Alumexx ((Voorheen Phelix (voorheen Inverko)) « Terug naar discussie overzicht

Alumexx - 2020: we staan in de steigers

210 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
ramptoerist
0
"'Dat laatste, opgeteld bij het feit dat de koersdruk van Mountainshield gestopt is, deed mij besluiten aandeelhouder te worden en voorlopig te blijven."'

die koersdruk werd keurig opgevangen. Blijkbaar is dat keurig afgesproken, want zie nergens een melding. De ceo is ook van z'n lockup af, en volgens mij heeft de recente 'overname' ook nog eens 250 K stukjes ontvangen.
En dat is dus vreemd, want waarom geeft het niet gewoon even wat stukken uit, en haalt zo geld op zodat ze een accountant gaan betalen?
Pitmans
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 7 juli 2020 12:29:

Ik constateer dat de hedendaagse smartphone-gokkers absoluut gek zijn op dit soort aandelen.
Ik ben Diede / Kennie / Diede L en ongetwijfeld nog een aantal andere inmiddels verwijderde aliassen hangt hier al jaren rond met z'n zogenaamd goed onderbouwde gezever. Ook hier, o.a. toen het nog Vivenda heette.

Op zich vind ik het wel knap om eerst 12 regels te schrijven waarin ieder gegeven 3 keer herhaald wordt en vervolgens een conclusie te schrijven die nog langer dan die 12 regels is.

Heel vermoeiend zo'n figuren die vooral zichzelf interessant vinden en denken dat ze met hun kunstmatig verlengde posts het aandeel waarin ze positie hebben een boost kunnen geven.

Diedel geeft je vleugels.....
ramptoerist
0
Ach, eerst ligt het aan het gerommel bij het ms fonds dat de koers zo laag staat, en dan daarna wel 3 keer schrijven dat de koers eigenlijk te hoog is. En oh ja, het is inhoudelijk.
En ach ja, geen accountant, ach ja, ja, ach, ach ja. Winst? ach ja, maakt t uit..ach ja.

Het enige wat ik miste was de uitspraak : de hoeveelheid aandelen doet er niet toe zolang er geen winst wordt gemaakt.
Hoog FAQ gehalte, dat nou weer wel.

Trouwens, is het niet een lumineus idee om de accountant in aandelen uit te betalen?
Diede
0
quote:

Pitmans schreef op 7 juli 2020 15:18:

[...]Ik ben Diede / Kennie / Diede L en ongetwijfeld nog een aantal andere inmiddels verwijderde aliassen hangt hier al jaren rond met z'n zogenaamd goed onderbouwde gezever. Ook hier, o.a. toen het nog Vivenda heette.

Op zich vind ik het wel knap om eerst 12 regels te schrijven waarin ieder gegeven 3 keer herhaald wordt en vervolgens een conclusie te schrijven die nog langer dan die 12 regels is.

Heel vermoeiend zo'n figuren die vooral zichzelf interessant vinden en denken dat ze met hun kunstmatig verlengde posts het aandeel waarin ze positie hebben een boost kunnen geven.

Diedel geeft je vleugels.....
klopt Pitmans.
door figuren als jij kom ik al jaren niet meer op fora van iex.
Heb er nu al weer spijt van dat ik iets getypt heb.

We gaan over 1 of 2 jaar zien of Alumexx zijn woorden heeft waard gemaakt.
En dus ook of jullie azijnzeikers zijn geweest of het bij het rechte eind hebben gehad.
DeZwarteRidder
0
Wetswijziging moet accountants dwingen beursfondsen te controleren

Minister van Financiën Wopke Hoekstra bereidt een wetswijziging voor die accountants moet dwingen om de jaarrekeningen van bedrijven met een beursnotering te controleren. Accountants mogen hen nu weigeren als klant, en dat dreigt een aantal kleine beursfondsen in financiële problemen te brengen.

De minister wint momenteel advies in, onder meer juridisch. Hoekstra kan daarbij al een paar maanden rekenen op de hulp van twee speciaal aangestelde 'kwartiermakers'. Als de minister na de zomer met de Tweede Kamer over het thema heeft gesproken, starten de voorbereidingen voor een wetsvoorstel, meldt een woordvoerder van het ministerie van Financiën.

Kleine opsteker
Hoewel er volgens juristen waar het FD mee heeft gesproken veel 'haken en ogen' aan het voornemen kleven, is het een kleine opsteker voor bedrijven met een beursnotering. Uit een inventarisatie van het FD volgt dat nu zeker acht aan het Damrak genoteerde beursfondsen geen accountant hebben. Deze partijen zijn zogenaamde minifondsen; er wordt weinig in gehandeld en de gemiddelde marktkapitalisatie ligt ruim onder de €50 mln.

Hoofd noteringen van Euronext René van Vlerken omschrijft het accountantsprobleem als 'een bom onder de aantrekkelijkheid van de kapitaalmarkt'. Bestuurders van kleine fondsen spreken van terughoudendheid onder accountants om hen te bedienen. Angst dat kleinere partijen hun boekhoudzaken matig op orde zouden hebben, speelt daarbij een rol zeggen ze.

'Kennelijk is het een kosten-batenafweging waarbij de kosten en de risico's voor een aantal kantoren zwaarder wegen dan de opbrengsten', zegt Peter Paul de Vries van Value8, een fonds dat al twee jaar zonder accountant zit.

Straf van Euronext
Enkele beursfondsen die het nu zonder accountantsverklaring moeten stellen, zijn daarvoor door beursuitbater Euronext berispt. Bedrijven zoals ladderbouwer Alumexx en digitale kaartenmaker AND Publishers kregen een zogeheten 'noteringsmaatregel' opgelegd, en kunnen nu mogelijk moeilijker geld ophalen. Op rugdekking van toezichthouders hoeven ze niet te rekenen, die zeggen 'geen formele rol' te kunnen spelen in het probleem.

Een wetswijziging kan een eerste stap richting een oplossing zijn. Een belangrijke open vraag is wie de macht krijgt om accountants een cliënt toe te wijzen. De Autoriteit Financiële Markten, die nu toezicht op de grootste accountantskantoren houdt, zegt daarin geen rol te kunnen spelen, omdat dit 'qua scheiding der machten' onwenselijk zou zijn.

Op haar beurt hamert de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants - verantwoordelijk voor de rest - op een 'zeer doordachte uitwerking' voor de instelling van 'een robuust en onafhankelijk mechanisme'. De NBA vraagt zich ook af wat een aanwijzingsbevoegdheid betekent voor de aansprakelijkheid van een accountant, bijvoorbeeld bij een faillissement.

Rituele dans
Het gebeurt niet zelden dat curatoren van failliete bedrijven de accountant voor de rechter slepen. Bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat de jaarrekening onzorgvuldig is afgetekend, weet Steven Hijink, hoogleraar jaarrekeningenrecht en advocaat bij Stibbe. De kans op schadeclaims kan voor accountants een belangrijke reden zijn om een klant te weigeren. De aanwijzer, wie dat ook wordt, zou kunnen worden meegezogen in zulke procedures.

Voor beleggers is de aanwijzingsbevoegdheid overigens niet per se een oplossing, merkt Hijink op. Een accountant die zijn vingers niet aan een bedrijf wil branden, bijvoorbeeld omdat de boekhouding of interne controle niet op orde is, kan een zogeheten 'oordeelsonthouding' afgeven. Hijink vreest dat dit de wettelijke controle tot een 'rituele dans' reduceert.

Aanbevelingen CTA
Het ministerie van Financiën kan over de technische details van een wetswijziging geen mededelingen doen aangezien het 'nog wordt uitgewerkt'. De woordvoerder benadrukt dat minister Hoekstra 'geen onomkeerbare stappen' wil zetten, tot hij met de Kamer heeft gesproken over het onderwerp.

Invoering van een aanwijzingsbevoegdheid was een van de aanbevelingen van de Commissie Toekomst Accountancysector (CTA), die in een in januari gepubliceerd rapport de talrijke problemen in de sector analyseerde. Een van die problemen is een afname aan accountants die bevoegd zijn om organisaties van openbaar belang te controleren.

In Nederland zijn er zes kantoren over met een oob-vergunning. Anderhalf jaar geleden waren dat er nog negen. Een aantal kleinere organisaties leverde de licentie in vanwege de kostbare regel- en organisatiedruk die het met zich mee zou brengen. Gelijktijdig steeg de vraag naar de dienst. Door een sinds dit jaar van kracht geworden wet moeten meer instanties, zoals woningcorporaties en elektriciteitsnetbeheerders, aan strengere oob-accountantseisen voldoen.
ramptoerist
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 7 juli 2020 23:57:

[...]
We gaan over 1 of 2 jaar zien of Alumexx zijn woorden heeft waard gemaakt.
Dat doen we dus al 2 jaar, en het had inmiddels en dit jaar een te verwachten omzet van dacht +6 mln moeten hebben, aldus hun eigen informatiememorandum. Dus in zoverre hebben we het allang bij t rechte eind.
Leuke was en is natuurlijk wel dat dit fonds een nogal duidelijke connectie had met een een 'beleggingsfonds'. En je kent de spelers wel toch? Van je marktgevoel tijd. jaja diede/kennie/diedert etc.

Verder is het vooral de patronen volgen, en verbanden leggen :)
ramptoerist
0
"'Hoofd noteringen van Euronext René van Vlerken omschrijft het accountantsprobleem als 'een bom onder de aantrekkelijkheid van de kapitaalmarkt'. Bestuurders van kleine fondsen spreken van terughoudendheid onder accountants om hen te bedienen. Angst dat kleinere partijen hun boekhoudzaken matig op orde zouden hebben, speelt daarbij een rol zeggen ze."'

"'een bom onder de aantrekkelijkheid van de kapitaalmarkt'" , dat leest bij sommige noteringen toch echt als een bom onder het leegtrekken van argeloze aspirant aandeelhouders die door fantastische proforma getallen keer op keer t schip ingaan.
Je kan ook denken dat bekende zombie & shuffel noteringen op de lokale markt gewoon op slot gaan totdat men een daadwerkelijk particiaptie heeft, ipv iets wat draait op persberichten. Maar dat boeit Euronext geen hol natuurlijk. Onder het mom van 'faciliteren' kan een hele hoop zo blijkt wel over de jaren.

En voor deze notering maakt het niks uit, want ook al verplicht de overheid dat men ze dient te bedienen, dan nog hangt hetzelfde prijskaartje eraan.
Pitmans
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 7 juli 2020 23:57:

[...]
klopt Pitmans.
door figuren als jij kom ik al jaren niet meer op fora van iex.
Heb er nu al weer spijt van dat ik iets getypt heb.

We gaan over 1 of 2 jaar zien of Alumexx zijn woorden heeft waard gemaakt.
En dus ook of jullie azijnzeikers zijn geweest of het bij het rechte eind hebben gehad.
Altijd dat negatieve, zo jammer...

Het zou je sieren als je zou erkennen dat het gespuis het bijv. bij het Vivenda debakel helemaal goed had gezien en jij daar helemaal mis zat.

Maar in de plaats daarvan heb je je verleden al enkele keren gereset en probeer je het nu opnieuw, en weer op dezelfde manier met nietszeggende, wollige en ongefundeerde posts in de hoop dat de argeloze belegger daar niet doorheen prikt en samen met jou de gouden bergen kan bestormen.

Ik zou zeggen, blijf het proberen, wordt vriendjes met CW (mits jij dat zelf niet bent), de student belegger, investorFY en natuurlijk DZR. Samen kunnen jullie er vast wat van maken en wordt dit dan na 20 jaar particpatiepogingen toch echt een succes.
DeZwarteRidder
0
quote:

Pitmans schreef op 8 juli 2020 09:43:

[...]Altijd dat negatieve, zo jammer...

Het zou je sieren als je zou erkennen dat het gespuis het bijv. bij het Vivenda debakel helemaal goed had gezien en jij daar helemaal mis zat.

Maar in de plaats daarvan heb je je verleden al enkele keren gereset en probeer je het nu opnieuw, en weer op dezelfde manier met nietszeggende, wollige en ongefundeerde posts in de hoop dat de argeloze belegger daar niet doorheen prikt en samen met jou de gouden bergen kan bestormen.

Ik zou zeggen, blijf het proberen, wordt vriendjes met CW (mits jij dat zelf niet bent), de student belegger, investorFY en natuurlijk DZR. Samen kunnen jullie er vast wat van maken en wordt dit dan na 20 jaar particpatiepogingen toch echt een succes.
Vreemde teksten van Pit: het succes van Alumexx wordt niet bepaalt door een forum, maar door het bestuur van het bedrijf.
Portisch
1
DRZ of moet ik zeggen Geert, dat ligt nogal aan de gemiddelde omzet.
Hoe lager de omzet hoe gemakkelijker......
Dus in dit gevalletje is het succes vrij gemakkelijk te beïnvloeden.
Maar goed dat weet jij natuurlijk als de beste....
DeZwarteRidder
0
quote:

Portisch schreef op 8 juli 2020 10:15:

DRZ of moet ik zeggen Geert, dat ligt nogal aan de gemiddelde omzet.
Hoe lager de omzet hoe gemakkelijker......
Dus in dit gevalletje is het succes vrij gemakkelijk te beïnvloeden.
Maar goed dat weet jij natuurlijk als de beste....
Ik mocht willen dat ik Geert was......!!!

lol
Bijlage:
Diede
1
quote:

ramptoerist schreef op 8 juli 2020 09:09:

[...]

Dat doen we dus al 2 jaar, en het had inmiddels en dit jaar een te verwachten omzet van dacht +6 mln moeten hebben, aldus hun eigen informatiememorandum. Dus in zoverre hebben we het allang bij t rechte eind.
Leuke was en is natuurlijk wel dat dit fonds een nogal duidelijke connectie had met een een 'beleggingsfonds'. En je kent de spelers wel toch? Van je marktgevoel tijd. jaja diede/kennie/diedert etc.

Verder is het vooral de patronen volgen, en verbanden leggen :)
We hebben Marktgevoel destijds verkocht aan Selwyn.
Vanaf dat moment heb ik 0 invloed of verantwoordelijkheid gehad over de site en de inhoud.
Achteraf had ik gezien had ik de site liever niet verkocht, als ik zie wat het uiteindelijk geworden is.

Met/bij Mountainshield ben ik al helemaal nooit betrokken geweest.

Dus succes met verbanden leggen.
Diede
1
quote:

Pitmans schreef op 8 juli 2020 09:43:

[...]Altijd dat negatieve, zo jammer...

Het zou je sieren als je zou erkennen dat het gespuis het bijv. bij het Vivenda debakel helemaal goed had gezien en jij daar helemaal mis zat.

Maar in de plaats daarvan heb je je verleden al enkele keren gereset en probeer je het nu opnieuw, en weer op dezelfde manier met nietszeggende, wollige en ongefundeerde posts in de hoop dat de argeloze belegger daar niet doorheen prikt en samen met jou de gouden bergen kan bestormen.

Ik zou zeggen, blijf het proberen, wordt vriendjes met CW (mits jij dat zelf niet bent), de student belegger, investorFY en natuurlijk DZR. Samen kunnen jullie er vast wat van maken en wordt dit dan na 20 jaar particpatiepogingen toch echt een succes.
Ik hoor graag op welke manier ik fout zat bij Vivenda.
Ik kan me zelf amper herinneren dat ik in het aandeel gehandeld heb, laat staan dat ik gespuis als Schaaij en figuren zoals hij ooit verdedigd heb.

Wie is CW? en die anderen ken ik ook niet.
Bovendien ben ik hier en elders al 17 jaar actief onder mijn eigen naam, geldt dat ook voor jou?

En idd, we gaan zien of Alumex het gaat redden.
Mijns inziens hebben ze al behoorlijk gebroken met het verleden.
Geen schimmige deals, geen continue verwatering, etc, etc.

ik wilde niemand aanzetten tot een investering, ik verbaasde me gewoon over het negativisme hier.
Met al die figuren die blijven hangen in het verleden.

Ik blijf erbij dat de huidige ondernemer meer krediet zou moeten krijgen en niet afgerekend moet worden op de fouten die alle voorgangers in dit fonds hebben gemaakt.
Zij hebben daar niks mee te maken.
ramptoerist
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 8 juli 2020 11:49:

[...]
Ik blijf erbij dat de huidige ondernemer meer krediet zou moeten krijgen en niet afgerekend moet worden op de fouten die alle voorgangers in dit fonds hebben gemaakt.

Nou ja, het volledig , maar dan ook volledig missen van je informatiememorandum doelen wijst helaas op iets wat hier een keer of 50 voorbij is gekomen.
Dan heb ik nog wel wat vraagtekens bij de timing van pb's icm het lossen van een boel stukken.
Ezel, steen.
ramptoerist
0
tevens, wat zit er nu precies in de bv, en wat in de holding?
En oh ja..
www.iex.nl/Forum/Topic/1365625/Alumex...
En oh ja 2.
De poppetjes, mountainshield fonds, de timing van de beursgang, daar kun je best even wat vraagtekens bij stellen?
Diede
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 8 juli 2020 07:14:

Wetswijziging moet accountants dwingen beursfondsen te controleren

Minister van Financiën Wopke Hoekstra bereidt een wetswijziging voor die accountants moet dwingen om de jaarrekeningen van bedrijven met een beursnotering te controleren. Accountants mogen hen nu weigeren als klant, en dat dreigt een aantal kleine beursfondsen in financiële problemen te brengen.

De minister wint momenteel advies in, onder meer juridisch. Hoekstra kan daarbij al een paar maanden rekenen op de hulp van twee speciaal aangestelde 'kwartiermakers'. Als de minister na de zomer met de Tweede Kamer over het thema heeft gesproken, starten de voorbereidingen voor een wetsvoorstel, meldt een woordvoerder van het ministerie van Financiën.

Kleine opsteker
Hoewel er volgens juristen waar het FD mee heeft gesproken veel 'haken en ogen' aan het voornemen kleven, is het een kleine opsteker voor bedrijven met een beursnotering. Uit een inventarisatie van het FD volgt dat nu zeker acht aan het Damrak genoteerde beursfondsen geen accountant hebben. Deze partijen zijn zogenaamde minifondsen; er wordt weinig in gehandeld en de gemiddelde marktkapitalisatie ligt ruim onder de €50 mln.

Hoofd noteringen van Euronext René van Vlerken omschrijft het accountantsprobleem als 'een bom onder de aantrekkelijkheid van de kapitaalmarkt'. Bestuurders van kleine fondsen spreken van terughoudendheid onder accountants om hen te bedienen. Angst dat kleinere partijen hun boekhoudzaken matig op orde zouden hebben, speelt daarbij een rol zeggen ze.

'Kennelijk is het een kosten-batenafweging waarbij de kosten en de risico's voor een aantal kantoren zwaarder wegen dan de opbrengsten', zegt Peter Paul de Vries van Value8, een fonds dat al twee jaar zonder accountant zit.

Straf van Euronext
Enkele beursfondsen die het nu zonder accountantsverklaring moeten stellen, zijn daarvoor door beursuitbater Euronext berispt. Bedrijven zoals ladderbouwer Alumexx en digitale kaartenmaker AND Publishers kregen een zogeheten 'noteringsmaatregel' opgelegd, en kunnen nu mogelijk moeilijker geld ophalen. Op rugdekking van toezichthouders hoeven ze niet te rekenen, die zeggen 'geen formele rol' te kunnen spelen in het probleem.

Een wetswijziging kan een eerste stap richting een oplossing zijn. Een belangrijke open vraag is wie de macht krijgt om accountants een cliënt toe te wijzen. De Autoriteit Financiële Markten, die nu toezicht op de grootste accountantskantoren houdt, zegt daarin geen rol te kunnen spelen, omdat dit 'qua scheiding der machten' onwenselijk zou zijn.

Op haar beurt hamert de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants - verantwoordelijk voor de rest - op een 'zeer doordachte uitwerking' voor de instelling van 'een robuust en onafhankelijk mechanisme'. De NBA vraagt zich ook af wat een aanwijzingsbevoegdheid betekent voor de aansprakelijkheid van een accountant, bijvoorbeeld bij een faillissement.

Rituele dans
Het gebeurt niet zelden dat curatoren van failliete bedrijven de accountant voor de rechter slepen. Bijvoorbeeld als er vermoedens zijn dat de jaarrekening onzorgvuldig is afgetekend, weet Steven Hijink, hoogleraar jaarrekeningenrecht en advocaat bij Stibbe. De kans op schadeclaims kan voor accountants een belangrijke reden zijn om een klant te weigeren. De aanwijzer, wie dat ook wordt, zou kunnen worden meegezogen in zulke procedures.

Voor beleggers is de aanwijzingsbevoegdheid overigens niet per se een oplossing, merkt Hijink op. Een accountant die zijn vingers niet aan een bedrijf wil branden, bijvoorbeeld omdat de boekhouding of interne controle niet op orde is, kan een zogeheten 'oordeelsonthouding' afgeven. Hijink vreest dat dit de wettelijke controle tot een 'rituele dans' reduceert.

Aanbevelingen CTA
Het ministerie van Financiën kan over de technische details van een wetswijziging geen mededelingen doen aangezien het 'nog wordt uitgewerkt'. De woordvoerder benadrukt dat minister Hoekstra 'geen onomkeerbare stappen' wil zetten, tot hij met de Kamer heeft gesproken over het onderwerp.

Invoering van een aanwijzingsbevoegdheid was een van de aanbevelingen van de Commissie Toekomst Accountancysector (CTA), die in een in januari gepubliceerd rapport de talrijke problemen in de sector analyseerde. Een van die problemen is een afname aan accountants die bevoegd zijn om organisaties van openbaar belang te controleren.

In Nederland zijn er zes kantoren over met een oob-vergunning. Anderhalf jaar geleden waren dat er nog negen. Een aantal kleinere organisaties leverde de licentie in vanwege de kostbare regel- en organisatiedruk die het met zich mee zou brengen. Gelijktijdig steeg de vraag naar de dienst. Door een sinds dit jaar van kracht geworden wet moeten meer instanties, zoals woningcorporaties en elektriciteitsnetbeheerders, aan strengere oob-accountantseisen voldoen.

Oh, en blijkbaar zie ik dingen toch soms best wel goed.
1 dag nadat ik beweer dat er wel een oplossing gezocht gaat worden wat betreft de accountant-kwestie, komt dit nieuws naar buiten.

DeZwarteRidder
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 8 juli 2020 11:49:

[...]
Ik hoor graag op welke manier ik fout zat bij Vivenda.
Ik kan me zelf amper herinneren dat ik in het aandeel gehandeld heb, laat staan dat ik gespuis als Schaaij en figuren zoals hij ooit verdedigd heb.

Wie is CW? en die anderen ken ik ook niet.
Bovendien ben ik hier en elders al 17 jaar actief onder mijn eigen naam, geldt dat ook voor jou?

En idd, we gaan zien of Alumex het gaat redden.
Mijns inziens hebben ze al behoorlijk gebroken met het verleden.
Geen schimmige deals, geen continue verwatering, etc, etc.

ik wilde niemand aanzetten tot een investering, ik verbaasde me gewoon over het negativisme hier.
Met al die figuren die blijven hangen in het verleden.

Ik blijf erbij dat de huidige ondernemer meer krediet zou moeten krijgen en niet afgerekend moet worden op de fouten die alle voorgangers in dit fonds hebben gemaakt.
Zij hebben daar niks mee te maken.
Jouw verhaal klopt als een bus.
Je slaat de spijker op z'n kop.....!!
ramptoerist
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 8 juli 2020 11:49:

[...]
Ik blijf erbij dat de huidige ondernemer meer krediet zou moeten krijgen en niet afgerekend moet worden op de fouten die alle voorgangers in dit fonds hebben gemaakt.
Zij hebben daar niks mee te maken.
Je weet dat precies dit zo ongeveer de standaard opmerking was bij zowat elke participatie wat hier z'n intrede deed? Zonder uitzondering, en daaropvolgend de klassieker oude koeien uit de sloot.

Kijk, als deze kansenparel naar de beurs was gegaan, met een enigszins reële outlook/verwachting en te verwachten ontwikkeling, dan was er vrij weinig aan t (zuurpruim)handje geweest. Maar he...wat bleek, het alom bekende proforma orgel speelde plots wel weer een heel bekend nummer! Toeval natuurlijk.
Niet geheel toevallig maar tot een ieders verrassing bleek er nu net een fonds ( bekend van radio, harrie en TV ) met een enorme positie in te zitten waar 'r hier vanaf dag 1 al vraagtekens bij gezet hadden. ( de VEB heeft hier best wat aardigs over geschreven )
Dan was er nog een door geheel onduidelijke onduidelijkheden een opmerkelijk hoge koers voor de beursgang, en achteraf bleek de AFM ook wakker te zijn.

Inderdaad, het heeft er natuurlijk helemaal niks mee te maken. Welnee. Onmogelijk. Stel je eens voor zeg. Speld, hooiberg, spijkers laag water.

Ezel, steen.
ramptoerist
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 8 juli 2020 13:17:

[...]
Oh, en blijkbaar zie ik dingen toch soms best wel goed.
1 dag nadat ik beweer dat er wel een oplossing gezocht gaat worden wat betreft de accountant-kwestie, komt dit nieuws naar buiten.
Dan moeten ze nog steeds betalen wat de accountant vraagt. maar geloof dat juist dat gegeven niet echt op je belangstelling kon rekenen. Inhoudelijk was t toch?
DeZwarteRidder
0
quote:

ik_ben_Diede schreef op 8 juli 2020 13:17:

[...]Oh, en blijkbaar zie ik dingen toch soms best wel goed.
1 dag nadat ik beweer dat er wel een oplossing gezocht gaat worden wat betreft de accountant-kwestie, komt dit nieuws naar buiten.
Ze kunnen beter Alternext herstellen; dat is vele malen sneller en goedkoper.
210 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 25 apr 2024 10:24
Koers 1,410
Verschil +0,010 (+0,71%)
Hoog 1,410
Laag 1,410
Volume 5.010
Volume gemiddeld 13.156
Volume gisteren 115

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront