Koffiekamer « Terug naar discussie overzicht

Kabinet Rutte III, vertrouwen in de toekomst ???

[verwijderd]
2
quote:

jonas schreef op 25 juni 2020 20:10:

Moet je bedenken een vroegere CDA-voorzitsters van correcte refohuize wilde hem wegwerken en niet eens op een verkiesbare plaats zetten.

Het is ook raar bij de CDA met dat verschil in opvattingen kader en stemmers. Bij dat CDA kader vraag ik me af of ze nie4 beter naar GroenLinks enzo kunnen over stappen.

En dat zielige gedoe met gewetensproblemen als CDA niet voor links gaat is nu ook wel mooi geweest . Stap gewoon over naar een partij waar je ze niet hebt.

Partij is dan ook tegen volksinvloed via referenda en als de door voor hun eigen stemmers

Groet, Jonas
Met meer nuchtere types als Omtzigt in de politiek heb je m.i. geen referenda nodig.
rationeel
0
ArcelorMittal heeft forse milieuambities

www.tijd.be/ondernemen/zware-industri...

De staalfabriek van ArcelorMittal in Gent. ©BELGA

MARC DE ROO
25 juni 2020 14:30

ArcelorMittal, de grootste staalproducent ter wereld, wil de komende decennia miljarden investeren in milieumaatregelen. Gent is daarin een belangrijke schakel.

'Het is de bedoeling onze CO2-uitstoot in Europa tegen 2030 met 30 procent te verminderen', zei voorzitter Aditya Mittal op een Zoom-conferentie. 'Tegen 2050 willen we koolstofneutraal zijn. Daarvoor gaan we investeren in twee dingen: smart carbon en een innovatief project op basis van DRI.'

Het eerste wijst op een koolstofneutrale manier om staal te produceren door gebruik te maken van alle schone vormen van energie: circulaire koolstof via het gebruikmaken van bioafval, schone elektriciteit opgewekt door zon- en windenergie, en de opvang en opslag van CO2. In een eerst fase zal dat vooral circulaire koolstof zijn. Waterstof op grote schaal inzetten is op korte termijn onbetaalbaar.

DRI moet helpen koolstofneutraal staal te produceren. Daarvoor zal bij de productie van ruwijzer worden overgeschakeld van vooral aardgas op waterstof. 'Als die waterstof groen is, zal het staalproductieproces bijna koolstofneutraal worden', legde hoofd strategie David Clarke uit.

ArcelorMittal wil ook intensiever gebruikmaken van schroot en nieuwe manieren ontwikkelen om de toepassing van laagwaardig schroot - dat lastig is om te recycleren - in het productieproces te vergroten.

Gent

Om die milieudoelstellingen te halen zijn voor elk onderdeel demonstratieprojecten opgestart in ...België,... Frankrijk... en... Duitsland...

De Gentse site van ArcelorMittal in Zelzate - een van de modernste van de groep - speelt daarin een belangrijke rol. Daar is vorig jaar begonnen met de bouw van een installatie om koolstofmonoxide (CO) uit het gas van de staalproductie via een fermentatieproces om te vormen in bio-ethanol. Dat fermentatieproces verloopt via microben en gebeurt in samenwerking met het bedrijf LanzaTech. De totale investering bedraagt ...165 miljoen euro...

De site in Gent speelt met twee projecten een belangrijke rol in het grote milieuplan van de staalgroep ArcelorMittal.
Binnenkort wordt in Gent ook gestart met de bouw van een installatie om afvalhout uit containerparken om te vormen tot grondstof voor de hoogovens. Het houtafval wordt opgewarmd via torrefactie en dan gemalen. Het moet een deel van de fossiele kolen in de hoogoven vervangen. Daarmee is een investering gemoeid van 50 miljoen euro. Beide fabrieken zullen operationeel zijn in 2022, was te horen.

In het Franse Duinkerke gaat ArcelorMittal gas uit het staalproductieproces splitsen in CO en waterstof. Beide zijn bruikbaar om zuurstof weg te nemen uit het ijzererts en zo het productieproces circulairder te maken.

In... Hamburg... staat een project op stapel om op industriële schaal waterstof in plaats van aardgas te gebruiken voor de directe reductie van ijzererts (DRI).

Veel geld
ArcelorMittal krijgt voor zijn demonstratiefabrieken ...***financiële steun van EU-lidstaten***... en van Europa. Voor de... Belgische... projecten krijgt het ...75 miljoen... euro steun van Europa. De staalgroep is bezig financiering te vragen voor... nog eens zes projecten...

Maar koken kost geld. ArcelorMittal schat de investeringen om zijn smartcarbonplan uit te voeren op ...15 à 25... miljard euro tot 2050. Voor de uitrol van DRI is... 30 à 40... miljard nodig. Daarnaast is volgens de directie nog een... 15 à 200... miljard euro nodig voor bijbehorende infrastructuur voor schone energie, onder meer om waterstof op een groene manier te kunnen produceren.

ArcelorMittal produceerde vorig jaar net geen 90 miljoen ton staal, goed voor een omzet van 70,6 miljard dollar. In Gent wordt jaarlijks 5,5 miljoen ton geproduceerd. ArcelorMittal Gent is de grootste uitstoter van broeikasgassen van ons land. Elk jaar stoot de gigantische fabriek 9,6 miljoen ton CO2 de lucht in. Daarmee is ze goed voor 8 procent van de totale CO2-uitstoot van ons land, meer dan de broeikasgassen van alle trucks en bussen samen.

Wij betalen en wat krijgen wij? Ontslagen in IJMUIDEN.

Ik heb ONZE politici er nog niet over gehoord:(
[verwijderd]
0
Probeer maar eens door Orwelliaanse overheden heen te komen, als de machinerie eenmaal in werking is gesteld. Rutte heeft de anderhalve-meter tot zich genomen alsof het de Heilige Graal is. Zo was het ook bij de afschaffing van de dividendbelasting. Of het uitsluiten van Forum bij regeringsvorming. Vervolgens vasthouden aan de tunnelvisie, till the end. Iemand als Wilders mag er niet eens kritiek op leveren, liet Rutte weten tijdens het laatste Kamerdebat: dat is namelijk Staatsgevaarlijk, al werd dat woord niet expliciet gebruikt. Tegenwoordig is eenvormigheid zoals van hogerhand bepaald, zelfs zonder al te veel inhoudelijke grondslag, de norm. Rutte ergerde zich kapot aan Wilders, liet hij zich in een onbewaakt moment ontvallen. Het was een zakelijke discussie, zonder verbaal geweld deze keer. Mag niet meer van Rutte.

De mensen van Viruswaanzin hebben intussen rechter mevrouw Hoekstra voor zich. De oorspronkelijk aangewezen rechter heeft zich terug moeten trekken een paar dagen geleden: hij was aan het kuchen geslagen. Nog net niet huiveringwekkend. De ene partij, Viruswaanzin, komt met goed onderbouwde argumenten. De andere partij, de Staat, gaat er niet op in, dan zou de Staat waarschijnlijk vastlopen. Dus inhoudsloos afwijzen en niet meer doen dan het gevolgde beleid "goed" noemen, en bijvoorbeeld anderhalve meter "noodzakelijk". En mevrouw de rechter neemt er kennis van, niet meer dan dat, geen vragen, laat staan doorvragen. Dan zie je het geding natuurlijk al afglijden naar de Trias Politica-uitweg: rechter gaat niet op de stoel van de beleidsmakers zitten. Nu even geen rechterlijk "activisme". Te moeilijk, komt nu even niet uit. Bovendien de crisisbestrijding nu niet verstoren. Meegaan met de gezagsdragers, eenvormig ondersteund door de MSM (Volkskrant-hoofddirecteur!). De wraking is dan ook terecht, al vermoed ik dat er slechts boerenverstand-aanwijzingen zijn van deze vooringenomenheid, terwijl voor toewijzing ergens een concrete kapstok nodig zal zijn.
[verwijderd]
0
Misschien een idee voor mensen die een belastingaanslag moeten betalen: betaal een kwart en doe er een briefje bij dat het werkelijke bedrag veel hoger is.
rationeel
0
Alle zwembaden weg van de straat

Onder toeziend oog van de handhavers wordt ook het grootste zwembad in de buurt afgebroken.

FOTO DE TELEGRAAF

’Belemmering hulpdiensten’

door Sebastian Schramm

digitalpublishing.telegraaf.nl/static...

Bewoners van de Dordtse Zeehavenbuurt zijn woest op de gemeente omdat zij donderdag alle op straat geplaatste zwembaden moesten verwijderen.

Op tien adressen viel deze week een brief op de deurmat. Daarin werden de bewoners duidelijk gemaakt dat het over en uit is met de waterpret voor de woningen. Volgens de gemeente is het vanwege de omvang van de zwembaden onmogelijk voor de hulpdiensten om door de zijstraten van de Zeehavenlaan te rijden.

De bewoners waren in de veronderstelling dat er vanwege de tropische temperaturen een oogje zou worden dichtgeknepen. ,,Er staat namelijk ook geen datum vermeld waarop alles weg moet zijn”, vertelt een van de bewoonsters.

Handhavers en politieagenten meldden zich donderdagmorgen in de Brikstraat om de bewoners de daad bij het woord te laten voegen. Daar stond verreweg het grootste bassin, dat gevuld was met vele tienduizenden liters water. Met frisse tegenzin braken de eigenaren de verkoelingsplek af en moesten ze lijdzaam toezien dat het bad werd leeggepompt. Dat zelfde lot viel negen kleinere zwembadjes in de buurt ten deel.

De bewoners noemen het belemmeren van de hulpdiensten een drogreden. ,,Er is hier geen doorgaand verkeer, want de straat is afgesloten met paaltjes. In geval van nood kan je aan de andere kant de straat inrijden. Bovendien kan er makkelijk een auto langs het zwembad.” Omdat het er niet naar uitzag dat de bewoners de baden zouden opruimen, werden de handhavers donderdag naar de wijk gestuurd.
rationeel
0
Wat is hiervan nu de bedoeling? Bewoners met elkaar maken een voorziening...nuttige...in de buurt, voor de buurt.

Waarom mag dat nu niet?
rationeel
0
De gemeentebesturen zijn zelf tot niets in staat. Verkeer loopt niet door, vuilnis overal.

Alleen maar hinderlijk optreden, waar dat totaal niet gewenst wordt.
rene l
2
quote:

hosternokke schreef op 25 juni 2020 21:23:

[...]
Met meer nuchtere types als Omtzigt in de politiek heb je m.i. geen referenda nodig.
Zo is het maar net hosternokke, als je je verkiezingsbeloftes redelijkerwijs inlost heb je helemaal geen referenda nodig.

Maar zie eens hoe we door het Rariteitenkabinet onder Rutte voorgelogen zijn:

Al het geld wat we aan de Grieken geschonken hebben komt terug met rente.
Ik ga tot het uiterste en zorg er persoonlijk voor dat de onderste steen boven komt.
Iederéén krijgt Duizend Euro.
Elke Hardwerkende Nederlander zal er op vooruit gaan.
Het is genoeg met de donaties richting Brussel
Ongewenste vreemdelingen zetten we met gezwinde spoed uit.
Het zal een stuk veiliger worden op straat.

En zo zijn er nog vele beloftes meer geschonden.

De Duizend Euro hebben we nooit gehad, en alles wordt juist schreeuwend duur.

Duizend Euro voor elke zorgverlener die tijdens de Corona overuren gedraaid heeft.
Waarschijnlijk zal dit geld straks terecht komen bij de dure specialisten die in deze periode thuis gewerkt hebben.

Met Rutte weet je waar je aan toe bent, als hij zijn mond opentrekt dan weet je dat de leugens er uit rollen.

Het is heel simpel, bedrieg het volk, hou ze een Kwartje voor, en pak ze via de achterkant een Euro af.
Zo werkt het, we worden financieel gigantisch uitgekleed en het geld verdwijnt in de zakken van de EU.
rationeel
2
quote:

rene l schreef op 26 juni 2020 08:46:

[...]

Zo is het maar net hosternokke, als je je verkiezingsbeloftes redelijkerwijs inlost heb je helemaal geen referenda nodig.

Maar zie eens hoe we door het Rariteitenkabinet onder Rutte voorgelogen zijn:

Al het geld wat we aan de Grieken geschonken hebben komt terug met rente.
Ik ga tot het uiterste en zorg er persoonlijk voor dat de onderste steen boven komt.
Iederéén krijgt Duizend Euro.
Elke Hardwerkende Nederlander zal er op vooruit gaan.
Het is genoeg met de donaties richting Brussel
Ongewenste vreemdelingen zetten we met gezwinde spoed uit.
Het zal een stuk veiliger worden op straat.

En zo zijn er nog vele beloftes meer geschonden.

De Duizend Euro hebben we nooit gehad, en alles wordt juist schreeuwend duur.

Duizend Euro voor elke zorgverlener die tijdens de Corona overuren gedraaid heeft.
Waarschijnlijk zal dit geld straks terecht komen bij de dure specialisten die in deze periode thuis gewerkt hebben.

Met Rutte weet je waar je aan toe bent, als hij zijn mond opentrekt dan weet je dat de leugens er uit rollen.

Het is heel simpel, bedrieg het volk, hou ze een Kwartje voor, en pak ze via de achterkant een Euro af.
Zo werkt het, we worden financieel gigantisch uitgekleed en het geld verdwijnt in de zakken van de EU.
Het lijkt toch niet door te dringen dat Rutte en een ongelooflijke leugenaar is niet alleen, maar ook nog met iedereen meepraat.
Een laffe leugenaar dus.
ffff
0
quote:

JP Samosa schreef op 25 juni 2020 18:06:

[...]

Niet inderdaad,

Dus zoals fff al zei, de schulden daar moet je niet over zeuren,
dus dan Ook niet zeuren Waar het naar toe gaat
Samosa,

Nu haal je mijn posting verkeerd aan! Natuurlijk was mijn opmerking dat je over de schulden niet moet zeuren, zeer cynisch bedoeld.

Al vaak genoeg heb ik gepost over die toenemende schulden, mondiaal.

Het is in mijn denkwereld de allergrootste constructiefout van democratie. Het maakt de gekozenen eigenlijk niet zo veel uit dat die schulden gigantisch toenemen. Belangrijkste is dat zij gekozen worden en daarvoor moet je sinterklaas spelen.

Vandaar die gigantische wildgroei aan subsidies, tegemoetkomingen, gratis dit en gratis dat. En de absurditeit dat als zorgverstrekkers 1000 Euro extra krijgen ze ONMIDDELLIJK een aantal subsidies minder gaan krijgen en daarvoor dus zelf zouden moeten gaan betalen. Vandaar die geruststellende "belastingvrije" 1000 Euro.

Ondanks de tsunami gebrom op Rutte.... Ik geef het je maar te doen dat reeds 40 tot 50 jaar super verpamperde volk met al zijn subsidies etc. etc. aan zijn verstand te brengen dat wat we met elkaar verbruiken ook met elkaar opgebracht / verdiend moet worden.

Die hangmatters willen vroeger met pensioen, nog meer vakantie, nog kortere werkdagen, een uitkering als er een epidemie heerst en oh ja: die verzorgingsstaat moet uitbreiden met nog heel veel meer zorg. En maar verpamperen, word je als politicus gekozen.

Maar oh wee, als de rekening gepresenteerd wordt. Die rekening is natuurlijk voor een ander.

Rutte snapt het juist heel goed. Die hangmatters een beetje tevreden houden, omdat die hangmatters maar niet WILLEN begrijpen dat wat je als sinterklaas uitdeelt, door een ander verdiend moet worden.

Heerlijk vanmorgen op Nederlandse tv: Spreken ze over 3,4 miljard steun AirFrance-KLM van
"onze" belastingcenten....40 procent van de kijkers betaalt geen cent.....

De grote ellende, de grote tekortkoming van democratie: Als je het volk de harde waarheid vertelt zijn ze ontevreden. Zie nu weer Curacao. En maar plunderen, roven en stelen... en maar Nederlands belastinggeld erheen sluizen in plaats van eens wat Amerikaanse politieagenten...

Peter
[verwijderd]
0
quote:

ffff schreef op 26 juni 2020 11:03:

[...]
Heerlijk vanmorgen op Nederlandse tv: Spreken ze over 3,4 miljard steun AirFrance-KLM van
"onze" belastingcenten....40 procent van de kijkers betaalt geen cent.....
Peter
40% van de kijkers betaalt geen cent.
Waar komt dit percentage vandaan?

AirFrance-KLM? Gaan "onze" belastingcenten naar de Air France dan??

Ik vertrouw jouw uitspraken principieel niet, maar laat me graag overtuigen.

"Ons" geld gaat naar Curacao. Vermoedelijk gaat "ons" geld ook naar Schin op Geul, en naar Tietjerksteradeel, Amsterdam, noem maar op.
Wat is er speciaal aan Curacao? Het is toch een deel van het "koninkrijk"?
rene l
2
quote:

ffff schreef op 26 juni 2020 11:03:

[...]

Ondanks de tsunami gebrom op Rutte.... Ik geef het je maar te doen dat reeds 40 tot 50 jaar super verpamperde volk met al zijn subsidies etc. etc. aan zijn verstand te brengen dat wat we met elkaar verbruiken ook met elkaar opgebracht / verdiend moet worden.

Peter
Tja Peter, ik begin er steeds minder van te snappen, welkom in Bananenrepubliek Nederland.
Vorige week schreef je nog dat je het vaak niet met mij eens bent.
Gewoon recht voor zijn raap, recht door zee, en ook waarom, ik kan dergelijke kritiek wel waarderen.
Je hoeft het ook niet altijd met elkaar eens te zijn, wel is het belangrijk dat je denkwijzes min of meer gelijk moeten zijn om samen door een deur te kunnen.
En eerlijkheid gaat tenslotte boven alles.

Nederland is gewoon gek, knettergek, en ik denk al jaren dat de bom al lang gebarsten had moeten zijn, ze toveren met geld, duizelingwekkende bedragen, en het leven gaat gewoon door.

De overheid is de regie kwijt, deze week ook weer leugens over Lelystad Airport, ze hadden de waarheid onder het vloerkleed geschoven.
Als ze eind vorige eeuw Schiphol in zee gebouwd hadden was dit probleem er niet geweest.
En lag toen een plan klaar, technisch en financieel was het min of meer al uitgewerkt en mogelijk.

Nederland bulkt van beroepswerkelozen, ze spoken de hele dag werkelijk geen flikker uit.
En wat doe je dan, dan laat je het werk toch door Oostblokkers doen.
Eigenlijk heb ik wel respect voor dit soort gasten, ze pakken alles aan, werken hard, en krijgen onderbetaald volgens Nederlandse normen.
Vind je het dan gek dat ze zelf ook profiteren van de mogelijkheden om fraude te plegen.

En we blijven maar gelukszoekers halen uit Afrika, ze hebben het daar zelf geleerd, Nederland is het ultieme vakantieland, alles krijg je daar gratis, een huis, een uitkering, net wat je wilt, ze weten echt niet beter.
En werken hoef je er de rest van je leven niet meer.

De overheid is een bolwerk dat steeds verder uitdijdt.
Kijk maar naar de zorg, een enorme aanwas van zorgverzekeraars, ze doen allemaal precies hetzelfde en eten allemaal uit de ruif mee.
En hoeveel bedrijven profiteren op hun beurt van de overheid.
Adviesbureaus die tegen torenhoge uurlonen als een soort van huurling de bende weer in het gareel moeten brengen omdat de overheid daar zelf niet toe in staat is.
De handel in trainingen floreert ook goed, kijk eens naar het trainingsbudget voor de meest vreemde cursussen, vaak worden die ook nog in het buitenland gegeven.
Het is gouden handel.

Zelf heb ik altijd geleerd dat je alleen geld uit kunt geven dat je eerst zelf verdiend hebt, en hou altijd geld achter de hand voor moeilijke tijden.
En voor mijn eerste huis, ga eerst maar flink sparen, dat scheelt in hypotheeklasten.
Waarmee ben ik groot geworden, ja, met het spaarvarken, en werken voor je centen.

Gewoon door de handen uit de mouwen te steken, inventief te zijn, zelf producten bedenken en deze ook zelf produceren en ze vervolgens aan het buitenland te verkopen.
Dit biedt de bevolking werk, ze verdienen geld, investeren dit regionaal, en zo krijg je economische groei.
Net als op de markt een kwestie van vraag en aanbod.

Maar blijkbaar is dit allemaal achterhaald en is dit verdienmodel uitgewerkt.

Zelf snap ik er in ieder geval geen bal meer van, het zal wel aan mij liggen.
Of het komt door de zinderende hitte.
Tja, en Unilever is ook drukdoende om zichzelf om zeep te helpen.

www.youtube.com/watch?v=z2L_OyS21lM

ffff
1
Gokker,

Door tientallen jaren belastingnieuws te volgen blijven bepaalde percentages in je hoofd hangen. Die 40 procent was zo maar vlot uit het hoofd, maar vandaag zijn de Goden met mij en verdomd: Ik kan je overtuigen:

Even googlen, Gokker en je vindt:

n 2014 telde Nederland ongeveer 16,9 miljoen mensen. Middels een simpel rekensommetje kom je tot de conclusie dat circa 60,65% van de Nederlandse bevolking in 2014 aangifte inkomstenbelasting heeft gedaan. Toegevoegd na 1 minuut: ... en dus ook 60,65% van de belastingplichtigen.

Nou was dat een pure meevaller, maar het klopt dus, met mazzel, bij mijn "ideeën"

Beetje flauw Gokker om te zaniken over ArirFrance-KLM of KLM. Oké, het gaat over KLM, maar daarmee natuurlijk ook over AirFrance - KLM.

Dat Curacoa bij Nederland hoort hoef je mij niet uit te leggen, net zoals St-Maarten plots bij nederland hoort als ze veel hulp nodig hebben. Maar WIJ, Nederlanders voelen dat toch vaak anders aan Gokker: Dat volk wil altijd alleen maar bij ons horen als ze weer kunnen vangen, kunnen graaien uit de Nederlandse schatkist.

Ik weet dat voor jou een paspoort met een Nederlands stempeltje erop al voldoende is, maar Gokker heel wat Nederlanders ervaren dat diep in hun hart anders. Juridisch heb jij gelijk, maar gevoelsmatig snap je het nog steeds niet. In Schin op Geul roeven en stelen en vernielen ze niet, maar werken ze voor hun kost.

Wel veel geleerd van jouw opmerking: Ik vertrouw jouw uitspraken principieel niet..... Dat geeft aan hoe ontzettend vooringenomen je bent. Een fysicus onwaardig....

Peter
ffff
0
Rene,

Ik hoef er geen woord aan toe te voegen. Véél zaken voelen wij precies hetzelfde aan.
Je geeft alweer een pracht beschrijving over al die buitenlanders. Spijker op de kop. keer op keer.
Zal ik je nog een mooie geven als aanvulling: 42 jaar huisarts , en in België ruim 25 jaar. Zag in de jaren 90 hoogst zeldzaam, super zeldzaam Polen in mijn praktijk. Die werkten voor 99 procent in het zwart in België. Toen werd er een enorme campagne op touw gezet om Polen te laten registreren en het zwartwerk de kop in te drukken hetgeen grotendeels lukte. Gevolg: verbijsterend, maar oh zo leerzaam: In mijn praktijk steeds meer en meer en tientallen Polen die plots ziek waren, oververmoeid, ziek - geschreven moesten worden. Een verbluffende ontwikkeling in pakweg 5 jaren. Dus eerst zwart werken en werkt maar door; dan wit werken en ze zijn plots voortdurend ziek en oververmoeid. Heerlijk toch die verzorgingsmaatschappij. en dan de Gokkers en Freds die daar de ogen voor sluiten.

Peter
whammy
0
quote:

hosternokke schreef op 25 juni 2020 20:05:

[...]
Dit bedoel ik dus met zeldzaam. Eigenlijk is ie een vreemde eend in de politieke bijt.
Hij weet wel wat hij doet Omtzigt . Vecht zich met 100.000 voorkeurstemmen de 2e kamer weer in. Deze politieke vechter en dossiervreter wordt wel gewaardeerd . Straight to the point.
zeurpietje
0
beste Peter,
zou het niet zo kunnen zijn dat als je zwart werkt je niet naar een huisarts kunt. je bent n.l.nergens geregistreerd. zodra je geregistreerd staat betaal je belasting en ziektekostenverzekering en kun je dus wel naar een huisarts.
A3aan
0
Ja, dat is wel opvallend met die Pooltjes. Dan kan ik opvatting ffff wel begrijpen. Ook daar heb ik geen zin in om belasting voor te betalen. De gratis opvreterij en geld, daar moet een eind aan komen. Verder geen bezwaar om netjes over mijn inkomen de daarvoor geldende belasting te betalen, maar dan wel op de juiste manier besteden.
[verwijderd]
0
In de leeftijdsgroep 15 -75 werkten in 2018 72,5% van de mannen en 63,2% van de vrouwen. Het percentage mensen dat al met 15 een baan heeft, respective met 75% nog steeds een baan heeft lijkt me zeer gering.

Het is natuurlijk mogelijk dat vooral kinderen naar je TV-programma kijken, hoewel die inmiddels al weer naar school gaan. Met je demagogische 40% wil je duidelijk suggereren dat 40% van de bevolking profiteert van de overige 60%.

KLM dus ook Air France-KLM? Ik ben zeker dat je op de hoogte bent van de steun die Frankrijk geeft.

Je uitspraak dat Nederlanders die in Curacao leven geen Nederlanders zijn, verbaast me niet, wanneer Nederlanders met Surinaamse wortels er eigenlijk ook niet bij horen. Waar hoort jouw kind met "Surinaamse" moeder eigenlijk bij? Vermoedelijk nergens?
53.714 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 1396 1397 1398 1399 1400 1401 1402 1403 1404 1405 1406 ... 2682 2683 2684 2685 2686 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Markt vandaag

 AEX
874,79  +8,28  +0,96%  23 apr
 Germany40^ 18.161,70 +0,13%
 BEL 20 3.890,71 +0,71%
 Europe50^ 5.015,49 +0,15%
 US30^ 38.504,96 0,00%
 Nasd100^ 17.481,67 0,00%
 US500^ 5.069,70 0,00%
 Japan225^ 37.938,71 0,00%
 Gold spot 2.321,93 0,00%
 EUR/USD 1,0702 +0,47%
 WTI 83,30 +1,52%
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer

Stijgers

VIVORYON THER... +26,32%
BAM +4,73%
PROSUS +3,52%
ASMI +3,14%
JUST EAT TAKE... +3,10%

Dalers

RANDSTAD NV -7,22%
Akzo Nobel -6,93%
FASTNED -4,65%
NSI -3,89%
ArcelorMittal -2,65%

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront