Van beleggers
voor beleggers
desktop iconMarkt Monitor

Ontvang nu dagelijks onze kooptips!

word abonnee

'Belegger positief over financiële markten ondanks onrust Iran'

Meld u aan voor de dagelijkse Beursupdate

Dagelijks een update van het laatste beursnieuws en beleggingskansen in uw mailbox!

 

Reacties

9 Posts
| Omlaag ↓
  1. san marco 11 januari 2020 14:35
    Deal phase 1 is een lachertje. De muur is er nog steeds niet. Verkiezingsjaar en impeachmentt Trump, in februari weer een shutdown? 31 Jan Brexit, Sars variant begint om zich heen te grijpen in China, Iran economisch meer aan banden, Italië onrustig... En de eerste jaarcijfers komen eraan. De lat ligt zeer hoog
  2. Koperlijktopgoud 11 januari 2020 17:11
    [quote alias=TegenBeterWetenIn id=12046786 date=202001111557]
    The United States and China have agreed to having semi-annual talks aimed at pushing for reforms in both countries and resolving disputes, the Wall Street Journal reported on Saturday.

    Dit bekoelt het conflict wel in ieder geval.
    Ze deden dit de laatste 1,5 jaar maandelijks en kwamen er niet uit
    Zal toch wachten zijn op na verkiezingen usa voordat er echt concrete stappen worden gemaakt
  3. [verwijderd] 11 januari 2020 23:38
    Ben geen fan van Trump, maar heb toch wel bewondering voor hem, hoe de aandelen beurzen omhoog schopt, er zit natuurlijk een heel team achter.
    Ik dacht ook naïeve en dom figuur, maar als hij later in de geschiedenis boeken verdwijnt , denk ik toch, dat ik er met een hele grote glimlach aan denk :)
  4. sun666 12 januari 2020 12:28
    Bijna iedereen verwacht dat we maar blijven stijgen en iedereen die in aandelen zit rijker zal worden. Dat hoop ik ook aangezien ik vol belegd ben maar dit is niet reëel. Er is geen alternatief maar er spelen meer factoren die dit feestje kan verpesten. 1 daarvan lees ik nergens terug maar ik denk zelf dat dit ook een rol kan spelen. Koopmoe, ikzelf heb flink gebruik gemaakt van de lage rente om mijn huis te verbouwen, in te richten en een auto te kopen. Maar nu dit alles is afgerond ben ik er een beetje klaar mee met de grote projecten en uitgaven. Ik ben een beetje koopmoe geworden. Wanneer dit steeds meer gaat spelen wereldwijd gaan de consumentenbestedingen omlaag. Dit zal zeker effect hebben op de beurzen.
  5. AEX900 12 januari 2020 16:13
    Ben wel positief over de financiëele markten. De rente snel laten stijgen is funest voor alles, ook voor de penioenfondsen, banken en verzekeringen want die zien dan de waarde van hun beleggingen in o.a. door de Staat gedwongen beleggingen in staats-obligaties in (dag)waarde dalen, dus dat komt er voorlopig niet.
    Heb vele kennissen in Duitsland. Dat de duitse Autoindustrie lokaal een goed jaar had is duidelijk. Velen hebben hun oude diesel ingeruild voor een nieuwer, schoner exemplaar. De inruilkortingen waren enorm.
    De nieuwste diesels (als we niet weer door VW worden belazert) zijn beter voor het milieu dan elektrische auto's die op bruin- en steenkool elektra rijden en waarvan de accu's een toekomstig afval probleem worden.
    Er komt wel een groot probleem wat sun666 aangeeft. Iedereen heeft alles de laatste jaren vernieuwd, is ouder geworden en koopt aan duurzame activa minder.
9 Posts
|Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met je emailadres en wachtwoord.

Lees verder op het IEX netwerk Let op: Artikelen linken naar andere sites

Gesponsorde links