Pharming « Terug naar discussie overzicht

Sectornieuws - biotech

6.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 ... 318 319 320 321 322 » | Laatste
voda
0
e-therapeutics en Galapagos werken samen

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Galapagos
180,75 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) e-therapeutics en Galapagos gaan samenwerken om nieuwe behandelingen te ontwikkelen voor idiopathische longfibrose. Dit maakte het Britse biotechbedrijf woensdagochtend bekend.

Deze samenwerking combineert de expertise van e-therapeutics op het gebied van netwerkbiologie en silico-fenotypische screening met de diepgaande kennis van Galapagos op het gebied van IPF en fibrose.

Galapagos betaalt e-therapeutics voor de samenwerking, onder meer wanneer bepaalde mijlpalen zijn behaald.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
lucas D
0
fd.nl/ondernemen/1347325/pharming-bel...

Pharming beloont topman met turbobonus

Slecht nieuws voor topman Sijmen de Vries van Pharming. De hem toebedachte salarisverhoging voor de komende jaren staat op losse schroeven. Op de vergadering van aandeelhouders trok het biotechbedrijf uit Leiden vorige maand plotseling een beloningsvoorstel voor zijn raad van bestuur in. Wat is hier aan de hand?
Uniek is het gebeuren niet. Bij meer bedrijven hebben aandeelhouders zich dit voorjaar tegen een verbeterd beloningsvoorstel voor de bedrijfstop gekeerd.
Een salarisverhoging is volgens de commissarissen van Pharming wel hard nodig. Een analyse over 2019 laat volgens het jaarverslag zien dat het basissalaris van de drie bestuurders 20% lager is dan bij collega's van vergelijkbare bedrijven. Dat gat moet in 2023 stapsgewijs zijn ingelopen.
Om alvast een begin te maken, besloten de commissarissen eerder dit jaar al tot een extra salarisverhoging van 2%, bovenop een reguliere jaarlijkse verhoging van 4%. Dat betekent dat topman De Vries zijn basissalaris nu sowieso met 6% ziet stijgen van €507.000 tot €537.000.
Daar verandert het intrekken van het beloningsvoorstel niets aan. Hooguit is twijfelachtig geworden of de rest van de inhaalslag de komende drie jaar doorgang kan vinden. Dat oordeel is aan een bijzondere vergadering van aandeelhouders later dit jaar.
Diverse buitenlandse institutionele beleggers hebben bezwaren tegen het beloningsvoorstel, zo blijkt uit een summiere toelichting van Pharming. Het Leidse biotechbedrijf zou zich met de verkeerde collega-bedrijven vergelijken. In de niet-gepubliceerde analyse zijn kennelijk nogal wat Amerikaanse bedrijven meegenomen en die betalen vaak hogere salarissen dan in Europa gangbaar is.

Toch lijkt het uitstel voor De Vries overkomelijk. Want de topman krijgt dit jaar sowieso al een tweede extra. Niet alleen zijn basissalaris gaat omhoog. De commissarissen menen dat ook de cash bonus omhoog moet, van 60% naar 70% van het basissalaris. De bonus is onderdeel van de variabele beloning, die vorig jaar in totaal ongeveer €900.000 bedroeg.
Die tweede extra is voor de Pharming-topman zeer aantrekkelijk. In feite gaat het om een turboregeling. Als het basissalaris omhoog gaat en ook het percentage voor de cash bonus, gaat immers de cash bonus zelf versneld omhoog.
Zodoende levert de 70% over het nieuwe basissalaris van €537.000 een maximale cash bonus op van €375.000. Dat betekent dat de potentiële cash bonus in één jaar tijd stijgt met €71.000. Oftewel ruim het dubbele van de toename (€30.000) van het basissalaris.
Pharming wilde deze turbo doortrekken tot 2023. Aandeelhouders zijn niet enthousiast.
voda
0
OESO waarschuwt voor gevolgen tweede besmettingsgolf

(ABM FN-Dow Jones) Een nieuwe reeks lockdown-maatregelen om een eventuele tweede besmettingsgolf met corona tegen te gaan zou een gigantische klap voor de mondiale economie betekenen. Hiervoor waarschuwde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling woensdag.

In het laatste rapport van de organisatie, verwacht de OESO dat de mondiale economie met zes procent kan krimpen, mits een tweede besmettingsgolf uitblijft. Een krimp van dergelijke omvang zou twee keer zo groot zijn als de daling die in april nog door het IMF werd voorzien.

In reactie op een verdere verspreiding van het coronavirus, werden door overheden wereldwijd grote delen van hun economieën op slot gezet sinds halverwege maart. Inmiddels worden sinds mei deze lockdown-maatregelen langzaam afgebouwd. Tot dusver heeft het terugdraaien van de maatregelen nog niet geleid tot een flinke stijging van nieuwe besmettingsgevallen, maar het gevaar blijft.

Desondanks gaf OESO dit keer twee groeiscenario's af, omdat er nog veel onzekerheden zijn rond de ontwikkeling van de pandemie. Komt er wel een tweede besmettingsgolf, dan kan de mondiale economie zelfs met 7,6 procent krimpen, zo voorziet de OESO.

Een opleving van de pandemie later dit jaar, zou een herstel dat wordt voorzien in 2021 ook in gevaar brengen. Zonder een tweede golf besmettingen, voorziet OECD een groei van 5,2 procent volgend jaar, maar inclusief deze tweede golf is een groei van 2,8 procent realistischer.

Bij een tweede golf zou de Amerikaanse economie met 8,5 procent krimpen in 2020 en de eurozone zelfs met 11,5 procent. In China zal het bruto binnenlands product bij een tweede golf met 3,7 procent krimpen, om in 2021 weer met 4,5 procent te groeien. Zonder tweede golf voorziet OESO een groei voor China in 2021 van 6,8 procent, na een krimp van 2,6 procent in 2020.

In de Verenigde Staten zal de economie dit jaar met 7,3 procent krimpen, met een herstel van 4,1 procent volgend jaar, mits een tweede golf uitblijft, aldus de OESO. In de eurozone zal de krimp zelfs 9,1 procent zijn, zelfs als een tweede golf uitblijft, gevolgd door een herstel van 6,5 procent in 2021.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
s.lin
0
Leids coronavaccin in stroomversnelling
10 juni
LEIDEN - Het Nederlandse farmabedrijf Janssen begint al half juli met het testen van hun coronavaccin op mensen. Dat is eerder dan beraamd. Het Amerikaanse moederbedrijf Johnson & Johnson meldt dat de productiecapaciteit verder wordt uitgebreid en dat er in 2021 een miljard doses van het middel beschikbaar moeten zijn.

Of het helemaal veilig is en werkt op mensen is nog niet duidelijk, maar de eerste proeven op dieren zien er veelbelovend uit. Ook de afspraken met de instanties gaan soepel. Daardoor kan de proef op 1045 mensen versneld beginnen. Die proef gebeurt in België en de VS. Het bedrijf begint naar verwachting ook al eerder met een grootschaliger proef op een veel grotere testgroep, de zogenoemde fase 3. „Ons doel is om er zeker van te zijn dat we de wereld een vaccin kunnen bieden”, zegt Paul Stoffels van het bedrijf, „en dat we mensen beschermen tegen deze pandemie.”

Het gehele artikel bron Telegraag
Berdientje
0
Biotechbedrijf Genmab sluit grote deal met AbbVie. Het Deens-Nederlandse biotechbedrijf Genmab is in één klap $750 mln (€663 mln) rijker, dankzij een nieuwe samenwerking met het Amerikaanse farmaconcern AbbVie. De twee bedrijven gaan samen drie experimentele kankermedicijnen van Genmab verder ontwikkelen.

juliozunderglas
0
Wat ik als kleine belgger niet begrijp bij PH,dat beleggers ze nu wegdoen voor 1,168 terwijl men vorige week 1,40 kon ontvangen,maar dat zal aan mij liggen?
voda
0
Moderna start Fase 3 met coronavaccin

(ABM FN-Dow Jones) Moderna gaat het laatste onderzoeksstadium met zijn coronavaccin in. Dit maakte het Amerikaanse biotechbedrijf donderdag bekend.

De Fase 3 studie met mRNA-1273 als vaccin voor Covid-19 zal in juli aanstaande starten en in totaal op 30.000 patiënten in de Verenigde Staten worden getest.

De studie is vormgegeven met behulp van feedback van de Amerikaanse Food and Drug Administration.

Moderna mikt per 2021 op 500 miljoen vaccins per jaar, eventueel zelfs oplopend naar 1 miljard stuks.

Verder kondigde Moderna donderdag ook aan dat de rekrutering van proefpersonen voor de Fase 2 studie met mRNA-1273 rond is.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
En nu nooit meer zeuren over de bonus van Sijmen de Vries! :-)

Recordbonus Galapagos-topman dankzij deal

Het was ook niet niks wat Onno van de Stolpe presteerde. Onder zijn leiding sloot Galapagos vorig jaar een vergaand akkoord met het Amerikaanse farmaconcern Gilead. De deal leverde het Nederlands-Belgische biotechbedrijf €4,5 mrd op. Van de Stolpe haalde er de televisiejournaals mee.

Vrijwel onopgemerkt bleef dat Van de Stolpe zelf ook flink is beloond. De Galapagos-topman ontving vorig jaar een 'uitzonderlijke speciale bonus' van €5 mln. Het was een beloning voor de transactie met Gilead, zo blijkt uit het jaarverslag dat eind maart is verschenen.

Bij het jaarlijkse overzicht dat het FD begin april publiceerde, kwam de bonus niet in beeld, doordat de samenstellers alleen keken naar Nederlandse NV's. En Galapagos is statutair gevestigd in België, ook al heeft het biotechbedrijf een Nederlandse topman en maakt de onderneming deel uit van de AEX-index van de Amsterdamse beurs.

Een eenmalige bonus van €5 mln is voor Nederlandse begrippen wel mooi een record. Althans, volgens archiefonderzoek en de nodige navraag is de afgelopen tien jaar geen enkele Nederlandse ceo van een AEX-bedrijf beloond met zo'n hoge, eenmalige prestatiebeloning.

Het oude record dateert van 2013 en was in handen van Jean-Francois van Boxmeer. De topman van Heineken kreeg het eenmalige extraatje als beloning voor de overname van Asia Pacific Breweries. Memorabel was ook de eenmalige bonus in datzelfde jaar voor Philips-topman Frans van Houten. Die ontving €1,4 mln bovenop zijn reguliere beloningen, omdat bepaalde financiële doelstellingen waren behaald.

Na 2013 zijn eenmalige bonussen zelden aan Nederlandse ceo's uitgekeerd. Enkele pogingen strandden voortijdig. Zo had KPN in 2014 zijn toenmalige topman Eelco Blok willen belonen met een eenmalig extra van €425.000, maar dat voornemen liep vast op verzet van de vakbonden. Ook een eenmalige bonus van €1 mln die in 2015 was toebedacht aan Dick Boer (als beloning voor het samengaan van Ahold en Delhaize) ging niet door.

Voor de Galapagos-topman zelf is de bonus overigens bijzaak. Van de Stolpe is goed voor een geschat vermogen van €240 mln, opgebouwd dankzij jaarlijkse optieregelingen in combinatie met de vrij spectaculaire koersontwikkeling van Galapagos.

Van de Stolpe moet ook nog enig geduld hebben. De helft van de eenmalige bonus ontvangt hij pas over twee of drie jaar. De eerste €2,5 mln is al uitgekeerd, waardoor de beloning van Van de Stolpe vorig jaar opliep tot €4,4 mln. Daarmee belandt hij nog net in de top-tien van grootverdieners. Acht collega-ceo's van AEX-bedrijven verdienden vorig jaar meer dan €4,4 mln, zonder dat ze daar een eenmalige bonus voor nodig hadden.

fd.nl/ondernemen/1347399/deal-levert-...
lucas D
0
ABM FN-Dow Jones - vrijdag, 12 juni 2020 08:46

Kiadis presenteert nieuwe data
(ABM FN) Kiadis Pharma zal vrijdag nieuwe onderzoeksgegevens over zijn K-NK celtherapieplatform presenteren tijdens de European Hematology Association Congress. Dit kondigde het biotechbedrijf vrijdagochtend aan.
Tijdens drie presentaties zal Kiadis de laatste resultaten van zijn studies presenteren. Uit de gepresenteerde gegevens blijkt onder meer dat allogene FC21-NK-cellen in vivo tot vijf weken aanwezig kunnen blijven en doorgroeien zonder de ondersteuning van exogene cytokine
www.deaandeelhouder.nl/nieuws/2020/06...
voda
0
Duitsland investeert 300 miljoen in coronavaccinproducent

(ABM FN-Dow Jones) Duitsland investeert via zijn coronanoodfonds 300 miljoen euro in CureVac, dat bezig is met de ontwikkeling van een vaccin tegen het virus. Dit maakten het Duitse ministerie van energie en het private biofarmaceutisch bedrijf uit Tübingen maandag bekend.

Hiermee krijgt Berlijn een belang van 23 procent in het bedrijf, dat in maart nog de aandacht trok van de Amerikaanse president Donald Trump. Die had toen een ontmoeting met de toenmalige CEO in het Witte Huis, waarna berichten verschenen dat de Amerikaanse overheid CureVac zou willen overhalen te verhuizen naar de VS.

De Duitse energieminister Peter Altmaier verklaarde maandag dat de investering moet bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Curevacs pijplijn. Daarbij zijn de onderzoeksresultaten en technologieën van het bedrijf ook van groot belang voor Duitsland en Europa, aldus Altmaier.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Oxford positief over middel tegen COVID-19 - media

(ABM FN) Een studie aan de Universiteit van Oxford toont aan dat het cortisone middel dexamethason de kans op sterfte bij ernstig ziekte COVID-19 patiënten met een derde doet dalen. Dit zeggen de onderzoekers dinsdagmiddag in een reactie aan de BBC.

In een reactie op het nieuws zei Zeger Debyser, hoofd Moleculaire Virologie en Gentherapie aan de KU Leuven dat hij voorzichtig positief is, maar dat het nog te vroeg is om wetenschappelijke besluiten te trekken. “Het onderzoek werd gedaan door dezelfde instelling die concludeerde dat chloroquine niet werkt tegen COVID-19 en de wetenschappers hebben een goede reputatie. Echter is het onderzoek nog niet gepubliceerd waardoor ik als wetenschapper voorzichtig moet zijn” aldus Debyser.

“Cortisone is bij virale infecties vaak een mes dat aan twee kanten snijdt, want ze leggen deels het immuunsysteem stil waardoor er meer complicaties kunnen ontstaan”.

De truc is dan ook volgens Debyser om het middel op het juiste moment toe te dienen. “Doe je dit te snel, dan geef je het virus vrij spel. Maar bij ernstig zieke mensen lijkt het middel toch goed te werken wat positief is” aldus Debyser die nogmaals erop wijst dat het onderzoek nog niet gepubliceerd is in wetenschappelijke kringen.

Het voordeel is ook dat het middel al bestaat en goedkoop is. "Zo zou je met 35 Britse Pond, omgerekend circa 39,00 euro, een mensenleven kunnen redden", aldus professor en hoofdonderzoeker Martin Landray van de Universiteit van Oxford tegenover de BBC.

Door: ABM Financial News.
pers@abmfn.be
Redactie: +32(0)78 486 481

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
lucas D
0
Biotechnoloog CureVac begint testen coronavaccin op mensen
CORONAVIRUS
FRANKFURT (AFN/DPA/RTR) - De Duitse biotechnoloog CureVac gaat zijn experimentele vaccin tegen het coronavirus testen op proefpersonen. De onderneming heeft daarvoor toestemming gekregen van de autoriteiten. Eerder kreeg de Duitse branchegenoot Biontech al toestemming voor klinische testen met een middel tegen het virus.
Het groene licht voor de testen op gezonde vrijwilligers komt van het Paul Ehrlich Instituut, wat de Duitse federale instantie voor vaccins en biomedische geneesmiddelen is. Volgens CureVac zijn de noodzakelijke voorstudies om klinische testen te kunnen doen succesvol verlopen. De resultaten uit de eerste testfase worden dit najaar verwacht.
Maandag werd nog bekend dat de Duitse overheid voor 300 miljoen euro een belang van 23 procent in CureVac heeft genomen. Volgens minister van Economische Zaken Peter Altmaier moet de investering de Duitse biotechsector versterken en zal Berlijn geen enkele invloed hebben op de zakelijke beslissingen van CureVac.
In maart waren er nog berichten dat de Amerikaanse overheid de exclusieve rechten op een mogelijk coronamiddel van CureVac wilde kopen, wat naar verluidt voor weerstand in de Duitse regering zorgde. Duitsland heeft inmiddels nieuwe regels ingevoerd om ongewenste buitenlandse overnames van farmacie- en biotechbedrijven tegen te houden.
Wereldwijd zijn verschillende bedrijven bezig met de ontwikkeling van vaccins of medicatie tegen het coronavirus, waaronder de Britse farmaceut AstraZeneca en het Franse Sanofi.

(ANP Redactie AFN/Economie, email economie(at)anp.nl, +31 20 560 6070)
Berdientje
0
. Translate Bio werd bijna de helft meer waard. Het werkt samen met Sanofi in de distributie van een mogelijk coronamedicijn.
voda
0
Ruim €100 mln voor jonge medische bedrijven

De coronacrisis heeft de animo om te investeren in jonge medische bedrijven niet aangetast. Dat concludeert investeringsmaatschappij BioGeneration Ventures uit de recordopbrengst voor zijn vierde fonds. De onderneming haalde €105 mln op. Bij het derde fonds uit 2017 bleef de teller nog steken op €82 mln.

Onder invloed van de coronacrisis heeft geen enkele investeerder zich teruggetrokken, zo zegt Edward van Wezel, managing partner van BioGeneration. De investeringsmaatschappij gaat ook niet specifiek op zoek naar bedrijven die anti-virale medicijnen ontwikkelen. 'We kijken er wel naar, maar het is een moeilijke sector', aldus Van Wezel.

Investeren in jonge medische bedrijven die nieuwe geneesmiddelen ontwikkelen is al langer populair. Ook de grote medische investeringsmaatschappijen LSP, Gilde en Forbion haalden afgelopen jaren recordbedragen op, variërend van €360 mln tot €550 mln. BioGeneration is een slag kleiner en richt zich vooral op de financiering van medische ondernemingen die nog in de absolute beginfase zitten.

Bij de geldschieters van BioGeneration zitten twee belangrijke nieuwkomers: een groot Deens pensioenfonds en de Duitse semi-overheidsbank KfW Capital. Ook bestaande investeerders hebben opnieuw geld op tafel gelegd. Daaronder zijn het Amerikaanse farmaconcern Bristol Myers Squibb, het Europese Investeringsfonds van de EU en de Rotterdamse ondernemer Aat van Herk.

BioGeneration wil de €105 mln van zijn vierde fonds verdelen over twaalf tot vijftien ondernemingen. Het investeringsfonds behaalde in 2017 een historisch succes, toen het Osse bedrijf Acerta voor miljarden euro's werd overgenomen door AstraZeneca. BioGeneration had Acerta opgericht. Tot de huidige deelnemingen behoort het bedrijf Staten Biotechnology uit Nijmegen, dat zich richt op de behandeling van hart- en vaatziekten.

fd.nl/ondernemen/1348887/ruim-100-mln...
voda
0
Kiadis behandelt eerste patiënt in Fase 1 studie

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
1,607 0,00 0,00 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) Kiadis Pharma heeft een eerste patiënt met recidiverende of refractaire acute myeloïde leukemie, kortweg R/R AML, behandeld met Natural Killer-cellen. Dit maakte Kiadis donderdag bekend.

De behandeling is onderdeel van een Fase I onderzoek met Natural Killer-cellen, waarbij het FC21 platform van Kiadis wordt gebruikt.

Het doel van de studie is om veiligheid, inductie van remissie, optimale dosering en responspercentage met NK celtherapie vast te stellen bij deze patiënten.

Kiadis wil het onderzoek uiteindelijk uitvoeren onder 56 patiënten tussen de 18 en 80 jaar.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Virusremmer Gilead door Europese toezichthouder aanbevolen als coronamedicijn

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Gilead Sciences Inc
$ 75,15 -0,81 -1,07 % NASDAQ
Gilead Sciences Inc (DE)
66,91 0,20 0,30 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) De virusremmer remdesivir van Gilead Sciences wordt door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) aanbevolen als behandeling tegen Covid-19. Dit meldde de toezichthouder donderdag.

Het gaat om een voorwaardelijke marktgoedkeuring voor de behandeling van patiënten van 12 jaar en ouder die met een longontsteking in het ziekenhuis liggen en extra zuurstof toegediend krijgen, aldus het EMA.

Op basis van de aanbeveling van de toezichthouder zal de Europese Commissie het gebruik van het middel vermoedelijk komende week goedkeuren.

Eerder werd remdesivir al in de Verenigde Staten goedgekeurd als noodbehandeling tegen het coronavirus. Het middel van Gilead zou de opnameduur onder patiënten verkorten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Uniqure sluit deal van potentieel €1,8 mrd

Het Amsterdamse biotechbedrijf Uniqure heeft een miljardendeal gesloten met CSL Behring, een farmaconcern uit Australië. De Australiërs betalen Uniqure een voorschot van $450 mln (€400 mln). Het biotechbedrijf kan nog eens $1,6 mrd (€1,4 mrd) tegemoet zien als blijkt dat de samenwerking succesvol verloopt.

In ruil krijgt CSL Behring de eigendomsrechten op Uniqures experimentele medicijn tegen hemofilie-B, het belangrijkste middel dat Uniqure in ontwikkeling heeft. CSL Behring gaat de marketing doen, indien het medicijn wordt goedgekeurd. Het Australische bedrijf betaalt ook de kosten voor de verdere ontwikkeling van het medicijn.

Een-na-grootste
In beurswaarde gemeten (€2,5 mrd) is Uniqure het een-na-grootste biotechbedrijf van Nederland, achter Galapagos. De onderneming heeft een notering aan de Amerikaanse Nasdaq-beurs. Veel van de activiteiten van Uniqure zijn ook verplaatst naar de Verenigde Staten. De samenwerking met CSL Behring is dinsdagavond laat bekendgemaakt.

Beleggers reageerden woensdag teleurgesteld. Het aandeel verloor woensdag kort na opening van de Nasdaq bijna 20% op $50,84. Beleggers zijn kennelijk teleurgesteld dat Uniqure QURE$50,31-20,03% niet volledig wordt overgenomen door een groot farmaconcern, zoals eerder wel gebeurde met enkele concurrenten.

Ceo Matt Kapusta van Uniqure noemt CSL Behring 'een ideale partner', omdat het farmabedrijf veel ervaring heeft met de verkoop van medicijnen tegen hemofilie-B en over een wereldwijd netwerk beschikt. Hemofilie-B is een zeldzame bloedziekte.

Zeer dure medicijnen
Het voorschot van $450 mln stelt Uniqure volgens Kapusta in staat zijn programma voor de ontwikkeling van nieuwe gentherapieën aanzienlijk te versnellen. Het bedrijf werkt ook aan een middel tegen de ziekte van Huntington, een ernstige hersenaandoening waarvoor nog geen behandeling is.

Uniqure geldt al jaren als een grote belofte doordat het bedrijf een van de koplopers is in de ontwikkeling van gentherapie. Bij deze geavanceerde technologie moet een eenmalige behandeling in principe voldoen. Het gaat ook om uitzonderlijk dure medicijnen, die soms meer dan €1 mln per behandeling kosten.

fd.nl/beurs/1349094/uniqure-sluit-dea...
voda
0
Aandeelhouders Kiadis stemmen in met alle agendapunten

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Kiadis Pharma NV
1,624 0,017 1,06 % Euronext Amsterdam

(ABM FN-Dow Jones) De aandeelhouders van Kiadis Pharma hebben donderdag tijdens de jaarvergadering ingestemd met alle agendapunten. Dit maakte het biotechbedrijf na afloop van de vergadering bekend.

Op de agenda stonden onder meer goedkeuring van de jaarrekening 2019, decharge, enkele herbenoemingen en het beloningsbeleid.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
6.422 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 ... 318 319 320 321 322 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 10:33
Koers 0,965
Verschil -0,023 (-2,33%)
Hoog 0,979
Laag 0,961
Volume 2.295.884
Volume gemiddeld 6.407.533
Volume gisteren 5.323.102

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront