Renewi « Terug naar discussie overzicht

Forum Renewi geopend

4.720 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 232 233 234 235 236 » | Laatste
[verwijderd]
2
www.youtube.com/watch?v=lYjxxS799mQ

www.renewi.com/en/investors/investor-...

"As a result, underlying profit before tax on a total operations basis was €63.8m which, after significant exceptional and non-trading items, produced a statutory loss of €97.7m."

Voor degene die er interesse in heeft zou ook de statuten eens goed door moeten nemen. Na een quick look naar de organisatie voor mij niet interessant, maar in het kader van een steeds milieuvriendelijker omgeving wel een interessant inititatief.
Hautfourno
0
ArcelorMittal en Renewi

Afvalhout omzetten in biobrandstof
Het Torero-project zal een nieuw gebruik bieden voor houtafval van type B voor de productie van biomassa-grondstoffen voor hernieuwbare bio-ethanol voor gebruik in de transportsector. Dit wordt gedaan door een nieuwe implementatie van torrefactietechnologie in een productieproces van biomassa-grondstoffen dat in dit project zal worden ontwikkeld en bewezen. De torrefactietechnologie, ontwikkeld en aangepast door consortiumpartner Torr-Coal, zal getorreficeerd hout produceren als een biomassa die een aanzienlijk deel van fossiele brandstoffen in de hoogoven zal vervangen en de BKG-uitstoot zal verminderen.

De torrefactie-technologieprocesimplementatie in Torero zal worden uitgevoerd zonder de BAT (Best Beschikbare Technologieën) staal- en sinterfabriek te moeten herbouwen. Dit zal de transportsector voor eindgebruikers voorzien van een hoogwaardige biobrandstof, bio-ethanol, die op geen enkele manier concurreert met voedselgewassen of land voor voedselgewassen. Deze technologie biedt daarom de unieke mogelijkheid om de koolstof te recyclen uit industriële uitlaatgassen die anders in de atmosfeer zouden worden uitgestoten.

Bracar
0
Stijging zal waarschijnlijk nog wel stukje door gaan richting jaarcijfers ( boekjaar loopt t/m maart ), ben benieuwd.
Gerrit12
1
quote:

Kaspersky schreef op 20 februari 2020 15:31:

www.youtube.com/watch?v=lYjxxS799mQ

www.renewi.com/en/investors/investor-...

"As a result, underlying profit before tax on a total operations basis was €63.8m which, after significant exceptional and non-trading items, produced a statutory loss of €97.7m."

Voor degene die er interesse in heeft zou ook de statuten eens goed door moeten nemen. Na een quick look naar de organisatie voor mij niet interessant, maar in het kader van een steeds milieuvriendelijker omgeving wel een interessant inititatief.
Leuk om jullie reactie`s te lezen ik ben sinds kort bezig op de aandelen markt en heb het hele draadje van novacyt gelezen vroeg ingestapt op 0.55 en op 2.0 uitgestapt. Kaspersky je was hier heel negatief over maar voda heeft behoorlijk succes geboekt. gefeliciteerd nog! voor renewi verwacht ik hetzelfde op dit moment een ver onder gewaardeerd aandeel.
opzich logische er is nog geen boekhouding bekend wel een aantal leuke artikelen die je een inschatting kunnen geven wat dit aandeel gaat doen!

60% omzet uit nederland en belgie terwijl de londense aandelen veel hoger staan. www.rtlz.nl/beurs/bedrijven/artikel/4...

de afgelopen jaren verlies geleden door investeringen en contract waar ze aan vast zaten. als het nieuws het allemaal goed heeft word er volgens dit artikel voor het eerst een winst verwacht van 100milj
www.telegraaf.nl/financieel/181476498...

Renewi gevestigd in Amersfoort ik zou zeggen rij er voor de grap eens langs er ligt een afval berg niet normaal hoe groot.
in simpel Nederlands wat ze doen: als je oude stenen heb (puin) breng je dat bij ze daar betaal je voor. vervolgens halen ze jou puin waar je voor betaald heb door de puinbreker en verkopen ze het weer als bijv split.
win win.

een nieuwe straat die ze willen aanleggen is voor oude matrassen.

www.duurzaambedrijfsleven.nl/circulai...
en dit is wat ze ermee gaan doen,
www.zootjegeregeld.nl/oude-matras-is-...

[verwijderd]
0
Hoi,

Wat denken jullie in de komende 1-3 jaar gaat gebeuren met Renewi aandelen (amsterdamse)? Moeder blijft altijd rond de 40 pence hangen, dus wat kan je dan met de NL versie verwachten? Zuinige afvalverwerking/conversie gaat een belangrijk onderdeel spelen mbt de toekomst - klimaat. Ben nieuwsgierig naar jullie gedachtes over Renewi.
voda
0
Renewi benoemt Verwaayen tot voorzitter

Gepubliceerd op 9 maart 2020 08:41 | Views: 0

RENEWI 06 mrt
0,41 0,00 (0,00%)

AMSTERDAM (AFN) - Afvalverwerker Renewi heeft de Nederlander Ben Verwaayen benoemd tot voorzitter, een positie vergelijkbaar met president-commissaris. Hij volgt met ingang van 1 april de Brit Colin Matthews op, die enkele jaren terug nog een sleutelrol speelde bij het ontstaan van het bedrijf uit de overname van het Nederlandse Van Gansewinkel door het Britse Shanks.

Verwaayen staat bekend als een ervaren bestuurder. Hij was eerder onder meer topman van telecombedrijven Alcatel-Lucent en BT.

Het aan de Londense beurs genoteerde Renewi koos onlangs voor een tweede beursnotering in Amsterdam, om zo beleggers te trekken die in euro's willen of moeten beleggen. De brexit speelde daarbij ook een rol, gaf topman Otto de Bont eind januari bij de aanvang van de tweede notering toe. Sommige institutionele beleggers mogen namelijk niet beleggen op markten buiten de Europese Unie.
[verwijderd]
0
Iets te vroeg dus, maar oke. Koers van Renewi staat wel laag vergeleken met de introductie.
[verwijderd]
0
Helaas mogen wij niet meedoen in de flinke stijging vandaag. Renewi in engeland gaat wel omhoog. Lijkt ook wel alsof er flink gespeeld word met het orderboek.
Katsjinggg
0
Desondanks dat Renewi de 2de notering aanvroeg om het aandeel meer verhandelbaar te maken lijkt de meeste actie toch voorbehouden voor Londen...
[verwijderd]
0
De koers word langzaam naar beneden bewerkt. Na elke verkoop gaan de bied en laat ook mee naar beneden. heel apart koersverloop dit.
DeZwarteRidder
0
Afvalverwerker Renewi let scherper op kosten om coronacrisis

Gepubliceerd op 26 maart 2020 08:38 | Views: 625

RENEWI 09:16
0,27 +0,02 (+7,20%)

LONDEN (AFN) - Afvalverwerker Renewi zet zich schrap voor de gevolgen van de coronacrisis. Het bedrijf gaat ervan uit dat er door de crisis minder afval te verwerken zal zijn, en neemt daarom maatregelen om de kosten met ruim 40 miljoen euro te verlagen.

Zo moeten vermijdbare uitgaven worden beperkt en houdt Renewi investeringen kritisch tegen het licht. Daarnaast maakt het bedrijf gebruik van de mogelijkheid in Nederland en België om werktijdverkorting aan te vragen voor werknemers. De overheid betaalt de salarissen grotendeels door.

De al aangekondigde overheidssteun helpt volgens Renewi om de nadelige gevolgen van de corona-uitbraak aanzienlijk te beperken. Desondanks verwacht het bedrijf er flink door te worden geraakt en neemt het ook zelf maatregelen. Bij de publicatie van de jaarcijfers op 4 juni, twee weken later dan gepland, worden meer details bekendgemaakt.
4.720 Posts, Pagina: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 232 233 234 235 236 » | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 19 apr 2024 17:35
Koers 6,670
Verschil -0,130 (-1,91%)
Hoog 6,700
Laag 6,610
Volume 41.274
Volume gemiddeld 75.345
Volume gisteren 22.148

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront