Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Politieke impasse vaagt winsten Wall Street weg

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

7 Posts
| Omlaag ↓
  1. Ger 02490 11 augustus 2020 22:56
    Biljoenensteun.....alsof je het over een pakje boter hebt. En Trump maar balen : zijn paradepaardje: een hoge beurs dus goede economie komt steeds meer in de gevarenzone....en zo ook zijn kansen op een 2e termijn. Onvoorstelbaar veel geld wordt er in de economie ( zakkenvullers) gepompt om het mooie economische plaatje overeind te houden.
    Zielige Trumpie, jammer maar de verkiezingen duren nog net iets te lang. Gelukkig maar, kunnen we weer naar een normale wereld. Je leest onvoorstelbaar veel twijfel bij analisten en overige beursgoeroes. Ze hadden al lang, heel lang een daling verwacht. De ballon staat op knappen. Lees het allemaal maar: ze dwingen zich in allerlei bochten om nog een beetje geloofwaardig over te komen. Gewoon even de analyses van een paar maanden op een rijtje zetten. Het is werkelijk om te huilen!!!! Wat zitten ze er toch steeds naast. Die daling gaat er maar niet komen.....
    Sorry analistjes: Trumpie en zijn geldpersen zijn hiervan de oorzaak. Maar jullie krijgen ook gelijk: als Trumpie het volhoud met geld pompen tot aan de verkiezingen......dan zet direct maar in op een zeer forse daling. Geduld is een schone zaak.
7 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links