Flow Traders « Terug naar discussie overzicht

Flow Traders - 2020 we flowen door!

16.423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 ... 818 819 820 821 822 » | Laatste
Digit
0
quote:

alexnr75 schreef op 21 april 2020 12:32:

@Digit,
Jouw bericht lijkt een beredenering en onderbouwing te bevatten, maar eigenlijk is het een samenraapsel van onzin.

Daarnaast is juist Flow Traders een bedrijf waar de dividenduitkering niet van de koers af hoeft te gaan. De geldmachine gaat gewoon door met verdienen.
Juist ja... Wat jij zegt is juist een samenraapsel van onzin. Maar goed, je bent oud genoeg om zelf je keuzes te maken neem ik aan.

Er is geen enkel aandeel waar de dividenduitkering van de koers af HOEFT... echter het gebeurt meestal wel. Daar is ook een goede reden voor.
Dat gaat ook bij Flow gebeuren, ondanks dat het doorgaat met geld verdienen.

[verwijderd]
0
quote:

optiejunky schreef op 21 april 2020 12:32:

Het zou ook zo zijn dat de oprichters na de cijfers pas wat kunnen verkopen;
Vergeet niet dat ze miljoenen aandelen bezitten.

Zo heeft Hodenius een andere Hobby : Roda JC.
Klopt zij zitten ook vast aan de silent period. Volgens bloomberg bezit ten ze nog 5,6mln(van Kuijk) en 4,6mln(Hodenius) aandelen. Sta er verder niet raar van te kijken als er interesse vanuit de private equity hoek komt. Blijft een perfecte hedge en aangezien we hoogstwaarschijnlijk in een bearmarket zijn beland zullen de komende jaren goed zijn voor flow
[verwijderd]
0
Het lijkt er op dat vandaag minstens 5% van het aandelenkapitaal van FT van eigenaar gaat wisselen.
Tempel
0
quote:

Gerome77 schreef op 21 april 2020 12:42:

[...]

Waarom is de fantasie foetsie? Na 10 jaar bull markt staan we aan het begin van veel volatiliteit. Of denk jij dat het allemaal wel weer rustig gaat worden de komende maanden/jaar?
Flow gaat gewoon enorm veel geld verdienen. En sommige mensen gaan het pas begrijpen op het moment dat dat al gebeurd is.
Je zou zeggen dat vandaag toch een teken aan de wand is of twijfel je nog aan het verdienmodel?

Gewoon die ZW trol negeren, als je elke dag roept dat het dalen krijg je op gegeven moment wel een keer gelijk.
Een horloge dat stuk is laat ook 2x per dag de tijd goed zien.

Gewoon hoog volume met veel winstpakkers en angst door de daling nu.
Zit er zelf in sinds ~20 en had ook het plan vandaag met goede cijfers wat te gaan afbouwen. Maar daar wacht ik nu wel even mee.
Einde dag even kijken en evalueren waar we staan
Jackpot1983
0
Ik had wat anders verwacht vandaag. Heb eergister nog 200 stuks verkocht voor de zekerheid en natuurlijk om beetje winst te nemen. Ik dacht vanmorgen nog nu gaan ze toch knallen en ben dan ook zeer verbaasd. Bijna nergens valt een dubbeltje te verdienen en hier klotst het tegen de plinten. Het 2e kwartaal kan nog weleens beter worden.
LosTerros
1
quote:

SlechteBelegger schreef op 21 april 2020 12:51:

[...]

April zal ook weer een eps van ruim boven de 1 worden. Lekker zo doorgaan dan pakken ze gewoon 1 miljard dit jaar. Lekker verkopen op 30. Ik blijf lekker zitten.

Ik blijf ook zitten. Sterker nog, zelfs als dit hele Corona-riedeltje achter de rug is en iedereen het idee heeft weer in een bull-market te zitten met een lange termijn VIX van 10, blijf ik zitten. Het aandeel heeft een prima functie in m'n portefeuille en zie zo snel geen alternatieve belegging met een vergelijkbare anticyclische play. Enige reden om uit te stappen zou kunnen als Flow het zelf verpest.
elvisgoesinstocks
0
quote:

Theinfluencertrader schreef op 21 april 2020 12:04:

Wat moet je nou als belegger nog beter doen? Je waagt de gok op de kwartaalcijfers te nemen terwijl je weet dat het zeker ook verkeerd kan gaan. Dan komen er ontzettend goede kwartaalcijfers en wordt je alsnog genaaid. Kan hier oprecht een beetje verdrietig van worden.
bezit van de zaak ....
of
Buy the rumour ...
Groene energie
1
Bizar hoe de koers reageert. Ondanks een super kwartaal.....super vooruitzicht voor 2de kwartaal....Plus super dividend.
Rustig blijven zitten je niet gek laten maken Komt helemaal goed!
[verwijderd]
0
Los van alle theorieën over wat de juiste prijs is, verbaas ik me ontzettend om de volgende reden: Waarom verkoopt iemand vandaag op basis van de gepresenteerde cijfers en niet gisteren? Hadden deze echt een nog hogere EPS verwacht? Anders snap ik niet dat je gisteren niet verkocht en vandaag wel? Dan lijkt het erop dat een groter percentage van de aandelenbezitters dacht dat de EPS boven de 6 zou zitten, dat lijkt me ook weer sterk.
alexnr75
0
Laten we, als aandeelhouder, de positieve kant van de zaak blijven zien. We staan nog steeds rond de koers van afgelopen vrijdag en weten dat het bedrijf draait als een tierelier. Er blijft fantasie en perspectief.

Vandaag hadden we er meer van verwacht, maar de beurs overziende, ben ik in de huidige situatie blij met mijn Flow Traders.
Grote Ogen
0
Commentaar ook nog over Flow Traders, heel mooi aandeel zeker voor de lange termijn. Nu wat winstnemingen maar fantastische 1e kwartaal is eigenlijk in 1 maand verdiend. Ook april nog uitstekend en geen reden om aan te nemen dat het wee rniet verder zal gebeuren.
www.youtube.com/watch?v=BQKCtqVSYqA&a...
RJ 80
3
Pfoe wat een explosie vanochtend hier. En wat een afgeven op mekaar, waar is dat eigenlijk voor nodig... Waarom niet een paar dagen afwachten, of paar weekjes zelfs als dividend uitgekeerd is en de AVA heeft plaatsgevonden? Op basis van een dag iets roepen over dit aandeel, dat best eens getroffen kan zijn door stoploss niveau's en/of winstnemingen vandaag. Misschien gaat er gewoon een hogere bodem gevormd worden en gaat de koers dan alsnog doen wat we allemaal (op shorters na, zwarte ridder zo iemand? Want sjongejonge wat kan jij ongefundeerd reacties plaatsen zeg...) zo graag hopen.

Dividend hoeft niet teleur te stellen, dus ik hou ze zelf graag aan de rest van dit jaar en gezien marktsentiment ben ik bereid uit te breiden op kansrijke dagen. En ja, ik verbaas me ook over de daling vandaag hoor, maar ik zou het vreemder vinden als dit over een maandje nog zo is. Ik hoef van mezelf niet iedere dagbeweging te begrijpen, zelfs niet na resultaat nieuws op een aandeel waar kans op winstnemingen vele malen groter is dan pak hem beet op aandelen als Unilever en Shell (voorheen), gezien de beperktere marktcap van dit bedrijf. Ergo, ik kan de acties van andere beleggers toch niet bepalen, waarom zou je je dan in godsnaam druk maken vandaag??? Wellicht enkel een gevalletje hogere bodem neerzetten.

Glas halfvol, en belangrijker nog, sta achter je eigen strategie, geef niet te gauw op anderen af en accepteer het als het minder is dan je verwacht. Kan je dat niet accepteren, dan waarom beleggen? Heb zelf een paar keer de plank ver misgeslagen op andere aandelen, maar het komt toch niet in me op mijn gelijk hier proberen te halen en af te geven op mensen met een andere mening.... Grow up en post hier zaken waar iedereen wat aan heeft dan enkel het uitvergroten van je eigen gelijk en frustraties.

[verwijderd]
1
quote:

Digit schreef op 21 april 2020 12:50:

[...]

Je bent niet veel slimmer dan dit of wel. Als je niets aan mijn commentaar hebt, dan zegt dat meer over jou dan over mij.
Beleggen doe je met je verstand en ballen.
Je zit nog niet zo lang in Flow of wel.
Als ik je vertel wat het waard is, heb je dan wel iets aan mijn commentaar? Ren vooral iedereen die hier een koers roeptoetert maar blind achterna. Goh wat zijn ze slim met z'n allen.
Het is doodsimpel... FlowTraders is waard wat de gek er voor geeft. Dat is met alles zo. Als jij meent dat het naar de 40 euro moet, geeft het er dan ook voor.
Eenvoudiger wordt het niet.
Ik verdien nu en de komende jaren goed aan Flow. Value is what you get, price is what you pay. Ik betaalde eerst ook teveel. Nu niet meer...
Als de verdienste bij een lage VIX in de toekomst gaan veranderen, dan wil ik het nog wel een keer in de toekomst overwegen.

Jammer! Je had de kans om serieus antwoord te geven. Ik moet nog veel leren, maar ik weet wel wanneer iemand iets toevoegt of gewoon interessant probeert te doen.

Kijk eens naar commentaar van Slechtebelegger op jouw beicht
Whiskey Julliet
0
quote:

Superrubio schreef op 21 april 2020 13:11:

[...]

[..] Ik moet nog veel leren [..]

Ik neem iemand die zegt dat ie nog veel moet leren serieuzer dan iemand die claimt vanalles te weten. Ik denk dat een goede belegger altijd bescheiden blijft.
Daardrinkenweop
0
quote:

Groene energie schreef op 21 april 2020 13:01:

Bizar hoe de koers reageert. Ondanks een super kwartaal.....super vooruitzicht voor 2de kwartaal....Plus super dividend.
Rustig blijven zitten je niet gek laten maken Komt helemaal goed!
Goede boodschap, dit verdient meer aandacht. Laat je inderdaad niet gek maken.
Jammer om te zien dat sommigen dit als uitgelezen kans zien om elkaar op persoonlijke titel aan te spreken en zelfs te beschuldigen. Nergens voor nodig mensen, uiteindelijk zijn we persoonlijk verantwoordelijk voor de keuzes en investeringen die we maken. Niemand had dit kunnen voorspellen en dat is wellicht ook wel het mooie van de beurs. Win some, lose some.
[verwijderd]
0
quote:

Digit schreef op 21 april 2020 12:52:

[...]

Juist ja... Wat jij zegt is juist een samenraapsel van onzin. Maar goed, je bent oud genoeg om zelf je keuzes te maken neem ik aan.

Er is geen enkel aandeel waar de dividenduitkering van de koers af HOEFT... echter het gebeurt meestal wel. Daar is ook een goede reden voor.
Dat gaat ook bij Flow gebeuren, ondanks dat het doorgaat met geld verdienen.

Vlieger gaat niet op.

Gemiddelde EPS lag vanaf eind februari rond EUR 0.2 per dag. Dus in 2-3 dagen is het dividend mogelijk al verdient. Waarschijnlijk duurt het dit kwartaal wat langer.

Koers gaat de laatste tijd zo waanzinnig op en neer dat die EUR 0.55 gezien ook bovenstaande nu echt peanuts is.

Kortom het kan vriezen of dooien na het dividend en niemand weet het. Ook jij niet!!!
[verwijderd]
0
quote:

Dammetje schreef op 21 april 2020 13:02:

Los van alle theorieën over wat de juiste prijs is, verbaas ik me ontzettend om de volgende reden: Waarom verkoopt iemand vandaag op basis van de gepresenteerde cijfers en niet gisteren? Hadden deze echt een nog hogere EPS verwacht? Anders snap ik niet dat je gisteren niet verkocht en vandaag wel? Dan lijkt het erop dat een groter percentage van de aandelenbezitters dacht dat de EPS boven de 6 zou zitten, dat lijkt me ook weer sterk.
Ik leef met ieder mee.Meisjes en jongens jullie doen het goed twijfel niet aan jezelf. Waarschijnlijk as donderdag een opkikkertje in de AVA.
Voor mij mag er een overname bod komen van 100% boven de gemiddelde koers van het eerste kwartaal.
welke kleur Tesla staat mooi in de groene oprijlaan.? Weer een nieuw probleem.
objectief
0
quote:

alexnr75 schreef op 21 april 2020 13:02:

Laten we, als aandeelhouder, de positieve kant van de zaak blijven zien. We staan nog steeds rond de koers van afgelopen vrijdag en weten dat het bedrijf draait als een tierelier. Er blijft fantasie en perspectief.

Vandaag hadden we er meer van verwacht, maar de beurs overziende, ben ik in de huidige situatie blij met mijn Flow Traders.
Nou, ik had vandaag niet veel meer verwacht. Elke belegger verwachtte al bijzondere resultaten en dat is bevestigd.
Kortom: ieder zat tot zijn nek vol in FT en de koers was steeds verder van de SMA gestegen; dan zijn winstnemingen een zekerheid. Dit kan nog enige dagen/tijd aanhouden tot er een nieuw evenwicht is bereikt en de verkopers zijn afgeroomd.
Biobert
0
Digit
0
quote:

Whiskey Julliet schreef op 21 april 2020 13:13:

[...]

Ik neem iemand die zegt dat ie nog veel moet leren serieuzer dan iemand die claimt vanalles te weten. Ik denk dat een goede belegger altijd bescheiden blijft.
Mooi dit.
Ik claim niet vanalles te weten. Ik geef mijn eigen visie over het aandeel, dat toevallig niet in jullie straatje past. Ik doe mijn best om het zo goed mogelijk te verwoorden. Mijn excuses als ik hier niet voldoende in slaag.

Ik zit LT in Flow...ik zou er alleen niet meer voor betalen op dit moment. Als anderen dat wel willen doen, hoor je mij niet klagen.
Maar als je meent dat je met een k/w verhouding (gebaseerd op Q1 of van mijn part de afgelopen 3 jaar) een goede onderbouwing hebt voor de waarde van een aandeel... tja, dan kun je naar mijn mening nogal eens bedrogen uit gaan komen.
Maar als je je er goed bij voelt, omdat zoiets beter in je eigen straatje past, prima. Ieder zijn mening en die respecteer ik.

Over de zwarte ridder... ik sta niet achter zijn manier van communiceren. Maar hij heeft wel een punt aangaande het aandeel Flow Traders.
Er zijn een hoop beleggers die dachten gouden bergen te gaan zien en nu die niet komen doet dat pijn en vragen ze zich af hoe dat kan. Ik heb dat proberen uit te leggen. Daar ga ik nu ook mee stoppen. Of de uitleg je zint of niet kan me weinig schelen. Ik ga ook geen koers'doelen' meer afgeven voor dit aandeel, want het is gewoon letterlijk wat de gek ervoor betaald.

Ik zit al heel lang in Flow... en blijf nog heel lang in Flow. Maar ik koop niet bij op deze niveau's. (nogmaals, die fout heb ik al eens gemaakt, en nee de VIX was toen niet zo extreem als afgelopen Q1, maar soms moet je proberen verstandig te worden)
Dat is mijn mening. Ik begrijp de koersdaling dus volkomen. Maar mijn dividendrendement ligt dit jaar waarschijnlijk > 25%
Je hoort me echt niet klagen hoor.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne dag en ik hoop dat het ooit naar koersen mag gaan van >40/50/60
16.423 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 ... 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 ... 818 819 820 821 822 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 12:29
Koers 19,470
Verschil -0,120 (-0,61%)
Hoog 19,710
Laag 19,360
Volume 97.858
Volume gemiddeld 203.030
Volume gisteren 322.629

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront