Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Conjunctuurbarometer VS omlaag

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

4 Posts
| Omlaag ↓
  1. forum rang 7 jan de vakman 21 mei 2020 17:25
    De cijfers uit de vs geven overduidelijk aan,dat daar de corona problemen groot en veel zijn.
    Daarom vind ik het diep droevig dat de president,die politieke bijeenkomsten vaak met SCHRIFTlezing en gebed begint,het 2e grote gebod;heb uw naaste lief als u zelf,volledig aan zijn laars lapt en alles en iedereen door de modder haalt.
    Onder deze omstandigheden zou hij toch samen met de democraatjes en ook china moeten vechten om vooruitgang in de strijd tegen corona,mijn buurman,die in het groen zit,hielp mij gisteren bij problemen met mijn bosmaaier,samen kregen we hem weer zo goed in orde,dat ik heb gezegd; als wij nog eens aan den dijk komen te lopen;zonder werk,kunnen we rustig een service bedrijf voor bosmaaiers beginnen,remedie van het verhaal;samen kom je veel verder,ik hoop dat de republiekeintjes de verkiezingsstrijd gaan winnen in amerika,maar dat broeder Pence dan op de ceo stoel komt,daar zal heel de wereld wel bij varen,number one van nu denkt alleen 100% aan zich zelf,daarom is het een giga wonder dat het beursje nog aardig stand houd!vaart wel!
  2. [verwijderd] 22 mei 2020 01:25
    quote:

    jan de vakman schreef op 21 mei 2020 17:25:

    Onder deze omstandigheden zou hij toch samen met de democraatjes en ook china moeten vechten om vooruitgang in de strijd tegen corona,
    Vergis je niet, Xi is een haai die net zo vals speelt als Trump en verdient het zeker niet met fluwelen handschoenen te worden aangepakt. Het is alleen wel een man die zichzelf onder controle heeft, Trump niet. Trump's probleem is dat ie altijd alles hardop zegt, geen visie heeft en van diplomatie nog nooit gehoord heeft. Die zaken heb je toch echt nodig om Xi (en Putin) het hoofd te bieden. Een Merkel doet zoiets al veel beter.. En om nu nog van Trump wat dan ook te verwachten op het gebied van samenwerking met wie dan ook behalve diegenen die hem een tweede termijn toewensen is natuurlijk erg naief. Die man gaat gestrekt het witte huis uit.
4 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links