezelt twee hersenaneurysma's, er komt een middenklasse verlaging van de inkomstenbelasting 'zodra we winnen' en hij gaat het bestaan ??onderzoeken van UFO's.

Ja, dat zijn de belangrijkste afhaalrestaurants van Trump's laatste optreden met Maria Bartiromo op Fox News zondagochtend. Zelfs volgens de normen van Trump - en de lat ligt behoorlijk hoog - was zijn bezoek aan de show bizar.

Ongeveer een uur nadat zoon Eric zei dat Donald Trump was 'genezen' van het coronavirus door vaccins die door zijn regering waren ontwikkeld, verscheen Trump op Fox News en kondigde hij aan dat 'het lijkt alsof ik immuun ben ... misschien voor een lange tijd, misschien voor een korte tijd, het zou een heel leven kunnen zijn. Niemand weet het echt. "

Hoewel hij nooit specifiek zei wat de test was, bleef Trump zichzelf neerzetten als de gezondste persoon ter wereld: "Ik heb de hoogste test, de hoogste normen doorstaan ??en ik ben in uitstekende vorm. Ik moet je zeggen dat ik me fantastisch voel. " Afgezien van de grammatica, leek Trump zichzelf vervolgens af te schilderen als iemand die een soort superkracht had ontwikkeld: “Ik voel me zelfs goed door het feit dat het woord immuniteit iets betekent, echt een beschermende gloed heeft. Het betekent iets, het is echt belangrijk. "

Bartiromo probeerde toen te suggereren dat ze het laatste nieuws had over de gezondheid van voormalig vice-president Biden. "Mijn medische bronnen vertellen me dat Joe Biden twee - niet één maar twee - hersenaneurysma's had," zei ze. "Ik hoop bij God dat het niet waar is, maar mijn medische bronnen zijn solide. Denk je dat hij dat moet onthullen? "

Trump speelde mee en antwoordde: “Ja, hij zou zeker eerlijk moeten zijn. Hij zou daar absoluut iets over moeten zeggen, als dat het geval is. "

Het grote probleem met die onoprechte uitwisseling is dat het goed gedocumenteerd is dat Biden in feite twee hersenaneurysma's had - in 1988.

Nadat hij elk beleidsstandpunt van de Biden-campagne verkeerd had voorgesteld, flapte Trump er toen uit dat hij na de verkiezingen een verlaging van de inkomstenbelasting voor de middenklasse plant, hoewel dat iets is dat hij dit jaar nooit op het campagnespoor heeft genoemd.

Passend eindigde het uiterlijk op deze buitenaardse noot:

Bartiromo: “Mr. President, zijn er UFO's? "

Trump: "Ik zal dat moeten controleren. Ik zal daar eens goed en krachtig naar kijken. "Video van het hele interview is hier te vinden, met dank aan Fox News.
Als Trump z'n aanhangers kan aanraken dan worden die waarschijnlijk ook immuun.................
[verwijderd]
1
Of heilig verklaard, contact met de onaanraakbaren als profeet-status.

Het is gewoon te bizar voor woorden, in minder dan een week: de aankondiging, de ziekte, de behandeling, de genezing, de schoonverklaring, back in business, dat zie ik een God of Allah niet nadoen, en Trump bestaat echt voor zover ik het van TV kan waarnemen!
gnocchi.
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 11 oktober 2020 18:57:

[...]
Als Trump z'n aanhangers kan aanraken dan worden die waarschijnlijk ook immuun.................

Immuun voor het coronavirus als je het gehad hebt? Nee, zo simpel is dat helaas niet

Een onderzoeker aan het werk in het laboratorium van het Amsterdam UMC. Het team van onderzoeker Arjan Griffioen ontwikkelt een vaccin tegen het coronavirus. Beeld Hollandse Hoogte / ANP

Een nieuwe studie wijst erop dat antistoffen tegen corona snel weer uit het bloed verdwijnen nadat je het virus hebt gehad. En het is niet het eerste onderzoek dat in die richting duidt. Hoe zit het met corona en afweer?

Rianne Oosterom14 juli 2020, 15:50

Wie dit voorjaar corona had en nu denkt zonder kuchje een tweede golf door te kunnen komen, heeft het misschien mis. In ieder geval is het niet zo simpel, blijkt uit een steeds groter wordende stapel studies waaruit is af te leiden dat de hoeveelheid antistoffen in het bloed – soldaatjes die het virus in het lichaam bestrijden –relatief snel afneemt.

De laatste in de reeks is een onderzoek onder 65 coronapatiënten uit twee Londense ziekenhuizen, dat dit weekend verscheen. De meerderheid kreeg een sterke antistoffenreactie, met een piek drie tot vier weken na het eerste gesnotter. Maar: na twee maanden had nog maar 16 procent veel antistoffen in het bloed.

Heel schokkend vindt medisch microbioloog Marjolein Kikkert dat niet. “We weten dat de immuniteit bij andere coronavirussen niet levenslang is, zoals bij klassieke kinderziektes als de mazelen wel het geval is. Inmiddels wijzen steeds meer metingen erop dat de antilichamen ook bij dit coronavirus relatief snel verminderen”, zegt Kikkert.

LEES MEER.

www.trouw.nl/binnenland/immuun-voor-h...
gnocchi.
0
Deze Tweet was in strijd met de Twitter-regels over het verspreiden van misleidende en mogelijk schadelijke informatie met betrekking tot COVID-19. Twitter heeft echter vastgesteld dat het in het algemeen belang kan zijn dat de Tweet toegankelijk blijft.

Real Donald.
Een totale en volledige ondertekening van gisteren door de Witte Huisartsen. Dat betekent dat ik het niet (immuun) kan krijgen en het niet kan geven. Heel leuk om te weten !!!

twitter.com/realDonaldTrump/status/13...
win some...
0
quote:

drooglegging schreef op 11 oktober 2020 19:17:

Of heilig verklaard, contact met de onaanraakbaren als profeet-status.

Het is gewoon te bizar voor woorden, in minder dan een week: de aankondiging, de ziekte, de behandeling, de genezing, de schoonverklaring, back in business, dat zie ik een God of Allah niet nadoen, en Trump bestaat echt voor zover ik het van TV kan waarnemen!
[..]
-ten derde dage wederom opgestaan uit het ziekenhuisbed
-gevlogen naar het Witte Huis, zittend in the Oval Office
-vanwaar hij het virus verspreidt onder zijn volgelingen

etc.

gnocchi.
0
Wat meer duidelijkheid.

Axios

Twitter markeerde zondagochtend een tweet van president Trump waarin hij, zonder bewijs, beweerde dat hij nu "immuun" is voor het coronavirus.

Waarom het belangrijk is: Trump blijft een van de meest prominente bronnen van verkeerde informatie over het coronavirus, acht maanden na de pandemie.

Details: Hoewel de doktoren van Trump hebben gezegd dat hij het virus niet langer overdraagt, hebben ze niet gezegd wanneer de laatste negatieve test van de president was.
De wetenschap over immuniteit voor mensen die herstellen van het virus is nog onduidelijk.
De CDC zegt dat een persoon die is geïnfecteerd met COVID-19 misschien niet opnieuw getest hoeft te worden in de drie maanden na herstel, maar het "impliceert niet dat iemand immuun is voor herinfectie."

Achtergrond: Trump heeft herhaaldelijk beweerd dat hij nu immuun is voor het coronavirus, hetzelfde zei eerder op zondag in een interview met Fox Business 'Maria Bartiromo.
In mei verklaarde Twitter dat ze coronavirus-gerelateerde tweets zouden markeren door "iedereen die misleidende informatie deelt die voldoet aan de vereisten van ons beleid, inclusief wereldleiders."
www.axios.com/twitter-flags-trump-twe...
gnocchi.
0
Kamala Harris om de SCOTUS-bevestigingshoorzittingen virtueel bij te wonen

Fadel All

Sen. Kamala Harris (D-Calif.) Zal virtueel deelnemen aan de bevestigingshoorzitting van het Supreme Court-genomineerde Amy Coney Barrett, aldus de communicatiedirecteur van de vice-president, Chris Harris, die zondag tweette.

Wat hij zegt: Harris zal de hoorzittingen niet persoonlijk bijwonen vanwege de "weigering van de Senate Judiciary Committee om gezond verstand stappen te nemen om leden, assistenten, Capitol-complexarbeiders en leden van de media te beschermen", schreef Chris Harris.
Twee leden van de commissie - senator Thom Tillis (R-N.C.) En senator Mike Lee (R-Utah) onthulden dat ze vorige week positief testten op het virus, nadat ze een evenement in het Witte Huis hadden bijgewoond om de nominatie van Coney Barrett te vieren.
Kamala Harris twitterde zondag: "Door morgen verder te gaan met de bevestigingshoorzittingen van het Hooggerechtshof - minder dan twee weken nadat leden positief waren getest - brengen voorzitter Graham en Senaatsrepublikeinen het leven in gevaar van niet alleen leden en onze medewerkers, maar ook van de hardwerkende mensen die de Senaat behouden. complex hardlopen. "

www.axios.com/kamala-harris-scotus-co...
gnocchi.
0
CNN exclusief: Fauci zegt dat hij werd genomen uit zijn context in nieuwe Trump campagne ad touting coronavirus reactie

"In mijn bijna vijf decennia van openbare dienst, heb ik nooit publiekelijk onderschreven een politieke kandidaat. De opmerkingen toegeschreven aan mij zonder mijn toestemming in de GOP campagne advertentie werden genomen uit de context van een brede verklaring die ik maanden geleden over de inspanningen van de federale volksgezondheid ambtenaren," Fauci zei in een verklaring die uitsluitend aan CNN toen hem werd gevraagd of hij ingestemd om te worden gekenmerkt in de advertentie.

LEES MEER.

edition.cnn.com/2020/10/11/politics/f...
70.747 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 2197 2198 2199 2200 2201 2202 2203 2204 2205 2206 2207 ... 3534 3535 3536 3537 3538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,02  -0,77  -0,09%  24 apr
 Germany40^ 18.086,70 -0,01%
 BEL 20 3.883,83 -0,18%
 Europe50^ 4.990,80 +0,02%
 US30^ 38.353,31 0,00%
 Nasd100^ 17.524,13 0,00%
 US500^ 5.072,39 0,00%
 Japan225^ 37.998,76 0,00%
 Gold spot 2.317,04 +0,04%
 EUR/USD 1,0697 -0,05%
 WTI 82,90 -0,48%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +24,31%
ASMI +10,99%
BESI +4,08%
NX FILTRATION +3,85%
TomTom +3,80%

Dalers

ALLFUNDS GROUP -11,00%
ING -5,96%
Flow Traders -2,94%
WDP -2,89%
RELX -2,04%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront