Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Wall Street buigt openingsverliezen om in koerswinsten

Lees over dit aandeel ook

  1. mei '21 Beursblik: april lastig vatbare maand voor beleggers 2
  2. mrt '21 Techbedrijven als Apple en Tesla fors onderuit op Wall Street 2

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

14 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 5 an12 1 juni 2020 19:50
    Vandaag heeft China toch ook tegenmaatregelen genomen door minder sojabonen en andere goederen niet meer in te kopen die genoemd werden in het eerste handelsakkoord. Maar daarover wordt hier helemaal niets genoemd.
    Vreemd. Dat komt niet goed uit bij dit verhaal?
    Het leek mij toch belangrijk genoeg.
  2. Kris69 1 juni 2020 21:26
    quote:

    Lepre Chaun schreef op 1 juni 2020 20:59:

    Ijzersterke economie en een positiviteit uit de USA.
    Ook nog eens een geweldige President Trump en zijn team.
    Dan weet je gewoon dit gaat naar de 30.000 .
    AEX naar de 630
    Volgens mij leef jij ergens onder een steen. Enige reden van stijging is alle steun. Al de rest wat je vernoemt is bedenkelijk. Om te beginnen die ‘president’ die jij zo verheerlijkt.
  3. [verwijderd] 1 juni 2020 21:33
    quote:

    Kris69 schreef op 1 juni 2020 21:26:

    [...]

    Volgens mij leef jij ergens onder een steen. Enige reden van stijging is alle steun. Al de rest wat je vernoemt is bedenkelijk. Om te beginnen die ‘president’ die jij zo verheerlijkt.
    Het is toch de president die de steun heeft geregeld?
  4. forum rang 8 Lepre Chaun 1 juni 2020 21:37
    quote:

    Kris69 schreef op 1 juni 2020 21:26:

    [...]

    Volgens mij leef jij ergens onder een steen. Enige reden van stijging is alle steun. Al de rest wat je vernoemt is bedenkelijk. Om te beginnen die ‘president’ die jij zo verheerlijkt.
    dit is waarom het Trump toch kan lukken

    Loyaal aan Trump
    De coronacrisis lijkt voorlopig geen effect te hebben op de populariteitscijfers van de president. Zijn aanhangers zijn loyaal en de Republikeinse kiezers zijn nog altijd tevreden over hoe hij het doet. Ook kiezers die de pijn letterlijk in hun portemonnee voelen, rekenen dit president Trump niet aan.

    Een van is Aaron Schatz, een vierdegeneratie boer die samen met zijn vrouw een melkveebedrijf runt in een afgelegen dorpje in de staat Iowa. Schatz stemde eerder op Obama maar koos in 2016 voor Trump omdat hij het land de verkeerde kant op zag gaan.

    Trump krijgt ons hier uit'

    Zijn bedrijf maakte de afgelopen tijd een verlies van ruim 40.000 dollar vanwege de kelderende melkprijs. En het ergste is nog niet achter de rug: Schatz verwacht dat dit bedrag nog verder zal oplopen. "Ik maak me helemaal geen zorgen om ziek te worden, wij boeren weten als geen ander wat social distancing is, maar ik maak me wel zorgen over de economie", vertelt Schatz.

    Ondanks de verliezen blijft de boer loyaal aan Trump. "Ik denk dat Trump de economie er beter bovenop kan helpen dan welke president dan ook. Hij is altijd voor een sterke economie gaan staan. Ik denk dat zodra deze pandemie onder controle is dat hij de beste man is om de economie ook weer uit het slop te halen."

    Ook econoom Michael Weber gelooft niet dat het nu al een verloren zaak is voor president Trump. "Op het eerste gezicht zou je kunnen stellen dat het lastig gaat worden voor Trump om herkozen te worden. Dit omdat zijn grootste trofee, de florerende economie, als een pudding in elkaar is gezakt.

    Maar als je wat meer inzoomt op de cijfers zie je toch dat de impact van deze pandemie tot nu toe vooral sterk te voelen is geweest in staten waar kiezers wonen die 4 jaar geleden niet massaal op Trump hebben gestemd, zoals bijvoorbeeld New York", zegt Weber.

    "Als je kijkt naar het platteland, wat echt de ruggengraat is geweest voor de overwinning van Trump in 2016, dan zie je dat deze staten voorlopig weinig merken van corona."

    Denk dat jij onder die steen leeft en Trump zal de Nobelprijs voor de Economie krijgen.

  5. forum rang 6 jonas 1 juni 2020 22:36

    Royal mag ik je er op wijzen dat het eigenlijk om inhoud gaat en niet de goed of afkeuring van andere mensen zonder veel inhoud.

    Chaun juist vanwege jouw domme commentaar een dikke AB. Tenminste iemand die tegen dat goedkope domme meelullen en dan vaak met de linkse stroom ingaat

    Alleen al het taalgebruik met Chaun een bijzonder soort noemen, autistisch, uitgekotst is alleen al onfatsoenlijk en de andere poster nodeloos beledigen en dat nog zonder inhoud.

    Trouwens meneer Royal als je uit je doppe kijkt dan staat er rechtonder een niet okeknop.

    Groet, Jonas
  6. Pieter Vandewalle 1 juni 2020 22:40
    Elke dag hetzelfde liedje. Geen enkel nieuws goed of slecht beïnvloedt de koersen langer dan een paar uur. Het enige dat telt zijn de vele miljarden stimulus. Om de paar dagen is er wel weer een nieuw opkoopprogramma, stimuleringsprogramma, renteverlaging, ... en daarop blijven de beurzen stijgen. Al de rest is 'noise'.
  7. [verwijderd] 1 juni 2020 23:16
    Maar wat als de steunpakketten zijn vergeven, wat als de impact van de crisis in volle hevigheid duidelijk wordt bij de tweede kwartaal cijfers?
    Alle economische hefbomen, als renteverlaging of verder gaande steun is op een moment uitgeput..
    Volgens mij krijgen we een crash die zijn weerga niet kent. Eentje die de boeken in zal gaan als de subsidie maatregelen crisis..
  8. Wordt Halsema dankzij haar lakse optreden een superverspreider van Corona. Niet ingrijpen bij demomstraties zonder 1,5 meter afstand houden is levensgevaarlijk voor de volksgezondheid.
    Ik verwacht dat zij per direct opstapt. Het is niet nodig dat door zulke acties mensen aan Corona overlijden en de IC overbezet. Wie verzint nu zoiets?
14 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links