Stern « Terug naar discussie overzicht

Stern 2020

496 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
[verwijderd]
1
Als er iets bekend wordt gemaakt wat de stijging minimaal rechtvaardigt, en dat hopen we natuurlijk, dan is dit toch wel overduidelijk een gevalletje voorkennis.

Hoe overduidelijk kun je als koper laten zien dat je iets weet nadat de koers tijden niet van zijn plaats was te krijgen.

We zullen zien.
jonas
1

Romeo zo gaat het toch bijna altijd met eerst plots de koers omhoog. Voorkennis dan achteraf moeilijk te bewijzen. En er is ook het effect van meelopers zoals ik in dit geval. Bij koersstijging van zeg 5% niets van verkopen, maar flink bijkopen en dan gaat ie nog meer omhoog.

We zullen het zien, maar echte waarde boven de E 21 is volgens mij nog laag ingeschat en Van der Kwast is ook niet gek.

Groet, Jonas
jonas
1
Zag al een behoorlijke biedpartij even langs komen op de 18 Nog een koopje dan. Morgen op naar de 20!

Groet
Jonas
bambricks
0
Jonas waar zie je die biedpartij langs komen?

Overigens denk ik dat Stern onderdruk van toezichthouders uitleg moet geven wat de stand van zaken is. Waarom een dergelijke stijging met forse omzet 0,8 % van de aandelen. Van de vrije aandelen zelfs 2,89% dat is hoog zeker voor een niet liquide aandeel als Stern.
Biobert
0
bambricks
0
quote:

Biobert schreef op 19 februari 2020 23:11:

Helaas nog geen bericht in de Financial Times over een bod van Hedin op Stern.
Voor de opening van de beurs mag het ook.
jonas
0

Bambricks dank voor jouw bijdragen hier net zoals die van Romeo, Biobert e.d. Het was hektisch vandaag met Sternhandel en op een geven moment kon je niet kopen. Later zag ik bij Binck mp dus bestens en weer later een grote partij met die 18.

Eigenlijk niet eens zo gek als je denkt: er zit minimaal 21 in en mogelijk veel hoger. En stel het gaat allemaal niet door dan gevalletje Accell, maar daar klimpt het inmiddels toch ook weer meer naar reéle waarde en dat met een bij Beter Bed mislukte CEO
bambricks
0
Winstnemers hebben verkocht. Nu naar de normale handel waarbij, denk ik, steeds meer mensen hun aandelen vasthouden. Alleen als de koers sterk stijgt zal er aanbod los komen. De circa 9000 stuks zijn eigenlijk goed opgenomen door de markt.

Wachten op HET bericht!
Gaasp
0
Ik denk dat het een kopert is die zich nog niet heeft gemeld bij Stern.
Bij nieuws over de Zweden had Stern een persbericht uit moeten sturen.
Prima hoor, zolang de koers maar omhoog gaat.
jonas
0

Koers kan even dippie krijgen omdat sommige beleggers zenuwachtig worden. Ga zelf even rondje Kralingse Plassen doen en we zien wel.

Groet, Jonas
Kwast
0
Opvallend dat nergens iets werd gezegd over de stijging van gisteren van zo'n 20 procent.
Niet bij RTLZ, kranten, IEX.
Natuurlijk is het "maar" een fonds op de lokale beurs maar van koerssprongen op deze beurs wordt toch wel vaak melding van gemaakt.
Ik vind het vreemd.
bambricks
0
quote:

jonas schreef op 20 februari 2020 11:26:

Koers kan even dippie krijgen omdat sommige beleggers zenuwachtig worden. Ga zelf even rondje Kralingse Plassen doen en we zien wel.

Groet, Jonas
Dat is soms de taktiek van een koper. Koers opdrijven, vraag weg laten vallen. Dan is er wel aanbod zakt de koers, worden de beleggers zenuwachtig gevolg meer aanbod. Dus koers omlaag.

Bij grotere hoeveelheden stappen ze dan weer in. Soms herhaalt men deze cyclus een aantal malen totdat aanbod totaal weg valt. Daarna pushed men de koers weer op tot dat er weer aanbod komt en begint het van vooraf aan.
ronald64
1
quote:

jonas schreef op 20 februari 2020 11:26:

Koers kan even dippie krijgen omdat sommige beleggers zenuwachtig worden. Ga zelf even rondje Kralingse Plassen doen en we zien wel.

Groet, Jonas
Beetje doorwandelen, Jonas anders mis je de climax.
Koers stijgt al weer naar € 17,60.
jonas
0

Ronald moest wel lachen om jouw reactie. Beetje somber dagje om te wandelen.

Na het weekend komt het bericht zoiets let wel nu nog fakenieuws:

Nieuwsbericht:

"Bij Stern geeft CEO Henk van de Kwast de pijp aan Maarten. Een groot consortium van Dieteren, Van Mossel, Hall, Teslin, Hedin, NPM hebben naar zijn zeggen voor E 26 zijn bedrijf onder zijn kont weggekocht onm grootste dealer in de EU te maken met enige tech autoveilingbedrijven. Hij is het gemekker zat en gaat lekker dit land van bedriegers verlaten en in de zon zitten"

Groet, Jonas
jonas
0

Toch maar wat bijgekocht op 17 rond. Verleiding was even te groot, maar overdenk ik het dan moet met een eerder niet uit onderhandeld bod van E 21 er wat te hallen vallen en terecht voor de trouwe aandeelhouders

Groet, Jonas
jonas
0
Ergens wel grappig. Eigenlijk ben ik helemaal niet van de dikke auto's. Heb een 8 jaar oud Matiz Chevrolet en hoop dat ie de niet wegwaait bij enige wind. Ben meer van de trein en een goed boek en gesprek.

Had ooit een oude Toyota. Was 12 jaar oud en reed er al 6 jaar in met nooit een probleem. Werd ik aangehouden door een agent die naast me kwam zitten en hij begon over: hier aan deze kant zie ik gewoon de straat beneden.

Ja dat was wel zo, maar toen zei hij weer: dit zijn wel ijzersterke auto's en ik kan je eigenlijk niet eens een boete geven! Nou dank U wel en ach ik ga wel op zoek naar iets anders. Heb er ook niet echt verstand van als dat ding maar rijdt en niet te veel kost.

Nou ga ik verdienen aan die patserige Mercedesrijders en dat voelt goed, erg goed.
Zo mooi zijn als zaken niet te lang gaan duren, want ga maandje weg. En anders vasthouden: sparen levert ook niks op dus we moeten schulden maken. De nieuwe economie van Klaas Knot en zijn vrinden en met het op subtiele manier beroven van ouderen. En grote opper stuikrover is die Knot waarschijnlijk in Mecerdes Benz.

Groet, Jonas
ronald64
1
Mooi verhaal, Jonas. Ik rij ook Toyota, in 2005 was de Prius “auto van het jaar” en na een proefrit wisten mijn vrouw en ik het wel. Lekkere suffe auto, maar heb helemaal klachten. Als er weer een nieuwe versie komt, ruil ik hem in. Ik zal voortaan ook een duimpje omhoog steken naar de Mercedes-rijders.
Moeten we onze winst straks maar in Toyota gaan beleggen.
jonas
0

Foutje gemaakt vandaag. Dacht met al die Sternaandelen toch wat ruimte maken in de portefeuille. Shell wil nog niet zo en AMG en Heymans mochten er niet uit. Dus maar SBM ik de koop gekocht en foutje heb ze toen bijgekocht dus zit ik nu ook nog met paar duizend SBM. Ach eigenlijk mooi kansrijk aandeel dus ook weer geen straf ze te hebben.

Eigenlijk heb ik nu teveel aan aandelen, maar wil ik niks verkopen, maar geduld is een schone zaak, want Heijmans schip kwam al leuk binnen. Nu nog Van der Kwast in zijn Mercedes met Stern en ruim boven de 20 in de achterbak

Groet, Jonas
496 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 22 23 24 25 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 16:31
Koers 3,000
Verschil +0,080 (+2,74%)
Hoog 3,000
Laag 2,880
Volume 50.398
Volume gemiddeld 7.251
Volume gisteren 30.150

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront