Unibail-Rodamco « Terug naar discussie overzicht

Unibail-Rodamco-Westfield - 2020

17.525 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 873 874 875 876 877 » | Laatste
Branco P
0
quote:

keffertje schreef op 7 augustus 2020 09:44:

[...]

Op zich heb je daar een punt, maar het blijft interessant op basis waarvan de shorters acteren... m.a.w. wat zien zij wat 'wij' kennelijk niet zien.

Er is volgens mij maar éé'n mogelijkheid om het tij echt te doen keren en dat is een proactief management, dat via communicatie laat zien dat ze 'in control' zijn. Waarom zou je (bijvoorbeeld) niet tweewekelijks een update geven over de (alsnog) binnengehaalde huren over Q2. Volgens mij zou dat een stukje comfort geven aan beleggers en shorters ontmoedigen.

Dat is voor organisaties als URW (traag, versnipperd en bureaucratisch) totaal niet te doen. Bovendien totaal onnodig. De Q2 huren spelen bovendien totaal geen rol bij de koersvorming. Relevant zijn de coronaontwikkelingen in de toekomst, en daar zit thans de onzekerheid.
Branco P
0
quote:

protrek schreef op 7 augustus 2020 11:30:

[...]

Banken hebben best veel vertrouwen in URW anders had dit nooit tot stand gekomen.
Pas geleden ook een obligatie van 750 miljoen uitgegeven en daar was voor 1,2 miljard ingetekend.
Wereldhave en Fugro kunnen niet eens een 1/2 miljard herfinancieren. Met URW gaat het wel goed komen, binnenkort weer hogere koersen.
die 750 miljoen was wel vóór de publicatie van de halfjaarcijfers. Het zal nu, na de halfjaarcijfers, toch wel een tikkeltje lastiger worden..
Branco P
1
quote:

exalted orb eternal orb schreef op 7 augustus 2020 12:02:

Hi, I do not speak netherland, please use google translate (I use it to read this thread). I was redirected to this forum from another place. I bought the URW listing in Australia when it rallied in june thinking it would go up more. After it dropped I thought it would recover and believed the trend was up (as the american market was clearly in an up trend and I erroneously believed market laggards all across the world would catch up). So all this time I held against my logic & reason, despite seeing a clear down trend, and watched my losses increase.

I have learned from this forum it's due to shorters hoping URW will do a capital raise when the LTV approaches 60%, and hence $0 is the target price, and if a capital raise is done at these absurd prices it'll severely dilute current shareholders causing prices to go down even more. Am I correct?

I'm sitting on a huge loss right now but it's making lower highs and lower lows every time, and looks like it will break the strong support of $41, who knows how low it'll go after $41 is broken since $0 is the shorter's target. Should I just cut my losses now? This is the only share I've seen that's went backwards from March 23rd lows, retraces all the way back to square one, and is very likely to break the bottom and flush down.

Thanks.
dit is echt een hilarische post, de shorters halen nu alles uit de kast ;-) Endgame nu lijkt mij...
[verwijderd]
0
Hele mooie draai vandaag. Dat kan nog vuurwerk worden onderweg naar de bel (als een kers op een rotte taart)
[verwijderd]
2
Zojuist mijn positie in URW weer uitgebreid.
Brengt mij GAK naar 58.50.

Niet alleen daarom maar dit valt echt niet te rijmen.

Ja er speelt veel en er gaan wat retailers failliet en alle vastgoed partijen in retail hebben er last van maar om deze koers te rechtvaardigen moet zoveel veranderen en in zo korte tijd, dat kan helemaal niet als zouden ze het graag willen.

Je kan wel lopen denken dat de shorters het doen om uiteindelijk helemaal een emissie af te dwingen of zo en hoe lager de koers hoe groter de schade voor de longs maar dat is compleet niet aan de orde.

Ze spelen het psychologisch natuurlijk heel goed door de koers bijna te verstikken maar die gaan echt niet wachten op een emissie die totaal nog niet in beeld is.

Nu de meeste winkels weer open zijn en de zwakkere spelers uitgeschakeld kan de schade opgemaakt worden en waarderingen en inkomsten er op aangepast.

In welk economisch en lifestyle scenario moeten we dan terecht gaan komen dat URW op dit niveau geen interessante risk/reward heeft.

Ik spreek in deze tijd liever in risk reward omdat ik niet in koersen wil praten en dan meteen ook aangeef dat er natuurlijk overduidelijk risicos zijn en de koers ook altijd nog lager kan maar dat naar mijn mening de reward potentie nog veel groter is op termijn, vooral nadat het vaccin er is voor dit aandeel en een aantal andere oude normaal aandelen zoals de banken, verzekeraars en nog wel een aantal.
[verwijderd]
0
Ben al lang blij dat de bodem van 41.60- 41.80 het lijkt te houden met al dat shorters geweld. Hoop dat we die bodem gaan vasthouden en misschien al iets omhoog kunnen.

Zoals er meermaals opgemerkt.... we kunnen nog verder omlaag maar de potentiele up is vele malen hoger.

Ieder succes met stilzitten of de daghandel

Eagle1959
1
Shellfiss: Ja, dat is helder en begrijp ik. Maar is het daarmee ook interessante info voor de langere termijn? Of alleen voor daytraders en speculanten?
Ik ga voor een dividend op deze niveaus van 15 tot 20% in 2021 en verder als er een vaccin is en alles weer opstart. We zitten in stenen die kun je niet bijdrukken, rente is 0%, helikopter geld dwarrelt naar beneden, inflatie moet er wel komen en massa's liquide overal. Waar moet je dan zitten? In aandelen (inflatie bestendig) en meer dan 10% dividend en koersen 70% van hun highs. Failliet gaat Unibail niet, heeft 12,5 miljard liquide, kunnen erg gemakkelijk voor < 2% in de markt lenen. PLUS en misschen een heel belangrijk argument: We hebben partijen die 13% vd de Unibail aandelen verkocht hebben die ze niet hebben (meer dan half miljard eurootjes).

Alleen probeer ik in dit spel op korte termijn niet teveel te verliezen, maar wil erbij zijn als er door de Hedgefonds gekocht moet worden!!
NLvalue
1
quote:

hvb schreef op 7 augustus 2020 02:46:

Ik kwam het bijgaande document tegen, ingediend door URW bij het Franse AMF (en op 6 augustus goedgekeurd), op basis waarvan voor 20 miljard euro aan notes kan worden uitgegeven.

bdif.amf-france.org/technique/multime...

Is dit een standaard document, of heeft dit nog een bijzondere betekenis?
Dit is een paraplu document waar alle leningen ondergehangen worden met specifiekere voorwaarden - niet zo heel bijzonder - behalve de veranderingen tov de vorige versie. Mocht je die nog hebben, wellicht even kijken of de risk factor A cat#2 , C er vorige keer ook in stond. P16 pdf.

Verder kan ik me niet herinneren dat ze ook Notes uit konden geven met een put optie voor de houder en Notes in Renminbi - kan ook nieuw zijn - of heb er vorige versie over heen gelezen (..)
Open denkwijze
0
Wat trouwens ook nu even interessant is.

Ik merk op dat de Corona gevoelige aandelen op dit moment in het rood staan en Unibail in het groen.

Misschien totaal niet relevant maar verdomd hey!

Even een moodswing voor alle lezers.

030 N
0
quote:

Open denkwijze schreef op 7 augustus 2020 16:52:

Wat trouwens ook nu even interessant is.

Ik merk op dat de Corona gevoelige aandelen op dit moment in het rood staan en Unibail in het groen.

Misschien totaal niet relevant maar verdomd hey!

Even een moodswing voor alle lezers.

Dat viel mij ook op!

Wellicht zijn er meer kopers die het aandeel nu wel heel laag vinden staan.
Ik heb mede daarom net mijn positie nog iets uitgebreid.
Eagle1959
1
Heb net op 42,80 niveau calls 43 augustus verkocht (1,55). Beetje tegen mijn principe maar elke dag wordt de koers in de slotveiling 20 a 30 cent naar beneden gedrukt en ik verwacht dat voor dit weekend ook. Zet ook een kooporder om 17:20 ongeveer 0,20 / 0,30 onder de koers. Kopers zullen hier ook het laatste half uur rekening mee houden denk ik, we zullen zien (koers nu 42,60 om 16;58 uur)
rendement33
0
Opvallend is de ommekeer met zoveel sporters. Ik denk dat in de slotveiling de koers nog wel omhoog kan schiet
Eagle1959
0
Slot veiling 226K. Koers ging echter omhoog! ps. Laatste half uur wel 0,50 naar beneden. Vreemd dagje, maar zit er bijna vol in.
[verwijderd]
0
quote:

Eagle1959 schreef op 7 augustus 2020 17:46:

Slot veiling 226K. Koers ging echter omhoog! ps. Laatste half uur wel 0,50 naar beneden. Vreemd dagje, maar zit er bijna vol in.
Shorts increased another 0.51% www.shortsell.nl/short/Unibail-Rodamco, the high volume 0.50 flush during the end was perhaps largely due to this? 0.51% and still ended green, gives me some confidence at least.
Eagle1959
0
ACTUELE NETTO SHORTPOSITIE: (2 dagen terug situatie)
totaal netto short 06-08 11.91% (incl < 0,5%)
totaal netto short 07-08 12.74% (incl < 0,5%)
K-123
0
De short squeeze zit er wel aan te komen :

Huurinkomsten Ascencio opnieuw in stijgende lijn

Gepubliceerd op 7 augustus 2020 18:15 |

Ascencio SCA (17:35)

EUR 42,550 +0,200 (+0,47%)

(ABM FN) Ascencio heeft in de eerste negen maanden van zijn lopende boekjaar hogere huurinkomsten geboekt. Dit bleek vrijdag nabeurs uit de resultaten van het vastgoedbedrijf.

In de verslagperiode, die eindigde op 30 juni, stegen de huurinkomsten van 31,2 miljoen naar 32,93 miljoen euro.

Het vastgoedresultaat daalde lichtjes tot circa 30,4 miljoen euro terwijl het EPRA-resultaat daalde van 21,9 miljoen euro vorig jaar naar 20,8 miljoen euro, of 3,16 per aandeel.

Het nettoresultaat daalde sterk van 17,3 miljoen tot ruim 2,1 miljoen euro. Dit door een grote afschrijving van 19,2 miljoen euro door onder meer waardeverminderingen op de portefeuille.

Sinds 1 april hebben bepaalde huurders buiten de voedingssector de betaling van hun huur opgeschort als gevolg van de sluiting van hun zaak aldus Ascencio. Zo rekent Ascencio een kost in van 2 miljoen euro voor de kwijtschelding van de huur.

De bezettingsgraad noteerde eind juni op 98,0 procent, tegen 96,6 procent in dezelfde periode vorig jaar.

De waarde van de portefeuille kwam uit op 691 miljoen euro tegenover 623 miljoen euro vorig jaar.

De gemiddelde kostprijs van de schuldenlast daalde, van 1,9 procent eind juni 2019, tot 1,84 procent eind juni dit jaar.

Stabiel dividend

“Zonder belangrijke onvoorziene gebeurtenissen, zou in het laatste kwartaal het EPRA-resultaat hoger moeten liggen dan in het vierde kwartaal van vorig jaar, dankzij de huurinkomsten van de 5 Casino-supermarkten die begin maart 2020 werden overgenomen” aldus Ascencio.

Ook herhaalde Ascencio dat het streeft naar een stabiel dividend ten opzichte van het afgelopen boekjaar op voorwaarde dat er geen onvoorziene omstandigheden gebeuren. Toen werd een dividend van 3,50 euro per aandeel uitgekeerd.

Het aandeel Ascencio sloot vrijdag op 42,55 euro.
[verwijderd]
0
quote:

Branco P schreef op 7 augustus 2020 15:54:

[...]

dit is echt een hilarische post, de shorters halen nu alles uit de kast ;-) Endgame nu lijkt mij...
Ja, je zal wel gelijk hebben .. was een beetje naief om daar niet bij stil te staan :)))
Eagle1959
0
Unibail heeft 138.000.000 aandelen. 0,83% toename van shorters woensdag Hoeveel aandelen werden er woensdag verhandeld? Dat kan toch niet kloppen? Er zou van de verkopers wel 80% shorters zijn.
matad
0
@ Eagles
Hoe kom je aan 0,83%?
Wat mij opvalt is dat de koers van Amazon nogal op en neer gaat de afgelopen tijd. Lijkt me niet ongunstig voor URW.
Verder valt me op dat de koers van URW behoorlijk aan het stabiliseren is ondanks het shortersgeweld. Ik zou in ieder geval niet graag in de schoenen staan van D3.
De ontwikkeling van het Coronavaccin zal voor een groot deel bepalend zijn.
Mogelijk worden we geholpen door Poetin.
Groet.
17.525 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 ... 873 874 875 876 877 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 76,800
Verschil +0,020 (+0,03%)
Hoog 77,800
Laag 76,480
Volume 278.555
Volume gemiddeld 378.653
Volume gisteren 519.433

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront