Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor
  • Word abonnee
  • Inloggen

    Inloggen

    • Geen account? Registreren

    Wachtwoord vergeten?

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

Liveblog: AEX, GLPG, Fugro en Tesla

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Auteur: Arend Jan Kamp

Arend Jan Kamp is 24/7 van de vroege uurtjes voorbeurs tot de late uurtjes after hours uw gastheer op IEX, als hij in geheel eigen stijl (bondig, maar toch uitbundig) de beursdag met u doorneemt. Van aandelen en indices, via commodities, langs de rentemarkten, naar haute finance tot politiek en centrale banken. Arend Jan is ...

Meer over Arend Jan Kamp

Recente artikelen van Arend Jan Kamp

  1. 19 dec Het is een beetje anders dan anders voorbeurs 48
  2. 18 dec Voorbeurs houdt het niet over, maar er is nog genoeg te doen 2
  3. 15 dec Het ziet er aardig uit voorbeurs en wie weet wordt het heksenketel 3

Reacties

10 Posts
| Omlaag ↓
  1. bram_mutsaarts 4 februari 2020 11:08
    Arend-Jan: Ik heb ongeveer 6 maal een vraag gesteld in de Premium sectie waar de optie updates bleven maar helaas geen antwoord. Nu zie ik dat de optie sectie helemaal weg is gesnoeid.

    Het is een heel normale zaak en een kleine moeite om je betalende klanten van het eerste uur een antwoord te geven op meermaals gestelde vragen lijkt mij? De optie adviezen waren juist een van de interessantere secties voor mij. Nu zag ik dat Bart Peters ook voor Binck actief is met optie adviezen. Dit doet mij toch hard twijfelen om op te zeggen en de optie adviezen via Binck te volgen..

    Doe ermee wat je wil maar ik vind dit van weinig service getuigen.
  2. forum rang 7 ffff 4 februari 2020 16:52
    De short squeeze bij Volkswagen had nog een ander, heel speciaal gevolg: Een lading processen zowel in Duitsland als in de USA opgestart door de shorters die miljarden in het pokerspel verloren hadden. Die processen hebben toch alles bij elkaar wel 2 tot 3 jaar geduurd en drukte toch enigszins op de koers van Volkswagen, want met die rechtbanken weet je het nooit of er plots toch een onbegrijpelijk vonnis komt. Maar.... gelukkig: De processen werden allemaal door Volkswagen gewonnen. Die hedgefund beheerders zijn wel slechte verliezers, al zal ook meegespeeld hebben, dat al dat procederen ook gewoon een deel van het investeringsspel is.

    Het huidige grote proces van aandeelhouders tegen Volkswagen kan nog wel even duren volgens het bekendste advocatenkantoor uit Braunschweig dat beleggers ( duur) begeleidt die een proces durfden aan te spannen tegen Volkswagen. Alweer geduld hebben...Bij Lernout en Hauspie was dat twintig jaar, bij Fortis 8 jaar en zo rommelen we maar verder...
10 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links