Bitcoin en andere cryptocurrencies « Terug naar discussie overzicht

Nieuw Bitcoin Forum

15.639 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 ... 778 779 780 781 782 » | Laatste
Studentenrekening
0
quote:

tampi schreef op 15 april 2020 19:37:

Centrale banken gaan de stable coins bannen: USDT, USDC, TUSD, PAX, en DAI
Een stable coin is een coin waarbij de waarde 1 US dollar is.

Bron:
cryptobriefing.com/central-banks-reco...

Nu denk je misschien: wat maakt het uit, ik heb geen stable coins.
De meeste crypto handel gebeurt met stable coins paren, ongeveer 60-70%.
Er is dus een stuk minder handel zonder stable coins.

Ik vermoed dat centrale banken nu binnenkort hun eigen digitale dollar gaan uitgeven. Waarbij de bestaande stable coins een beetje in de weg staan en eerst moeten worden opgeruimd.

Centrale banken dulden geen concurrentie.
Je leest wat je wil lezen. Het zegt 'mogelijk' bannen. Tegelijkertijd zegt het: regulate and control. Eerst zal er gekeken moeten worden naar of het gecontroleerd en/of gereguleerd kan worden en als mogelijke consequentie een verbod...

Totaal geen verrassend advies, daarom reageerde de markt ook niet. Daarbij handel ik zoveel mogelijk in BUSD. Binance heeft toch genoeg geld in kas om deze munten terug te kopen als het moet. Bij tether is dit een beetje onduidelijk.

Maar als je door dit door nieuws in paniek raakt moet je vooral wegblijven bij Crypto. Elke dag is er wel nieuws dat het einde van Crypto aankondigt.
[verwijderd]
0
De halving is achter de rug, één van de belangrijkste, fundamentele fenomenen in de crypto-markt, maar wat hebben nog meer gezien? Veel volatiliteit in de Bitcoin koers, een sterke stijging naar het evenement toe en enkele dagen voor de halving een crash van $2,000. Wat kunnen we hier van maken en biedt de geschiedenis informatie hierover? cryptobenelux.com/2020/05/13/cryptomi...
PaultW
0
quote:

Hansvanlummeren schreef op 13 mei 2020 11:58:

De halving is achter de rug, één van de belangrijkste, fundamentele fenomenen in de crypto-markt, maar wat hebben nog meer gezien? Veel volatiliteit in de Bitcoin koers, een sterke stijging naar het evenement toe en enkele dagen voor de halving een crash van $2,000. Wat kunnen we hier van maken en biedt de geschiedenis informatie hierover? cryptobenelux.com/2020/05/13/cryptomi...
Wat we leren is dat de volatiliteit van Bitcoin met de jaren afneemt. Wat dat betreft lijkt het op Amazon.
[verwijderd]
0
Bitcoin is nu 18x de AEX.

Op btcnu.nl houden ze dagelijk de verhouding BTC:AEX bij. Confronterend voor de oldschool jongens als ik om te zien hoe hard BTC de AEX outperformt
[verwijderd]
0
Het lijkt er op dat we weer omhoog kunnen met de bitcoin koers. We hebben de onderkant van het trendkanaal geraakt en als we er niet doorheen zakken dan zou de BTC koers weer op moeten kunnen veren richting de bovenkant van het kanaal. Zie ook de volgende technische analyse:
www.bitcoinkoers.org/index.php/nieuws...
[verwijderd]
0
quote:

tampi schreef op 15 maart 2020 17:12:

Het Rode Kruis accepteert sinds vandaag ook Bitcoin als donatie.
Bron, onderaan de pagina: doneer.rodekruis.nl/doneer?dm_pv=2

Voorzover ik weet is dit de eerste grote hulpverlener die Bitcoin accepteert in strijd tegen Covid-19.

Ik vermoed dat er nu snel meer zullen volgen.
Inderdaad, zoals bv. @fetch.ai #FET

cryptodaily.nl/2020/06/10/autonome-ag...
DeZwarteRidder
0
Particuliere belegger mijdt goudmijn bitcoin

Door Theo Besteman
1 uur geleden in FINANCIEEL

Nederlandse particulieren zien nog weinig in cryptomunten, ondanks enorme koerswinsten. Zij kiezen voor de aloude aandelen en obligaties. Professionale handelaren tasten echter toe.

Uit het onderzoek van Motivaction voor cryptobroker LiteBit onder 3000 consumenten blijkt dat particuliere beleggers terughoudend blijven, een op de acht zegt een cryptomunt te hebben.

De terughoudendheid komt deels door de onbekendheid ermee en vanwege een gebrek aan kennis over de nu tien jaar oude munten.

Bitcoin bood beleggers dit jaar 32,5% rendement, de laatste drie maanden explodeerde de koers en kwam vandaag tot $9508. Een veel beter rendement dan de AEX-index (-7%) of de bredere S&P 500 (-4%) bood, maar Nederlandse beleggers negeren dat verschil in hun portemonnee

Zo’n 13% van de beleggers durft crypto aan, nog eens 3% zou volgens dit onderzoek overwegen in te stappen.
Professional hapt

Het beeld onder professionele beleggers is heel anders: volgens vermogensbeheerder Fidelity bezit nu 36% een cryptomunt. Bitcoin, met momenteel volgens het platoform Coinmarketcap.com een marktwaarde van $175 miljard, is daarin veruit het populairst. Tom Jessop, topman van Fidelity Digital Assets, spreekt een groeiende acceptatie van de munten in de zakelijke beleggingen.

Die houding betekent een ommezwaai: vijf jaar geleden wilden institutionele beleggers weinig met de cryptomunten - vaak geassocieerd met witwassen en andere fraude - te maken hebben. De volatiel bewegende munt - eind 2017 noteerde bitcoin het dubbele in dollars, en daalde in maart tot $4000 - zou ook vanwege een gebrek aan onderliggende waarde en rente of dividend ongeschikt zijn voor langetermijnbeleggers. Slechts speculanten zouden interesse hebben.
Wall Street gelooft

Opmerkelijk is de ommezwaai van de topman van JPMorgan, de grootste bank op Wall Street. Aanvankelijk noemde ceo Jamie Dimon bitcoin ’fraude’. En zou hij iedere medewerker die iets met bitcoins deed ontslaan voor ’dom gedrag’.

Februari 2019 begon dezelfde zakenbank met het testen van een eigen cryptomunt, en investeert het inmiddels in het onderliggende digitale netwerk blockchain waarop alle transacties doorlopend worden geverifieerd. Volgens Dimon hebben de cryptomunten „een lange levensduur als een beleggingsklasse”.
C200
0
Fintech giant @PayPal plans to offer direct sales of cryptocurrency to its 325 million users, according to three people familiar with the matter.

twitter.com/CoinDesk/status/127511159...
DeZwarteRidder
0
’Betalingsdienst PayPal gaat bitcoin verkopen’

Door Redactie DFT
Updated 3 min geleden
9 min geleden in FINANCIEEL

De grote online betalingsdienst Paypal en de mobiele betalingsapp Venmo gaan cryptomunt bitcoin verkopen voor consumenten. Daarmee krijgen 325 miljoen PayPal-gebruikers toegang tot betalingen met de grootste cryptomunt.

Dat meldt de cryptowebsite Coindesk, verwijzend naar eigen bronnen en recente vacatures voor specifiek personeel voor bitcointechnologie voor deze transacties in India.
Digitale portemonnee

Het nieuws werd niet bevestigd door PayPal. Venmo, actief in Nederland, levert al een digitale portemonnee waar potentieel de digitale munten zoals bitcoin beveiligd kunnen worden opgeslagen.

PayPal werkt bovendien aan eigen onderzoeken naar blockchain, de onderliggende technologie waarop alle transacties worden geverifieerd en vastgelegd. Het is al mogelijk om geld op te nemen van cryptoplatforms zoals Coinbase.

Bekijk ook:
Rebel bitcoin loopt in crisis braaf in pas met beurzen

De geruchten leidden afgelopen dagen tot extra volatiliteit in de prijs van de altijd beweeglijke bitcoin, die even 4% in prijs steeg. Volgens blockchain-analysebedrijf Glassnode is het volume ‘aanzienlijk’ toegenomen, meldt Cryptonews.

PayPal komt zelf voort uit veilingsite eBay en werd in 2015 van het moederbedrijf losgekoppeld. Vorig jaar noemde Paypal de cryptomunten nog een potentieel risico voor zijn activiteiten.
tiemtran
0
Iemand die een link voor mij heb waar ik bitcoin koers in dollars kan volgen?

Tot nu toe alleen www.bitcoinkoers.org en www.bitcoinkoers.com , maar die zijn beiden in het euro's.

Iemand enig link voor mij aub??
DeZwarteRidder
0
quote:

tiemtran schreef op 16 juli 2020 00:37:

Iemand die een link voor mij heb waar ik bitcoin koers in dollars kan volgen?

Tot nu toe alleen www.bitcoinkoers.org en www.bitcoinkoers.com , maar die zijn beiden in het euro's.
Iemand enig link voor mij aub??
coinmarketcap.com/#BTC
DeZwarteRidder
0
FD.nl
Financiële sector
20 juli
Mastercard voegt cryptobedrijf toe aan netwerk

Door samenwerking kan cryptobedrijf Wirex betaalkaarten uitgeven op het netwerk van Mastercard.
Leefloon
0
quote:

DeZwarteRidder schreef op 21 juli 2020 07:38:

Door samenwerking kan cryptobedrijf Wirex betaalkaarten uitgeven op het netwerk van Mastercard.
Name-dropping: clumsy. Ongetwijfeld komt ook dit erop neer dat een ander slechts bereid is om, tegen ondoorzichtige hoge kosten, jouw cryptomeuk voor jou te verkopen, zodat alle partijen uiteindelijk gewoon met echt geld worden betaald. Inclusief de uitgever van de betaalkaart zelf, die alleen tarieven kent in EUR/GBP/USD.
[verwijderd]
0
Hoi, hebben jullie toevallig gehoord over Iexec (RLC)? Ik had er tot voor kort nooit over gehoord, maar ben zeer onder de indruk van het project. M.i 1 van de weinige projecten die echt iets bereikt heeft en met grote namen samenwerkt als Google, Alibaba etc. Nog zwaar onder de radar, absoluut een top 10 notering op cmc in het verschiet. Ben benieuwd naar jullie ervaring?
15.639 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 ... 778 779 780 781 782 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 17:11
Koers 62.168,97
Verschil -4.043,94 (-6,11%)
Hoog 63.702,29
Laag 61.687,85
Volume 0
Volume gemiddeld 0
Volume gisteren 0

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront