Just Eat Takeaway « Terug naar discussie overzicht

Koersdoelen

23 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
pharmaceutje
0
Ik was laatst in Den Haag en daar zag ik hoe snel de Mac-mensen de thuisbezorgers op pad sturen. Navraag leerde dat de bezorgers binnen vijf minuten bij de klanten aankomen. Kwestie van het slim indelen van de wijken waarbinnen bezorgd moet worden.
voda
0
Thuisbezorgd weer online na cyberaanval

Gepubliceerd op 19 maart 2020 10:55 | Views: 0

JUST EAT TAKEAWAY 10:39
70,50 -2,70 (-3,69%)

AMSTERDAM (ANP) - Mensen kunnen weer maaltijden bestellen via Thuisbezorgd.nl. De veelgebruikte site werd woensdag aangevallen. Daardoor kregen aangesloten restaurants geen bevestiging dat de klant had betaald voor een bestelling. Moederbedrijf Takeaway.com denkt dat de aanval gevolgen had voor "zo'n honderdduizend bestellingen in Nederland en een veelvoud daarvan in Europa. Ongetwijfeld zullen er mensen nog wel doorgekomen zijn, maar het overgrote deel ondervond problemen", aldus een woordvoerder.

Thuisbezorgd doet geen aangifte. "Dat is helaas zinloos want deze aanvallen komen vaak uit een ver buitenland en daders zijn helaas spoorloos." Het bedrijf weet niet wie er achter de aanval zitten, maar denkt niet dat het gaat om een thuiszittende scholier die het voor de kick doet. "Middelbare scholieren komen er bij ons niet doorheen, daar kunnen we ons tegen weren. Deze aanval was beter bedacht. Om het naar de echte wereld te trekken, deze aanval was alsof ze met een vorkheftruck door onze winkelpui reden."

De aanval begon woensdag rond 16.00 uur en was in de nacht van woensdag op donderdag afgeslagen. Als klanten tijdens de aanval wel hebben betaald, maar geen maaltijd hebben gekregen, krijgen ze hun geld zo snel mogelijk terug. "Dit zou automatisch moeten gebeuren, maar kan enkele dagen duren, afhankelijk van de betaalmethode", aldus Thuisbezorgd.

Thuisbezorgd is nog beschikbaar, maar het bedrijf heeft wel maatregelen genomen vanwege het coronavirus. Zo leveren bezorgers maaltijden 'contactloos' bij mensen thuis af: ze bellen aan en zetten een tas met de pizza, sushi of een ander gerecht bij de deur neer. Dat moet de kans op verspreiding van het virus verkleinen.
jalivia
0
Daarom die druk naar beneden ,maar wel met weinig vollume,van avond weer in de plus ,een van de bedrijven die gewoon blijven draaien
23 Posts, Pagina: « 1 2 | Laatste
Aantal posts per pagina:  20 50 100 | Omhoog ↑

Meedoen aan de discussie?

Word nu gratis lid of log in met uw e-mailadres en wachtwoord.

Direct naar Forum

Detail

Vertraagd 16 apr 2024 13:44
Koers 14,405
Verschil -0,245 (-1,67%)
Hoog 14,530
Laag 14,240
Volume 796.009
Volume gemiddeld 2.348.083
Volume gisteren 3.338.410

EU stocks, real time, by Cboe Europe Ltd.; Other, Euronext & US stocks by NYSE & Cboe BZX Exchange, 15 min. delayed
#/^ Index indications calculated real time, zie disclaimer, streaming powered by: Infront