Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Slotcall: Er gloort hoop

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Analyse door: Niels Koerts

Niels Koerts is beleggingsanalist. Enkele van zijn specialiteiten zijn dividendaandelen en beursgenoteerde inverstingsmaatschappijen. Koerts is daarnaast vaste co-host van de populaire IEX Beleggerspodcast.

Meer over Niels Koerts

Recente analyses van Niels Koerts

  1. 15 nov Winstsprong Tencent helpt Prosus flink vooruit
  2. 14 nov Basic-Fit: high risk, high reward
  3. 13 nov Betekent dit de definitieve draai van Alfen?

Reacties

5 Posts
| Omlaag ↓
  1. Mrx77 13 augustus 2020 21:39
    Bovenstaande bewering: Het is lastig om daar een duidelijke verklaring voor te geven. Deze daling moeten we meer zien als een kleine correctie. Het is de afgelopen dagen namelijk hard gegaan. De S&P500 zette gisteren zelfs bijna een nieuwe all-time high op het bord.

    Beleggers in de aex klagen al wekenlang dat aex nauwelijks stijgt en continue de winsten vrij snel weggeeft...en dat wallstreet continue doorstijgt en onze fondsen wel 10 tot 20 procrent zijn afgestraft voor de Corona correctie...en nu geef je aan of we onze hoogste stand voor de corona al hebben bereikt...asml staat dik 10 procent laget en onze banken is om te janken en rd stond paar maanden geleden op 18 euro bij olieprijs van 40 dollar en bij olieprijs van 44 dollar staat rd nu op 13,4 euro??Waar is die 5 euro van rd gebleven...
    Onze banken zijn bijna pennystocks aan het worden abn kwam van 30 euro en wordt verhandeld voor ca 8 euro...ja je zegt dat de banken behoorlijke stijging achter de rug hebben, maar vergeet niet waar ze vandaan kwamen en wereld is niet veel veranderd...wel het sentiment. Dus als je op onterechte wijze alles concludeert vanuit de dieptepunt zijn we zgn hard gestegen...maar kijk eens waar deze koersen vandaan kwamen....Wallstreet is continue nieuwe alltime highs aan het tikken en wannneer wordt het tijd dat we dit aantikkenwant wij hebben ook veel it fondsen die zwaarwegend zijn zoals asml asmi adyen....die staan ca 10.procent lager...dan hoogste koers van hen.
  2. [verwijderd] 13 augustus 2020 23:54
    quote:

    BIUSEE schreef op 13 augustus 2020 20:31:

    Banken ABN AMRO en ING doen stap terug. Zou je niet verwachten met een stijgende rente.
    En 3 koersdoel verhogingen.

    Als JET met zijn verlies weer een koersdoel verhoging krijgt gaat de koers gewoon verder omhoog net als alle andere aandelen die in het bubbel hoekje zitten en waar koersdoelverhogingen ongeacht nieuws steeds weer plaats vinden, 1 voor 1 en dan weer van voor af aan.

    Echt ongelofelijk het gat tussen oude en nieuwe normaal aandelen.
5 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links