bpost « Terug naar discussie overzicht

Forum bpost geopend

10.742 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 ... 534 535 536 537 538 » | Laatste
Donatello
0
Had ik gedaan en gisteren alles buitengesmeten aan 5.73.... ik dacht dat het nog wel even laag ging blijven...
Donatello
0
Dacht dat ik tegen september nog rond de 6 ging kunnen kopen... maar lijkt anders uit te draaien. Nu beklaag me mijn nieuwe aankoop ook niet hoor0
Dickb
0
Wat zijn jullie allemaal negatief zeg. Bpost heeft een enorm netwerk waarmee veel gedaan kan worden. Denk eens niet in termen van krimpende markten en lage postzegel prijzen.
Bpost in een eerste instantie een logistiek en betaalbedrijf. Goed georganiseerd kan door veel mee gedaan worden. De barrier to entry is aanzienlijk zodat marktposities behouden kunnen worden.

De waardering van Just Eat Takeaway is erg hoog terwijl zij alleen een logistieke functie uitoefenen met onderbetaald personeel en wurgcontracten met restaurateurs.

Bpost moet zich gewoon vernieuwen.
Baarsjes
0
BPost kan bieden wat ze wil
De politiek in Nederland is tegen een verkoop /overname/samenwerking
Dus bieden heeft geen nut
Hashim
0


nepnieuws en 25 januari Jaarlijkse algemene vergadering en bestuurders zullen gemakkelijk kapitaal aantrekken omdat ze een meerderheidsbelang hebben
Hashim
0


nepnieuws en Ease2pay heeft 25 juni Jaarlijkse algemene vergadering en bestuurders zullen gemakkelijk kapitaal aantrekken omdat ze een meerderheidsbelang hebben
volger_DS
0
bpost Group lanceert exclusief groeiplatform voor kmo’s
Een complete onlineshop in amper 30 minuten tijd, van verkoop tot levering
Jean-Paul Van Avermaet, CEO van bpost Group: “Sinds het begin van de lockdown, kende de onlinehandel een echte boom in België. Dankzij bpost dat die hele periode lang een essentiële economische rol is blijven spelen, konden de bedrijven die actief zijn in de e-commerce hun activiteiten voortzetten en miljoenen pakjes laten leveren.
bpost wil nu de lokale ondernemers laten meeliften op dat groeiende succes van de onlinehandel en zo deze nieuwe vorm van economie in ons land nog meer ondersteunen. Met de lancering van een nieuwe innoverende en complete tool om een onlinezaak van a tot z aan te maken, stelt het bedrijf dus voortaan zijn wereldwijde ervaring met e-commercelogistiek ten dienste van alle kmo’s. "
Op maandag 15 juni gaat bpost van start met het nieuwe platform elkezaakonline.be, de voor 100% Belgische oplossing voor kmo’s die met enkele muisklikken hun onlinezaak willen aanmaken.

Door de coronacrisis, die een groot deel van de economie heeft lamgelegd, heeft de Belgische bevolking massaal haar toevlucht gezocht tot de e-commerce.

Gedurende verschillende weken leverde bpost op sommige piekdagen tot wel 500.000 pakjes!

De Belgische bevolking, waaronder veel nieuwe klanten, heeft de smaak van de e-commerce wel goed te pakken: zo’n 15 % heeft al te kennen gegeven dat ze ook na de crisis meer online zullen kopen.

Van al wie een graantje wil meepikken van deze nieuwe manier van consumeren hebben de lokale kleine en middelgrote ondernemingen alle troeven in handen om daar baat bij te hebben. Onze landgenoten ontdekten en bestelden tijdens de lockdown dan ook massaal de regionale producten, wat de kmo’s op de markt van de onlineverkoop nieuwe ontwikkelingsperspectieven biedt op lange termijn.

Een snelle en eenvoudige webshop voor elke kmo

Om de kmo’s de stap naar de e-commerce te helpen zetten, biedt bpost hen vanaf nu al zijn ervaring met e-commercelogistiek in een “alles-in-één” oplossing.

Het platform elkezaakonline.be ontstond uit een samenwerking met Shopitag en behelst alle aspecten van de e-commerce:

aanmaak van de webshop in minder dan 30 minuten
online betaling
snelle en betrouwbare levering door bpost
reclame op de sociale netwerken
bij elke stap in de verkoop een volledige technische bijstand door de experten van Shopitag en bpost
Het platform is eenvoudig in gebruik en er zijn geen startkosten. Naargelang de behoeften van de handelaars worden er verschillende tariefformules aangeboden. Er wordt ook een handige starterskit voorzien. Met het platform elkezaakonline.be was het nog nooit zo eenvoudig om je eigen webshop in elkaar te boksen!
NSBB
0
een joint venture met bv Post NL zou wel eens de redding kunnen zijn en meer waarde in aandeel brengen. Nog beter zou Post NL een overnamebod doen op Bpost , zou best kunnen maar is op dit moment wishfull thinking, maar zeg nooit nooit, beurzen zijn immers onvoorspelbaar toch ?
volger_DS
0
Post NL en Bpost zullen strijden om de Belgische markt. Probleem is dat veel producten geleverd worden aan Belgische consumenten vanuit Nederland.
Het verhaal van Bpost (zie vorige post) is dat ze de Belgische markt attenter moeten maken op de e-commerce met de daaraan gekoppelde logistiek die Bpost kan leveren. In dit licht kan de coronacrisis Bpost misschien wakker(der) geschud hebben.

Montaplus
0
volger_DS
0
het aandeel koerst technisch richting vorig topje, nu moeten we daarboven. Marksentiment moet wat meezitten, maar de grafieken zijn stuwend.

denk dat er een mooie koersstijging in het verschiet ligt. Nu graag een dikke groene candlestick erbij

[verwijderd]
0
Enig idee waarom bpost opnieuw de grootste verliezer is vandaag ? Ik heb geen nieuws gezien..
Jestbread
0
quote:

volger_DS schreef op 19 juni 2020 07:56:

het aandeel koerst technisch richting vorig topje, nu moeten we daarboven. Marksentiment moet wat meezitten, maar de grafieken zijn stuwend.

denk dat er een mooie koersstijging in het verschiet ligt. Nu graag een dikke groene candlestick erbij

Helaas
volger_DS
0
ja TA is niet alles :(

volume is echter zeer laag. positie verdubbeld aan 6.08.

zit er nu in aan 6.25€

10.742 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 ... 534 535 536 537 538 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 17 apr 2024 17:35
Koers 3,565
Verschil +0,080 (+2,30%)
Hoog 3,590
Laag 3,445
Volume 302.841
Volume gemiddeld 228.626
Volume gisteren 214.135

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront