Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Luchtvaartaandelen flink in trek op Wall Street

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

11 Posts
| Omlaag ↓
  1. Pieter Vandewalle 4 juni 2020 22:56
    quote:

    Dwang Buis schreef op 4 juni 2020 22:38:

    Vannacht de futures weer omhoog, en morgen weer een nieuwe dag richting ATH. Dit is een gratis advies (voorspelling), doe er mee wat u wilt :-)
    Pfff, je kan evengoed voorspellen dat de zon morgen zal opgaan, dat het meer dan -20°C zal zijn in de Sahara, dat de achterkant van de maan ook morgen niet te zien zal zijn en ga zo maar verder :-).

    Zo lang de FED maar blijft printen. De ECB is er ietsje minder goed in. Had sterkere stijgingen verwacht vandaag. Misschien moeten ze nog maar een beetje meer printen en dat vooral uitgebreid en met veel bombarie aankondigen er nog eens een paar honderd miljard erover gaan op de dag zelf.
  2. Ger 02490 4 juni 2020 23:03
    Rustig maar. Binnenkort worden er geen cijfers meer gepubliceerd. Maakt niet uit, gord of slecht, vooruitzichten onbelangrijk, enkel de naam van de onderneming is nog geld waard. De rest doet er niet meer toe. In plaats van beursanalyses lees ik nu de Donald Duck. Met betrekking tot de inhoud van hetzelfde niveau. GEWELDIG. Mooi om dit dagelijks te volgen.
  3. forum rang 10 bp5ah 4 juni 2020 23:24
    quote:

    horscamp schreef op 4 juni 2020 23:19:

    Ook Warren Buffet zit er gigantisch naast door al zijn belangstelling in air liners verkocht te hebben zo zie je maar weer een orakel is ook maar een mens met een onderbuik gevoel
    Moet je er wel even bijzetten dat ie ze heeft verkocht op flink hogere nivo's dan waar ze nu staan.

  4. forum rang 4 Red_ 4 juni 2020 23:34
    quote:

    horscamp schreef op 4 juni 2020 23:19:

    Ook Warren Buffet zit er gigantisch naast door al zijn belangstelling in air liners verkocht te hebben zo zie je maar weer een orakel is ook maar een mens met een onderbuik gevoel
    Wie zegt dat die er naast zit?
    Luchtvaart gaat komende jaren geen rooie cent verdienen waarschijnlijk.
    Daarnaast staan koersen nog steeds ruim lager dan zijn verkoopprijzen. Andere aandelen zijn toch echt geschikter voor de toekomst met wel echte groei potentie
  5. forum rang 8 Lepre Chaun 4 juni 2020 23:59
    Vermogen rijkste Amerikanen met bijna een vijfde toegenomen sinds coronapandemie

    Sinds de uitbraak van het coronavirus hebben inmiddels meer dan 40 miljoen Amerikanen een werkloosheidsuitkering aangevraagd. Maar het vermogen van de rijkste Amerikanen is in de afgelopen maanden alleen maar gegroeid.

    Het Amerikaanse Instituut voor Beleidsstudies (IPS) berekende dat het totale vermogen van Amerikaanse miljardairs sinds de Covid-19-pandemie met bijna 20 procent (ruim 500 miljard dollar) is toegenomen. Onder meer Amazon-oprichter Jeff Bezos (36 miljard dollar in de plus) en Facebook-topman Mark Zuckerberg (30 miljard dollar in de plus) konden sinds maart flinke geldsommen bijschrijven, blijkt uit een donderdag gepubliceerd rapport.

    Zakenblad Forbes meldde dat het totale vermogen van de Amerikaanse miljardairs aan het begin van de coronacrisis was gezakt ten opzichte van 2019. Toen kwamen de bij elkaar opgetelde bedragen uit op 3.111 miljard dollar, in maart dit jaar was dat 2.947 miljard dollar. „Ons onderzoek laat zien dat deze verliezen binnen enkele weken weer goedgemaakt”, schrijft het IPS. Het totale vermogen van de rijkste Amerikanen staat nu uit op 3.512 miljard dollar.

    Sommige miljardairs zijn wel degelijk een deel van hun rijkdom kwijtgeraakt sinds het begin van dit jaar. Met name investeerders in de olie- en gassector hebben geld verloren, mede doordat de olieprijs eerder dit jaar tot een historisch dieptepunt daalde. Het vermogen van zakenman Warren Buffett zou onder meer daardoor sinds het begin van dit jaar met 14 miljard dollar zijn geslonken.
11 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

NY-DJ-Industrial Avg

0,00 nov '18
0,00 0,00%

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links