Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Voorlopige woningverkoop VS keldert het sterkst sinds 2010

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 28 mei 2020 17:24
    Met ’gestuurd’ bedoel ik niet standaard Long. Gestuurd in de zin van; goed nieuws koersen overwegend omlaag, slecht nieuws koersen overwegend omhoog. Onderliggend, en de bedrijfscijfers maken geen bal meer uit.. Sterker nog, bedrijven hoeven geen verwachtingen uit te spreken of cijfers te tonen, en worden daar vooralsnog vaak positief voor beloond..
  2. Rogier1 28 mei 2020 17:25
    quote:

    Pieter Vandewalle schreef op 28 mei 2020 17:14:

    Stel dat de koersen echt 'gestuurd' worden, dan maakt dat spelen op de beurs toch des te gemakkelijker? Voluit LONG op de dipjes, geen huiswerk maken, geen speculatie op economie, schaarste van grondstoffen, oorlogen, gewoon voluit long...

    Als je dat al deed vanaf 2008 op de Amerikaanse indexen, dan was je nu al schatrijk en het is nog niet gedaan. De negatieve boodschappen hierboven houden geen steek. De beurs stijgt altijd op verwachtingen naar de toekomst toe. Vandaar dat we de daling al gehad hebben, in maart kwam er een (mini)crash tgv verwachtingen van vandaag en dat hield steek. Nu gaan we voluit omhoog op verwachtingen voor eind 2020, begin 2021.
    Ik zit deels long en kan je zeggen dat de bodem nog lang niet geweest is.
    Heb zeker wat verloren op short de afgelopen tijd maar dat hoort erbij.

    Als je denkt dat het vanaf alleen maar omhoog gaat kom je van een hele koude kermis thuis. Wat er nu gebeurd op de beurzen is alles behalve gezond.
  3. Sita2015 28 mei 2020 17:37
    quote:

    Jopie1962 schreef op 28 mei 2020 16:49:

    Hierboven een lijstje shorters, of zijlijn-wachters, die balen als een gek omdat de meuk niet instort. DAT KOST ZE GELD.

    Elk positief bericht voelt als een hap van een pitbull in hun kruis ...

    Lachen toch?!!
    ja idd je heb helemaal gelijk, denk zelfs dat die mensen stiekem hopen op een nieuwe Corona uitbraak zodat ze met hun short kunnen verdienen, is best ziek eigenlijk hopen op slecht nieuws omdat dat positief is voor je short positie
  4. [verwijderd] 28 mei 2020 17:59
    quote:

    Sita2015 schreef op 28 mei 2020 17:37:

    [...] ja idd je heb helemaal gelijk, denk zelfs dat die mensen stiekem hopen op een nieuwe Corona uitbraak zodat ze met hun short kunnen verdienen, is best ziek eigenlijk hopen op slecht nieuws omdat dat positief is voor je short positie
    Met soortgelijke acties zijn best veel miljonairs, miljonair geworden. Soros bijvoorbeeld met sort op de Britse Pond en toch wordt hij als een positief persoon gezien bij de linkse elite van de EU. Hij heeft zichzelf zelfs in gekocht bij die linkse elite. In Frankrijk loopt een strafzaak tegen hem en in Rusland is hij persona non grata.
  5. Rubicon 28 mei 2020 20:39
    quote:

    Just lucky schreef op 28 mei 2020 16:51:

    [...]......iedereen die het niet snapt heeft zo te zien ook geen badge, misschien verklaart dat waarom ze het niet snappen, snap jij het nog......
    Indrukwekkend zeg, een batch. En niet zomaar een batch. Nee een batch op IEX. Nou, dan ben je een mannetje zeg. Vertel, draag je ook een uniform?

    *palmface*
29 Posts
Pagina: «« 1 2 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links