KPN « Terug naar discussie overzicht

Sector draad

1.741 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » | Laatste
voda
0
Deutsche Telekom koopt wellicht deel belang Softbank in T-Mobile US

(ABM FN-Dow Jones) SoftBank zou in gesprek zijn met Deutsche Telekom over de verkoop van een deel van zijn belang in T-Mobile US. Dit schreef The Wall Street Journal maandag.

Indien het zover komt, dan stijgt het belang van Deutsche Telekom in T-Moible van 44 naar meer dan 50 procent, aldus de zakenkrant.

Volgens de laatste data van FactSet heeft SoftBank een belang van bijna 25 procent. Hoe groot het belang is dat de Japanse investeerder wil verkopen, is niet bekend.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright Dow Jones Newswires 2020 All rights reserved.
voda
0
Frans telecomconcern Altice houdt vast aan jaarverwachting

Gepubliceerd op 20 mei 2020 18:04 | Views: 0

ALTICE EUROPE N.V. 17:35
4,00 +0,18 (+4,77%)

PARIJS (AFN/BLOOMBERG) - Kabel- en telecombedrijf Altice wist in het eerste kwartaal van dit jaar meer consumenten en zakelijke klanten aan zich te binden op de voor het bedrijf belangrijke Franse markt. De in Amsterdam genoteerde onderneming zag de omzet en winst ook iets toenemen. Altice hield dan ook vast aan zijn verwachting voor heel dit jaar van meer omzet en winst, maar lagere schulden.

Het aantal nieuwe klanten voor de vaste internetdiensten van Altice in Frankrijk bedroeg in de eerste drie maanden 64.000. Dat waren er minder dan de 78.000 uit het slotkwartaal van 2019. Die daling is grotendeels aan de coronacrisis te wijten. In moeilijke tijden veranderen mensen minder snel van aanbieder.

De prestaties op de thuismarkt waren de belangrijkste drijfveer achter een omzetstijging van 3,1 procent tot 3,6 miljard euro. Het aangepaste bedrijfsresultaat steeg met 0,7 procent tot 1,3 miljard euro.

Hoge schuldenlast

Beleggers kijken met een scherp oog naar de schulden van Altice, omdat het bedrijf al jarenlang een relatief hoge schuldenlast heeft. De hoeveelheid schulden steeg in de meetperiode naar 31,2 miljard euro, van 30,5 miljard euro eind vorig jaar.

De coronacrisis heeft ook voor Altice gevolgen. De reclame-inkomsten bij omroeptak NextRadio TV, waar onder meer nieuwszender BFM TV en RMC Sports onder vallen, gaat snijden in zijn 1600 man tellende personeelsbestand. In eerste instantie kijkt het bedrijf naar mensen die vrijwillig willen vertrekken.
[verwijderd]
0
KPN neemt lokale glasvezelaanbieder over
KPN heeft Giessenlandennet overgenomen, een lokale aanbieder van glasvezelinternet met 6500 aansluitingen in het gebied ten oosten van Dordrecht. Het netwerk blijft open voor andere aanbieders, zo zegt het nieuwe moederbedrijf.

Het is onbekend wat KPN betaalt voor Giessenlandennet; beide bedrijven noemen geen bedrag. De aanbieder heeft 6500 aansluitingen, niet alleen in de kernen van gemeente Molenlanden maar ook in de buitengebieden, vermelden beide bedrijven. KPN richt zich afgelopen tijd meer op glasvezel.

KPN heeft last van de concurrentie van lokale glasvezelaanbieders, blijkt uit de meest recente kwartaalcijfers. In veel gebieden waar het aanleggen van glasvezel niet uit kan voor bedrijven als KPN, zijn lokale initiatieven ontstaan om sneller internet te krijgen door eigen glasvezelinfrastructuur aan te leggen.

Door Arnoud Wokke

Redacteur mobile

Feedback
20-05-2020 • 20:45

156 Facebook Linkedin Twitter

Submitter: juliank

Advertentie

Lees meer

voda
0
Ik heb een hele slechte ervaring met het eerste netwerk : UMTS en KPN aandelen. KPN had voor miljarden die licenties gekocht, en ze gingen bijna failliet daardoor!

5G-veiling start op 29 juni

Gepubliceerd op 26 mei 2020 12:43 | Views: 0

GRONINGEN (AFN) - De veiling voor de frequenties die nodig zijn voor het opzetten van een 5G-netwerk gaat eind juni van start. Dat maakte het Agentschap Telecom bekend.

Tijdens de veiling wordt beschikbare frequentieruimte op de frequentiebanden voor 700, 1400 en 2100 Mhz aangeboden. Die banden kunnen niet alleen voor 5G, maar ook voor de huidige 4G-netwerken worden gebruikt.

In een later stadium moet ook ruimte op de 3,5 Gigahertzband beschikbaar komen. Voor dat kan moet eerst een oplossing worden gevonden voor een afluisterstation voor radioverkeer en -satellieten in het Friese Burum dat van vergelijkbare frequenties gebruikmaakt.
voda
0
Telefonica Deutschland verkoopt ruim tienduizend zendmastlocaties

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Telefonica Deutschland Holding AG
2,879 0,00 0,00 % Frankfurter Wertpapierbörse (Xetra)

(ABM FN-Dow Jones) Telefonica Deutschland heeft met Telxius Telecom een akkoord gesloten over de verkoop van locaties voor 10.100 mobiele zendmasten voor 1,5 miljard euro. Dit maakte Telefonica Deutschland dinsdag bekend.

Telefonica Deutschland blijft wel eigenaar van de technologie die op deze locaties staat geïnstalleerd en doet daarmee alleen afstand van het zogeheten passieve deel. Telefonica Deutschland zal het mobiele communicatienetwerk dan ook blijven exploiteren.

Telxius zal als onderdeel van de overeenkomst de komende 4 jaar 2.400 aanvullende sites ontwikkelen voor de installatie van actieve radiotechnologie en deze locaties vervolgens weer aan Telefonica Deutschland leasen.

Telefonica Deutschland is tegelijkertijd verzekerd van huurovereenkomsten voor de lange termijn voor de uitbreiding van het 5G-netwerk.

De deal moet nu nog worden goedgekeurd door de relevante toezichthouders, met name de Duitse mededingingsautoriteiten.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
'Focus op prognose telecoms bij resultaten'

Gepubliceerd op 16 juni 2020 08:34 | Views: 957

KPN 10:01
2,24 +0,03 (+1,45%)

AMSTERDAM (AFN/BLOOMBERG) - Bij de resultaten van telecombedrijven over het tweede kwartaal zullen de prognoses voor de komende tijd in de belangstelling staan. Dat schrijven analisten bij Berenberg in een sectorrapport.

Tal van telecomconcerns hielden in het eerste kwartaal ondanks de coronacrisis vast aan hun eerder afgegeven prognoses. De grote vraag is of ze dat ook in het tweede kwartaal kunnen doen, nu veel meer bekend is geworden over de economische schade van de pandemie. Vooral in Italië en Spanje kan de situatie tegenvallen, waarschuwen de kenners.

Verder hebben de marktvorsers vooral voorkeur voor telecomconcerns die ongeacht de marktomstandigheden het goed zullen doen in het huidige onzekere klimaat. KPN behoort tot die groep en staat daarom op de 'top pick'-lijst samen met branchegenoten als Deutsche Telekom.

Berenberg heeft een koopadvies op KPN. Het aandeel van het telecombedrijf sloot maandag op 2,21 euro.
Blub
0
Dank Voda , kpn blijft achter op Nokia, dus zal een mooie
Stijging kunnen doorlopen.
Voordeel van KPN is stabiliteit en Dividend
Succes allen,
Lepre Chaun
0
Telecomproviders zijn bezorgd over
een wetsvoorstel van het kabinet dat
hen tijdelijk verplicht meer gegevens
te verzamelen over het reisgedrag van
mensen,melden bronnen in de sector.

De reisgegevens zouden geanonimiseerd
naar het RIVM moeten gaan,om meer zicht
te krijgen op coronabesmettingen.Voor
de verzameling is een nieuwe database
nodig,maar de bronnen verschillen van
mening over de vraag welke gegevens
daarin moeten staan en in hoeverre die
toch herleidbaar zijn tot individuen.

Een van de zorgen is dat de informatie,
die nu nog nergens wordt opgeslagen,bij
opsporingsdiensten terecht kan komen.
effegenoeg
0
voda
0
Tele2 ziet omzet in tweede kwartaal licht dalen

(ABM FN-Dow Jones) Tele2 heeft in het tweede kwartaal iets minder omzet geboekt, voornamelijk als gevolg van de coronacrisis en handhaafde de jaaroutlook en het speciaaldividend. Dit meldde het Zweedse telecombedrijf woensdag voorbeurs.

De omzet uit de diensten voor eindgebruikers daalde op jaarbasis autonoom 2 procent naar 4,9 miljard kroon, omgerekend 4,7 miljard euro. De omzet voor de groep daalde eveneens met 2 procent naar 6,7 miljard Zweedse kroon.

Het Zweedse telecombedrijf boekte verder een onderliggend operationeel resultaat (EBITDA) van 2,3 miljard Zweedse kroon, een autonome stijging met 4 procent op jaarbasis, mede door kostenbesparingen.

Tele2 boekte een nettowinst van nog 900 miljoen Zweedse kroon tegen 1,2 miljard een kroon een jaar eerder, waar toen sprake was van een eenmalige bate uit een desinvestering, waarmee 1,6 miljard kroon was gemoeid.

Outlook

Tele2 herhaalde de outlook voor 2020 met een onderliggende EBITDA die op jaarbasis naar verwachting gelijk blijft, terwijl de investeringen tussen 2,5 en 3,0 miljard kroon uitkomen.

Het eerder voorgestelde buitengewone dividend van 3,50 kroon per aandeel blijft staan.

Het aandeel Tele2 sloot dinsdag 0,9 procent hoger.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
aandeelofoptie
0
Wat een extreem lage omzet ( 6,3 miljoen verhandelde stukken ) en dat op een expiratiedag
voda
0
'Altice steekt boven branchegenoten uit'

Gepubliceerd op 21 juli 2020 12:40 | Views: 1.248

ALTICE EUROPE N.V. 13:32
3,88 +0,19 (+5,26%)

AMSTERDAM (AFN/STOCKWATCH) - Altice Europe stond dinsdagmiddag op het Damrak bovenaan in de MidKap na een positief analistenrapport van Goldman Sachs. Kenners van de zakenbank verwachten nog altijd dat het aandeel van het Franse telecom- en kabelconcern dit jaar beter zal presteren dan dat van vergelijkbare bedrijven.

Die betere prestaties dan branchegenoten dankt Altice volgens Goldman aan de groei van de onderliggende activiteiten. Daarnaast versnelt de verbetering van de kasstroom, zodat de vrije kasstroom dit jaar mogelijk ombuigt naar een positief resultaat.

Het aandeel Altice stond omstreeks 12.25 4,6 procent hoger op 3,86 euro.
voda
0
Zendmasten Vodafone begin volgend jaar naar de beurs

Gepubliceerd op 24 juli 2020 09:11 | Views: 104

LONDEN (AFN) - Vodafone loopt op schema met zijn beursintroductie van Vantage Towers, het bedrijf waar het al zijn Europese zendmasten in heeft ondergebracht. Het Britse telecombedrijf streeft ernaar de zendmasten begin volgend jaar in Frankfurt naar de beurs te brengen.

Volgens Vantage Towers-directeur Vivek Badrinath heeft het bedrijf veel groeimogelijkheden en zal er in de toekomst steeds meer waarde zijn voor de aandeelhouders. "De zendmasten zijn cruciaal voor de digitale diensten die de samenleving, klanten en overheden nodig hebben. We hebben een sterk platform met mogelijkheden tot groei en verbinding in heel Europa", aldus Badrinath.

Vodafone kondigde vrijdag ook de fusie met Wind Hellas in Griekenland aan, het zendmastenbedrijf in Griekenland. Er vallen nu zo'n 68.000 zendmasten onder het Vantage Towers, verdeeld over Duitsland, Spanje, Griekenland, Portugal, Tsjechië, Roemenië, Hongarije, Ierland en Italië.

Het telecombedrijf maakte het beursplan tegelijk bekend met een handelsbericht over het eerste kwartaal van zijn gebroken boekjaar. Daarin daalde de omzet van het Britse bedrijf met 1,3 procent tot 10,5 miljard euro. Die daling was volgens Vodafone met name te wijten aan de coronacrisis. De Nederlandse activiteiten vallen hier niet onder. Die zijn ondergebracht bij VodafoneZiggo.
voda
0
Orange bevestigt outlook

FONDS KOERS VERSCHIL VERSCHIL % BEURS
Orange
10,11 -0,36 -3,44 % Euronext Paris
Orange
10,76 0,00 0,00 % Gruppo Borsa Italiana
Orange SA nominatif adm
10,11 -0,36 -3,44 % Euronext Paris

(ABM FN-Dow Jones) Orange heeft in de eerste helft van 2020 de nettowinst zien terugvallen, maar verwacht nog wel aan de doelen voor het hele jaar te kunnen voldoen. Dit maakte het Franse telecombedrijf donderdagochtend bekend.

In de afgelopen zes maanden kwam de winst uit op 927 miljoen euro tegen 1,0 miljard euro een jaar eerder. De omzet steeg met 0,3 procent tot 20,8 miljard euro, waar de consensus mikte op 20,6 miljard euro.

Het EBITDA-resultaat na leases, daalde in het afgelopen halfjaar met 0,8 procent tot 5,9 miljard euro, conform de verwachting van analisten.

In het tweede kwartaal daalde de EBITDA na leases met 1,8 procent tot 3,3 miljard euro op een 0,4 procent lagere omzet van 10,4 miljard euro.

Ook de doelstellingen voor de periode 2021/2023 werden door Orange gehandhaafd.

Door: ABM Financial News.
info@abmfn.nl
Redactie: +31(0)20 26 28 999

© Copyright ABM Financial News B.V. All rights reserved.
voda
0
Winst telecomgigant Telefónica halveert door coronacrisis

Gepubliceerd op 30 juli 2020 09:39 | Views: 143

KPN 09:44
2,24 -0,04 (-1,76%)

MADRID (AFN/BLOOMBERG) - Het Spaanse Telefónica verkocht in het tweede kwartaal door de coronacrisis minder vaste telefoons en er werd minder gebruik gemaakt van diensten zoals roaming. De winst daalde met ruim 50 procent naar 425 miljoen euro ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

De omzet ging op jaarbasis met bijna 15 procent naar beneden tot 10,3 miljard euro. Telefónica verwacht nog steeds dat de omzet gaat groeien vanaf 2022. Over vijf jaar wil de telecomgigant een landelijk dekkend glasvezelnetwerk hebben neergezet in Spanje en leidend zijn bij de implementatie van 5G.
voda
0
Goede resultaten VodafoneZiggo in coronakwartaal

Gepubliceerd op 4 augustus 2020 11:35 | Views: 374

KPN 11:49
2,22 +0,02 (+0,91%)

UTRECHT (ANP) - Telecom- en kabelbedrijf VodafoneZiggo heeft in van april tot en met juni naar eigen zeggen "een vliegend kwartaal" beleefd, ondanks de coronacrisis. Het bedrijf wist, met name bij kabelinternet en -televisie, meer klanten aan zich te binden en dat resulteerde in een hogere omzet en winst. Enkele projecten werden wel enige tijd stilgelegd uit voorzorg.

Door het vele thuiswerken merkte VodafoneZiggo ook dat er meer gebruik gemaakt werd van zijn netwerken op andere tijdstippen. Daarnaast koos een deel van de klanten voor snellere verbindingen. Wel zorgde de lockdown er voor dat er minder gereisd werd en dat hakte in de roamingopbrengsten. Ook gingen de winkels van VodafoneZiggo een tijdje dicht om coronamaatregelen te nemen ter bescherming van personeel en klanten.

De omzet van VodafoneZiggo kwam desondanks 2 procent hoger uit op 982,5 miljoen euro. Het aangepaste bedrijfsresultaat steeg zelfs ruim 11 procent tot 482,8 miljoen euro. Voor de tweede jaarhelft denkt financieel directeur Ritchie Drost dat de winstgroei niet nog verder toeneemt. "We denken dat de economische impact van de coronacrisis ook voor ons voelbaar wordt." Desondanks verwacht Drost niet dat VodafoneZiggo minder hoeft te gaan investeren.

Gigabit-netwerk weer opgestart

Tijdens het kwartaal zette het telecombedrijf de uitrol van zijn snellere Gigabit-netwerk voor vast internet stil. Die is inmiddels weer opgestart en VodafoneZiggo zegt de verloren tijd weer in te gaan halen.

Ook zette het bedrijf zijn 5G-netwerk in april aan. Bovendien veroverde het extra frequenties tijdens de veiling van de Nederlandse staat. "We geloven in de mogelijkheden van 5G", aldus Drost die wel beaamt dat er nog weinig mensen gebruik maken van het snellere netwerk voor mobiel internet. "Daarvoor zijn ook afhankelijk van andere partijen zoals telefoonmakers. Als Apple een telefoon met 5G op de markt brengt, dan zul je zien dat veel meer klanten op 5G zitten."
voda
0
T-Mobile: Nederlanders belden meer tijdens lockdown

Gepubliceerd op 13 augustus 2020 07:18 | Views: 0

DT.TELEKOM AG NA 12 aug
15,14 +0,15 (+0,97%)

KPN 12 aug
2,23 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Nederlanders zijn tijdens de lockdown wegens het coronavirus langer en vaker gaan bellen. Dat merkte T-Mobile Nederland in het tweede kwartaal, een periode waarin maatregelen van de overheid tegen de virusuitbraak volop van kracht waren, zegt topman Søren Abildgaard in een toelichting op de kwartaalcijfers.

Bij alle spraakdiensten, waarbij naast gewoon bellen ook telefoongesprekken via de internetverbinding horen, nam de activiteit met ruim 40 procent toe ten opzichte van normale omstandigheden. "Dat was ook verklaarbaar, want mensen wilden weten hoe het met hun dierbaren ging", aldus Abildgaard. Van die piek is inmiddels weinig meer over.

Per saldo kreeg de telecomprovider er in het tweede kwartaal 50.000 nieuwe abonnees voor mobiele diensten bij en steeg het aantal vaste aansluitingen voor internet met 11.000. Het bedrijf, dat in totaal 5,7 miljoen klanten heeft, kampte overigens ook met negatieve gevolgen van de coronacrisis. Door reisbeperkingen verdiende T-Mobile minder aan internationale roaming.

Omzet

De omzet steeg met 5 procent tot 480 miljoen euro. Daarmee loopt de telecomprovider, die begin vorig jaar fuseerde met de Nederlandse tak van Tele2, verder in op marktleider KPN. Bij dat bedrijf daalden de inkomsten juist. "Ik ben blij dat we weer sneller groeiden dan de concurrentie", aldus Abildgaard.

De operationele winst (ebitda) nam met 22 procent toe tot 143 miljoen euro. Daarbij profiteerde het bedrijf onder andere van kostenvoordelen door de fusie met Tele2 in Nederland. Ook daalden de indirecte kosten.

T-Mobile telde in juli 400 miljoen euro neer voor frequenties in het 5G-netwerk en verwacht deze vorm van supersnel internet eind dit jaar in het hele land aan te kunnen bieden. Op dit moment dekt het 5G-netwerk volgens de onderneming al 85 procent van Nederland.

Huawei

Over het gebruik van apparatuur van het Chinese Huawei binnen zijn netwerk maakt T-Mobile Nederland zich vooralsnog geen zorgen. "We voldoen aan alle eisen die de overheid ons stelt, zelfs ruimschoots. We overleggen ook constant met de overheid", zegt Abildgaard. "Ons netwerk werkt met apparatuur van verschillende aanbieders en daar zit ook Huawei tussen. Op alles wat we daarin doen houden we streng toezicht."

Huawei is internationaal steeds controversiëler, omdat voornamelijk uit Amerikaanse hoek wordt gewaarschuwd voor te nauwe banden tussen het bedrijf en de Chinese overheid. Daardoor zou spionage, via een soort technische achterdeurtjes, mogelijk zijn. Huawei ontkent dit en hard bewijs voor spionage is nooit gegeven.

Deutsche Telekom, het moederbedrijf van T-Mobile Nederland, verhoogde op haar beurt de verwachtingen voor het hele jaar. Het telecomconcern profiteerde financieel vooral van de uitbreiding van de Amerikaanse eenheid T-Mobile US. Die divisie nam in april branchegenoot Sprint over. Deutsche Telekom rekent nu op een aangepast bedrijfsresultaat van ongeveer 34 miljard euro. Dat was eerder 25,5 miljard euro.
Blub
0
Dank, voor KPN is dit hopelijk ook zo. Ik ben vooral benieuwd naar de toename in klanten. Hoe krijgen ze meer klanten. Concurrent Ziggo is gewoon erg duur. Ik ben ervan overtuigd dat het KPN met de nieuwe mensen lukt en dat we een mooi halfjaar tegemoet gaan. Ik betreur de daling dan ook, maar ja de beurs spreekt en heeft gelijk. Succes
voda
0
'Telecom Italia zet eerste stap met afsplitsing vaste telefonie'

Gepubliceerd op 31 augustus 2020 20:43 | Views: 764

KPN 31 aug
2,20 0,00 (0,00%)

ROME (AFN) - Telecom Italia is begonnen met de afsplitsing van zijn vaste telefonienetwerk, het waardevolste bezit van het concern. Daarmee is ook een eerste stap gezet met de realisatie van het plan van premier Giuseppe Conte om één enkel netwerkbedrijf op te richten. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg.

Het telecomconcern zou een voorlopig contract hebben ondertekend met Cassa Depositi e Prestiti, dat als belangrijkste taak heeft om overheidsprojecten in het land te financieren. Daarmee lijkt de weg vrijgemaakt voor investeringen in het toekomstige netwerkbedrijf. Doel is onder meer om de uitrol van het glasvezelnetwerk te versnellen. Volgens Rome is een goed netwerk belangrijk voor het herstel van de economie.

Verder werd bekend dat Telecom Italia akkoord is met de verkoop van een belang van 37,5 procent in de kabeldivisie die gaat over de aansluitingen van huizen, het secundaire netwerk. Investeerder KKR bood 1,8 miljard euro. Eerder stak Rome nog een stokje voor de overeenkomst.
voda
0
'Ga door met uitrol 5G-netwerk, maar hou gevolgen in de gaten'

Gepubliceerd op 2 september 2020 12:37 | Views: 1.033

KPN 13:53
2,24 +0,05 (+2,43%)

DEN HAAG (AFN) - De overheid en de telecomproviders kunnen doorgaan met het invoeren van een 5G-netwerk voor snel mobiel internet, maar ze moeten wel in de gaten houden wat de gevolgen voor de gezondheid van mensen zijn. Het is niet aangetoond dat de straling van het netwerk schadelijk is, maar het is ook niet helemaal uit te sluiten, concludeert de Gezondheidsraad na onderzoek.

Het 5G-netwerk maakt gebruik van meerdere frequenties. Sommige daarvan worden al gebruikt voor onder meer wifi-aansluitingen. Dat heeft niet geleid tot gezondheidsschade en die frequenties kunnen dus gewoon worden gebruikt voor 5G, aldus de Gezondheidsraad. Het adviesorgaan raadt aan om één frequentie nog niet in gebruik te nemen, omdat de mogelijke risico's van de gezondheid daarvan nog niet genoeg zijn onderzocht.

De raad zegt in een rapport dat het niet waarschijnlijk is dat 5G-straling kan leiden tot bijvoorbeeld kanker, vruchtbaarheidsproblemen, miskramen of afwijkingen bij de geboorte. Het is wel waarschijnlijk dat blootstelling aan 5G-straling samenhangt met "veranderingen in elektrische activiteit in de hersenen", maar het is niet bekend "of dat gunstig of ongunstig is voor de gezondheid".
1.741 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 3,321
Verschil -0,058 (-1,72%)
Hoog 3,330
Laag 3,270
Volume 13.480.877
Volume gemiddeld 13.711.851
Volume gisteren 10.555.239

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront