AFC Ajax « Terug naar discussie overzicht

AJAX IN 2020

988 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » | Laatste
[verwijderd]
0
Man. city vrijgesproken door CAS en mag europa in.

Meer duidelijkheid over het ticket van de CL voor Ajax aangezien mocht City de CL winnen wat dan mocht de straf wel blijven staan.... en waar gaat dat ticket dan heen.... wie weet wat ze dan verzinnen, maar dat is dus niet meer zo.

We mogen er toch vanuit gaan dat Bayern thuis tegen Chelsea een 3-0 uit overwinning niet gaat verspelen en dus alle ogen op Juve vs Lyon met Juve wat een 0-1 achterstand goed moet maken en Barca - Napoli waar Barca een 1-1 uit thuis moet afmaken en dan zijn er alleen nog maar ploegen in de CL die al een ticket hebben en dus gaat het ticket van de winnaar naar de nr1 van land 11 2018-2019 en dat was Nederland en dus Ajax.

Ook kan Man City met het uitzicht op de CL zich weer meer gaan roeren op de transfermarkt en let ik vooral ook op Man U of die ook nog top 4 halen aangezien die nog vd Beek in de gaten hielden gezien een mogelijk vertrek van Pogba. Man U kan de CL ook nog halen door de EL te winnen.

Allemaal zijdelingse zaken maar wel interessant in een tijd met zo weinig informatie.
MOEdig Voorwaarts
1
quote:

maci schreef op 17 juni 2020 09:10:

[...]

Als we dan allemaal gevaccineerd zijn dient het volgende zich aan:
- Allemaal schreef ik. Dat zou betekenen dat er een vaccinatieplicht moet komen. Dat gaat niet gebeuren, want dat tast de privacy aan.
- Gevolg: een extra controle bij ingangen van alle openbare gelegenheden als we willen terugkeren naar de situatie van voor Corona.
- Dat kan alleen als een gevaccineerd persoon dit middels wat dan ook, dat zal nog moeten worden uitgevonden, kan aantonen. Ga er maar aanstaan. Vooral bij grootschalige gelegenheden doe je dat niet zo maar even.
- Alleen al om die reden zie ik bijv. het EK volgend jaar ook niet doorgaan. De rest van de gevolgen kan je zelf bedenken.

Eergisteren sprak ik iemand die in de zorgsector werkt. Het gesprek kwam toevallig op bovenstaande. Ze viel even stil... Haar reactie was klip en klaar: daar had ze niet eerder bij stil gestaan, maar ze vond de gedachtengang realistisch.

Dit lijkt me nogal "fuzzy logic"!

Als je er zelf voor kiest niet gevaccineerd te worden is dat jouw eigen verantwoordelijkheid. Waarom zou je daar in godsnaam op moeten of willen controleren? De niet-gevaccineerden nemen een bewust risico met hun gezondheid (hoewel ik me overigens afvraag of zij zich wel bewust zijn van de langdurige impact die de "ziekte" ook voor "gezonde" mensen met zich mee kan brengen - zie o.a. de comments onder dit artikel: www.zorgwijzer.nl/zorgverzekering-202... ).

Als "HET VACCIN" werkt, hoeven de gevaccineerden zich echter geen zorgen te maken dat ze worden aangestoken door "Corona-ontkenners", dus waarom zou je er dan op controleren? Wat mij wel zou aanspreken is dat deze types de eventuele gevolgen van infectie (gedeeltelijk) zelf moeten dragen, bijvoorbeeld middels een sterk verhoogd eigen risico in de zorgkosten (best duur om wekenlang op de IC te liggen lijkt me) en geen of lagere aanspraak op UWV-uitkeringen als gevolg van verminderde inzetbaarheid. Maar goed, dat valt buiten de discussie of volle stadions mogelijk zijn, zodra het wondermiddel (vaccin) beschikbaar is en iedereen de kans heeft gehad er gebruik van te maken.

Ik ben ook geen viroloog, maar ik moet overigens nog maar zien of er op korte termijn inderdaad een bewezen veilig vaccin beschikbaar zal zijn. Ik heb sterk de indruk dat dit virus er niet zo maar onder te krijgen is; sterker nog, ik heb een groeiende overtuiging dat dit virus helemaal niet bij toeval op een of andere groezelige exotische dierenmarkt van dier op mens is overgesprongen, maar dat dit "monster" in een laboratorium is ontwikkeld en al dan niet bewust is uitgezet. Hoe toevallig is het immers dat zich in Wuhan een laboratorium bevindt waar wordt gewerkt met Corona-virussen en er in China (volgens eigen cijfers) slechts enkele duizenden doden zijn gevallen, terwijl de rest van de wereld(economie) voor onbepaalde tijd zwaar is ontregeld? En hoe toevallig is het dat Amerika, met wie China net in een langdurig handelsconflict (lees: strijd om de status als absolute wereldmacht) is verwikkeld tot de zwaarst getroffen landen behoort??
Deze "theorie" zou je overigens ook als "fuzzy logic" kunnen labelen, dat staat een ieder vrij natuurlijk.

Daar komt nog eens bij dat anti-stoffen vrij snel uit het bloed lijken te verdwijnen, hetgeen ook slecht nieuws is voor de mate waarin een eventueel vaccin langdurige bescherming biedt tegen dit klote virus:

www.nrc.nl/nieuws/2020/07/13/afweer-t...

Kortom, hoe graag ik ook wil dat deze nachtmerrie spoedig zal eindigen, heb ik daar ernstige twijfels bij. Een spoedige terugkeer naar sfeervolle, nokvolle stadions lijkt me op korte termijn dan ook een utopie. Dat is in meerdere opzichten geen goed nieuws voor de waarde van voetbalclubs, namelijk vanwege lagere opbrengsten uit kaartverkoop, verminderde waarde van uitzendrechten (i.v.m. ineenstorting economische bedrijvigheid en lagere aantrekkingskracht van het kijken naar voetbal in een doods stadion - ik vind dat in ieder geval niet zo aantrekkelijk -) en daarmee ook de waarde van spelers en transferopbrengsten.

Voor de juiste prijs zijn mijn aandelen Ajax dan ook af te halen bij de kassa ;)

PS

Ik hoop uiteraard dat ik er volledig naast zit en ik binnen niet al te lange tijd hartelijk zal kunnen lachen bij het teruglezen van mijn hierboven uiteengezette "complottheorie" cq. "doempraat"!!
MOEdig Voorwaarts
0
Ik wil er nog even aan toevoegen dat ik ook niet vooraan zal staan ALS er een vaccin wordt ontwikkeld dat in hoog tempo door de gangbare veiligheidsprotocollen heen gejast zal worden. Liever wacht ik dan even af tot er meer zicht is op de eventuele bijwerkingen in de praktijk. Tot die tijd zal ik mij echter niet bezondigen aan "risicovol" gedrag. Het plaatsnemen in een halfgevuld stadion valt daar wat mij betreft overigens ook onder...
Peter2meter
1
Weer lekker omlaag geshort met als dieptepunt wederom een verkoopje op 17.35
Maar goed het is niet anders
Inmiddels heeft Ajax Kuhn verkocht aan Bayern
Zet me toch aan het denken, gehaals als nieuwe messi voor 2 miljoen op 18 jarige leeftijd.
Wordt uitgeroepen tot talent vh jaar in Duitsland
Maakt geen indruk bij Jong Ajax maar na een half jaar huren koopt Bayern hem
Niet deminste club
Toch niet goed beoordeeld/gebruikt?
Toekomst zal het leren
In ieder geval weer eencontract speler weg

www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=374352

ToTheTop
0
Mooi op tijd er uit gestapt 2 weken geleden. In de toekomst nog maar eens kijken, maar voorlopig niet meer.
NadalAFCA
0
quote:

MOEdig Voorwaarts schreef op 14 juli 2020 11:37:

[...]
Deze "theorie" zou je overigens ook als "fuzzy logic" kunnen labelen, dat staat een ieder vrij natuurlijk.
Tja, dat is het naar mijns inziens ook. Maar iedereen heeft uiteraard zijn eigen visie en de rest van je bericht is wel de realiteit: dat het virus nog lang niet uit de wereld is en dus ook voetbalclubs hier nog economische schade van ondervinden.
NadalAFCA
0
quote:

ToTheTop schreef op 14 juli 2020 19:46:

Mooi op tijd er uit gestapt 2 weken geleden. In de toekomst nog maar eens kijken, maar voorlopig niet meer.
En dit begrijp ik dan overigens niet helemaal. Uitstappen op het moment dat juist nu alle geldstromen op gang komen. Maar goed, ieder z'n eigen blik erop natuurlijk.
Wilbar
0
'Ajax neemt aanvaller Kudus voor 9 miljoen over van Nordsjælland'
15 juli 2020 15:22

Ajax heeft zich versterkt met Mohammed Kudus, zo melden De Telegraaf en VI woensdag. De Amsterdammers nemen de negentienjarige Ghanese aanvaller voor naar verluidt ruim 9 miljoen euro over van FC Nordsjælland.

Kudus tekent volgens De Telegraaf en VI een contract voor vijf jaar tot medio 2025. Ajax zou met de komst van het talent topclubs als Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur hebben afgetroefd.

Snel meer.
www.nu.nl/voetbal/6064636/ajax-neemt-...
Peter2meter
0
quote:

Wilbar schreef op 15 juli 2020 15:26:

'Ajax neemt aanvaller Kudus voor 9 miljoen over van Nordsjælland'
15 juli 2020 15:22

Ajax heeft zich versterkt met Mohammed Kudus, zo melden De Telegraaf en VI woensdag. De Amsterdammers nemen de negentienjarige Ghanese aanvaller voor naar verluidt ruim 9 miljoen euro over van FC Nordsjælland.

Kudus tekent volgens De Telegraaf en VI een contract voor vijf jaar tot medio 2025. Ajax zou met de komst van het talent topclubs als Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Liverpool, Manchester United en Tottenham Hotspur hebben afgetroefd.

Snel meer.
www.nu.nl/voetbal/6064636/ajax-neemt-...
Topppppppppp!!!!
voda
0
Ajax contracteert Mohammed Kudus

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
AFC Ajax
15,20 -0,18 -1,17 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Ajax heeft overeenstemming bereikt met Mohammed Kudus en FC Nordsjaelland over de overgang van de Ghanees naar Amsterdam. Dit maakte de Amsterdamse club donderdag bekend, zonder financiële details te vermelden.

De multifunctionele speler tekende een contract dat per direct ingaat en een looptijd heeft van vijf jaar, tot en met 30 juni 2025.

Kudus werd op 2 augustus 2000 geboren in Ghana.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
Wilbar
1
Om deze week toch ook met goed nieuws af te sluiten: Naci Ünüvar heeft z'n contract bij Ajax verlengd tot juli'23.
www.ajax.nl/artikelen/naci-unuvar-ver...
NadalAFCA
0
Hoeveel zal Ajax gevangen hebben met de transfer van Veltman? Ondanks dat het contract slechts tot 2021 liep, en er al langere tijd een vertrekwens was, was er ook zeer veel interesse dus denk ik dat we wel naar de € 12,- a € 15,- miljoen gaan.
[verwijderd]
0
quote:

NadalAFCA schreef op 29 juli 2020 22:41:

Hoeveel zal Ajax gevangen hebben met de transfer van Veltman? Ondanks dat het contract slechts tot 2021 liep, en er al langere tijd een vertrekwens was, was er ook zeer veel interesse dus denk ik dat we wel naar de € 12,- a € 15,- miljoen gaan.
Ik geloof dat die wel weg mocht voor een beperkt bedrag omdat het hem gegund wordt.
Dus ik ga uit van niet meer dan 5 miljoen.
988 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 23 apr 2024 17:35
Koers 10,350
Verschil +0,050 (+0,49%)
Hoog 10,400
Laag 10,250
Volume 1.413
Volume gemiddeld 2.090
Volume gisteren 1.024

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront