ING Groep « Terug naar discussie overzicht

ceo capabel?

4 Posts
snotneuzeke
0
volgens mij is de nieuwe ceo voorheen de verantwoordelijke man geweest voor het risicomanagement
gezien het recente nieuws vraag ik me af of deze man nu wel op de juiste plaats zit
[verwijderd]
0
Wat gaat de boete worden m.b.t de EU Magnitsky Act is dit mogelijk al in de koers verwerkt. Of loopt het weer af met een relatieve lage boete omdat ING too big tot fail is. Die nieuwe ceo is wel met z'n neus in de boter gevallen.
Huppeldepepup
1
Je haalt me de woorden uit de mond met deze post. Kunnen we op de eerstvolgende aandeelhoudersbijeenkomst niet een voorstel tot verlaging van de directiesalarissen doen? Ik begrijp werkelijk steeds minder over welk onderscheidend vermogen ze beschikken, die de reden zou moeten zijn voor hun buitenproportionele beloning. Ik vind het prima om een topsalaris te betalen, maar wil daar dan wel iets voor terugkrijgen. Kom me niet aan met de marktwerking; die telt alleen als er sprake is van een bovengemiddelde prestatie. Nog niets van gezien. Denk niet dat ‘de markt’ veel interesse heeft in dit soort middelmatigheid.
Leefloon
0
quote:

Huppeldepepup schreef op 22 september 2020 15:15:

Denk niet dat ‘de markt’ veel interesse heeft in dit soort middelmatigheid.
"De markt" is middelmatigheid.

Het domme en het slimme kindje in de schoolklas worden gepest, en de rest heeft het voor het zeggen met hun vijfeneneenhalven, zessen en zeventjes. In dit geval mogelijk met als voorbeeld daarvan een aantal te behandelen dossiers, als het target voor toezichthouders.

Je mag proberen om boven het maaiveld uit te schitteren, maar de kans is vrij groot dat je razendsnel als mislukkeling wordt weggepest richting het uitzendbureautje waar je vandaan kwam. Wegens teveel tijd besteden aan één cliënt. Niet in staat om een target te behalen.

Actuele vacatures niet bekeken, maar teksten zoals "uiteraard haal jij jouw targets" (aantallen dossiers) stonden daar doodleuk in. Zo'n middelmatig uitzendbureautje is vermoedelijk allang blij dat ze ING als klant hebben, met alle grootbanken die veel moeite deden om zwaar overgekwalificeerde kandidaten vooral niet te vinden.
4 Posts
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 15:44
Koers 15,224
Verschil +0,056 (+0,37%)
Hoog 15,258
Laag 14,916
Volume 6.140.207
Volume gemiddeld 11.174.298
Volume gisteren 7.818.029

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront