Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'ECB-president Lagarde waarschuwt voor nieuwe financiële crisis'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

71 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste | Omlaag ↓
  1. [verwijderd] 11 maart 2020 15:05
    quote:

    Gratis Geld schreef op 11 maart 2020 14:14:

    Begrotings te korten NL en Duitsland zijn afgelopen jaren flink terug gebracht. Reken maar dat als het mis gaat , ze hard gaan ingrijpen met flinke uitgaven vanuit de overheid om zo de economie te ondersteunen. Point of no return is allang voorbij enigste oplossing is het weg inflateren van de schulden berg dus reken maar dat overheden hiervoor gaan zorgen dat de inflatie op aanzienlijke niveaus blijft.

    We hebben eerst stagflatie, daarna volgt deflatie, hyperinflatie komt als laatste uit de hoge hoed zetten, op het deflatiepunt moet je scoren (alleen a contant), huizen, verzamelobjecten, kunst, klokkies enz.enz. Er gaan koopjes komen !
  2. [verwijderd] 11 maart 2020 15:46
    quote:

    piet053 schreef op 11 maart 2020 11:02:

    als je tegenwoordig ziek bent ga je naar de ECB ,....... daar kunnen ze genezen met geld en negatieve rente ...... geloof me dat werkt niet en moet je daarna alsnog naar de dokter ......
    En de dokter gooit zijn praktijk of het ziekenhuis dicht want dat levert teveel risico op voor het personeel (10% van de bevolking werkt in de zorg).

    Zorgverzekeringen zijn net als andere verzekeringen.
    Als je ze nodig hebt geven ze niet thuis.
  3. taurus86 11 maart 2020 15:56
    De huizenmarkt is het aandelenpakket van de overheden. En om dat aandelenpakket te laten stijgen, hoeven ze alleen maar geld bij te drukken. In heel Europa maakt men gebruik van deze 'imaginaire stijging'. En niemand merkt dat die huizeneuro's minder waard (monopoly) zijn dan echte euros. Maar er komt een dag dat de 'boomers' voor eeuwig gaan rusten en door verkoop van hun huizen, dit (grotendeels) monopolygeld tevoorschijn komt.
    Wanneer de erfgerechtigden dit geld wederom in de huizenmarkt gaan pompen, dan spelen we nog een rondje 'monopoly'. Wanneer ze het in de pensioenen steken is het probleem voor langere tijd vooruit geschoven. Maaaar… als het rechtstreeks in de economie terecht komt, dan zijn de rapen gaar. Dan slaat de huizenprijsinflatie van nu over in de dagelijkse economie.
    Is het verwonderlijk dat iedere vluchteling waar ook ter wereld Nederland kiest als beste plek 'om met droge voeten door het leven te komen"? Zij kijken iets verder vooruit dan wij. Wij zien een koe aan voor reclame voor onze zuivel, zij voor melk. De melkkoe.
71 Posts
Pagina: «« 1 2 3 4 | Laatste |Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links