Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

TRUMP

gnocchi.
0
quote:

closer schreef op 12 juli 2020 19:41:

[...]
Lezen is ook een kunst. Waar heb ik Bert willen uitschakelen? Ik heb alleen voorgesteld om de vertalingen achterwege te laten. Zijn bijdrages zijn prima, dat geldt ook voor jou.

Bert, ik snap het. Ik zet zelf ook altijd de link erbij.

We komen closer bij elkaar hahaha.
closer
0
Trump's populariteit lijkt weer iets te stijgen. Althans, dat blijkt uit de laatste poll van Rasmussen, wiens polls meestal gunstiger voor hem uitpakken dan andere pollers. Rasmussen verklaart de opmerkelijke stijging met de speech bij Mount Rushmore (de commutatie van Stone zal nog niet in de statistieken zichtbaar zijn).

projects.fivethirtyeight.com/trump-ap...
scottrasmussen.com/president-trump-jo...
gnocchi.
0
Hier de link van de originele Engelse beschrijving.
hillreporter.com/trump-administration...

Trump Administration Testing Chief: "We verwachten dat de sterfgevallen toenemen"

BY Steph Bazzle 12 juli 2020


Aangezien COVID-19 over de natie blijft schommelen, verwacht het beleid van de Trump een verhoging van de sterfgevallen. Admiraal Brett Giroir, M.D., die Trump benoemd als Hulp-Secretaresse voor Gezondheid bij het Ministerie van de V.S. van Gezondheid en de Menselijke Diensten, zegt dat het beleid erkent dat de sterfgevallen zullen blijven toenemen, en dat het krijgen, en het houden, het virus onder controle gaat snellere het testen en betere maskernaleving vereisen.

Meer covid-19 verwachte sterfgevallen, zegt het beleid van de Trump.
Foto door SAUL LOEB/AFP via Getty Images].

Politico meldt dat Giroir het publiek vraagt om zich aan het masker te houden, en zei dat lockdowns op de tafel zouden kunnen liggen voor staten die nog steeds een recordaantal gevallen en sterfgevallen hebben, dag na dag. "Om dit te laten werken, moeten we 90 procent van de mensen die een masker dragen in het openbaar in de hot spot gebieden hebben. Als we dat niet hebben, krijgen we geen controle over het virus." Hij zei ook: "Dit is niet uit de hand gelopen, maar het vergt veel inspanning en iedereen zal zijn deel moeten doen."

"We zijn er helemaal niet uit... maar we hebben deze week een nivellering gezien van wat we het percentage positief noemen," zegt Witte Huis coronavirus testende tsaar admiraal Brett Giroir, toevoegend "we verwachten wel dat de ziekenhuisopnames omhoog gaan." t.co/i5tuANHRb5 pic.twitter.com/PNmK4ii1Vy
luchtschip
0
quote:

closer schreef op 12 juli 2020 19:03:

Ik vind die vertalingen vaak moeilijker te volgen dan het origineel.
Maar sorry voor mijn off-topic opmerking.
Nee hoor,
je hebt gelijk., het is voor Engels beheersende mensen moeilijker te volgen dan het origineel.

maar een forumlid die de Engelse taal niet machtig is, bij voorbaat uitschakelen.
Donald Trump zit in de internationale wereld. Heeft contacten met Rusland, Iran, Saudi Arabia en China.

Dan. kunnen we van forumleden alleen maar verwachten te reageren wanneer ze de talen van deze landen machtig zijn.
Anders mag je geen bijdrage leveren aan dit forum?
Wij vertrouwen dat de vertalingen perfect zijn.

En omdat een forumlid de Engelse taal niet machtig is, mag hij zijn automatische vertaling niet weergeven ?
Ik heb er geen probleem mee.

gnocchi.
0
Ik had gelezen (weet niet meer waar) dat Donald en Lindsey weer samen gingen golfen. Wel toevallig dat daarna Lindsey weer kus gevoelens kreeg richting Donald.

Hier de link van de originele Engelse beschrijving..
www.palmerreport.com/analysis/lindsey...

Deze stunt kan op het punt staan op te blazen in Lindsey Graham's gezicht...

Bill Palmer | 15:00 uur EDT 12 juli 2020
Palmer Rapport " Analyse

Nu Donald Trump's presidentschap en de herverkiezingsvooruitzichten nog steeds uit elkaar vallen, wordt het gedrag van Lindsey Graham steeds vreemder - en meer tegenstrijdig. De ene dag valt Graham Trump aan voor de aanval op NASCAR, de volgende dag spoort Graham Trump aan om Roger Stone's straf illegaal om te zetten. Nu probeert Graham een vreemde nieuwe stunt uit - en die zou in zijn gezicht kunnen ontploffen.

Robert Mueller heeft een oprisping gepubliceerd waarin hij Donald Trump's veroordeling van het vonnis van Roger Stone uitspreekt. In reactie hierop heeft Lindsey Graham - die nu voorzitter is van het gerechtelijk comité van de Senaat - dit getwitterd: "Blijkbaar is Mr. Mueller bereid - en ook in staat - om het Mueller onderzoek te verdedigen door middel van een operatie in de Washington Post. Democraten in de Senaatscommissie van de rechterlijke macht hebben de heer Mueller eerder verzocht om voor de Senaatscommissie van de rechterlijke macht te verschijnen om te getuigen over zijn onderzoek. Dat verzoek zal worden ingewilligd."

Toen Robert Mueller iets minder dan een jaar geleden getuigde voor het Gerechtelijk Comité van het Huis, weigerde hij veel van de vragen van beide partijen te beantwoorden, en sommige waarnemers kwamen weg met de indruk dat hij een stap verloren had. Het is niet duidelijk of Lindsey Graham nu probeert Mueller te laten getuigen voor het Gerechtelijk Comité van de Senaat omdat hij hoopt Mueller voor gek te zetten, of dat hij hoopt de hoorzitting te gebruiken als een kans om gestoorde samenzweringstheorieën in Mueller te smijten, of wat de strategie is.

Maar we weten wel dat als Mueller wel getuigt, hij de kans krijgt om het Amerikaanse publiek te vertellen hoe schuldig Roger Stone is, en hoe corrupt Donald Trump is bij de omzetting van Stone's gevangenisstraf. Televisie is een krachtiger medium dan een krant voor dit soort dingen. Graham denkt misschien dat hij Trump helpt door Mueller in elkaar te slaan, maar in werkelijkheid helpt hij Trump gewoon als schuldig te schilderen. Nu komt de vraag of Mueller akkoord gaat om te getuigen. Trump en Graham zijn misschien beter af als hij dat niet doet.
ff_relativeren
0
in reactie op het laatste nieuws, dat Lindsey Graham bereid is om Speciaal Aanklager Mueller alsnog te laten getuigen over het Rusland-onderzoek (inmenging in de verkiezingen van 2016) ;

dames en heren, ik zie 2 varianten voor dit vreemde initiatief. De 1e variant wordt ingeleid door het samen golfen van Graham en Trump eind juni ( thegolfnewsnet.com/golfnewsnetteam/20... ). De 2e variant is een dramatische wending, waarover straks meer.

De 1e variant : wraak op onderzoeker Mueller.
Graham en Trump zijn recent samen gaan golfen. Het zal niemand verbazen als tijdens het golfen een 1-2tje is opgezet, om wraak te nemen op Speciaal Onderzoeker Mueller. Het past in het patroon van Donald Trump om wraak te nemen op al zijn opponenten en vermeende opponenten. En Donald Trump heeft nog maar weinig tijd in zijn 1e Ambtstermijn om publieke middelen (zoals een Hoorzitting) in te zetten voor zijn eigen doeleinden. Niets menselijks is de man vreemd.

De 2e variant : een coupe vanuit de Republikeinse Partij.
De tweede variant is bizar, maar wel mogelijk. Laat Mueller getuigen en laat hem vrij spreken over dingen die geheim gehouden werden. Beschadig Donald Trump zo zeer, dat de Republikeinse Partij een excuus heeft om publiekelijk afscheid te nemen van Donald Trump, nog voordat hij de nominatie voor Presidentskandidaat 2020 kan aanvaarden.
De reden ervoor is even simpel als voor de hand liggend : de peilingen zijn net zo bizar als de uitspraken en gedragingen van hun vaandeldrager. De verkiezingsnederlaag zou zo groot kunnen worden dat er weinig te verliezen valt en veel te winnen. De partij is in paniek, en heeft besloten tot een noodgreep. Ze gooien hun President onder de figuurlijke bus, en hopen er met minder politieke schade vanaf te komen dan wanneer ze met hem opnieuw de verkiezingen in gaan.

De komende weken zal duidelijk worden hoe dit zich verder ontwikkelt. De tijd tikt weg, en in augustus is de Partijconventie van de Republikeinen. Veel tijd hebben ze niet meer.
gnocchi.
0
Dit is allemmaal zo complex! Wat weten en hebben de Russen over elk GOP lid! Kijk naar Betsy DeVos, Zij met haar man zijn multimiljonairs. Hun jacht ligt aan de Kaaimaneilanden om de belasting zoveel mogelijk te ontduiken. Dat is toch gewoon zielig. Alle menselijkheid verdwijnt, en hebben nooit genoeg. Zolang de rijke donateurs en rijke regeringsleiders op dit moment dmv Donald zich verder kunnen verrijken, zullen ze hem trouw blijven. Dat soort mensen geven niet om hun partij. Maar ja je weet nooit hoe een koe een haas vangt.
luchtschip
0


Fire aboard USNavy amphibious ship USS Bonhomme Richard at NavBaseSD
with at least 1 explosion reported. Several sailors reported to have been injured.

twitter.com/DrDenaGrayson/status/1282...
Al Kipone
0
quote:

ff_relativeren schreef op 13 juli 2020 01:30:

in reactie op het laatste nieuws, dat Lindsey Graham bereid is om Speciaal Aanklager Mueller alsnog te laten getuigen over het Rusland-onderzoek (inmenging in de verkiezingen van 2016) ;

dames en heren, ik zie 2 varianten voor dit vreemde initiatief. De 1e variant wordt ingeleid door het samen golfen van Graham en Trump eind juni ( thegolfnewsnet.com/golfnewsnetteam/20... ). De 2e variant is een dramatische wending, waarover straks meer.

De 1e variant : wraak op onderzoeker Mueller.

De 2e variant : een coupe vanuit de Republikeinse Partij.

De komende weken zal duidelijk worden hoe dit zich verder ontwikkelt. De tijd tikt weg, en in augustus is de Partijconventie van de Republikeinen. Veel tijd hebben ze niet meer.

1. Wraak. Graham kan het leven van Mueller minder aangenaam maken. Maar in de hearing krijgen naast de GOP fossielen ook de Democraten een kans Mueller te ondervragen.
Aan GOP kant oa. Thom Tillis, Joni Ernst en Marsha Blackburn (en Cruz, Grassley, Cornyn, Kennedy, Hawley.... pffff). de eerste drie hebben mi. niet echt behoefte aan meer exposure in een controversiele zaak. in hun gevecht om hun politieke leven. (En ook Lindsey ligt ongeveer gelijk met zijn Dem opponent in zijn senaatsrace....)
Aan Dem kant: Blumenhal, Feinstein, Durbin, Hirono en .... Klobuchar en Harris.

Ik zie niet direkt de winst als de GOP bizarre vragen gaat stellen om Mueller in discrediet te brengen, terwijl ze mensen als Klobuchar en Harris de kans geven in enkele minuten pijnlijke feiten boven water te krijgen , in handige soundbite vorm.
Niets te verliezen, alles te winnen.

2. Coupe? dat kind hebben ze weggegooid met de stemming tegen impeachment. Het is nu te laat, ze verliezen hoe dan ook de macht.
gnocchi.
0
Link originele artikel (Engels)
hillreporter.com/sort-of-trump-lawyer...

Tja wat moet je hier van denken?

Trump advocaat Giuliani geeft toe dat de belastingcontroles van de president al lang voorbij zijn.
Door Todd Neikirk 13 juli 2020

Er zijn genoeg mensen in de baan van Donald Trump die willen dat hij de banden met Rudy Giuliani verbreekt. Er lijkt niet veel voordeel te zijn voor de president om zijn soms advocaat te behouden. Trump, echter, heeft een blijvende genegenheid voor de voormalige burgemeester van New York City.

Giuliani zat natuurlijk midden in het Oekraïense schandaal. En op zondag deed de advocaat nog iets anders dat de president zou kunnen kwetsen. Tijdens een interview met Fox News gaf Giuliani toe dat de meeste belastingaangiften van Trump al zijn gecontroleerd.

Trump heeft lang gebruik gemaakt van audits als een manier om te voorkomen dat zijn aangiften worden vrijgegeven. Op donderdag vertelde perssecretaris Kayleigh McEnany verslaggevers:

"De media stelt deze vraag al vier jaar, en vier jaar lang, zegt de president hetzelfde, zijn belastingen worden gecontroleerd, en als ze niet meer gecontroleerd worden, zal hij ze vrijgeven."

Giuliani heeft dit punt van discussie gecontracteerd toen hij zondag met Maria Bartiromo sprak. "Al deze belastingaangiften zijn over het algemeen - misschien niet de laatste - maar ze zijn allemaal gecontroleerd, allemaal zijn ze ofwel doorgegeven of geregeld," zei hij tegen de gastheer.

De voormalige burgemeester van New York City vervolgde: "Er zou enige finaliteit in de belastingaangiftes moeten zitten. We worden gecontroleerd, we maken een deal, we betalen de overheid, daar kom je niet voor eeuwig achteraan."
gnocchi.
0
Wat ik er dan uit begrijpt is dat Donald duidelijk in de media vermeld heeft dat zijn belasting gecontroleerd wordt, en dat dan daar na hij alles openbaar zou maken. Nou we zullen zien of hij dat nu doet nu zijn vriend Rudy verteld dat alles gecontroleerd is. Hier nog een link over Roger Stone die een boek gaat schrijven en Donald zal helpen met het opnieuw gekozen worden in november.
hillreporter.com/roger-stone-will-be-...
Al Kipone
0
een kleine aanvulling:
donald trump liegt. Kayleigh McEnany liegt. Rudy Guiliani liegt.

No law actually prevents tax returns from being released due to an audit, as emphasized by the commissioner of internal revenue.[6][7]

Axios @ Bloomberg, April 2019: IRS Commissioner Charles Rettig confirmed at a House Appropriations Subcommittee on Tuesday that there is "no rule that would prohibit the release of a tax return because it's under audit," in reference to an ongoing effort by House Democrats to obtain President Trump's tax returns.
Al Kipone
0
er is "geen regel die de vrijgave van een belastingaangifte zou verbieden omdat deze onder controle staat", in verwijzing naar een voortdurende poging van de [Huis] democraten om de belastingaangiften van president Trump te verkrijgen.
DeZwarteRidder
1
Trump maakt echt met iedereen ruzie......!!!
Hij is gewoon een gevaarlijke gek.
----------------------------------------------------------------------------------------------

Witte Huis zaagt aan stoelpoten adviseur
Corona-expert Fauci steeds meer onder vuur

Het Witte Huis verspreidt actief kritiek op Amerika’s belangrijkste corona-deskundige Anthony Fauci. Anonieme functionarissen gaven meerdere media een lijst met momenten waarop Fauci volgens het Witte Huis fouten maakte. Fauci is het de laatste weken nadrukkelijk oneens met Trump over de corona-aanpak.
Cézan
0
Ik lees hier vandaag venijnige aanvallen op Trump nb o.a. van oud-republikeinen.
Deze keer komt hij er niet meer mee weg denk dat hij het zelf ook weet.

Idd als je ziet hoe hij zich gedraagt op social media, bijna als een kip zonder kop en getuige wat je ziet en hoort op de diverse mediazenders.

In de peilingen komt hij er bekaaid van af. Toch geloof ik niet dat Biden het ooit zal winnen ondanks bovenstaande, al eerder gezegd, daar is hij te fragiel en te weinig lichtgewichtig voor.
Wie dan wel, geen idee.Iig een zwaargewicht hopelijk. Democraat of Rep.
DeZwarteRidder
3
quote:

Cézan schreef op 14 juli 2020 08:47:

Ik lees hier vandaag venijnige aanvallen op Trump nb o.a. van oud-republikeinen.
Deze keer komt hij er niet meer mee weg denk dat hij het zelf ook weet.

Idd als je ziet hoe hij zich gedraagt op social media, bijna als een kip zonder kop en getuige wat je ziet en hoort op de diverse mediazenders.

In de peilingen komt hij er bekaaid van af. Toch geloof ik niet dat Biden het ooit zal winnen ondanks bovenstaande, al eerder gezegd, daar is hij te fragiel en te weinig lichtgewichtig voor.
Wie dan wel, geen idee.Iig een zwaargewicht hopelijk. Democraat of Rep.
Jij hebt nog steeds niet door dat het niet uitmaakt wie de tegenstander van Trump is; het gaat nu niet meer om de Trump-fans, maar om de Trump-haters.
De Trump-haters (het worden er iedere dag meer) zullen de verkiezingen gaan beslissen.
gnocchi.
0
Wat zal Maxwell weten over Donald?

SDNY bevestigt dat extra getuigen naar voren zijn gekomen in de zaak Jeffrey Epstein - Ghislaine Maxwell...
www.palmerreport.com/analysis/sdny-co...
gnocchi.
0
Dr. Anthony Fauci heeft zijn hele leven voor Amerika gewerkt en geprobeerd zijn burgers te beschermen. Hij heeft met een aantal presidenten gewerkt, zowel republikeins als democratisch. In juni 2008 ontving Fauci de Presidential Medal of Freedom van George W. Bush.

hillreporter.com/fox-news-stirewalt-t...
70.528 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 ... 3523 3524 3525 3526 3527 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
867,98  +2,63  +0,30%  10:32
 Germany40^ 17.805,70 +0,20%
 BEL 20 3.810,74 +0,43%
 Europe50^ 4.940,64 +0,54%
 US30^ 37.805,58 +0,21%
 Nasd100^ 17.571,66 +0,38%
 US500^ 5.035,76 +0,32%
 Japan225^ 38.086,71 +0,91%
 Gold spot 2.380,09 +0,81%
 EUR/USD 1,0676 +0,04%
 WTI 81,85 -0,44%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

Air France-KLM +2,64%
AZERION +2,05%
B&S Group SA +1,76%
ArcelorMittal +1,53%
EXOR NV +1,39%

Dalers

Pharming -8,38%
PostNL -4,40%
ASMI -3,27%
Accsys -2,69%
BESI -2,35%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront