Galapagos « Terug naar discussie overzicht

Galapagos juli 2020

8.569 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 ... 425 426 427 428 429 » | Laatste
Endless
0
quote:

andelopendeband schreef op 30 juli 2020 09:25:

Wat betreft de aanstaande goedkeuring van Filgotinib door de FDA zal,zoals inmiddels een ieder weet, de beoordeling van het veiligheidsprofiel een 'key factor' zijn.

Galapagos, which used to be partnered with AbbVie on filgotinib, has long identified safety and tolerability as differentiators for its molecule. A pooled analysis of seven rheumatoid arthritis trials added weight to that claim by showing the rate of venous thromboembolism, a key safety concern for JAK inhibitors, was lower in people on filgotinib than in their peers who received placebo.

Dit zou wel eens een belangrijk punt kunnen worden.

Laten we hopen op een goede uitslag,

Onno toi toi.

Ook toelating 200 mgr is nog geen zekerheid door FDA . Dat wordt nu toch ingeprijsd denk ik
Eikels2
0
quote:

Look0406 schreef op 30 juli 2020 09:26:

algo's staan op 152 ingesteld?
Eerder 147,50>149
greenback
0
quote:

Paniekvogel schreef op 30 juli 2020 09:26:

[...]Zolang het muisstil blijft bij GLPG zie ik de koers ook alleen maar dalen. Ze zijn gesloten en met vakantie denk ik.
Ja ik verwacht er op korte termijn niet veel meer van. Als je dan ziet dat de shorts ook nog hebben uitgebreid dan weet je gewoon hoe laat het is. Realistisch gezien zie ik de een grotere kans dat we nog tientjes gaan dalen dan dat er opeens een grote stijging komt. Maar dat is dan zonder nieuws uiteraard, 1 bericht kan alles veranderen en dan rennen de shorts huilend naar de uitgang. Voorlopig hebben ze alle macht en lachen ze zich kapot.
[verwijderd]
5
Wat is zo'n bedrijf als Kodak opeens waard..?
Omdat het generieke medicijnen gaat maken...wow, copy-cats maken. Echt knap.

Galapagos ontwikkeld medicijnen met betere werkingsmechanismen.

Medicijnen Galapagos maken het verschil.
Tussen leven en dood (fibrose);
tussen een aanvaardbaar leven met werk, hobby's danwel een leven met elke dag vreselijke pijn (inflammation).

Een waardering van nog ongeveer €10 miljard, waarvan €5,6 miljard aan cash!,
Nog eens $2,5 miljard aan openstaande milestones. Te ontvangen royalties van 20-30%.

Je zou bijna wensen dat een activistische aandeelhouder de boel eens opstookt, want dit gaat helemaal nergens over. Beredeneer ook nog graag waarom Filgotinib een prachtige toekomst heeft...(Galapagos 1e medicijn).
Bioteg71
0
quote:

Endless schreef op 30 juli 2020 09:28:

[...]
Ook toelating 200 mgr is nog geen zekerheid door FDA . Dat wordt nu toch ingeprijsd denk ik
Dat is toch zeer vreemd allemaal. Noem nu één reden waarom dit geen zekerheid zou kunnen zijn? Iedereen brengt elkaar op deze manier aan het twijfelen, terwijl daar totaal geen reden voor is.
geldmaker
2
Niet meer kijken ma 19 augustus goedkeuring. Dan positieve berichten en de hele shortfamilie moeten gaan kopen of ze raken ( net als wij nu) bakken geld kwijt.
Komt allemaal goed, blijven zitten of bijkopen. Suk6
Bonehead
0
quote:

Porque no schreef op 30 juli 2020 09:13:

[...]
Ongeloofelijk Pharmingen GLPG blijven maar dalen ondanks goede berichten en AB INbev die miljarden af boeken en ArgenX waar de resultaten sterk onder druk staan stijgen spectaculair of in het geval van ArgenX dalen amper. Begrijp wie dit begrijpen kan ….
pharming -10% gestaan
arGEN-X -6%
greenback
0
quote:

Endless schreef op 30 juli 2020 09:28:

[...]
Ook toelating 200 mgr is nog geen zekerheid door FDA . Dat wordt nu toch ingeprijsd denk ik
Kan je nagaan wat er gebeurt als het wel toegelaten zal worden! Maar een positief advies hier is al wel een hele mooie graadmeter. Het is niet zo dat we hier in Europa met een paar wazige medicijnmannen zitten die dingen heel anders zien dan in de VS.
BIOcoin
0
'k dacht het al .. we gaan toch niet uit de boot vallen .. dus een normale Rood = Galapagos !
Dit is onze kleur , ook al haat ik die
Zak eens lekker door , zak eens lekker door ... Dat liedje past goed bij dit bedrijf
Bioteg71
0
quote:

KR8patser schreef op 30 juli 2020 09:29:

Oei oei wat zuigt die €130
Geen ontkomen aan.

Over zuigen gesproken...
BIOcoin
1
Fantastisch toch , dat we weten dat we gaan doorzakken naar 130 .. Onze CEO had het gezegd
it is the beginning .. 'k had het niet goed begrepen .. 't was het begin van de daling !!
Menno87
0
quote:

geldmaker schreef op 30 juli 2020 09:31:

Niet meer kijken ma 19 augustus goedkeuring. Dan positieve berichten en de hele shortfamilie moeten gaan kopen of ze raken ( net als wij nu) bakken geld kwijt.
Komt allemaal goed, blijven zitten of bijkopen. Suk6
Het aandeel was al een tijdje in handen van shorters met de golven die we zagen.
Denk dat ze gewoon hebben getest hoe de markt beweegd. we zullen nog wel iets langer gaan en daarna omhoog verwacht ik inderdaad. Maar of het boven de 200 komt geen idee.
Ik zelf ben op 168 ingestapt dus maak mij nog niet echt zorgen.
Jestbread
0
En hoe gaat deze daling weer verklaard worden, is het het sentiment dit keer? Of de NBI? Of Pharming?
bezinteergebelegt
0
Toen ik de put augustus 160 schreef had ik niet het idee dat we onder die koers zouden komen.

6 euro gekregen.

Denk dat ik ze bij 145 oid in mijn mik geduwd krijg. Zou de tweede keer zijn dit jaar.

En ben blij dat ik volledig tegendraads, vorige week vrijdag ook een put augustus 170 kocht. Die gaat als een tierelier.

Daarentegen heeft de begrafenis van mijn september calls heeft reeds plaatsgevonden. De begrafenis van mijn december calls is a.s.

[verwijderd]
13
Waarom Filgotinib met de 200mg en 100mg dosis wordt goedgekeurd en prachtige vooruitzichten heeft.

Waarom is de markttoelating van dit Galapagos zo belangrijk? Wat zijn kenmerken van Filgotinib, een selectieve JAK1-remmer?
Binnen reuma artritis & Galapagos/Gilead de volgende ontwikkelingen inzake commercialisering Filgotinib:

1) De JAK1-selectiviteit van Filgotinib geeft de beste veiligheidsratio’s, versus concurrente JAK-remmers, op het gebied van serieuze infecties, gordelroos, malignancies, diepe veneuze trombose en longembolieën.
Bij remming van JAK2 en/of JAK3 komen er meer bijwerkingen. Dit is bij Filgotinib niet het geval en is een belangrijke differentatie t.o.v. de drie concurrente JAK-medicijnen.

2) Filgotinib is de enige JAK-remmer die met de hoogste onderzochte dosis (200mg) markttoelating kan verkrijgen voor alle afzetmarkten. Waarom zou er recent nog een fase 3 studie voor de ziekte van Bechterew worden opgestart met de hoge dosis (200mg). USA-klinieken gaan doorvoor open. Ook de PsA studie vindt doorgang met de hoogste dosis.

3) Filgotinib wordt al +6 jaar onderzocht in reuma-patiënten die dagelijks een pil tot zich nemen met uitstekende werkzaamheid tot gevolg.

4) De JAK-klasse wint snel aan marktaandeel binnen enorm grote ontstekingsziekten markt

5) Voordelen van JAK-remmers: snelle werking, oraal (pil), en geen resistentie (lichaam maakt geen antilichamen aan) waardoor er sprake is van lange respons.

6) 1e lijns behandeling voor bijvoorbeeld reuma artritis is Methotrexaat; niet bepaald een veilig medicijn. Het geeft veel bijwerkingen.
> 2e lijns behandelingen zijn andere biologische medicijnen, en dan met name de TNF-remmers en IL-6 medicijnen. JAK-remmers zouden dan pas voorgeschreven als 3e lijnsbehandeling.
De JAK-klasse wordt nu reeds als 2e lijns-behandeling voorgeschreven, en marktleider AbbVie voorziet dat JAK-remmer ook als 1e lijns behandeling zullen voorgeschreven

7) Voordeel voor Filgotinib van Galapagos is dat reumatologen ook in toenemende mate alternatieve JAK-remmers voorschrijven als de eerste JAK-remmer niet werkt

8) Galapagos heeft in de vorm van Gilead, en Eisai (Japan) sterke partners voor belangrijke afzetmarkten als USA/Japan en delen van Europa.
Gilead staat bekend om haar baanbrekende medicijnen binnen HIV/HCV en heeft inzake COVID-19 ook alles op alles gezet om verlichting te bieden voor patiënten in nood door middel van Remdisivir

9) Galapagos heeft in grofweg 2 jaar haar commerciële team uitgebouwd voor Big 5 EU en de Benelux. Veel personeel wordt geworven van de grote farmaceuten met veel ervaring.

10) De markt van ontstekingsziekten is enorm groot en zal tegen 2027 naar verwachting minimaal $65 miljard bedragen (per jaar). Dit betreft met name de Reuma-ziekten en darmziekten. Daarnaast heb je nog lupus, oogziektes, huidziektes. Ook al hebben we te maken met een recessie en langere onzekerheid. Goede medicijnen blijven nodig. Ze maken ook dat ziekenhuisopnamen minder vaak voorkomen alsmede operaties, er zijn dan minder bezoekconsults en het voorkomt onnodig veel gebruik van andere medicijnen, wat kans op bijwerkingen weer doet toenemen.

11) Ten behoeve van goede profilering Filgotinib als medicijn voor de toekomst is een vooraanstaand reumatoloog in dienst genomen door Gilead, welke de grote lijnen uit gaat zetten naar de toekomst toe.
Deze meneer M. Genovese volgt Filgotinib en de JAK-klasse al + 5 jaar en zal de discussies met CHMP (EMA) en FDA hebben geleid. Dit is een geruststellende gedachte. Wetenschap ter verbinding naar zorgautoriteiten.

Filgotinib heeft alle tests doorlopen. Binnenkort 100% goedkeuring, met de hoogste dosis van 200mg in alle werelddelen.
Filgotinib in een $30 miljard jaarmarkt van reumatische artritis. Galapagos 1e medicijn wordt een succes binnen +5 ziekte-indicaties.
Jestbread
0
quote:

geldmaker schreef op 30 juli 2020 09:31:

Niet meer kijken ma 19 augustus goedkeuring. Dan positieve berichten en de hele shortfamilie moeten gaan kopen of ze raken ( net als wij nu) bakken geld kwijt.
Komt allemaal goed, blijven zitten of bijkopen. Suk6
En dan stijgen we 10% en staan we weer op 170. Als een kind zo blij
joostUSA
0
quote:

Jestbread schreef op 30 juli 2020 09:36:

En hoe gaat deze daling weer verklaard worden, is het het sentiment dit keer? Of de NBI? Of Pharming?
Je zou maar in beide aandelen momenteel zitten.. huilen met de pet op
Rai444,44
0
quote:

Menno87 schreef op 30 juli 2020 09:35:

[...]

Het aandeel was al een tijdje in handen van shorters met de golven die we zagen.
Denk dat ze gewoon hebben getest hoe de markt beweegd. we zullen nog wel iets langer gaan en daarna omhoog verwacht ik inderdaad. Maar of het boven de 200 komt geen idee.
Ik zelf ben op 168 ingestapt dus maak mij nog niet echt zorgen.
168 is ook mijn break-even, alweer 12 euro ver weg, in min of meer 1 rechte, positie heeft nog geen seconde in de plus gestaan.

Als we nou eens wisten, waar dit door kwam. Wat speelt er wat wij niet weten.
greenback
0
Laten we vandaag gewoon even realistisch blijven mensen. Er staat 1(!!!) aandeel groen en die zijn met veel beter dan verwachte resultaten gekomen. De shorts hebben uitgebreid dus laten we nu maar gewoon even keihard door dalen als de AEX ook rood staat. Er is geen ontkomen aan dus laat het dan ook maar hard gaan op slechte dagen. Ook shorts hebben hun huiswerk gedaan en weten tot waar ze willen gaan alvorens terug te kopen.
8.569 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 ... 425 426 427 428 429 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 27,560
Verschil +0,220 (+0,80%)
Hoog 27,600
Laag 27,180
Volume 52.063
Volume gemiddeld 80.194
Volume gisteren 66.099

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront